PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نحوه ی انتقال اطلاعت هارد دیسک به هارد دیگر ... (لطفا راهنمایی کنید)

lonelinesspains
31-07-2007, 16:48
ممنون میشم بگید چه روشهایی برای اینکه من بتونم اطلاعات هارد قبلیم رو به هارد جدیدم انتقال بدم ؟!
.
با کابل خاص یا برنامه ی خاصی باید باشه ؟!
.

نمیخوام رو دی وی دی پشتیبان بگیرم آخه وقت گیره ...

مرسی.

jak_1300
31-07-2007, 17:05
هاردت ساتا هستش؟

jak_1300
31-07-2007, 17:07
اگه ساتا نيست ميتوني از كابلهايي كه برايسي دي رامت رفته استفاده كني و اونا رو از سي دي رام يا دي وي دي رام جدا كني و به پشته اون هاردت بزني

javadshahvand
31-07-2007, 17:28
ممنون میشم بگید چه روشهایی برای اینکه من بتونم اطلاعات هارد قبلیم رو به هارد جدیدم انتقال بدم ؟!
.
با کابل خاص یا برنامه ی خاصی باید باشه ؟!
.

نمیخوام رو دی وی دی پشتیبان بگیرم آخه وقت گیره ...

مرسی.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

lonelinesspains
01-08-2007, 23:11
مرسی بچه ها از راهنماییاتون راسش هارد مبدا من ای دی ای ا و هارد مقصد که رو سیستم جدیدم هس ساتا تو این لینک آموزشی که دادید برای این نوع انتقال هم جواب میده ؟!

N3O
01-08-2007, 23:23
مرسی بچه ها از راهنماییاتون راسش هارد مبدا من ای دی ای ا و هارد مقصد که رو سیستم جدیدم هس ساتا تو این لینک آموزشی که دادید برای این نوع انتقال هم جواب میده ؟!
دوست عزیز وقتی شما هر دو هارد رو به سیستم وصل می کنی سیستم به طور پیش فرض یکی از هارد هارو به عنوان هارد اولیه برای بوت شدن می شناسه . پس شما به داخل بایوس مادر بوردت برو و بوت هارد رو بر روی Ide بزار و با هارد Ide وارد ویندوز شو و اطلاعاتت رو از هارد Ide به Sata منتقل کن . ( البته قبلش اسم درایو های هارد Ide ات رو تغییر بده که با Sata قاطی نشه)