مشاهده نسخه کامل
: گرمای هیت سینک روی مادربورد
mehdi_halla
30-07-2007, 19:06
سلام- من چند روز قبل یه سیستم بستم:
مادربورد:
MSI K9N neo f
Cpu:
Amd 4000 x2
اولش که سیستم رو بوت کردم ارور Unknown type cpu داد و نوشت که بایاس شما مشکل داره می خواستم ببینم مشکل اینکه بایاس این جوری شده چیه؟
دوم اینکه هیت سینک روی مادربورد جوریه که بعد از اینکه 2-3 دقیقه از روشن شدن سیستم می گذره خیلی داغ می شه جوری که انگشتم رو که روش میذارم 7-8 ثانیه که میذارم قشنگ داغ می شه-می خواستم ببینم این طبیعیه؟
javadshahvand
30-07-2007, 19:21
دوست عزیز متن کل پیغام رو میزاشتی دیگه
نباید به این شدت داغ کنه فن سی پی رو تمیز کن یه کم روغن بهش بزن و بعد سرعت و دماش رو ببین چقدر هست
بعد اگه دوباره پیغام داد متن کل پیغام رو بزار ببینیم مشکل کجاست
Mahdi_Moosavi
30-07-2007, 22:49
اولش که سیستم رو بوت کردم ارور Unknown type cpu داد و نوشت که بایاس شما مشکل داره می خواستم ببینم مشکل اینکه بایاس این جوری شده چیه؟
دوم اینکه هیت سینک روی مادربورد جوریه که بعد از اینکه 2-3 دقیقه از روشن شدن سیستم می گذره خیلی داغ می شه جوری که انگشتم رو که روش میذارم 7-8 ثانیه که میذارم قشنگ داغ می شه-می خواستم ببینم این طبیعیه؟
دمای هیتسینگ این مادربورد همیشه بالا هستش بین 40 تا 50 . بهتره برای خود کیس دو تا فن بگیری که هوا رو
بکشن بیرون . این دما واسه چیپست این مینبورد عادیه.
اون ارور هم اگه bios رو update کنی حل میشه . احتمالآ bios ی که روشه قدیمیه .
البته من رو همین مینبورد x2 3800 گذاشتم مشکلی نداشت .
Lord_theOne
31-07-2007, 13:12
دماي CPU و Chipset مطرح است نه داغي
آپديت باياس مشكلتون را حل مي كند فكر كنم CPUرا خوب نمي شناسد
آخرين ورژن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با برنامه Live آپديت هم مي توني آپديت كني از طريق اينترنت آموزشش هست
meshkipoosh2006
02-08-2007, 15:12
من این قطغات رو دارم
main:asus p5lmx
cpu:pentium d 3000 4 mb cash
vga:7300 gt xfx
موقع بازی های سنگین دمای سی پس یو به 72 مین به 60 وکارت گرافیک به 60 می رسه و کلا سیستم کند می شه حالت سی دی تیک دار بازی رو نشون میده حالا می خوام بدونم چی مشکل داره اینجوری میشه در ضمن دمای کیس هم به 38 می رسه کیسم رو هم 4 تا فن گذاشتم دیگه نمی دونم چه کنم
javadshahvand
02-08-2007, 16:14
من این قطغات رو دارم
main:asus p5lmx
cpu:pentium d 3000 4 mb cash
vga:7300 gt xfx
موقع بازی های سنگین دمای سی پس یو به 72 مین به 60 وکارت گرافیک به 60 می رسه و کلا سیستم کند می شه حالت سی دی تیک دار بازی رو نشون میده حالا می خوام بدونم چی مشکل داره اینجوری میشه در ضمن دمای کیس هم به 38 می رسه کیسم رو هم 4 تا فن گذاشتم دیگه نمی دونم چه کنم
دوست عزیز دور فن پائین هستش ببین گردو خاک زیاد داخلش رفته تمیزش کن یه مقدار هم روغن داخل فنها بریز
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.