مشاهده نسخه کامل
: لينوكس اكسپي
crazytux3
02-08-2007, 07:48
چند وقتي لينوكسي امده با نام لينوكس ايكس پي كه ظاهري شبيه ويندوز و قابليت پشتيباني از Exe و تمامي فرمت هاي كه ويندوز مي خواند(فكر كنم) و شبيه ويندوزه ولي با هسته لينوكس.خوب اين لينوكس متاسفانه قيمت داره چندش هم نمي دونم ولي لينك دانلودش هم وجود داره اگه كسي داره لطفا بده؟خوب اين موضوع منتقدهاي خودش و داره يكي اين لينوكس را خوب مي دونه يكي بد ولي اين حركت را در كل من خوب تلقي مي كنم.لطفا لينك بدين؟:5:
سلام
درخواست رو تو بخش درخواست نرم افزار مطرح کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله درسته برای اطلاعات:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و برای دانلود:
عکس هایی از سیستم:
من به شما Freespire رو پیشنهاد می کنم. اینم مثل لینوکس ایکس پی سعی کرده که ظاهر سیستم رو برای کاربرای ویندوزی بسیار ساده و شبیه ویندوز کنه . از خصوصیات منحصر بفرد این سیستم عامل اینه که تمامی کدک های صوتی و تصویری و همچینین تمامی درایورهایی را که در بسیاری از توزیع ها وجود نداره به صورت اتوماتیک نصب می کنه و شما بعد از نصب این لینوکس هیچ مشکلی از بابت پخش فایل های صوتی و تصویری نخواهی داشت . این سیستم عامل مجانیه و بر اساس اوبونتو درست شده . یعنی BASE این سیستم عامل اوبونتو هستش .
تصاویر:
دانلود :
Creeping Death
19-08-2007, 20:07
من که خوشبختانه به حول قوه ی الاهی دارم ویندوز را دور می اندازم .
شنیدم این لینوکس xp پولی است . پس اگه اینجوری باشه به درد نمی خوره ...
من که خوشبختانه به حول قوه ی الاهی دارم ویندوز را دور می اندازم .
شنیدم این لینوکس xp پولی است . پس اگه اینجوری باشه به درد نمی خوره ...
n دوست عزیز برای دریافت CD اکثر توزیعها شما نیاز به پرداخت مبلغی دارید، چون کلا open source به معنی رایگان بودن نیست صرفا source code برنامه ارائه شده، ولی باز هم در اکثر توزیع ها از جمله این توزیع دانلود رایگان هست و می توونید به صورت رایگان از اینترنت دانلود کنید.
Creeping Death
20-08-2007, 09:04
پس ubuntu چی ؟ وقتی سفارش می دیدم رایگان از اون سر دنیا می یاد . بله برخی از نسخه های لینوکس پولی است . ولی وقتی اینهمه نسخه ی رایگان وجود دارد چه دلیلی دارد از آن نسخه ی پولی استفاده کنیم ؟
ـــــــــــــــــــــــــ
من خیلی از بحث با شما خوشحال می شم . چون واقعا مودبانه بحث می کنید ...
پس ubuntu چی ؟ وقتی سفارش می دیدم رایگان از اون سر دنیا می یاد . بله برخی از نسخه های لینوکس پولی است . ولی وقتی اینهمه نسخه ی رایگان وجود دارد چه دلیلی دارد از آن نسخه ی پولی استفاده کنیم ؟
ـــــــــــــــــــــــــ
من خیلی از بحث با شما خوشحال می شم . چون واقعا مودبانه بحث می کنید ...
ubuntu که من خودم از warty دارم ازش استفاده می کنم، ولی اوون پروژه ای هست که واقعا روش سرمایه گذاری شده،و البته خیلی خوشحالم، چون همینکه کسی می بینه یک سیستم عامل رو می توونه original CD اوون رو به صورت رایگان داشته باشه،خودش یک نوع جلب نظر هست.
ضمن اینکه برخی نسخه ها امکانات خاصی دارند که برای اوونها باید پرداخت کنید، الیته به فول شما و کلا اصلا در دنیای open source آنقدر جایگزین زیاده که شما می توونید از یکی دیگه استفاده کنید...
و من هم خوشحالم از بحث با شما دوست عزیز.:20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.