ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سویچ کردن دوربین ها در video post

SomeThink
01-08-2007, 17:54
بنا به درخواست یکی از اعضا این تاپیک رو ایجاد کردم.

باید برای هر دوربین تعریف کنی که از فریم چند تا چند render بگیرند
برای این کار لازمه چندتا Edit sence Event براش تعریف. فقط باید توجه داشته باشی که هر Edit sence Event چند فریم باید رندر بگیرن.
با یک مثال توضیح میدم:
مثلا شما می خواهید از فریم 0 - 60 دوربین 1 رندر بگیرد وبعد از فریم 06 - 100 دوربین 2 و دراخر از از فریم 100- 200 دوباره دوربین1 ...
برای این کار باید سه تا Edit sence Event تعریف کنید اولی برای دوربین 1 : درپنجره Edit sence Event در قسمت view دوربین 1 را انتخاب کنید و بعد در فسمت video post parameters فریم های 0 - 60 را که مشخص کننده زمان render گیری توسط دوربین 1 است را وارد می کنید.
و سپس همین کار را برای دوربین 2 وبعد دوباره برای دوربین 1 انجام دهید.
امید وارم خوشتان آمده باشد!

A r c h i
01-08-2007, 23:37
مرسی مهدی جان، ولی کار من که فریم نداره . یعنیsingle frame رندر می گیرم ...من یا رندر از دوربین 1 می خوام یا از 2 نا از هر دوش الان توی این فایل اگه که از دوربین 2 رندر بخوام نمی تونم و save کنم ..برای اینکه دوربین 2 و1 را پشت هم رندر می گیره و فقط فایل آخر که دوربین 1 باشه می مونه که می تونم سیوش کنم :13:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SomeThink
02-08-2007, 00:44
فکر کنم فهمیدم مشکل از کجاست!

شما میتونید این کار رو انجام بدید:

دوربین 2 رو برای فریم 1 و دوربین 1 رو برای فریم 2 تنظیم کنید. البته بنا به فایل شما .بعد موقع خروجی تنظیم کنید که خروجی فقط از فریم 1 و 2 صورت بگیره. بعد اسم خروجی و فرمتی که میخواین انتخاب کنید .دکمه render روفشار بدید حالا دو تصویر save شده دارید که اولی از دوربین 2 و دومی از دوربین 1 است!

نقشه یادت نره!
یکی هم کافیه.
ممنون...