مشاهده نسخه کامل
: يك كار ساده:دوستاني كه چليپا دارن كمك كنند...
سلام خدمت دوستان....
يكي از دوستاني كه نرم افزار چليپا يا هر نرم افزار نستعليق نويسي ديگه اي داره لطف بكنه و با خط نستعليق بنويسه:
"ترانه هاي ماندگار"
و سايزش هم طوري باشه كه نصف يك سند 1003*125 پيكسلي رو پر كنه.
اگه بتونيد به صورت psd و با بك گراندشفاف(ترانسپرنت) بزاريد كه ديگه خيلي حال داديد...
Shahin King
01-08-2007, 22:43
سلام
تقدیم به شما
با چلیپا نوشتم . ( سه تا فایل Psd - تو فتوشاپ باز کن و خودت سایزش رو کم و زیاد کن ) :10::46:
قربانت
شاهین :11:
يك دنيا متشكر شاهين جان.:20:
واقعاً ممنون...:11:
arash_irani
03-08-2007, 15:55
سلام دوست من :11:
با اجازه شاهین جان :20:
این سه تا رو هم من به صورت وکتور البته یکم متفاوت تر و بدون داشتن تیزی لبه ها برات درست کردم
وقتی به صورت وکتور باشه میتونی به هر اندازه که دلت خواست بزرگش کنی بدون کمیت و از دست رفتن کیفیت
که با فرمت Ai هستش :31:
ممنون و موفق باشید :11:
یا حق
N A V I D
03-08-2007, 16:02
آرش جان ميشه بگي چطوري به صورت وكتور در مياري ؟
فکر میکنم ارش ازپی دی اف فاکتوری استفاده کردن
راهت ترین راه استفاده از برنامه های تبیدل ه
از corel Trace که همراه کول نصب میشه هم میتونید برای تبدیل استفاده کنید
arash_irani
03-08-2007, 19:39
سلام دوست من :20:
برنامه Chalipa 1.1 روی سیستمم من نصب هست ببین وقتی تو خود برنامه میخوای بنویسی اول هر اندازه که دوست داری فونتت روبزگ یا کوچیک کن چون تو وکتور هم همون اندازه نوشته بزرگ و یا کوچیک میشه یعنی نوشته شما به حالت پیش فرض همون اندازست من معمولا اندازه 200 رو انتخاب میکنم که البته چون وکتور هست تاثیری تو سایز و کیفیت نداره :31:
بعد از منوی File گزینه Export رو که طبق شکل ضمیمه نوع فرمت خروجی رو میزاری روی AI
به همین سادگی ..... :27:
Saeed kmss-D
03-08-2007, 20:16
آرش جان من امتحان كردم نشد.
يعني اصا توي اون نوار پايين همچين فرمتي نداره!
و وقتي من با اين فرمت سيو ميكنم اصلا اجرا نميشه!
؟؟؟
سلام دوست من :11:
با اجازه شاهین جان :20:
این سه تا رو هم من به صورت وکتور البته یکم متفاوت تر و بدون داشتن تیزی لبه ها برات درست کردم
وقتی به صورت وکتور باشه میتونی به هر اندازه که دلت خواست بزرگش کنی بدون کمیت و از دست رفتن کیفیت
که با فرمت Ai هستش :31:
ممنون و موفق باشید :11:
یا حق
از شما هم خيلي خيلي ممنون.دست شما درد نكنه....:11:اما با چه برنامه اي بايد بازشون كنم؟....:19:
arash_irani
04-08-2007, 01:02
آرش جان من امتحان كردم نشد.
يعني اصا توي اون نوار پايين همچين فرمتي نداره!
و وقتي من با اين فرمت سيو ميكنم اصلا اجرا نميشه!
؟؟؟
سلام سید جان
ازچه نسخه ا استفاده میکنی ؟ مال من 1.1 هستش
از شما هم خيلي خيلي ممنون.دست شما درد نكنه....:11:اما با چه برنامه اي بايد بازشون كنم؟....:19:
فرقی نمیکنه دوست من
شما میتونید با فتوشاپ و یا با ایلستریتور بازش کنی یا حتی با برنامه هایی مثل ProAnimator و یا After Effects و خیلی برنامه های دیگه بستگی داره برای چه کاری بخوای
ولی اگر برای کارای تصویری میخوای با فتوشاپ که راحت باز میشه فقط هنگام وار کردن در برنامه فتوشاپ ازمشا سایز عکس رو میپرسه و همینطور رزولیشن رو که شما هر رزولیشن و یا هر سایزی خواستی میتونی وارد کنی بدون افت کیفیت
ممنون و موفق باشید
یا حق
Saeed kmss-D
04-08-2007, 11:15
ازچه نسخه ا استفاده میکنی ؟ مال من 1.1 هستش
از نسخه 1.
يعني به خاطر پايين بودن ورژن اين برنامه ذخيره نميشه؟؟!!
فرقی نمیکنه دوست من
شما میتونید با فتوشاپ و یا با ایلستریتور بازش کنی یا حتی با برنامه هایی مثل ProAnimator و یا After Effects و خیلی برنامه های دیگه بستگی داره برای چه کاری بخوای
ولی اگر برای کارای تصویری میخوای با فتوشاپ که راحت باز میشه فقط هنگام وار کردن در برنامه فتوشاپ ازمشا سایز عکس رو میپرسه و همینطور رزولیشن رو که شما هر رزولیشن و یا هر سایزی خواستی میتونی وارد کنی بدون افت کیفیت
ممنون و موفق باشید
یا حق
با فتوشاپ باز كردم...خيلي ممنون واقعاً بدردم خورد هر چند با اون فايل شاهين جان كارم راه افتاده بود اما با اين فايلي كه شما داديد براي تالار گفتگوش استفاده كردم.چون شما حرف"ي"رو كشيده بودي و با مال شاهين فرق مي كرد.خيلي خيلي ممنون از شما:11:...الهي پير شي جوون....:31:
arash_irani
04-08-2007, 22:45
با فتوشاپ باز كردم...خيلي ممنون واقعاً بدردم خورد هر چند با اون فايل شاهين جان كارم راه افتاده بود اما با اين فايلي كه شما داديد براي تالار گفتگوش استفاده كردم.چون شما حرف"ي"رو كشيده بودي و با مال شاهين فرق مي كرد.خيلي خيلي ممنون از شما:11:...الهي پير شي جوون....:31:
سلام
خواهشمیکنم دوست عزیز قابلی نداشت :46:
از نسخه 1.
يعني به خاطر پايين بودن ورژن اين برنامه ذخيره نميشه؟؟!!
سعید جان پیشنهاد میکنم حتما از نسخه 1.1 استفاده کنی خیلی بهتر از نسخه 1 هستش چون من هم با نسخه 1 خیلی مشکلات داشتم
به طور فرض در نسخه 1.1 شما میتونی فقط در برنامه چلیپا نوشتتون رو کپی کنید و بعد در برنامه فتوشاپ کپی کنید و میبینید که شما به صورت میتونید متنتون رو انتقال بدین که بهترین نوعش Path هستش که دیگه بازم مشکل سایز ندارین
ممنون و موفق باشید
یا حق
Saeed kmss-D
05-08-2007, 00:36
سعید جان پیشنهاد میکنم حتما از نسخه 1.1 استفاده کنی خیلی بهتر از نسخه 1 هستش چون من هم با نسخه 1 خیلی مشکلات داشتم
به طور فرض در نسخه 1.1 شما میتونی فقط در برنامه چلیپا نوشتتون رو کپی کنید و بعد در برنامه فتوشاپ کپی کنید و میبینید که شما به صورت میتونید متنتون رو انتقال بدین که بهترین نوعش Path هستش که دیگه بازم مشکل سایز ندارین
ممنون و موفق باشید
یا حق
ممنون و
چشم ، حتما اين كارو ميكنم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.