ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : PIN code چیه؟

j0l6
31-07-2007, 00:44
سلام
من p990I دارم الان که ریستارتش کردم ازم pin code می خواد که من نمیدونم چی هست از کجا بفهمم چیه و کجا پیداش کنم ؟
ممنون میشم زودتر جواب بدین
snowy_winter
31-07-2007, 01:23
سلام

pin code رو میتونید از شناسنامه/سند سیمکارتتون پیدا کنید

موفق باشید :11:

j0l6
31-07-2007, 01:30
پس حسابی میرم که ضایع بشم ای خدا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون snowy_winter جان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

snowy_winter
31-07-2007, 01:38
زیادم ضایع شدن نداره... خب سوال بود دیگه!

خواهش میکنم

j0l6
31-07-2007, 01:48
زیادم ضایع شدن نداره... خب سوال بود دیگه!
ګوشی داداشم اس ام اس فارسی رو نشون نمیداد من برداشتم ګفتم برات درستش میکنم الان زدم ناکارش کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواب از سرم پرید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سیم کارد مال 7 یا 8 سال پيشه حالا اګه سندش رو نداشته باشه اونقت دیګه چیکار کنم ...

snowy_winter
31-07-2007, 01:51
ګوشی داداشم اس ام اس فارسی رو نشون نمیداد من برداشتم ګفتم برات درستش میکنم الان زدم ناکارش کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواب از سرم پرید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سیم کارد مال 7 یا 8 سال پيشه حالا اګه سندش رو نداشته باشه اونقت دیګه چیکار کنم ...
الان من میرم که ضایع بشم چون جواب این یکی رو نمیدونم! :41:

™Enter_The_Love
31-07-2007, 01:56
شما که نه صاحب Sim کارت باید بره مخابرات و از اونجا بگیره
راه دیگه ای نداره

در ضمن اگه بیشتر از 3 بار اشتباه بزنید سیم کارت قفل میشه Puk code میخواد و ممکنه هم بسوزه

j0l6
31-07-2007, 02:38
الان من میرم که ضایع بشم چون جواب این یکی رو نمیدونم!
شما که جوابتون خیلی کمک کرد من پین کد رو با پسورد مبایل اشتباه ګرفته بودم و دوبار اشتباه زدم اګه نګفته بودین کدش مربوط به سیم کارد و سندش هست سومی رو هم زده بودم دیګه کارم خیلی بدتر میشد
ممنون

شما که نه صاحب Sim کارت باید بره مخابرات و از اونجا بگیره
راه دیگه ای نداره

در ضمن اگه بیشتر از 3 بار اشتباه بزنید سیم کارت قفل میشه Puk code میخواد و ممکنه هم بسوزه

™Enter_The_Love جان ممنون از جوابت