مشاهده نسخه کامل
: آموزش : نوشته ی darkness
YAHYA-PRO
30-07-2007, 23:30
با سلام
نوشته ی darkness ترجمه ی جدیدمه عکس رو هم پاین میتونین ببین
عکس پایان کار
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک دانلود :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فردا با 5 تا ترجمه ی جدید میام
نظر بدین
ویرایش پست توسط : Shahin King
Shahin King
30-07-2007, 23:54
سلام
این آموزش هم با موفقیت دانلود شد . دستت درد نکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربانت
شاهین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه پيشنهاد:تمام آموزشهات رو سريع نده بيرون.صبر كن تا ما مبتدي ها هم انجام بديم بابا...
Shahrdar
31-07-2007, 00:29
جداً ماشالا داره
Yahay عزیز ممنون
چقدر قشنگ شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Saeed kmss-D
31-07-2007, 12:19
ممنون.
واقعا زيبا هستش.
خسته نباشي.
سلام.ممنون از آموزش خوبتون.
من فتوشاپ بلد نیستم ، خوشگل نشده ، بهم نخندینا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون عزيز خيلي زيبا شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
N A V I D
31-07-2007, 16:48
بابا تو ديگه كي هستي !!!
ممنون .
aram_nfs
31-07-2007, 19:47
کارت درسته
منتظر 5 تای دیگه می مونم حتما
موفق باشی
Yahay عزیز اگه فونتی به کار برده شده رو هم کنار اموزش ضمیمه کنی عالی میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Yahay عزیز اگه فونتی به کار برده شده رو هم کنار اموزش ضمیمه کنی عالی میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]جان البته اگه كنار آموزش باشه بهتره ولي توي آموزش pdf گذاشتن آدرسش رو:11:
ممنون! من هم دانلود و استفاده کردم...
خیلی زیباست!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.