مشاهده نسخه کامل
: بررسی تخصصی Nokia N93i
Optimus Prime
30-07-2007, 13:45
نوکيا N93i :
نوکيا با توليد N93i تلاش کرد تا کاستی های مدل N93 را جبران کند. N93i مانند يک تلفن هوشمند چند عملکردی مورد استفاده قرار می گيرد. اين مدل از قابليت فيلمبرداری با کيفيت بالا برخوردار است. همچنين اندازه کوچک و ويژگی های بسياری دارد. برای محافظت گوشی در بسته بندی آن يک کيف وجود دارد که می توان گوشی را به راحتی در آن قرار داد تا خراشيده نشود .
مزايا:
• دوربين ٣.٢ مگا پيکسل
• ساختار مقاوم
• ساختار مناسب صفحه نمايش برای فيلمبرداری
• بلندگوی قوی
• طراحی زيبا
• Wi-Fi
معايب:
• صفحه کليد نامناسب
• محل نامناسب فلش
طراحی:
نوکيا N93i دارای طراحی درب دار است و صفحه نمايش آن تا ١٢٠ درجه می چرخد. صفحه نمايش به صورت افقی است و به راحتی می توان از آن بعنوان نماياب دوربين استفاده کرد. دو دکمه نرم افزاری روی صفحه نمايش وجود دارد که با چرخاندن آن برای گرفتن عکس این دو دکمه در قسمت بالا و پايين صفحه نمايش قرار می گيرد. نوکيا N93i دارای کليد حرکتی چهار جهتی با مرکز تاييد کننده است. استفاده ازاين کليد آسان می باشد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دکمه های دوربين و فلش نيز در اين قسمت قرار دارند. محل کارت حافظه MiniSD در سمت راست تلفن است که امکان بيرون آوردن آن در زمان روشن بودن تلفن وجود دارد. حلقه زوم نيز درِِطرف راست و روی لولای چرخشی تلفن مشاهده می شود که دارای کليد مرکزی بزرگ می باشد. حلقه زوم برای بزرگنمايی تصوير خلاف جهت عقربه های ساعت و برای کوچک نمايی تصوير در جهت حرکت عقربه های ساعت می چرخد. کليد مرکزی دارای دو حالت است. زيرا دوربين تلفن دارای کانون اتوماتيک می باشد. اگر اين دکمه را تا نصف فشار بدهيد دوربين فاصله کانونی را تنظيم می کند و با کامل فشار دادن دکمه عکس می گيرد .
ابعاد تلفن ١٠٨ x ٥٨ x ٢٥ ميلی متر آن ١٦٣ گرم است. اين مدل از گوشی های سنگين موجود در بازار است. باز کردن تلفن با يک دست تقريبا غیر ممکن است زيرا مکانيسم فنری برای کمک به باز شدن آن وجود ندارد. ساختار تلفن استحکام خوبی دارد. تلفن از مواد پلاستيکی سطح براق و آلياژهای فلزی ساخته شده است. درب باتری را می توان به آسانی جدا کرد. باتری تلفن از نوع BL-5F است که سيم کارت نيز در کنار آن قرار می گيرد. در زمان بسته بودن تلفن در قسمت فوقانی قاب جلو اطلاعاتی در مورد دوربين ٣.٢ مگا پيکسل زوم ٣ برابر و Carl Zeiss نشان داده می شود. بقيه قاب جلو يک سطح براق است که فقط آرم نوکيا روی آن مشاهده می شود. يک صفحه نمايش OLED افقی کوچک در قسمت پايين وجود دارد که در صورت غیر فعال نمودن کاملا غير قابل مشاهده می باشد. از منوی تنظيمات تلفن می تواند چندين رنگ برای نور زمينه نمايش انتخاب کنيد. متاسفانه سطح صفحه نمايش در نور مستقيم به شيشه تبديل می شودو قابل مشاهده نيست. LED کوچک نيز غير قابل مشاهده است که شما می توانيد نور سبز ، قرمز و آبی را برای آن تعيين کنيد، همچنين برای سيگنال Email ها و تماس های نا موفق ، پيام های خوانده نشده و شارژ باتری نيز بکار می رود.
در طرف راست نوشته های دوربين ، کليد ديافراگم و حلقه زوم و در طرف چپ آن لنز دوربين وجود دارد. آنها در درپوش حفاظتی مشکی Zeiss قرار دارد. شما برای استفاده بايد در پوش را بطور کشويی باز کنيد. اين پوشش در اکثر دوربين های ديجيتال وجود دارد. دو LED فلاش در طرف چپ تلفن قرار دارد. مادون قرمز ، پورت pop-up نوکيا، سوکت شارژ و بلند گو نيز در اين طرف تلفن مشاهده می شود. سوکت استريو امکان استفاده از هدفون های استاندارد را فراهم می کند. دو دکمه نرم افزاری، دوربين CIF برای مکالمه تصويری ، بلندگوی مکالمه و حسگرنور در قسمت فوقانی داخل درب تلفن قرار گرفته است. حسگر نور ، نور محيط را کنترل می کند و روشنايی صفحه نمايش را مطابق با آن تنظيم می نمايد.
Optimus Prime
30-07-2007, 14:07
صفحه نمايش:
صفحه نمايش اصلی ٢.٤٤ اينچ است که کمی بزرگتر از صفحه نمايش N95 می باشد. همچنين دارای وضوح QVGA (٢٤٠ x ٣٢٠) پيکسل است و ١٦ ميليون رنگ را نشان می دهد. کيفيت تصاوير در حد مطلوب است.
صفحه کليد:
صفحه کليد عليرغم اندازه بزرگ تلفن ، ساختار مناسبی ندارد . دوازده کليد عددی بقدر کافی بزرگ هستند اما فشار دادن آنها مشکل است و به خوبی واکنش نمی دهند. بقيه ها کليد ها کمی کوچکتر هستند و استفاده از آنها نيز چندان راحت نيست . دکمه منو و نرم افزار بسيار مورد استفاده قرار می گيرند که اندازه خيلی کوچکی دارند. صفحه کليد تخت است و کليد ها را به سختی می توان از يکديگر تشخيص داد
تايپ کردن با صفحه کليد آسان نيست کليد حرکتی چهار جهتی با مرکز تاييد کننده در قسمت بالای آن وجود دارد که کليد های سبز و قرمز، مداد ، C و لوزی در اطراف آن قرار گرفته اند.
ساختار منو:
نوکيا N93i دارای سيمبين V9.1 سری ٦٠ است. صفحه نمايش Stand by در قسمت فوقانی اطلاعاتی در مورد زمان، تاريخ ، شدت سيگنال و باتری نشان می دهد. Offline يا نام اپراتور در قسمت ميانی اين صفحه نمايش قابل مشاهده است. نوار Offline نشان می دهد که N93i فقط به صورت ابزار چند رسانه ای و سازمان دهنده کار می کند و قسمت تلفن دستگاه غير فعال است. رديفی از ٦ آيکن در پايين صفحه نمايش وجود دارد. در پايين اين ٦ آيکن نيز تماس های ناموفق، کارهای آتی ، ليست To-Do تقويم ، پيام های دريافتی و وضعيت نرم افزار پخش موسيقی نشان داده می شود. دو کليد نرم افزاری در پايين صفحه نمايش وجود داردکه از منوی Setting می توان آنها را شخصی کرد.
منوی اصلی به صورت ماتريس از آيکن های ٣ x ٤ یا ٤ x ٣ است که بصورت ليست نيز نشان داده می شود. اما آيکن در هر دو مورد انيميشن نيستند. از کليدهای صفحه کليد عددی می توان به عنوان ميانبر استفاده کرد. ميانبر ها در رابطه با ١٢ آيکن در منوی خاص می باشند. با استفاده از تم می توانيد منو را شخصی کنيد.
Optimus Prime
30-07-2007, 14:15
تماس و دفتر چه تلفن:
تمامی مخاطبين به صورت ليست نشان داده می شوند و اگر برای آنها عکس تعيين کنيد در بالای گوشه چپ صفحه نمايش در اندازه خيلی کوچک مشاهده می شود. برای جستجوی مخاطب مستقيما از صفحه کليد تايپ می کنيد. و جستجو برای کل اسم صورت می گيرد، حتی اگر نام مورد نظر در بيش از يک زمينه ذخيره شده باشد.
برای اضافه کردن ااطلاعات بيشتر به مخاطب بايد منوی Add Detail را انتخاب کنيد. تلفن دارای ويژگی فرمان صوتی است که با نگهداشتن Soft key راست فعال می شود و شما برای شماره گيری می توانيديک نام از دفترچه تلفن را بيان کنيد. با استفاده از فرمان صوتی می توان عملکردها و برنامه های را اجرا کرد.
پيام:
منوی پيام در نوکيا N93i مورد جديدی ندارد. تلفن با پيام های MMS , SMS یا Email کار می کند. در پوشه My Folder پيام های کوتاه آماده وجود دارد که اغلب از آنها استفاده می شود. فرهنگ لغت T9 نيز برای کمک به سريعتر تايپ کردن پيام فراهم شده است. نرم افزار Email نيز به خوبی کار می کند و برای باز گردانی سريع Email می توان از ارتباط UMTS و EDGE استفاده کرد. پيام هایEmail در صندق پستی جداگانه ای ذخيره می شوند.
موسيقی و راديو:
کليد MultiMedia منوی خاصی را باز می کند که ميانبرهايی به نرم افزار های مختلف دارد: موسيقی، راديو، وب و.... يک جفت هدفون در بسته بندی تلفن قرار دارد اما از طريق بلندگو نيز می توان به موسيقی گوش داد. منوی نرم افزار همانند ساير گوشی های ۹.۱ سری ۶۰ سيمبين است . حرکت در گزينه ها فقط با استفاده از جهت های بالا و پايين کليد حرکتی امکانپذير است. کليدها اينقدر کوچک هستند که برای پيدا کردن آنها بايد به صفحه نمايش خيره شويد.
منوی Music Library به شما امکان ميدهند تا آهنگ ها را طبق خواننده ، آلبوم ، نوع و آهنگساز تفکيک کنيد. با استفاده از گزينه Track Lists می توانيدآهنگ هايی را که اغلب پخش می شوند انتخاب کنيد. به دليل اجرای همزمان چند نرم افزار، برنامه پخش موسيقی در زمينه نيز اجرا می شود. در اين زمان صفحه نمايش Stand by آهنگ در حال اجرا و مدت زمان باقيمانده از تراک را نشان می دهد. با اشاره روی آن می توانيد ولوم را تنطيم کنيد اما امکان متوقف کردن آن به اينصورت وجود ندارد.
در زمان بسته بودن تلفن از جويستيک در طرف راست می توانيد نرم افزار پخش موسيقی را کنترل کنِد. کيفيت صوتی تلفن در حد متوسط است و متاسفانه تبديل پورت POP-UP به سوکت ۳.۵ ميلی متر در بسته بندی وجود ندارد. نوکيا N93i به راديو FM مجهز است که دارای منوی استاندارد می باشد و حداکثر ۲۰ ايستگاه راديويی را همراه با نام در حافظه ذخيره می کند.
Optimus Prime
30-07-2007, 14:19
دوربين:
نوکيا N93i به صورت يک دوربين فيلمبرداری و تلفن دوربين دار رده بالا در نظر گرفته می شود. دوربين ۳.۲ مگا پيکسل است و دارای زوم ۳x می باشد. برای استفاده از دوربين بايد صفحه نمايش را در حالت فيلمبرداری بچرخانيد زيرا در غير اين صورت فقط دوربين کوچک ۱مگا پيکسل برای ضبط خودکار (مکالمه تصويری) فعال می شود. پوشش مشکی لنز را کنار بزنيد، دوربين در اين مورد شما را آگاه نمی کند. از صفحه نمايش افقی بعنوان نماياب استفاده می شود که اطلاعات مهمی مانند حالت فلش ، وضوح و تعداد عکس ها را نشان می دهد. امکان مشاهده ميانبرهای تنظيمات نيز وجود دارد. تنظيمات فلش توسط يک دکمه انجام می شود اما گزينه هايی مانند زمان دادن به دوربين برای گرفتن عکس ، حالت متوالی، تنظيم نور(ISO) ، روشنايی و .... وجود ندارد. حالت های عکسبرداری ، تعادل رنگ سفيد، تعادل نوردهی و رنگ سايه فراهم شده است. کانون اتوماتيک در حالت Close Up غير فعال می شود و شما بايد با کانون ثابت کار کنيد که نتيجه آن عکس هايی با کيفيت پايين است.
کيفيت عکس ها برای دوربين ۳ مگا پيکسل در حد متوسط است. N93i در مقايسه با N93 سيستم کاهش نويز قوی تری دارد. فيلمبرداری در وضوح ۶۴۰ x ٤٨٠ پيکسل با ٣٠ Fps انجام می شود. در زمان فيلمبرداری فقط از زوم ديجيتال استفاده می شود که تاثير بدی بر کيفيت تصوير دارد. بدون استفاده از زوم ، کیفیت تصاوير بسيار خوب است.
عکس ها را می توان در گالری مشاهده کرد. یک تصوير در وسط صفحه نمايش داده می شود. و نمونه های کوچکی از ساير عکس های تلفن در اطراف آن مشاهده می شوند. مرور عکس ها از چپ به راست انجام مي شود. پيش نمايش عکس ها در گالری به سرعت انجام می گيرد.
ساير امکانات:
Organizer دارای زير منوهای متفاوتی است. تقويم یکی از آيکن های منوی اصلی است و شامل تصوير هفته و ماه می باشد. با چند کليک می تواند به روز مورد نظر يادداشت اضافه کنيد . درصورت فعال کردن گزينه مورد نظر یادداشت های To-Do نیز روی صفحه نمایش اصلی نشان داده می شوند.
برای هر ورودی تقویم می توان يک آلارم تعيين کرد. ساير گزينه ها مانند ماشين حساب ، يادداشت و مبدل در منوی OFFICE قرار دارند. مبدل واحدهای مختلف مانند طول، وزن و .... را تبديل می کند. ماشين حساب ساده است.
نرم افزارهای QuickOffice و خواننده PDF نيز فراهم شده اند که با کمک آنها می توانيد فايل های PDF، Excel ، Word و Power Point را به آسانی باز کنيد.
نوکيا N93i فقط دارای يک آلارم است که تکرار نيز ندارد. ساعت جهانی نيز در اين منو وجود دارد و شما می توانيد شهرهای مختلف را به آن اضافه کنيد.File Manager در منوی TOOLS وجود دارد که دارای ويژگی پيشرفته برای مرور فايل ها نمی باشد.
نوکيا N93i دارای گزينه های ارتباطی USB ، مادون قرمز ، بلوتوثWi-Fi, و UMTS (٢١٠٠مگاهرتز ) است. اين مدل از سه باند GSM (١٢٠٠/١٥٠٠/٩٠٠/مگاهرتز) نيز پشتيبانی می کند. از پروفايل A2DP و AVRCP بلوتوث پشتيبانی نمی شود وبه اين معناست که در نوکيا N93i از طريق بلوتوث استريو نمی توان به موسيقی گوش داد. به موجب پشتيبانی از EDR ( سرعت بالای داده ) می توانيد فايل ها را در سرعت بالای حداکثر Mbit/S ٣ به دستگاههای سازگار انتقال بدهيد. با پشتيبانی از Wi-Fi می توانيد فيلم يا موسيقی را در تلفن خود پخش کنيديا محتوای چند رسانه ای جديد را دانلود نماييد. برای مرور کردن در اينترنت از طريق مرورگر وب، برای سرويس Maps و برای پخش يا دانلود ويديو از اينترنت نيز می توانيد از Wi- Fi استفاده کنيد. برخلاف N95 ، اين مدل از HSDPA پشتيبانی نمی کند. PC Suite نوکيا نيز همراه تلفن عرضه می شود، در صورت استفاده نکردن از آن نيز برای برقراری ارتباط بين PC و تلفن با مشکل مواجه نمی شويد.
به دليل پشتيبانی از Wi-Fi و وضوح QVGA صفحه نمايش ، دريافت و مشاهده صفحات وب استاندارد HTML به خوبی انجام می شود. با استفاده از کليد حرکتی می توانيد از چپ به راست و بالا به پايين صفحات را مرور کنيد. يک نقشه کوچک نيز نشان داده می شود. برای دسترسی سريعتر به اطلاعات ، مرورگر می تواند Feed های Rss را دريافت نمايد. با استفاده از Back می توانيد صفحاتی را که قبلا باز شده اند مشاهده کنيد، آنها بصورت نمونه های کوچک نشان داده می شوند. حافظه داخلی تلفن ٥٠ MB است و دارای محل کارت حافظه MiniSD نيز می باشد. نوکيا N93i دارای دو بازی از پيش نصب شده است.
منبع جی اس ام آریا
ممنون از مطلب قشنگت
ولی اونجا نوشته که هنگام فیلمبرداری نمیتونی از زووم اپتیکال استفاده کنی اگه اینطوری باشه که خیلی بد میشه !
ولی کلی گوشی عالی هستش
Optimus Prime
30-07-2007, 17:59
ممنون آره MasOod جان منم تو کفشم هنوز نمی دونم این یا N95؟؟؟؟:27:
ehsan_henry
30-07-2007, 20:47
ممنون دوست عزیز.آیا راسته که میگن فیلمبرداری n93i از n95 بهتره!!!
ببین به نظر من برو تو کف همین N93i حتی تو کلوپ N95 هم دیدم یکی از دوستان با اینکه N95 رو جدیدا خریده بوود دلش مونده بوود پیش این گوشی ( الانه که طرفدارای n95 بریزن سرم )
از لحاظ امکانات که یکی هستن به جز gps که اونم تو ایران هنوز لنگه
دوربینش هم که دیگه زووم اپتیکال داره و . . . که 5 مگاپیکسل اونو میخوره کلا !
صداش هم فکر کنم مناسب باشه ولی نه در حد n73 !
صفحه نمایش که فوق العادس ( برند های دیگه تا حالا صفحه 16 میلیون رنگی نساختن یا خیلی کم ساختن ولی نوکیا تو 5700 و این گوشی از این نوع صفحه نمایش استفاده کرده که مقایسه ی تصویریش رو که دیدم تو یکی از سایت ها واقعا حال کردم )
حتی تو اون تاپیک بنچ مارک این گوشی دوم شد و n95 سوم و صد البته n93 اول
البته پیشنهاد من اینه که یکی دو ماهی صبر کنی ارزوون بشه !
خودم هم این گوشی رو میخرم البته نه به این زودی
Optimus Prime
30-07-2007, 22:51
ببین به نظر من برو تو کف همین N93i حتی تو کلوپ N95 هم دیدم یکی از دوستان با اینکه N95 رو جدیدا خریده بوود دلش مونده بوود پیش این گوشی ( الانه که طرفدارای n95 بریزن سرم )
از لحاظ امکانات که یکی هستن به جز gps که اونم تو ایران هنوز لنگه
دوربینش هم که دیگه زووم اپتیکال داره و . . . که 5 مگاپیکسل اونو میخوره کلا !
صداش هم فکر کنم مناسب باشه ولی نه در حد n73 !
صفحه نمایش که فوق العادس ( برند های دیگه تا حالا صفحه 16 میلیون رنگی نساختن یا خیلی کم ساختن ولی نوکیا تو 5700 و این گوشی از این نوع صفحه نمایش استفاده کرده که مقایسه ی تصویریش رو که دیدم تو یکی از سایت ها واقعا حال کردم )
حتی تو اون تاپیک بنچ مارک این گوشی دوم شد و n95 سوم و صد البته n93 اول
البته پیشنهاد من اینه که یکی دو ماهی صبر کنی ارزوون بشه !
خودم هم این گوشی رو میخرم البته نه به این زودی
کاملا حرفتو قبول دارم مسعود جان حالا یه مقاله تخصصی تر گیر اوردم دارم ترجمش می کنم خیلی چیزا نوشته که من هیچ جا ندیدم فکر کنم کسی هیچ جایی نخونده باشه اونم وجود یک شتاب دهنده سه بعدی 3D Accelerator هست!!!
کلا کسی به N93i توجه خاصی نکرده ولی اینطوری که این مقاله(جدید هم هست)میگه خیلی فرق با N93 معمولی داره.می زارمش به زودی.:46:
در مورد دوربین هم دوستان و خودم زحمت بکشیم همرو از گمراهی در بیاریم:N93 N93i N73 N95 با هم.
لازم به ذکره که هم n93 هم n93i و هم n95 3d accelerator دارن نه فقط الزاما همین گوشی!!!!
Optimus Prime
30-07-2007, 23:44
لازم به ذکره که هم n93 هم n93i و هم n95 3d accelerator دارن نه فقط الزاما همین گوشی!!!!
راست می گی من برای N95 و n93 چک نکرده بودم.ممنون از تذکر.
راستی اینم تصحیح کنم که می تونی از Optical Zoom توی فیلم برداری هم استفاده کنی.
Optimus Prime
30-07-2007, 23:46
به گفته یکی از منابع:
Nokia N95 is powered by the fastest processor currently used in Symbian OS devices: ARM11-based Texas Instruments OMAP2420 running at 330 MHz. It's the same processor (and the same clock speed) as used in the Nokia N93N93i, Linux-based Nokia N800 Internet Tablet and the recently announced and already reviewed by us Nokia E90 Communicator
ولی مثل اینکه GFX 3D Accelerator توی N93i زده اما برای N95 زده 3D Accelerator خالی.
باز هم می تحقیقیم!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Optimus Prime
30-07-2007, 23:48
البته چون #d Accelerator یک چیپ جدا نیست و با پردازنده با همه بعید می دونم با هم فرقی داشته باشند.
Optimus Prime لینک ها تو تگ کد بزار url کار نمیکنه
الان تو glbenchmark.com می گشتم و n95 رو با n93i مقایسه می کردم دیدم
تو قسمت Low Level 3D که نمیدونم چی هست ستاره های n95 تا چهارمی پر بوود ولی مال n93i تا نصف پنجمی
تو System Information هم دقیقا عین هم هستن
تو این لینک پایین هم که Optimus Prime جان زحمتش رو کشیدن :
قسمت 2. What's inside میگه که پردازنده n95 و n93i و n93 هرسه شون با هم برابرند .
تو قسمت 3. Multimedia beast هم نویسنده میگه که تو n93 شاهد نویز های خیلی جزیی عکس بووده که تو n95
برطرف شده
اینجا هم میگه که از لحاظ کارایی n95 حدود 10 تا 20% از n93 ضعیف تره :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید,
کلا مثل اینکه n93 کاراییش از n95 بیشتره
اینجا هم یکی که n93 داشته رفته n93i گرفته و این دو تا رو مقایسه کرده :
The camera has gotten worse: snapshots are much blurrier than N93 they are visibly worse than N73 and K800i... also video recording has worse audio capturing quality... The optical zoom's noise during video recording is even worse than N93...
ولی این بابا کلا آبروی قسمت فیلمبرداری n93i رو برده
تازه نصیحتشو ببین
My advice is: get the original N93... leave the N93i where it is...
Hope this might be of some help, folks...
فکر کنم باید منتظر باشیم تا یکی از اعضا این گوشی رو بگیره تا ببینم جریان از چه قراره
من که دارم کامل گیج میشم!!
باید صبر کرد و دید....
Optimus Prime
31-07-2007, 11:06
آره منم mobile-review هم خونده بودم خیلی بد از N93i نوشته بود....منم این گوشی دستم بود اما نه عکس گرفتم باهاش نه فیلم ولی صداش بد نبود.
مثل اینکه یکی از بچه ها داشت که گفته بود عکساش مشکل داره فکر کنم اسمش "پرند" بود.باید از اون پرسید.
به هر حال منم دارم گیج می شم فکر نکنم بشه زیاد روی عکسش حساب کرد.:23:
به هر حال هرچی هم که باشه مطمئنا تنها با وجود یک قابلیت به اسمه gps گوشیه n95 ارزش بیشتری پیدا میکنه!!
بزودی هم نقشه ها برای ایران آماده و قابل استفاده میشه...
پس باید گفت:
just n95
اینا همش درست ولی فقط به خاطر یه gps که شاید ماهی یه بار به دردت بخوره که نمیشه کلا بری اونو بگیری
اصلا اگر هم دوربین n93i ضعیف بوود ( که عمرا این طوری نمیشه )خب n93 بگیری که خیلی بهتره و از نظر کارایی
حرف اول رو میزنه !
بهترین راه اینه که یکمی صبر کنیم تا ببینیم تو سایتهای مختلف چی میگن
اون مطلبی که بالا گذاشتم اظهار نظر یه شخص معمولی مثل من و شما بوود نظر یه سایت رسمی نیس که !
پس خیلی هم اعتبار نداره .
یه فیلمی رو که با این گوشی تو یکی از سایتهای ریویو گذاشته بوودن رو دانلود کردم واقعا کیفیتش عالی بوود
مخصوصا موقعی که زووم میکرد رو ماشینی که اونطورف خیابوون بوود
آره منم mobile-review هم خونده بودم خیلی بد از N93i نوشته بود
ولی فکر نکنم mobile-review در موردش بد گفته باشه
ازش لینکی داری ؟
تنها راه صبر کردنه . . . . .
. . . . . Please Wait
اینا همش درست ولی فقط به خاطر یه gps که شاید ماهی یه بار به دردت بخوره که نمیشه کلا بری اونو بگیری
. . . . . Please Wait
توی آمریکا 72% از مردمی که گوشیهای gps دار دارند از این امکان در طول روز استفاده میکنند!!
پس gps قابلیت کوچیکی نیست بلکه خیلی هم بزرگه...
خدمت همه ی n95 داران مخصوصا RAMINET جان بگم که من قصد کم ارزش جلوه دادن گوشی شما رو نداشتم
فقط یه واقعیتی رو برا دوستی که بین این گوشی و n93i مونده که کدومو بگیره گفتم
کی گفته gps قابلیت کوچیکیه ولی به شرط اینکه بسترش مهیا باشه
همونطور که گفتی از 100% مردم آمریکا که این نوع گوشی ها رو دارن 72% استفاده میکنن
حالا اگه تو ایران کسایی که این نوع گوشی ها رو دارند 5 درصد بشن با اون حساب 2% ش از این امکانات استفاده
می کننن ! ( که البته اونطور که صاحبان این گوشی تو تاپیک های مختلف میگن هنوز نتونستم باهاش کنار بیان
و هنوز مشکل نقشه دارن چه برسه و استفاده از gps )
بعدش هم قرار نیست که ایران مثل آمریکا باشه اونوقت میشه آمریکا دیگه
تازه اونجا شاید اکثر ماشین های جدید مجهز به این سیستم هستند ولی اینجا چی تازه یکی دو ساله فروش خود
gps تو سایتهای ایرانی شروع شده ( یعنی 10 سال طول میکشه که جایگاه خودشو پیدا کنه )
شاید تو آمریکا نقشه های gps کامل باشه
ولی اینجا چی : تازه سر همون نقشه تهران کلی بحث شد یکی گفت هست یکی گفت نیست ( برا n95 )
پس بهتره یکم واقع گرا باشیم
به هر حال هرچی هم که باشه مطمئنا تنها با وجود یک قابلیت به اسمه gps گوشیه n95 ارزش بیشتری پیدا میکنه!!
مساله اینه که اگه بخاطر یه gps و سیستم های این طوری بری 700 تومن پول گوشی بدی درسته ؟
بازم میگم هدف فقط اطلاع رسانیه نه دفاع از یه گوشی یا شرکت خاصی و یا بد جلوه دادن گوشی n95
Optimus Prime
31-07-2007, 19:56
بیا MasOod جان اینم لینک که خواسته بودی:
آره خوب منم گیجم تو گرفتنش ولی آخه همه دارن می گیرن...منم از گوشی های Slide زیاد خوشم نمیاد...اما N95 گوشی خوبیه ولی نمی تونیم بگیم N93i در مقابلش بده....
بله طبق گفته اون لینک حجم عکس ها کم شده برای افزایش سرعت و کاراییشون
اونجا چند تا هم لینک گذاشته و عکس های گرفته شده توسط n93 n93i رو با هم مقایسه کرده
تا حالا اونارو دانلود کردین ببینین تفاوت واقعیشون چیه ؟
بهتر اون عکس ها و ویدیو هارو که با این دو گوشی گرفته شده کاملا بررسی کنیم بعد نظر بدیم
شاید اون کاهش کیفیتی که میگه اصلا برا ماها تفاوت چندانی نکنه ؟
سعی می کنم تا آخر این هفته همشو دانلود کنم و تفاوتشونو ببینم
خدمت همه ی n95 داران مخصوصا RAMINET جان بگم که من قصد کم ارزش جلوه دادن گوشی شما رو نداشتم
فقط یه واقعیتی رو برا دوستی که بین این گوشی و n93i مونده که کدومو بگیره گفتم
کی گفته gps قابلیت کوچیکیه ولی به شرط اینکه بسترش مهیا باشه
همونطور که گفتی از 100% مردم آمریکا که این نوع گوشی ها رو دارن 72% استفاده میکنن
حالا اگه تو ایران کسایی که این نوع گوشی ها رو دارند 5 درصد بشن با اون حساب 2% ش از این امکانات استفاده
می کننن ! ( که البته اونطور که صاحبان این گوشی تو تاپیک های مختلف میگن هنوز نتونستم باهاش کنار بیان
و هنوز مشکل نقشه دارن چه برسه و استفاده از gps )
بعدش هم قرار نیست که ایران مثل آمریکا باشه اونوقت میشه آمریکا دیگه
تازه اونجا شاید اکثر ماشین های جدید مجهز به این سیستم هستند ولی اینجا چی تازه یکی دو ساله فروش خود
gps تو سایتهای ایرانی شروع شده ( یعنی 10 سال طول میکشه که جایگاه خودشو پیدا کنه )
شاید تو آمریکا نقشه های gps کامل باشه
ولی اینجا چی : تازه سر همون نقشه تهران کلی بحث شد یکی گفت هست یکی گفت نیست ( برا n95 )
پس بهتره یکم واقع گرا باشیم
مساله اینه که اگه بخاطر یه gps و سیستم های این طوری بری 700 تومن پول گوشی بدی درسته ؟
بازم میگم هدف فقط اطلاع رسانیه نه دفاع از یه گوشی یا شرکت خاصی و یا بد جلوه دادن گوشی n95
من حق را به شما میدم ولی منظور من کلی بود نه فقط توی ایران!!
به طور کلی امکانات n95 ارزشش رو بالاتر میبره حالا بحث ایران یه مسئله دیگه است
Optimus Prime
31-07-2007, 21:33
من تو یه مقاله خوندم که N93i از یک الگوریتمی برای کم کردن Noise عکس استفاده می کنه که به اضافه نبود Noise در عکسها نسبت به N93 از جزئیات کمتری برخورداره و باعث مات شدن یا همان Blur هم می شه.تفاوت عکس هاشو اینو نوشته بود.راستی یه تفاوت دیگه ای هم که خونده بودم N93 و N93i برای فیلمبرداری از ضبط صدای استریو 2 میکروفونه استفاده می کنند.
من حق را به شما میدم
خوشحالم که به یه نتیجه رسیدیم
Optimus Prime جان من هم تو سایت های ریویو خوندم که این دو گوشی از ضبط صدای استریو 2 میکروفونه
استفاده می کنند.
من تو یه مقاله خوندم که N93i از یک الگوریتمی برای کم کردن Noise عکس استفاده می کنه که به اضافه نبود Noise در عکسها نسبت به N93 از جزئیات کمتری برخورداره و باعث مات شدن یا همان Blur هم می شه
قسمت اول درست ولی با قسمت دوم حرفت موافق نیستم
البته همونطور که گفتم ممکنه برند های دیگه هم از این نوع تکنولوژی ها استفاده کنن ولی کسی از جزییاتش خبر
نداره شایدم اصلا این نوع تفاوتی که مقایسه کننده منظورشه اصلن من و شما متوجه نشین
ببین نوکیا بعد از اینکه n93 رو وارد بازار کرد متوجه شد که باید یکم رو ظاهر گوشی کار کنه و هم چنین امکاناتش
برا همین n93i رو تولید کرد که اونایی که هی غر میزدن n93 اندازه آجر ه و این حرفا برن این گوشی رو بگیرن که
نسبت به مدل قبلیش کوچیکتر بوود و کاربر پسندانه
پس با این اوصاف یه چیز و مطمئن باش که این گوشی که به نوعی کامل شده n93 هست هیچ وقت از نظر امکانات
از n93 کم نمیاره
Optimus Prime
01-08-2007, 15:55
اینم یه مقایسه بین دوربین های N93 و N93i :
Optimus Prime
01-08-2007, 16:01
تو اینجا هم حرفهای تو رو تائید می کنه:
!Bikhaneman!
02-08-2007, 14:20
سلام
تفاوت N93i و N93 خیلی زیاده ؟
N93 مشکلات حادی داشته که تو N93i جبران شده باشه ؟
Optimus Prime
02-08-2007, 21:37
سلام
تفاوت N93i و N93 خیلی زیاده ؟
N93 مشکلات حادی داشته که تو N93i جبران شده باشه ؟
سلام دوست عزیز
تفاوت ظاهری خوب زیاده: وزن کمتر+اندازه بهتر و جمع و جور تر و طراحی زیبا تر.
صفحه نمایش 16M رنگ.
Firmware بهتر و بسیار سریعتر.همینطور تاثیر تا حدی مثبت بر روی عکس برداری نسبت به N93 .
ramin12x
15-08-2007, 17:38
تلويزيون اون تو ايران كار مي كنه
اگه كار مي كنه چطوري:10:
!Bikhaneman!
16-08-2007, 00:11
Optimus Prime لینک ها تو تگ کد بزار url کار نمیکنه
ولی این بابا کلا آبروی قسمت فیلمبرداری n93i رو برده
تازه نصیحتشو ببین
فکر کنم باید منتظر باشیم تا یکی از اعضا این گوشی رو بگیره تا ببینم جریان از چه قراره
مسعود جان من یه یک هفته ای میشه گرفتمش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 روز پیش یکی از دوستان N93i خرید...رفتم پیشش و گوشیها رو مقایسه کردیم .
مزایای N93i نسبت به N93 که به چشم میاد :
جای مموری و دریچه مموری تو N93i بسیار مناسب طراحی شده و بر خلاف N93 از یه تیکه لاستیک به منظور محافظ استفاده نکردن که بعد از یه مدت شل و بد حالت بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالت صفحه نمایش یا همون فولد تو N93i طراحی جالبتری داره
اما بر خلاف اون چیزی که زیاد تبلیغ میشد...من تفاوت محسوسی تو کیفیت تصویر این دوتا گوشی ندیدم .
و اما معایب :
همونطور که تو تاپیک ها و ساینتهایی که لینکشو دوستان زحمتت کشیدن گذاشتن ، خوندید ، فیلمبرداری N93i بسیار جای بحث داره و کلاً عجیبه !
فیلمبرداری این گوشی بر خلاف N93 ، ترکیب رنگها رو تو فیلم به هم میریزه و به اصطلاح بعضی جاها آبرنگی میگیره !!!
کیفیت عکس این گوشی ، همونطور که دوست عزیز جناب Optimus Prime فرمودن ، برای اینکه مثلاً کیفیت عکس بهتر بشه ، اومدن کاری کردن که نویز نندازه ! نتیجه این شد که جزئیات کمتری رو تو عکساش نسبت به N93 می بینید . دقیقاً مثل P990 که کیفیتش در حد K750 هست اما به خاطر خاصیت ضد نویزش ، عکساش مبهم و تار به نظر میرسن .
!Bikhaneman!
16-08-2007, 00:12
یه فیلمی رو که با این گوشی تو یکی از سایتهای ریویو گذاشته بوودن رو دانلود کردم واقعا کیفیتش عالی بوود
مخصوصا موقعی که زووم میکرد رو ماشینی که اونطورف خیابوون بوود
. . . . . Please Wait
این فیلم رو منم دیدم و به همین خاطر این گوشی رو گرفتم ...اما این فیلم ، Nokia N93 Sample Video هست نه مال N93i
!Bikhaneman!
16-08-2007, 01:44
دوستان...یه تاپیکی برای مقایسه این دوتا گوشی باز کردم...اگر نظری دارید ، تشریف بیارید اونجا در خدمتتون باشیم .
لینک :
new_boys333
20-08-2007, 19:03
دوستان میشه آدرس این سایت review رو بنویسید
در مورد موبایل هست؟
سلام
من n93i دارم روش رم 2 گیگ هستش و به راحتی ساپورت میشه
Optimus Prime
23-10-2007, 12:28
سلام
من n93i دارم روش رم 1 گیگه
میخواستم سوال کنم ببینم 2 گیگ رو ساپورت می کنه ؟؟؟
ممنون
بله ساپورت میکنه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.