مشاهده نسخه کامل
: PIN code چیه؟
سلام
من p990I دارم الان که ریستارتش کردم ازم pin code می خواد که من نمیدونم چی هست از کجا بفهمم چیه و کجا پیداش کنم ؟
ممنون میشم زودتر جواب بدین
31-07-2007, 01:23
سلام
pin code رو میتونید از شناسنامه/سند سیمکارتتون پیدا کنید
موفق باشید :11:
پس حسابی میرم که ضایع بشم ای خدا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون snowy_winter جان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
snowy_winter
31-07-2007, 01:38
زیادم ضایع شدن نداره... خب سوال بود دیگه!
خواهش میکنم
زیادم ضایع شدن نداره... خب سوال بود دیگه!
ګوشی داداشم اس ام اس فارسی رو نشون نمیداد من برداشتم ګفتم برات درستش میکنم الان زدم ناکارش کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواب از سرم پرید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سیم کارد مال 7 یا 8 سال پيشه حالا اګه سندش رو نداشته باشه اونقت دیګه چیکار کنم ...
snowy_winter
31-07-2007, 01:51
ګوشی داداشم اس ام اس فارسی رو نشون نمیداد من برداشتم ګفتم برات درستش میکنم الان زدم ناکارش کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواب از سرم پرید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سیم کارد مال 7 یا 8 سال پيشه حالا اګه سندش رو نداشته باشه اونقت دیګه چیکار کنم ...
الان من میرم که ضایع بشم چون جواب این یکی رو نمیدونم! :41:
™Enter_The_Love
31-07-2007, 01:56
شما که نه صاحب Sim کارت باید بره مخابرات و از اونجا بگیره
راه دیگه ای نداره
در ضمن اگه بیشتر از 3 بار اشتباه بزنید سیم کارت قفل میشه Puk code میخواد و ممکنه هم بسوزه
الان من میرم که ضایع بشم چون جواب این یکی رو نمیدونم!
شما که جوابتون خیلی کمک کرد من پین کد رو با پسورد مبایل اشتباه ګرفته بودم و دوبار اشتباه زدم اګه نګفته بودین کدش مربوط به سیم کارد و سندش هست سومی رو هم زده بودم دیګه کارم خیلی بدتر میشد
ممنون
شما که نه صاحب Sim کارت باید بره مخابرات و از اونجا بگیره
راه دیگه ای نداره
در ضمن اگه بیشتر از 3 بار اشتباه بزنید سیم کارت قفل میشه Puk code میخواد و ممکنه هم بسوزه
™Enter_The_Love جان ممنون از جوابت
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.