مشاهده نسخه کامل
: جلوگيري از دريافت ايميل از سايت خاص
با سلام
اگه بخوايم جلوي بعضي از ميلهايي كه به ايميلمون وارد ميشه رو بگيريم چكار بايد كرد . بطور مرتب از چند سايت خاص براي من ايميل مياد كه مي خوام جلوش رو بگيرم اما نمي دونم چطوري لطفا راهنمايي كنيد .
با تشكر
F A R H A D
01-08-2007, 10:58
سلام
سرویس ایمیل مورد استفاده رو نگفتی. اما از اونجا که yahoo عمومیت داره، یاهو رو توضیح میدم:
- بعد از رفتن به inbox ایمیلهای مورد نظر رو بوسیله چک باکس سمت چپ هر ایمیل انتخاب کن
- گزینه spam رو در همون صفحه کلیک کن
از این به بعد هر میلی که از آدرسهای spam شده دریافت کنی، به طور اتوماتیک به پوشه bulk منتقل میشه. این روش 95% درست جواب میده، یعنی بعضی وقتها ممکنه یکی دو تا از همون میلها رو توی inbox دریافت کنی.
موفق باشی
والا تو ياهو ميشه انتخابشون كرد و جزو اسپم قرارشون داد ولي من نميدونم چرا باز فرستاده ميشه!
منم همين مشكلو دارم !
hamidreza0007
01-08-2007, 15:21
mail option > block address
reza.majazi
10-08-2007, 07:12
خیلی از موارد هست که ما عضو یک گروه در یاهو می شویم و بخاطر یکسری مسائل قصد داریم از ادامه کار با اون گروه خودداری کنیم. بله این دردسری که گاهی برخی از افراد و کاربران به ان مبتلا می شوند . عضویت در گرووههای که مشکلات وتعهدات و مسائل خاص خود رادارد. مثلا از ان گروه دائما ایمیلهای بی سروته انچنانی دریافت می کنید برای حل این مسئله ابتدا وارد سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شوید پس از ورود لیست گروههایی را که در ان عضو هستید مشاهده می کنید برای این کار دوراه وجود دارد یکی این که روی گروه کلیک کرده و وارد ان شوید ، سپس در بالای صفحه روی membership Edit کلیک کنید وسپس در پایین صفحه روی leav Group کلیک کنید . اگر هم می خواهید از عضویت چند گروه خار ج شوید ، پس از ورود به صفحه گروههای خود در یاهو ، در بالای لیست گروهها ، روی Manage کلیک کنید وسپس روی Edit my Groups کلیک نمایید در این صفحه برای هر گروهی که می خواهید از عضویت ان خارج شوید Leave Group را علامت بزنید و سپس Save Changes را فشار دهید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.