ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جا به جایی فایل مکس بین کامپیوتر ها

A r c h i
01-08-2007, 23:31
من همیشه وقتی کاری را از محل کارم میارم خونه یا بالعکس ..همه تکسچر متریال ها به خاطر اینکه آدرسش عوض می شه دوباره باید در کامپیوتر جدید وارد بشه

راه حلی برای اینکه متریال ها به هم نریزه هست؟؟؟؟:41:

Carl
02-08-2007, 00:15
سلام
من زیاد توی این کارها وارد نیستم. ولی فکر میکنم اگر Material Library را Export کنی بتوانی این کار را انجام بدهی.

SomeThink
02-08-2007, 00:49
میتونی از منو فایل ارشیو رو انتخاب کنی همه فایل های مرتبط با فایل اطلی هم کپی میشن!
برای اینترنت هم این طوری save کردن بهتره!

Mostafa_Amol
02-08-2007, 01:13
من هم اين كار را مي كنم ..... يعني جابجايي كارهام از كامپيوتري به كامپيوتر ديگر .....
ولي .... من تكچرهايم را به همراه فايل مكس كه سيوش كردم را داخل يك پوشه مي گذارم و رايت مي كنم و وقتي كه در كامپيوتر ديگر اجرا مي كنم هيچ مشكلي ندارم

A r c h i
02-08-2007, 14:50
من هم اين كار را مي كنم ..... يعني جابجايي كارهام از كامپيوتري به كامپيوتر ديگر .....
ولي .... من تكچرهايم را به همراه فايل مكس كه سيوش كردم را داخل يك پوشه مي گذارم و رايت مي كنم و وقتي كه در كامپيوتر ديگر اجرا مي كنم هيچ مشكلي ندارم

این کار هم به نظرم سخته ... چون بازم آدرس تکسچرها از کامیوتر به کامپیوتر تغییر می کنه :23:

میتونی از منو فایل ارشیو رو انتخاب کنی همه فایل های مرتبط با فایل اطلی هم کپی میشن!
برای اینترنت هم این طوری save کردن بهتره!

مرسی از راهنماییت ...بذار امتحان کنم..ببینم چه جوری می شه:46:

SomeThink
02-08-2007, 22:24
این کار هم به نظرم سخته ... چون بازم آدرس تکسچرها از کامیوتر به کامپیوتر تغییر می کنه :23:

مرسی از راهنماییت ...بذار امتحان کنم..ببینم چه جوری می شه:46:

درسته ولی اگر یه texture رو خودتون از ارشیو موقع باز کردن فایل ارشیو ادرس بدید بقیه به طور خودکار شناسایی میشن!