PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در شماره گیری مودم

parisml
02-08-2007, 09:55
سلام

من یه مودم 56k acorp دارم که بعد از نصب به راحتی توسط ویندوز شناسایی میشه و بعد از نصب درایورش

پیغام The device is ready to use رو هم میده . اما وقتی که می خوام با اون شماره گیری کنم، به جای

این کار تو پنجره dialing می نویسه opening port... و مدت زیادی به همین صورت می مونه تا اینکه سیستم به

طور کامل هنگ میکنه و باید reset کنم . نمی دونم مشکل از پرت com یا چیز دیگه اس. حتی پرتش رو هم عوض

کردم ولی فرقی نکرد. توقسمت query modem هم جواب میده. تو device manager هم هیچ خطایی چه در

مورد مودم و چه در مورد پرت نشون داده نشده... کسی میتونه کمک کنه؟ ممکنه مودم معیوب باشه یا اشکال نرم افزاریه؟

Esikhoob
02-08-2007, 11:22
سلام
آيا مودمتان قبلا كار مي كرده؟و از كي اينجوري شده؟

يا تازه از جعبه در آورديد؟

parisml
02-08-2007, 11:45
مودمم قبلا کار می کرد

در واقع این مشکل از وقتی ایجاد شد که من مادربوردم رو عوض کردم، مادربورد قبلی ام به دلیل خرابی پاور

سوخت، به همراهش اجزائی مثل هارد و سی دی رام هم کلا خراب شدند، به همین دلیل احتمال میدادم شاید

مودم هم سوخته باشه ولی وقتی به مادر بورد جدیدم که p5pl2 است وصل کردم و سیستم اونو detect کرد و

درایورش رو هم شناخت و نصب شد، فکر کردم شاید سالمه ... تا وقتی connection ساختم و دیدم اصلا

شماره گیری نمی کنه و باعث هنگ سیستم میشه........یعنی به نظر شما مودمم سوخته و با تعویض اون

مشکل حل میشه یا مشکل جای دیگه اس؟

parisml
04-08-2007, 14:30
کسی راه حلی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟:9:

aa12
04-08-2007, 16:22
سلام

شما با یه ویندوز تر و تازه امتحان کن ببین درست می شه

TEC
05-08-2007, 00:04
درسته که مینت Detect میکنه مودم رو.. ولی فکر نکنم دلیل محکمی باشه واسه اینکه مدل مودمت بتونه با مادربردت خوب کار کنه.

مدل مادر برد جدید شما با قبلی فرق داره؟

zizoo_68
05-08-2007, 03:01
البته اگه قرار بود درست بشه با روش هایی که انجام دادید باید درست می شد.

ولی شما مودم رو remove کنین و سیستم رو ریست کنین و بزارین خود ویندوز بعد از ریست مودم رو بشناسه(البته اگر همون موقع جای مودم رو عوض کنید بهتره.)
اگه ویندوز رو هم عوض کردی درست نشد فکنم مشکل سخت افزاری داشته باشه.

parisml
05-08-2007, 09:16
اینو باید بگم که مادربورد قبلیم یک نوع خیلی قدیمی بود و نوع فعلی p5pl2 هست

یعنی ممکنه که مودم سالم باشه ولی با این نوع مادربورد کار نکنه؟

اگه این درست باشه، اگه بخوام مودم جدید بخرم ، از کجا باید مطمئن بشم که با مادربورد سازگاره و کارمی کنه؟

TEC
05-08-2007, 15:06
اینو باید بگم که مادربورد قبلیم یک نوع خیلی قدیمی بود و نوع فعلی p5pl2 هست

یعنی ممکنه که مودم سالم باشه ولی با این نوع مادربورد کار نکنه؟

اگه این درست باشه، اگه بخوام مودم جدید بخرم ، از کجا باید مطمئن بشم که با مادربورد سازگاره و کارمی کنه؟

اینو نمیدونم.. فکر کنم این تیکه سوال رو باید در قسمت مشاوره برای خرید سخت افزار مطرح کنی.
اونجا دوستایی که تخصص دارن شما رو کمک میکنن.
البته بهتره مشکلت رو هم اونجا بگی، چون ممکنه واقعا با یه راهکار ساده کارت راه بیفته.

ahsanx
06-08-2007, 06:10
دوست عزیز یه احتمال زیاد مودم مشکل داره . اگه میتونی اونو روی یه سیستم دیگه چک کن . در ضمن در لحظه ای که شماره گیری میکنه با گوشی تلفن گوش کن ببین که اصلا مودم بوق آزاد رو دریافت میکنه و ببین که صدای شماره گیری توی گوشی تلفن شنیده میشه ؟ موفق باشی

parisml
06-08-2007, 08:14
نه مودم اصلا شماره گیری نمی کنه ...سر همون پيغام opening port گیر میکنه و منجر به هنگ کل سیستم

میشه....به هرحال از راهنمایی هاتون ممنونم

ahsanx
07-08-2007, 04:41
نه مودم اصلا شماره گیری نمی کنه ...سر همون پيغام opening port گیر میکنه و منجر به هنگ کل سیستم

میشه....به هرحال از راهنمایی هاتون ممنونم

دوست عزیز با توضیحی که دادی معلوم شد که مشکل از مودم شما هست . در روی مدار مدمها از ترانزیستور و در بعضی از رله شما ره گیر

استفاده میشه که کار این دو نگه داشتن خط و شماره گیری هست که در مواقعی که آسیب میبینن یکی از مشکلاتی که بوجود میاد برگشت ولتاژ

خط تلفن به روی مادر برد هست که باعث هنگ کردن و مشکلات دیگه میشه . شما باید در صورت امکان مودم رو تعمیر و یا تعویض کنی . موفق

باشی