مشاهده نسخه کامل
: مشکل هنگام باز کردن هر فایل یا پنجره!
snowy_winter
01-08-2007, 23:21
دوستان سلام
این مشکل برای یکی از دوستان پیش اومده و چون خودش نمیتونست بیاد بگه من به جاش میگم
مشکل اینه که بعد از بالا اومدن ویندوز و log in کردن، هر فایلی که میخواد اجرا کنه یا پنجره ای باز کنه، همراهش یه پنجره ی دیگه برای نصب باز میشه که نصبش ناموفقه و پیغام خطا میده و باید ok یا cancel را انتخاب بکنه... و مشکل دوباره تکرار میشه (امیدوارم خودش بتونه بیاد بیشتر توضیح بده...)
میشه لطفا کمک کنید... این مشکل چه جوری حل میشه؟
پیشاپیش ممنون از کمکتون
F.E.A.R XP
02-08-2007, 00:48
يا امپيوتر ويروسي است يا بايد ويندوز عوض كني به همين سادگي
nima_divone
02-08-2007, 00:56
خوب برای نصب چه برنامه ای این مهمه ؟
چه برنامه ای ارور نصب رو میده ؟؟؟؟؟
:blink:
جل الخالق!
اين مشكل همين امروز براى من هم پيش اومده!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دفعهى قبل كه اين مشكل برام پيش اومده بود، كارى كه كردم اين بود كه چيزى كه مىخواست بهش دادم تا دست از سرم برداره!
nima_divone
02-08-2007, 02:06
خوب دوست من چه برنامه ای می خواد نصب بشه اسمشو بگو تا کمکت کنم دیگه
دوستان عزیز این مشکل قبلا برای من هم پیش اومد . ویروسی وارد کامپیوترم شده بود که مستقیما روی فایلهای اجرایی و فایلهای exe نصب تاثیر
میذاشت و اونها رو آلوده میکرد . یعنی در جایی که برنامه نصب بود , اون فایلی رو که با کلیک کردن اون برنامه اجرا میشد آلوده میکرد و در نتیجه
موقع اجرای برنامه چون ناقص شده بود درخواست تعمیر میکرد و اروری شبیه این که شما گذاشتی میداد و درخواست سی دی و نصب مجدد میکرد .
با نصب آنتی ویروس Nod 32 مشكلم حل شد و همه فايلها رو با اين برنامه Cline كردم . این ویروس فایلهای نصب برنامه هایی که تو هارد داشتم رو
هم آلوده کرده بود . شاید شما هم مشکل من رو داشته باشین . موفق باشید
snowy_winter
03-08-2007, 01:22
راستش من دقیقا از مشکل خبر ندارم و فقط در حدی که نوشتم میدونم... ولی تا جایی که یادمه گفت برنامه ای که میخواد نصب بشه office هست.
کاش میشد خودش بیاد توضیح بده ... ولی ظاهرا مشکلش بدتر شده چون دیگه پیداش نیست :41:
ولی برای من که یه بار این مشکل پیش اومده بود خودش درست شد بدون اینکه من کاری بکنم(برای من برنامه ای که میخواست نصب بشه آنتی ویروسم بود که من سی دی رو نداشتم... نمیدونم چه جوری خودش درست شد!)
دوستان عزیز این مشکل قبلا برای من هم پیش اومد . ویروسی وارد کامپیوترم شده بود که مستقیما روی فایلهای اجرایی و فایلهای exe نصب تاثیر
میذاشت و اونها رو آلوده میکرد . یعنی در جایی که برنامه نصب بود , اون فایلی رو که با کلیک کردن اون برنامه اجرا میشد آلوده میکرد و در نتیجه
موقع اجرای برنامه چون ناقص شده بود درخواست تعمیر میکرد و اروری شبیه این که شما گذاشتی میداد و درخواست سی دی و نصب مجدد میکرد .
با نصب آنتی ویروس Nod 32 مشكلم حل شد و همه فايلها رو با اين برنامه Cline كردم . این ویروس فایلهای نصب برنامه هایی که تو هارد داشتم رو
هم آلوده کرده بود . شاید شما هم مشکل من رو داشته باشین . موفق باشید
اين مشكل تا اونجا كه من مىدونم و باهاش درگيرم ربطى به ويروس نداره.
راستى، منظورت از cline همون clean هست؟!
Farahmand Farshidy
03-08-2007, 16:01
دوستان سلام
این مشکل برای یکی از دوستان پیش اومده و چون خودش نمیتونست بیاد بگه من به جاش میگم
مشکل اینه که بعد از بالا اومدن ویندوز و log in کردن، هر فایلی که میخواد اجرا کنه یا پنجره ای باز کنه، همراهش یه پنجره ی دیگه برای نصب باز میشه که نصبش ناموفقه و پیغام خطا میده و باید ok یا cancel را انتخاب بکنه... و مشکل دوباره تکرار میشه (امیدوارم خودش بتونه بیاد بیشتر توضیح بده...)
میشه لطفا کمک کنید... این مشکل چه جوری حل میشه؟
پیشاپیش ممنون از کمکتون
سلام دوست عزیز!!
تجربه ای را که بنده با مواجه شدن به این مشکل بدست آوردم چنین است که:
1- این مشکل در اثر استفاده زیاد و تخریب شدن بعضی از فایل های آفیس که بعضاً این مشکل در اثر خاموش شدن کامپیوتر در اثر قطع شدن جریان برق بصورت غیر معمول، اتفاق میفتد.
2- زمانی که شما یک یوزر جدید در ویندوز ایجاد میکنید، و وارد آن یوزر میشوید، یا بصورت اتوماتیک و یا زمانی که شما آفیس را برای اولین بار در این یوزر جدید اجرا میکنید، چون آفیس یه سری کلید ها و آدرس های را که در ریجستری ویندوز بوجود میاورد در ریجستری یوزر جدید نمی یابد، بناءً برای رفع این عیب اقدام میکند و اگر شما آفیس را از روی هارد کامپیوتر تان اینستال نموده باشید، بدون کدام مشکل این مراحل را طی میکند و اگر شما آفیس را از روی سی دی رام اینستال نموده باشید، و چون سی دی آفیس را در سی دی رام نمی یابد ، ارور میدهد.
برای رفع هردو نوع مشکلی که در بالا ذکر نمودم، شما اولاً معلوم کنید که آفیس از کدام راه اینستال شده است. سی دی رام یا هاردیسک شما ؟
اگر از سی دی رام اینستال نموده بودید باید همان سی دی ای را که شما از آن اینستال نموده بودید در سی دی رام گزاشته و Retry را کلیک نمایید و یا یکی از پروگرام های آفیس را اجرا نمائید و بزارید تمام مراحل را مؤفقانه طی نماید.
و اگر از روی هار اینستال نموده اید، احتمالاً مسیری که قبلاً از آن درایو و همون پوشه ای که آفیس از آن اینستال شده است، تغیر یافته است. پس زمانی برای شما ارور داد، براش مسیر را تعریف نمایید. و اگر نشد پوشه آفیس را در مسیر قبلی کپی نمایید.
امیدوارم تا مشکل دوست شما حل شود.
با احترام
فرهمند
snowy_winter
04-08-2007, 01:18
دوستان عزیز ممنون از همگی :11:
امیدوارم مشکل دوستمون حل بشه
Nazanin_rose
04-08-2007, 01:37
سلام دوستان ، مشکلی که دوست عزیزم Snow Winter عنوان کرد مربوط به منه و تا اونجا که می دونم کامپیوترم ویروسی نیست چون از ویروس اسکن قوی استفاده می کنم و تا اونجا هم که یادم میاد این مشکل درست بعد از اینکه من یه نرم افزارو unistall کردم شروع شد ، موقع unistall اون نرم افزار پیغام اومد که برای پاک شدن کامل نرم افزار باید کامپیوترو ریستارت کنی و منم دینای کردم و بعدش این شروع شد :41: بدبختی اینه که اسم اون نرم افزارو هم یادم نمی یاد ولی هیچ ربطی به office نداشت و office من سالم بود ، پنجره ای هم که الان باز میشه درست عین تصویریه که balrog گذاشت با این تفاوت که به جای آکروبات می نویسه آفیس :13:، البته من الان office رو پاک کردم ولی تغییری ایجاد نشد
اين Windows Installer گاهى اوقات قاطى مىكنه و حسابى اعصاب آدم رو خورد مىكنه...
همون طور كه قبلا گفتم و Farahmand Farshidy هم مفصل توضيح داد، بايد اون فايلى كه مىخواد رو پيدا كنى و مسيرش رو بهش بدى.
Nazanin_rose
05-08-2007, 00:19
اين Windows Installer گاهى اوقات قاطى مىكنه و حسابى اعصاب آدم رو خورد مىكنه...
همون طور كه قبلا گفتم و Farahmand Farshidy هم مفصل توضيح داد، بايد اون فايلى كه مىخواد رو پيدا كنى و مسيرش رو بهش بدى.
مرسی دوست عزیز ولی من فایل مورد نظرشو ندارم و مربوط به فایل های ویندوزمه ، اما مشکلم رفع شد چون از تو قسمت کنترل پنل رفتم پاکش کردم ولی یه مشکل اساسی تر حالا تهدیدم می کنه
Nazanin_rose
05-08-2007, 00:30
جدیدا هروقت کانکت میشم بعد یه مدت کامپیوترم هنگ می کنه و تنها راهش ریستارت کردنه ولی بعدش که بالا میام می بینم مدمم پریده و هرکاری می کنم نصب نمی شه مگه شانسی!
Captain Nemo
05-08-2007, 02:46
سلام
بهترین راه حل تو اینجور مواقع system restore هست.
سیستم رو برگردونید به قبل از unistall اون برنامه. در ضمن ممکنه کار یه برنامه spy باشه. من با اینکه nod 32 دارم اما anti spy نداشتم. یه مدت دیدم سرعتم اومده پایین که علتش وجود spy بود.
متاسفانه من خيلى وقت پيش System Restoreام رو Turn Off كردم!
Captain Nemo
05-08-2007, 08:40
من دو سه تا راه حل دیگه به ذهنم میرسه، به نظر من علت اجرا شدن همچین برنامه ای سه چیز میتونه باشه:
1- توی start up ویندوز نشسته 2- بصورت یک سرویس run میشود. 3- به یک یا چند برنامه دیگه چسبیده.
در مورد strat up باید به task manager نگاه کنی و پراسس مشکوک رو تشخیص بدی یا اینکه از msconfig استفاده کنی.
در مورد سرویس ها هم به همین شکل سرویس مشکوک رو باید تشخیص بدی و غیر فعالش کنی.
اما در مورد علت سوم باید خوب دقت کنی ببینی که بعد از انجام دادن چه کار(هایی) این مورد پیش میاد.
در مورد مشکل جدید Nazanin_rose ؛ این کانکت شدن و بعد هنگ کردن خیلی شبیه عملکرد یه spyware و حتی یه ویروس میمونه، قبلا هم خودم همچین مشکلی داشتم که همونطور که گفتم مشکل از spy بود چون nod32 فقط یه انتی ویروسه و نمیتونست spy ها رو تشخیص بده. مورد من اینطور بود که یه پنجره don't send برای یه فایل سیستمی (دقیقا یادم نیست چی بود) باز میشد و اگه send یا dont send میکردم کامپیوتر هنگ میکرد.
Nazanin_rose
07-08-2007, 02:45
من دو سه تا راه حل دیگه به ذهنم میرسه، به نظر من علت اجرا شدن همچین برنامه ای سه چیز میتونه باشه:
1- توی start up ویندوز نشسته 2- بصورت یک سرویس run میشود. 3- به یک یا چند برنامه دیگه چسبیده.
در مورد strat up باید به task manager نگاه کنی و پراسس مشکوک رو تشخیص بدی یا اینکه از msconfig استفاده کنی.
در مورد سرویس ها هم به همین شکل سرویس مشکوک رو باید تشخیص بدی و غیر فعالش کنی.
اما در مورد علت سوم باید خوب دقت کنی ببینی که بعد از انجام دادن چه کار(هایی) این مورد پیش میاد.
در مورد مشکل جدید Nazanin_rose ؛ این کانکت شدن و بعد هنگ کردن خیلی شبیه عملکرد یه spyware و حتی یه ویروس میمونه، قبلا هم خودم همچین مشکلی داشتم که همونطور که گفتم مشکل از spy بود چون nod32 فقط یه انتی ویروسه و نمیتونست spy ها رو تشخیص بده. مورد من اینطور بود که یه پنجره don't send برای یه فایل سیستمی (دقیقا یادم نیست چی بود) باز میشد و اگه send یا dont send میکردم کامپیوتر هنگ میکرد.
ممنون دوست عزیز ، ولی کدوم anti Spy از بقیه بهتره ؟ من نمی دونم
راستی من مشکل قبلی ام رفع شد ولی حالا office ندارم :41::13:
Captain Nemo
08-08-2007, 08:40
ممنون دوست عزیز ، ولی کدوم anti Spy از بقیه بهتره ؟
یه سرچ بکنی بازم خود ت پیدا میکنی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از آنتی ویروست هم مطمئن شو.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.