ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دو سوال در مورد برنامه نويسي در Vb.net فوري دوستان كمكم كنيد !!!!

fathi67
01-08-2007, 20:14
دوستان سلام
دو سوال از شما دارم خواهشمندم در صورت امكان به اين دو پاسخ دهيد و لطفا پاسخ شما كامل باشد.

1 - من مي خواهم تك تك كاراكتر هاي يك String را جدا كنم و بر روي هر كدام از اين كاراكتر ها عملياتي انجام دهم، در حقيقت من مي خواهم بدانم آيا VB.NET تابعي براي اين منظور دارد يا نه كه اگر نه چگونه يك چنين كاري را با VB.NET انجام دهم ( خواهشمندم اين كد را برايم بيان كنيد ) ؟

2 - من مي خواهم از برنامه ي ( SKINCrafter 2.6 ( for Visual Studio 2005 در برنامه ي خود استفاده كنم در حقيقت Skin آماده است ولي چگونگي تعريف اين Skin در برنامه را نمي دانم در Help اين برنامه هم اين چنين آمده است :

================================================== ==============
VB.Net
Imports DMSoft
...
Public SkinOb As DMSoft.SkinCrafter
' The code in CODE SECTION has to be called before InitializeComponent() function
' --------- Begin of CODE SECTION ---------- '
DMSoft.SkinCrafter.Init()
SkinOb = New DMSoft.SkinCrafter 'These function parameters are used for Skincrafter DEMO
SkinOb.InitLicenKeys("SKINCRAFTER", "SKINCRAFTER.COM", "support@skincrafter.com", "DEMOSKINCRAFTERLICENCE")
SkinOb.InitDecoration(1)
' --------- End of CODE SECTION ---------- '
SkinOb.LoadSkinFromFile("C:\\Program Files\\SkinCrafter.Net\\Skins\\Amazonite.skf")
SkinOb.ApplySkin()
================================================== ==============

دوستان من نمي دانم حتي با اين Help چگونه به مقصود خود برسم لطفا به زبان شيرين فارسي مرا در اين مورد راهنمايي كنيد.

در آخر از همه ي شما متشكرم ( خواهشمندم اگر نكته ي جانبي خاصي را نيز مد نظر داريد برايم بنويسيد ).

am_merman01
02-08-2007, 02:41
سلام دوست عزیز
من یکسری تابع برای کار بر روی رشته ها تو یه کتابی دیدم که بعضیاش رو برات مینویسم شاید به دردت بخوره:

تکه تکه کردن رشته : string.split
تعیین طول رشته : string.length یا Len
کار با کارکترها : Asc یا Ascw یا chr
خواندن زیر رشته : string.substring یا Mid
جستجوی رشته : string.indexofany یا string.indexof یا string.chars یا Instr یا string.Lastindexof
البته تابع string.trim یا trim هم هست که فکر کنم فاصله هارو حذف میکنه.
این ها چند تا از توابع کار بر روی رشته ها بود که برات نوشتم البته برای کمک بیشتر باید اساتید تالار کمکت کنن.
همین جا هم از همه اساتید معذرت میخوام که تو کارشون دخالت کردم.:11::31:

_H2_
02-08-2007, 14:57
سلام

در مورد سوال اول:
برای به دست آوردن تک تک کاراکترهای یک رشته کافیست ایندس را بعد از نام متغییر بیاورید! به همین راحتی!
مثلاً (str(0 اولین char از رشته str است و (str(1 دومین char رشته را پس میدهد و الی اخر... میتوانید ان را در متغییری بریزید یا در Select Case قرار دهید یا .... هر چه بخواهید.

توابع و امکانات دیگر هم با زدن یک نقطه بعد از نام متغییرتان ظاهر میشوند (همانطور که دوستمان کاربر am_merman01 اشاره کردند)

چون PM زده بودید در مورد سوال دومی هم باید بگویم، من با برنامه مذکور و کامپونت هایش کار نکرده ام و در نتیجه همینطوری نمیتوانم بگویم برنامه ای که ندیده ام چطور کار میکند.
(در جاهای دیگر هم گفته ام، من بیشتر از برنامه هایی مثل Photoshop و VisualStudio و SQL Server و... خوشم می آید و سعی میکنم چیزهایی که میسازم مثل انها شود.)

آیا این برنامه شفیق شما نمونه کد یا نمونه پروژه ای همراهش نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

shalineh
02-08-2007, 16:05
- من مي خواهم تك تك كاراكتر هاي يك String را جدا كنم و بر روي هر كدام از اين كاراكتر ها عملياتي انجام دهم، در حقيقت من مي خواهم بدانم آيا VB.NET تابعي براي اين منظور دارد يا نه كه اگر نه چگونه يك چنين كاري را با VB.NET انجام دهم ( خواهشمندم اين كد را برايم بيان كنيد ) ؟

تابع زیر رو که خودم نوشتم میتونه تمومه کاراکترهای یک رشته رو جدا و در یک کالکشن جمع آوری کنه.

Public Function Str_Spliter(ByVal str As String) As Collection

Str_Spliter = New Collection

Str_Spliter.Clear()X

Dim i As Integer = 1

For i = 0 To str.Length - 1

Str_Spliter.Add(str.Substring(i, 1))X
Next
End Function

مثال :
به فرم برنامه ، یک BUtton و یک ListBox اضافه کن و کد زیر رو در ادیتور وارد کن:

Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click

Dim i As Integer

For i = 1 To Str_Spliter("p30world").Count

ListBox1.Items.Add(Str_Spliter("p30world").Item(i))X

Next
End Sub

shalineh
02-08-2007, 16:30
2 - من مي خواهم از برنامه ي ( SKINCrafter 2.6 ( for Visual Studio 2005 در برنامه ي خود استفاده كنم در حقيقت Skin آماده است ولي چگونگي تعريف اين Skin در برنامه را نمي دانم

برای این منظور لازم است شما از برنامه skincrafter.net-vs2005_v2.6.0 استفاده کنی.
مراحلی رو که میگم به ترتیب برو. مطمئنم به نتیجه خواهی رسید:
1- ابتدا از منوی Project ---> Add Reference ، و از دایرکتوری برنامه، skincrafter.net-vs2005.dll رو به پروژه اضافه کن.
2- ادیتور پروژه رو باز کن و در خط اول و قبل از همه کدها عبارت زیر رو بنویس:

Imports DMSofts
3- در خط اول از کلاس فرم، کد زیر رو بنویس:

Public SkinOb As DMSoft.SkinCrafter
4- در رویداد HandleCreated فرم، کدهای زیر رو بنویس:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برنامه رو اجرا کن و نتیجه رو ببین.
در ضمن اگه skincrafter.net-vs2005_v2.6.0 رو نداری بگو آپلود کنم واست.

Shahrdar
02-08-2007, 19:12
- من مي خواهم تك تك كاراكتر هاي يك String را جدا كنم و بر روي هر كدام از اين كاراكتر ها عملياتي انجام دهم، در حقيقت من مي خواهم بدانم آيا VB.NET تابعي براي اين منظور دارد يا نه كه اگر نه چگونه يك چنين كاري را با VB.NET انجام دهم ( خواهشمندم اين كد را برايم بيان كنيد ) ؟

سلام به همه

همه اين کد ها که دوستان گفتن کار ميکنه ولی به نظره من يه خورده قديمی و برايه vb2005 يه خورده غيره استاندارده(البته نظره شخصيه منه)

من بهت اين کد رو پيشنهاد ميکنم که تنها 3 خط هست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

shalineh
02-08-2007, 19:16
آفرین! اینو نمیدونستم. مرسی خیلی نکته جالبی بود.

fathi67
02-08-2007, 22:29
نمي دانم با چه زباني از شما تشكر كنم در هر حال از همه ي شما عزيزان ممنونم.
راستي Shalineh جان برنامه ي SkinCrafter 2.6 رو دارم ازت ممنونم.

_H2_
06-08-2007, 09:55
سلام
من واقعاً لذت میبریم این جوانان رشید و این کدهای رشید و شکایت این جوانان رشید از کندی زبانهای رشید جدید را میبینیم.