PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Internet Explorer موقعيت از دست رفته خود را از فايرفاكس پس گرفت

Amir_P30
31-08-2005, 00:57
مرورگر Internet Explorer مايكروسافت كه تاكنون پر استفاده‌ترين مرورگر بوده است، ماه گذشته موقعيت از دست رفته‌ي خود را در بازار مرورگرها به دست آورده و فايرفاكس را براي نخستين بار از سال گذشته تاكنون كه نسخه‌ي 1.0 اين مرورگر open-source به بازار عرضه شده، به عقب راند.

سهم فايرفاكس از 8.71 درصد در ماه ژوئن به 8.07 درصد كاهش يافته، در حالي كه Internet Explorer سهم بازار خود را از 86.56 درصد در ماه گذشته به 87.2 درصد افزايش داده است.

در فاصله‌ي زماني ميان ماه‌هاي ژانويه و ژوئن، فايرفاكس هر ماه سهم خود را از نيم تا يك درصد افزايش مي‌داده است. NetApplication.com گفته است كه دست يابي به ده درصد از سهم بازار، گامي بسيار مهم براي فايرفاكس خواهد بود كه در پذيرفتن شدن آن در اين بازار كمك به سزايي خواهد بود.

مرورگر Safari شركت اپل با ارتقاي سهم خود از 1.93 به 2.13 درصد، در رتبه‌ي سوم بعد از فايرفاكس قرار گرفته، در حالي كه نت اسكيپ آمريكا آنلاين سهم خود را از 1.5 به 1.55 درصد افزايش داده است. مرورگر اپرا نيز با 0.49 درصد از سهم بازار، مقام پنجم را از آن خود ساخته است.

منبع:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MOHAMMAD_SAT
31-08-2005, 01:13
خيلي ممنون از اطلاع رساني خوب شما
ممنون
:wink:

AveCina
31-08-2005, 01:19
نقل قول :

اکثرهم لا یعقلون

اپرا 0.49 بعد Safari , Netscape , ... ! حالا فایر یه چیزی ولی اینا دیگه ! :shock: :shock: :shock:

ممنون از خبر

Amir_P30
31-08-2005, 01:33
والا من هم در اين تقسيم بندي بي تقصيرم

اگه به من باشه اپرا رو در كنار آوانت در صدر قرار ميدم.
فاير رو دوم !!!

AveCina
31-08-2005, 01:38
والا من هم در اين تقسيم بندي بي تقصيرم

اگه به من باشه اپرا رو در كنار آوانت در صدر قرار ميدم.
فاير رو دوم !!!

نمیدونم چرا ولی این رفت تو امضام ! خیلی قشنگ بودش ! :arrow: :arrow: :arrow:

Amir_P30
31-08-2005, 02:50
ممنون عزيز
كه اين سخن تاريخي من رو در امضات قرار دادي .

البته در يك جاي ديگه هم من اينو گفته بودم

Amin
31-08-2005, 03:22
اينترنت اكسپلورر بهترينه !!!!
شك نكنيد :wink:

Amir_P30
31-08-2005, 03:34
ممنون امين جان

من كه شكي ندارم!!!!
آوانت بهترين كامل كننده اينترنت اكسپلورر است

Amin
31-08-2005, 03:38
قبول دارم امير جان
IE و Avant رو با هم مخلوط كني خوب چيزي از آب درمياد !!!
خدا كنه IE 7 ويژگيهاي آوانت رو هم داشته باشه.....

Arashi
31-08-2005, 17:39
سامن عيلكم

افلا تعقلون ؟؟ (آيا . . . ؟؟) ]

ببخشيد حتما ملت يه چيزي ميدونستن كه اپرا رفته آخر شده :roll: :roll:

ولي من ميگم IE چون به قول آقاي مافياي عزيز : ترك عادت موجب مرض است :arrow:

Lord_theOne
31-08-2005, 20:44
اكسپلورر بهترينه با تمامه قالبهاي سايتهاي اينترنتي سازگاره تازه سرعت كشورهاي پيشرفته كه مثله ما نيست اونها يك اينتر كنند روي اسم سايت سنگينترين سايت هم باشه توي 1 ثانيه باز مي شود ديگر مرورگرها براي گشورهايي مثله ايران است كه سرعت پايينه نظرتون چيه آخه سرعته آنها از 1.5 مگابايت به بالا است نه مثله ما 56 كيلوبايت

Navid
31-08-2005, 20:58
lord_theone عزیز موضوع بیشتر سر امنیت و راحتی کار هست

Gilopa
06-09-2005, 20:58
متاسفانه دوستان فقط اسم كه باعث ميشه اين نتيجه نا عادلانه رو ببينيم.وگرنه شايد بگم بياحترامي باشه كه ie بياد جلوتر از opera يا firefox قرار بگيره.

Navid
06-09-2005, 21:08
دقیقا Gilopa جان .
این در همه جا هست . مثلا در آنتی ویروس ها که نورتون با اون وضعش ... !
یا ...

Lord_theOne
06-09-2005, 21:46
ببينيد اگر اينترنت اكسپلورر نبود من چطوري وبلاگمو آپلود مي كردم شما بگيد با اپرا نمي شه و با فايرو هم امتحان كردم نشد پس اكسپلورر بهترينه حالا سرعتش توي ايران كمه امنيتشم يك فايروال نصب مي كنيم كسي كه بخواد هك بشود هك مي شود :mrgreen:

Mehdi_Best
07-09-2005, 12:52
سلام
اين كه اينترنت اكسپلورر تونسته يك مقدار كم از عقب افتادگي اش رو جبران كنه به خاطر ارائه ورژن جديد بوده. خب اين يه مساله طبيعي است. وقتي ورژن جديد با اون همه سر و صدا و تبليغات مي ده بيرون بايد هم يه كم درصد بازار رو بيشتر بگيره. ولي بعد از مدتي كه معلوم شد كه ورژن 7 هم تحفه به دردبخوري نيست دوباره فاير مي آد بالا. در ضمن فاير نسخه 1.5 رو كه بده بيرون مطمئن باشيد درصدش بيشتر مي شه و براي هزارمين بار در اينجا مي گم كه اگه IE روي ويندوز نصب نباشه عمرا اينقدر درصد بالايي رو تصاحب نمي كنه.
در ضمن با عرض معذرت از طرفداران IE بايد بگم كه هر كي بگه IE بهتر از اپرا است من به دانشش شك مي كنم! :mrgreen:
فايرفكس هم كه ديگه جاي خود دارد! :wink:

محمد امين
07-09-2005, 13:57
من اهميتي نميدم كل دنيا چي فكر ميكنن يا كدوم تو نظرها بالاتره هر كدوم رو كه عملكرد بهتري داشته باشه باهاش كار ميكنم هيچ كس هم اينقدر بيكار نيست كه به امنيت من و امثال من كار داشته باشه هر چند كه چون صد آمد نود هم پيش ماست :lol:
رده بندي از نظر خودم:
1 اپرا
2 فاير فوكس
3 اونت (نه آوانت)
يا حق

Mohammad_Ahrari
07-09-2005, 14:28
ماكه فاير فوكسي هستيم اما در بعضي مواقع از اينترنت اكسپلورر بيشتر خوشم مياد :mrgreen: :arrow: