ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چجوري بايد يك فايل رو hide كرد

majj
02-08-2007, 10:37
البته اين رو ميدونم كه چجوري بايد يك فايل رو هايد كرد
سوال من اينه كه چجوري بايد اونو طوري هايد كرد كه اصلا ديده نشه
اخه دوروز پيش يك تروجان روي يك سيستم ديدم كه انتي ويروس اونو ميشناخت اما نه پاكش ميكرد ونه قرنتينه در ضمن براي بار اول كه فلش مموري رو باز كردم ديدم يك فايل exe و يك فايل اتوران توش بود اسمشون رو هم ديدم
اما بار دوم كه بازش كردم ديگه اونجا ديده نميشد اما انتي بازهم اونو ميشناخت

majj
04-08-2007, 10:57
كسي بلد نيست

Payman_62
05-08-2007, 01:39
سلام.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته بستگی به تنظیمات folder option هم داره.

majj
05-08-2007, 14:13
سلام.

البته بستگی به تنظیمات folder option هم داره.

سلام
این کد رو امتحان کردم به درستی کار میکرد متشکر از راهنمایی شما دوست گرامی در س گرفتن از یک استاد بیسیک مایه افتخار منه
البته بستگی به تنظیمات folder option هم داره
در این مورد هم یکم توضیح بدید متشکر میشم

majj
06-08-2007, 11:18
پس چی شد؟؟؟

Payman_62
07-08-2007, 01:36
سلام.
شما میتونی تو قولدر آپشن تغییراتی بدی که فایل های هیدن رو ببینی. به همین صورت میتونی آپشن ها رو طوری تنظیم کنی که فایل های سیستمی رو هم ببینی. در این صورت فایل هایی که با روش بالا مخفی کردی نمایان میشن.

majj
08-08-2007, 11:05
سلام.
شما میتونی تو قولدر آپشن تغییراتی بدی که فایل های هیدن رو ببینی. به همین صورت میتونی آپشن ها رو طوری تنظیم کنی که فایل های سیستمی رو هم ببینی. در این صورت فایل هایی که با روش بالا مخفی کردی نمایان میشن.

ایا تو رجیستری میشه کاری کرد که این دو گزینه ها غیر فعال بشن و تب view اصلا غیر فعال بشه
اگه درست یادم باشه این کار عملی بود

Payman_62
09-08-2007, 01:07
سلام.
یادمه با یه روشی کاری میکردم اگه طرف تنظیمات فولدر آپشن رو تغییر میداد دوباره به حالت دیفالت بر میگشت. فکر میکنم همون تغییرات تو رجیستری بود. ولی مسیرش یادم نیست.

majj
11-08-2007, 08:39
سلام
جالبی برنامه ای که گفتم اینه که با وجود تغیر در فولدر اپشن و تنظیمات انجام شده بازهم مثل روز اول فقط یک بار دیده شد و مجددا فایل اجرایی خودش رو قایم کرد (این دفعه نمیگم مخفی) نظرتون در این مورد چیه اون کلید رو هم اگه پیدا کردم میگذارم همینجا
با تشکر

Payman_62
11-08-2007, 19:33
سلام
جالبی برنامه ای که گفتم اینه که با وجود تغیر در فولدر اپشن و تنظیمات انجام شده بازهم مثل روز اول فقط یک بار دیده شد و مجددا فایل اجرایی خودش رو قایم کرد (این دفعه نمیگم مخفی) نظرتون در این مورد چیه اون کلید رو هم اگه پیدا کردم میگذارم همینجا
با تشکر
سلام.
شاید اون برنامه خودشو تو مسیر دیگه ای کپی میکنه و خودش رو پاک میکنه.

majj
12-08-2007, 13:44
سلام
با انتی چک کردم مثلا اگه روی فلش مموری بود بازهم انتی اونو همونجا میشناخت با وجود اینکه خصوصیات فایل رو توفولدر اپشن عوض کردم بازهم مثل قبل بود
البته بگم این تروجان یک کار جدیده چون انتی های 2007 که اپدیت نشده هم اونو نمیشناسه

majj
13-08-2007, 22:24
با سلام
بقیه دوستان نظری ندارن

majj
14-08-2007, 11:15
سلام
با تشکر

این هم کلیدی که گفتم
سیستم عامل 2000 , xp
مسیر : hkey_current_user\software\microsoft\windows\curre ntversion\policies\explorer
نوع : binary value
نام کلید : nofolderoption
مقدار :

amin2000
30-10-2007, 01:59
سلام دوستان . یکم بیشتر توضیح بدین منم میخوام بدونم majj جان ممنون میشم من مبتدی ام لطف کنیددر این باره واسه من یه تو ضیحی در حد مبتدی بدین ممنون میشم

majj
30-10-2007, 15:10
در چه مورد دوست عزیز