ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرابی رایتر

Kurosh
01-08-2007, 01:53
من سه چهار ساله یه رایتر سونی دارم.چن روز پیش داشتم سیدی رایت می کردم،ارور داد.بعد از ارور یه دو سه دقیقه ای باید وای میستادم تا سیدی رو بده بیرون.منم وقت نداشتم،این سوزن مخصوص درایو رو کردمش داخل رایتر و سیدی رو درآوردم.سیدی در حال چرخش بود.
حالا از اون موقع،سیدی که می خوام رایت کنم اکثرا می سوزن.گفتم شاید مال نامرغوب بودن سیدی هاس.یه سیدی مرغوب هم که می خواستم رایت کنم،سوخت.یعنی تو همشون موقع رایت،تا 100 % میره بعد ارور میده.تازه چن دفعه هم تو رید کردن سیدی ها به مشکل خوردم.یعنی واسه اجرای سیدی یه Inf. Error میده.
این رو هم بگم که سیدی ریرایت رو درست رایت می کنه.فقط با سیدی های معمولی مشکل داره.
برادرم میگه عمرش تموم شده و 1000 تا سیدیشو رایت کرده(همین حدودا).ولی اگه اینجوری بود ریرایت رو هم نباید رایت می کرد.
لطفا کمک کنین که این رایتر ما چشه؟

N3O
01-08-2007, 23:48
دوست عزیز این مشکلی که شما می گش ایراد سخت افزاری هست که با عث می شه سی دی هایی که ته آنها را نمی بندی نسوزن چون سی دی رایترت با این کاری که کردی احتمال قوی لنزی که اطلاعات رو در ته سی دی می زنه و سی دی رو می بنده یا جا به جا شده یا مشکل دار شما می تونی با عوض کردن این قطعه مشکل خودت رو بر طرف کنی.

potentate85
06-08-2007, 19:36
سلام ....
پيشنهاد مي كنم با حدود 6000 تومان optic رايترتو عوض كن ....
اينطوري رايترت مثل روز اول مي شه!!!