PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دارم کلافه میشم - مشکل با نرم افزار فرانت پیج

kavir_aseman
02-08-2007, 02:52
یه نرم افزار فرانت پیچ آموزشی دارم .
اول کار یهو میره توی index بعدم یه سایت تقریبا آماده براش بازش میشه بعدم دونه به دونه مطالب خودش جایگزین اون سایت آماده می کنه.

آخه من این index از کجا بیارم که سایت تقریبا آماده من باز بشه؟

جوابم رو بدید لطفا
کارم لنگ اینه:41::41::41:

anarchist60
02-08-2007, 09:34
دوست عزیز شما فقط کافیه نام صفحه نخستتون رو به index تغییر بدین بعد اگه جایی آپلودش کنید همون صفحه رو بعنوان صفحه نخست لود میکنه...
البته صفحه ای که اسمش رو ایندکس میزارین همون صفحه ایه که تمام مطالبش رو ادیت یا طراحی کردین و چیزی از جای دیگه نمیاد
موفق باشی...

navid_hosseini_69
02-08-2007, 12:54
یه نرم افزار فرانت پیچ آموزشی دارم .
اول کار یهو میره توی index بعدم یه سایت تقریبا آماده براش بازش میشه بعدم دونه به دونه مطالب خودش جایگزین اون سایت آماده می کنه.

آخه من این index از کجا بیارم که سایت تقریبا آماده من باز بشه؟

جوابم رو بدید لطفا
کارم لنگ اینه:41::41::41:

دوست عزیز چیزی که شما می گویید همان قالب های آماده فرانت پیج برای یک سایت یا صفحه است ( یا بهتر بگم Wizard برنامه)!!:18:

کافی است وارد منوی فایل شوید سپس New Page Or WebSite را انتخاب کنید. لیستی از صفحات و سایت های آماده برای انتخاب روبروی شما باز خواهد شد...:40:

kavir_aseman
04-08-2007, 00:31
لطفا اگه کسی در مورد ساختن سایت با فرانت پیچ چیزی می دونه که به دردم می خوره واسه ام توضیح بده
خیلییی ممنونش میشم
آخه خیلی دلم می خواد یه سایت درست کنم وبعدم راش بندازم ولی هیچی نمی دونم الان یه هفته است دور خودم می چرخم همش بی خودی

my friend
04-08-2007, 00:43
شما کتاب آموزش تصویری Front page رو بگیرید... خیلی خوب توضیح داده و کتابش تمام رنگی هست.
نوشته حبیب فروزنده و سید سعید حسینی
از انتشارات عابد

morteza76
04-08-2007, 03:20
شما نیاز به قالب آماده داری می تونی از اینجا خریداری کنی e-runweb.com من خودم دارم بسیار عالی هست.

kavir_aseman
04-08-2007, 17:43
بیبیند من می خوام توی طراحی وب تا یه حدی مهارت کسب کنم

طوری که فردا روزیی اگه توی شهرستان (محل سکونتم) کار خوبی گیرم اومد ایت طزاحی سایت برام یه امتیاز باشه نسبت به بقیه
لطفا بهم بگید از کجا و چطوری شروع کنم؟

hosseintdk775
04-08-2007, 17:47
بسم الله الرحمن الرحيم
با سلام
دوست عزيز شما به سايت زير برويد و آموزش هاي آنجا را مطالعه بكنيد.
neopersia.org
انشاءالله به مقصودتان مي رسيد.

kavir_aseman
04-08-2007, 18:03
ممنون دوست عزیز (hosseintdk775) سایت خوبی هستش امیدوارم واسه من که هیچی نمی دونم مفید باشه .
بازم سپاسگذارم

arash66_2m
04-08-2007, 18:35
لطفا اگه کسی در مورد ساختن سایت با فرانت پیچ چیزی می دونه که به دردم می خوره واسه ام توضیح بده
خیلییی ممنونش میشم
آخه خیلی دلم می خواد یه سایت درست کنم وبعدم راش بندازم ولی هیچی نمی دونم الان یه هفته است دور خودم می چرخم همش بی خودی

اولا سلام.
من خودم با این برنامه خیلی زیاد کار کرده ام ولی این که هدفی از این کار داری و اون هم ساخت سایت هست اولا دامین های رایگان اگه هم باشه که تبلیغات ناجور داره.

دوما مثل بچه ادم درست می کنی من که نمی دونم مشکل شما چیست مشکلتونو بگید حلش کنم.
ok

navid_hosseini_69
04-08-2007, 20:35
بیبیند من می خوام توی طراحی وب تا یه حدی مهارت کسب کنم

طوری که فردا روزیی اگه توی شهرستان (محل سکونتم) کار خوبی گیرم اومد ایت طزاحی سایت برام یه امتیاز باشه نسبت به بقیه
لطفا بهم بگید از کجا و چطوری شروع کنم؟

:40:دوست عزیز اگر واقعا چنین هدفی دارید!!! باید بگویم که پس از یادگیری مبانی فرانت پیج حتما زبان های استاتیک و HTML را بیاموزید تا پیشرفت کنید:10:
در این مورد (به نظر من) هیچ چیز به اندازه کتاب های منتشر شده در بازار( به ویژه انتشارات دیباگران) مفید نیست!!!:11:

kavir_aseman
05-08-2007, 19:36
دوست عزیز hosseintdk775 من واقعا از بابت کمکتون سپاسگذارم سایتی که در اختیارم گذاشتید بی نهایت ساده و روان مسائل رو توضیح داده و بسیار بیان شیرینی داره

خواهشی که دارم اگه از این دسته سایتها بازهم در اختیار دارید از بنده و دوستان دیگر دریغ نکنید . در هر زمینه ای از کامپیوتر باشه ما بسار مشتاقیم و بی نهایت سپاسگذار.
منتظر جوابتون هستم

hosseintdk775
05-08-2007, 21:20
دوست عزیز hosseintdk775 من واقعا از بابت کمکتون سپاسگذارم سایتی که در اختیارم گذاشتید بی نهایت ساده و روان مسائل رو توضیح داده و بسیار بیان شیرینی داره

خواهشی که دارم اگه از این دسته سایتها بازهم در اختیار دارید از بنده و دوستان دیگر دریغ نکنید . در هر زمینه ای از کامپیوتر باشه ما بسار مشتاقیم و بی نهایت سپاسگذار.
منتظر جوابتون هستم

بسم الله الرحمن الرحيم
با سلام
لطف داريد دوست عزيز. من كاري نكردم.
انشاءالله اگر سايت مفيدي ببينم حتما اينجا هم مي گذارم.

DaRiOuShJh
06-08-2007, 13:58
به لینه موجود در امضایه بنده هم یه سر بزنید بد نمیبینید...:12:

iranupload
18-08-2007, 17:59
شما برای راه اندازی سایت باید یک سری مقدمات هم بدونی!
1- هر سایت دارای یک صفحه اصلی هست که در سرور های مختلف فرق میکنه اما اکثرا:
index.html
هست. یعنی وقتی سایت باز میشه اولین صفحه اون هست که به بیننده نشون داده می شه.
2- شما در فرانت پیج می تونی از منوی
File>New
بعد هم انتخاب گزینه one web page
شروع کنید.
البته من سایت با فرانت پیج زیاد طراحی کردم. این برنامه اگر با برنامه های دیگر استفاده بشه خیلی سایت رو قدرت می ده.
یک نمونه از کارهای من این هست(سایت دانشگاه پیام نور شهریار- بنده وبمستر اونجا هستم)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

SunRise2007
05-09-2007, 14:14
Eyyyyyyyyyyyyyyyyyyyvala