ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برنامه ساخت کتاب برای موبایل با پسوند sis

irancity
31-07-2007, 17:44
یه برنامه می خوام که تو کامپیوتر بشه برای موبایل کتاب با پسوند sis نوشت

Kolang
01-08-2007, 18:42
خوب عزیز من
کتاب ها رو که با برنامه های مخصوص میتونید توی موبایل بخونید که
این چه کاریه؟!!!

GnuHDL
01-08-2007, 18:58
یه برنامه می خوام که تو کامپیوتر بشه برای موبایل کتاب با پسوند sis نوشت
دوست عزیز فایل sis که نمیشه این فایل مخصوص نصب برنامه است ولی ایده خوبیه که مثلا یه برنامه داشت که بطور موثرتری ebook های که واسه کامپیورتر نوشته شدن رو تغییر بده یا یه فرمت...........
با pdf و یا txt و حتی html من بعضی فایلهای متنی رو توی گوشیم خوندم ولی برنامه های مخصوص واسه گوشیها هست که فرمتهائي مخصوص رو تولید میکنند من الان mobipackreaser رو یادم هست اینا فرمتها و قالب بندی هائي میدن که به سایز صفحه گوشی میخوره خود pdf هم که واسه گوشی امکانش هست گاهی مشکله و خیلی باید اسکرول کنی
حالا اگه دوستان یه چیز تو مایه یه برنامه که مثلا یه فایل متنی رو متناسب با گوشی در میاره
یا یه فرمت خاص مخصوص ebook گوشیها میشناسه همراه برنامه ش معرفی کنه
اگه یه برنامه توی این مایه ها واسه s60 v3 معرفی کنین ممنون میشم
=============
فکر کنم همون برنامه mobi packet reader چیز خوبی باشه دوستان برنامه شو با کرک دارن؟

Kolang
01-08-2007, 19:05
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قسمت برنامه های کاربردی
خواندن ebook و pdf
دیگه نیازی به تبدیل نداره دوست من
pdf ها رو کپی کنید در گوشی و ...

GnuHDL
02-08-2007, 18:43
ممنون دوست عزیز
من میدونم که pdf هست بد هم نیست ولی فرمتهای دیگه ای هم هست که دقیقا واسه ebook روی گوشی ساخته شدن یا برنامه هائي مثل همون mobipacket که اگه با کرک پیدا میشد خیلی خوب میشد.
ضمنا اون چیزی که من گفتم با اون چیزی که دوستی که تاپیک رو زده فرق داره .........

بیلچه
05-08-2007, 02:11
پسوند sis ساختن دردسر خیلی زیادی داره مخصوصا برای ورژن 3 که ساین کردن هم داره.
به نظرمن شما با word متن کتاب رادرست کن بعد عرض هر صفحه رو به یک چهارم یا یک پنجم صفحه a4 تغییر بده تا توی موبایل نخوای هی بری ته خط سر خط . هر چی عرض کمتر باشه بهتره بعد هم با adobe acrobat یه pdf تبدیل کن.

GnuHDL
05-08-2007, 09:54
ممنون لینوس جان اینم پیشنهاد خوبی بود
توی برنامه ها ی همین سایت هم یه برنامه به اسم MobiReader هست که یه برنامه خوب واسه اینه فقط احتیاج به برنامه MobiReader Desktop و یا MobiReader Creator روی PC داره اگه دوستان بتونن لیک دانلود یکی ازین برنامه ها رو بدن همراه کرک فکر کنم این برنامه دقیقا همون منظور رو به خوبی اجرا میکنه
البته یه جاهائي به اسم
MobiPacket Reader Creator
MobiPacket Reader Desktop
اومده