ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش زبان های برنامه نویسی از پایه!!!

mrar
29-07-2007, 20:26
سلام علیکم
من میخوام به امید خدا زبان های برنامه نویسی را در این فروم به زبانی واقعا ساده و البته کاربردی آموزش بدهم .
به طوری که همه بتونند در پایان یک برنامه نویس در حد و اندازه خودشون باشند!!!
اما من نمیدونم کدوم زبان برای شما جالب و مفید است از همین رو من در زیر زبان هایی که بلدم و درباره آنها ادعام!! میشه مینویسم شما لطف کنید بگید دوست دارید کدوم زبان را یاد بگیرید.
اگه عمری باشه آموزش محبوب ترین زبان بعدش به زودی را شروع میکنم.

:20:C#.net
:20:C++.net

masoud123
29-07-2007, 21:00
هر كدوم كه زبان پايه تري هست از همون شروع كن، اميدوارم تا آخرش ادامه بدي و وسط كار نصفه رها نكني مثل خيلي از اين آموزشها كه توي اينترنت هست.

_H2_
30-07-2007, 13:18
سلام
عزیز دل بابا!!! زبانهای شما دات نتی هستند!!؟؟ خوب تشریف بیاورید داخل تالار فریم ورک دات نت و تاپیک بدهید!
خاطرخواهی هم باشد حتماً از بین دات نت کارها خواهد بود!
اتفاقاً در تالار مذکور اموزش VB.Net داریم ولی چیزی قابل توجهی از C#.Net و یا VC++.Net وجود ندارد.

am_merman01
21-09-2007, 01:23
سلام دوست عزیز
عزیز دل برادر استاد H2 حق دارند تشریف بیارید انجمن فریم ورک اونجا خودم انقدر ازت سوال میپرسم که دیگه اونورا نیای(شوخی کردم)
ولی اگه لطف کنی و ++c رو آموزش بدی یک دنیا که هیچی چند دنیا ممنونت میشم.
فکر میکنم #c خیلی به ویبی نزدیکه و توی آموزش ویبی اساتید لطف میکنند و راهنمایی هایی هم در مورد #C میکنند ولی داستان ++C یه کم از بقیه جداس .
به هر حال خوشحال میشم آموزشت رو در هر ضمینه ای که نظر جمع باشه زود تر ببینم.
موفق و دات نتی باشی.

getinfo
26-12-2007, 04:09
به نظر من هر کاری با اصول شروع بشه بهتره و پایه ای کار کردن در نهایت نتیجه بهتری داره پس اگه شما مثلاٌ 2 ماه روی c یا ++c وقت بزارین مطمئناٌ وقتی شروع به یادگیری #c هم می کنید خیلی سریع پیش مرید چرا که با مفاهیم حلقه ها، آرایه ها ، ساختمان داده و... اشنا هستید .نظر من اینه که حتی اگر در الگوریتم ها قوی نیستی اصلاٌ نباید سراغ زبان های برنامه نویسی بری پس اول الگوریتم و روش حل مسئله رو یاد بگیر و بعداٌ سراغ یکی از زبان های برنامه نویسی برو حتی اگر این روند وقت گیر باشه.اگر تونستی یه مسئله را روی کاغذ حل کنی دیگه با زبان های برنامه نویسی حل ان مسئله خیلی راحت تره و اصلاٌ مهم نیست با چه زبان برنامه نویسی کار می کنی به عنوان مثال اگه می خواهی یه چزی رو چاپ کنی می تونی
("java script : alert("message
Qbasic: print
pascal: write
c: printf
: ++c با دستور cout و...