ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : PersianBlog براي بار دوم و سايت هكرهاي عراقي توسط كلاه سفيدهاي داخلي هك شد



keylogger-A
01-08-2007, 22:38
حمله هکرهای ایرانی به پرشین بلاگ

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به تلافی هک پرشین بلاگ توسط یک گروه ظاهرا عراقی سایت آنها نیز هک شده استچند روز پس از هک شدن پرشین بلاگ توسط گروهی که خود را عراقی می خواندند، اکنون بار دیگر این سایت و این بار توسط یک گروه ایرانی هک شده است.

گروه ایرانی هک کننده سایت پرشین بلاگ در پیامی که بر روی سایت هک شده قرار داده اند، نوشته اند که در اعتراض به امنیت پایین این سایت، آن را هک کرده اند.

این گروه از هکرها همچنین در همین پیام متذکر شده اند که به تلافی هک شدن پرشین بلاگ توسط گروهی که خود را عراقی معرفی کرده بود، سایت هکرهای فوق الذکر را نیز هک کرده اند.

هکرهای ایرانی که ظاهرا از نوع هکرهای "کلاه سفید" هستند، با هک کردن سایت پرشین بلاگ در واقع قصد داشته اند تا توجه مسئولان این سایت را به فقدان امنیت این سایت جلب کنند.

هکرهای کلاه سفید، هکرهایی هستند که معمولا به قصد نشان دادن ضعف امنیتی و یا جلب توجه بطور موقت اقدام به هک سایت ها می کنند.

بعضی هکرهای دیگر به قصد خرابکاری یا تبلیغات سیاسی دست به هک کردن سایت ها می زنند.
هفته گذشته مسئولان پرشین بلاگ اعلام کرده بودند که هکرهایی که خود را عراقی می خواندند، به دامنه سایت حمله کرده و قصد ربودن آن را داشته اند که هویت سارقان کشف و از طریق مراجع بین المللی درحال پیگیری موضوع هستند.

هکرهایی که خود را عراقی معرفی کرده بودند در پیام خود بر روی پرشین بلاگ شعارهای نژادپرستانه و توهین آمیزی علیه ایرانیان در سایت منتشر کرده بودند.
پرشین بلاگ پس از یک روز وقفه، به تدریج توانست فعالیت خود را از سر بگیرد اما اکنون این سایت توسط یک گروه از هکرهای ایرانی مورد حمله قرار گرفته است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برخی از کارشناسان از ایران به عنوان یکی از کشورهایی که بیشترین تعداد وبلاگ در آن ثبت شده است نام می برند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]




هم اکنون دسترسی به حدود هشتصد هزار وبلاگ پرشین بلاگ از طریق سرور قبلی آن مقدور نیست و پرشین بلاگ ناچار شده است دامین دیگری را ثبت و وبلاگ ها را به روی آن منتقل کند.

پرشین بلاگ، اولین سرویس دهنده وبلاگ فارسی در ایران و میزبان صدها هزار وبلاگ فارسی است.
در سالهای اخیرنیز رقبای دیگری چون بلاگفا و میهن بلاگ وارد این بازار شده اند که گفته می شود هم اکنون میزبان وبلاگهای بیشتری از پرشین بلاگ هستند.

برخی از کارشناسان تخمین می زنند که بیش از یک و نیم میلیون وبلاگ به زبان فارسی وجود دارد و ایران در کنار چند کشور دیگر، از جمله آمریکا و چین، یکی از کشورهایی است که بیشترین وبلاگ نویسان جهان را داراست.
منبع:بي بي سي

Viren
01-08-2007, 22:58
آبروی هر چی وبلاگ ایرانی و بردن

IcY
01-08-2007, 23:18
آقا قضیه داره دیگه جالب میشه ؟:31:جنگ هکرا:5:!یه چندتا کشور دیگه هم قاطیشن ته اکشن میشه ها:21:

p30time
02-08-2007, 00:31
با سلام!
ولي اينجا كه هنوز همون پيغام جعلي هكر هاي عراقي ست!!


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با تشكر

nima_divone
02-08-2007, 01:37
آخه پرشین بلاگ هم شد وبلاگ خیلی ............
هم از نظر لود هم سرعت هم کیفیت
از بس ادعا دارن اینا

sltavakoli
02-08-2007, 02:46
اخه كاخ سفيدشو هك ميكنن چه برسه به اين

keylogger-A
02-08-2007, 09:12
با سلام!
ولي اينجا كه هنوز همون پيغام جعلي هكر هاي عراقي ست!!


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا تشكر
نه عزيز نيست
مشكل يا از كش سيستم شما يا كش سرور شما هست

milad.72
02-08-2007, 23:42
آخه کی تو پرشین وب زده که انقدر دارند میکشن خودشون رو واسه آزاد کردن
ok
تشکیل گروه برای هک دوباره پرشین بلاگ توسط کشور p30world

saviss
02-08-2007, 23:43
دامنه یcom.اش تعطیله( پائین صفحه نوشته برای فروش اما بالاش نوشته درحال به روز رسانی!!!)
اماir.اش کارمیکنه(یه امتحان بفرمائید)
مثل بلائی که سربلاگفا اومد ....گمونم یکجورائی وادارکردن سرویس دهنده ها ی وبلاگ برای انتقال دامنه شون از com. به ir. باشه
حالاچه چیزی داره اینارو وادار به تغییر دامنه (البته اجباری!!)می کنه؟ .....والاچه عرض کنم:5: