ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دانلود مدل تپه برای fps creator

moz
01-08-2007, 09:06
سلام دوستان من یک تاپیک زده بودم که در آن در خواست کرده بودم که کسی اگه مدل تپه داره برای دانلود بذاره ولی متاسفانه تاپیک به بحث های دیگری کشیده شد
من هم بعد از سه روز سرچ لینک دانلود اونها رو پیدا کرم که برای دانلود در پایین گذاشته ام

دوستان بازی ساز محترم فایل هایی که مشاهده می کنید شامل ۳ مدل تپه برای FPS Creator است. دانلود کنید و لذت ببرید و نظر را هم فراموش نکنید.
دانلود مدل تپه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پسورد فایل های زیپ : mgd.blogfa.com
دریافت مدل 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])حجم: 556 کیلوبایت
دریافت مدل 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) حجم: 591 کیلوبایت
دریافت مدل 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) حجم: 564 کیلوبایت
این فایل شامل یک برنامه است که آیکون بازی های نرم افزار FPS Creator را عوض می کند.
شما باید در کادر اول مسیر بازی و در کادر دوم مسیر آیکون را وارد کنید.
تغییر آیکون FPS Creator ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پسورد فایل زیپ: mgd.blogfa.com
دریافت برنامه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])حجم : 187 کیلوبایت

moz
01-08-2007, 09:20
در روزهای بعد مدلهای بیشتری برای دانلود می ذارم

Creeping Death
13-08-2007, 08:58
این فایل ها رو قبلا توی تاپیک درخواست مدل برای fpsc گذاشته بودم...

hamed.sdk17
29-11-2012, 22:31
پس چرا این 3 تا مدل برای من دانلود نمی شه؟ می گه صفحه مورد نظر پیدا نشد :-(

parvizamd
30-11-2012, 09:48
عزیز تاریخ پست ها 2007 هست؟!

Hotsun
30-11-2012, 13:29
تاپیک رو از زیر تپه کشیدین بیرون :sq_6:

moz
06-12-2012, 03:49
داشتم اتفاقی از اینجا رد میشدم که چشمم به این خورد
اون موقع که این تاپیک رو دادم 15 سالم بود :)))))