مشاهده نسخه کامل
: N95 با این قیمت ارزش خرید دارد؟
Nikolas_95
29-07-2007, 17:28
با سلام به همه دوستان
کسانی که کمی در بازار موبایل گشته باشند تا کنون با این روند آشنا شده اند که خیلی از گوشی ها روز اول خیلی کم یاب و با قیمت بالایی عرضه میشوند،و بعد از مدتی قمیت آنها به شدت پایین می آید،
در مورد N95 هم حتما مستحضر هستید ت چند هفته پیش قیمت آن میلیونی بود،و بعد از باز شدن ریجستر به قیمت کنونی رسیده است
همه در مورد امکانات عالی و بلارقیب آن اطلاع داریم،اما به نظر شما آیا این گوشی با این قیمت ارزش خرید دارد؟
به نظر دوستان قیمت این گوشی تا چقدر پایین خواهد آمد؟
خیلی ها گوشی های ارزانتر که امکانات آنها بد هم نیست(اما در حد و اندازه n95 هم نیستند)را پیشنهاد می دهند،آیا آنها را بخریم یا نه به n95 اعتماد کنیم
منتظر نظرات کلیه دوستان هستیم
نه صبر کردن دیگه چندان مجاز نیست چون هر گوشی یه افت و یه خیزی داره!! من فکر نمیکنم دیگه این گوشی با توجه به امکانات مدرنش پائینتر از 600 بیاد...
تصمیم با شماست
n95 عاليه راست مي گه منم فكر نكنم قيمتش زياد افت كنه يعني افتش را كرده.
منم ميگم من پولش رو داشتم مي خريدم.!؟
انشا ا... دوست عزیز شما هم بزودی میخری
Nikolas_95
29-07-2007, 17:57
نه صبر کردن دیگه چندان مجاز نیست چون هر گوشی یه افت و یه خیزی داره!! من فکر نمیکنم دیگه این گوشی با توجه به امکانات مدرنش پائینتر از 600 بیاد...
تصمیم با شماست
شما فکر می کنید تا چه مدت دیگه ای بالای 600 می مونه؟
The_Last_Samurai
29-07-2007, 23:09
با سلام به همه دوستان
کسانی که کمی در بازار موبایل گشته باشند تا کنون با این روند آشنا شده اند که خیلی از گوشی ها روز اول خیلی کم یاب و با قیمت بالایی عرضه میشوند،و بعد از مدتی قمیت آنها به شدت پایین می آید،
در مورد N95 هم حتما مستحضر هستید ت چند هفته پیش قیمت آن میلیونی بود،و بعد از باز شدن ریجستر به قیمت کنونی رسیده است
همه در مورد امکانات عالی و بلارقیب آن اطلاع داریم،اما به نظر شما آیا این گوشی با این قیمت ارزش خرید دارد؟
به نظر دوستان قیمت این گوشی تا چقدر پایین خواهد آمد؟
خیلی ها گوشی های ارزانتر که امکانات آنها بد هم نیست(اما در حد و اندازه n95 هم نیستند)را پیشنهاد می دهند،آیا آنها را بخریم یا نه به n95 اعتماد کنیم
منتظر نظرات کلیه دوستان هستیم
دوست عزیز اول بگو ببینم که قبلا گوشی داشتی و اگه داشتی چی بوده؟
سیمباین داشته یا جاوا بوده؟
این یه نظر شخصی هست چون من عادت به تکرار ندرم.
من اول یه N70 خریدم.نزدیک به 7-8 ماه دستم بود خیلی هم باهاش حال کردم.
بعد یه P990 خریدم.تقریبا 1-2 ماه دستم بود که برادرم خواستش و من بهش دادم.در حال حاضر هم فعلا یه W300 دستمه و در شرف خریدن یه PPC هستم.
اگه توجه کنی به گوشیهایی که داشتم میبینی که تمام سیستم عامل ها رو تجربه کردم به جز ویندوز موبایل.
حالا اگه با دوربین و GPS و صدا حال میکنی.یه بحث دیگه هست.سعی کن چیزی رو که تجربه نکردی رو انتخاب کن.
این و بگم در اینکه N95 یه شاهکاره شکی نیست.
من میگم قیمتش از این که هست هم پایین تر میاد و به 500 هم میرسه.حداقل تا 5-6 ماه دیگه این اتفاق می افته.چرا؟
چون بازار گوشی که دیگه به این گوشی هایی که هست ختم نمیشه.وقتی که گوشی های جدید میان حتما N95 قیمتش پایین تر میاد
Nikolas_95
29-07-2007, 23:39
بله من هم گوشیهای مختلفی رو تجربه کردم،اما یکی مثل شما دنبال چیزهای نو هست یکی نه از چیزی که خوشش میاد از همون استفاده می کنه،من تو این گوشیهایی که داشتم و یا استفاده کردم(یعنی قرضی از دوستان!!!)با سیمبیان راحتتر بودم!
IMANOKIA
29-07-2007, 23:46
بعد یه P990 خریدم.تقریبا 1-2 ماه دستم بود که برادرم خواستش و من بهش دادم.در حال حاضر هم فعلا یه W300 دستمه و در شرف خریدن یه PPC هستم.
اگه توجه کنی به گوشیهایی که داشتم میبینی که تمام سیستم عامل ها رو تجربه کردم به جز ویندوز موبایل.
حالا اگه با دوربین و GPS و صدا حال میکنی.یه بحث دیگه هست.سعی کن چیزی رو که تجربه نکردی رو انتخاب کن.
من میگم قیمتش از این که هست هم پایین تر میاد و به 500 هم میرسه.حداقل تا 5-6 ماه دیگه این اتفاق می افته.چرا؟
چون بازار گوشی که دیگه به این گوشی هایی که هست ختم نمیشه.وقتی که گوشی های جدید میان حتما N95 قیمتش پایین تر میاد
اي بابا تو هنوز ppc نگرفتي ؟؟
انصافا ppc يه چيز ديگست والله من كه الان ppc دارم خيلي هم حال مي كنم ولي دوست دارن ان95 رو هم تجربه كنم
راستي imate jamin تميزي دارم اگه مشتري هستي در خدمتيما:10:
Optimus Prime
30-07-2007, 00:23
تو Deira City Center تو دبی اگه بری سر عمده فروشا 500 تومان می دند.من که دارم هفته دیگه می رم.می گن پایین میاد اما تو ایرانو نمی دونم.
منم می گم ارزش صبر کردن نداره چون اگه پایین بیاد فوقش تا 5 یا 6 ماه دیگه 50 تومن میاد پایین .
arash_zp
30-07-2007, 01:48
منم همينو ميگم
تو Deira City Center تو دبی اگه بری سر عمده فروشا 500 تومان می دند.من که دارم هفته دیگه می رم.می گن پایین میاد اما تو ایرانو نمی دونم.
عمرا
من يه هفته پيش قيمت داشتم يه چي حدود 760 تومن
منم می گم ارزش صبر کردن نداره چون اگه پایین بیاد فوقش تا 5 یا 6 ماه دیگه 50 تومن میاد پایین .
فكر كنم تا اون موقع تا 500 بياد پايين
:31:
:40:
The_Last_Samurai
30-07-2007, 07:50
اي بابا تو هنوز ppc نگرفتي ؟؟
انصافا ppc يه چيز ديگست والله من كه الان ppc دارم خيلي هم حال مي كنم ولي دوست دارن ان95 رو هم تجربه كنم
راستي imate jamin تميزي دارم اگه مشتري هستي در خدمتيما:10:
مخلصیم ایمان جان.:10:
من یه P990 گرفتم که حتما میدونی.بد هم نبود حال هم کردم باهاش.هنوز یه ماه نبود که دستم بود برادرم خواستش منم دادمش.
حالا دیگه عمرا جز PPC چیز دیگه ای نمیگیرم.
تو نخ یه Jas Jam رفتم.احتمالا میگیرمش:10:
(دوستان بحث منحرف نشه وگرنه kolang جون از بی کاری در میاد):27:
Optimus Prime
30-07-2007, 11:18
عمرا
من يه هفته پيش قيمت داشتم يه چي حدود 760 تومن
من خودم یکی از دوستای دبی به اسم خالد که توی hypermarket دبی هست قیمتهای گوشی هارو مرتب برام می فرسته.توی دبی باید بری بگردی تا جای خوب گیرت بیاد.گرون ترین قیمتی هم که از N95 برای من فرستاد 2500 درهم بود.یعنی حدود 650000 تومان.ارزون ترین 2000 درهم.
IMANOKIA
30-07-2007, 15:46
مخلصیم ایمان جان.:10:
من یه P990 گرفتم که حتما میدونی.بد هم نبود حال هم کردم باهاش.هنوز یه ماه نبود که دستم بود برادرم خواستش منم دادمش.
حالا دیگه عمرا جز PPC چیز دیگه ای نمیگیرم.
تو نخ یه Jas Jam رفتم.احتمالا میگیرمش:10:
(دوستان بحث منحرف نشه وگرنه kolang جون از بی کاری در میاد):27:
از من مي شنوي جز جمين به چيزي فكر نكن ...جاس جم فقط يه كيبورد داره همين ...به اندازه و ابعاد اهميت بده كه بعدا پشيمون نشي فكر نكنم گوشي قشنگتر و با كلاس تر از جمين به اين زوديها ببينم...ان95 هم از نظر ظاهر در برابر جمين هيچه.... راستي كي بحث رو منحرف مي كنه ها؟:2:
¥ Ramin2 ¥
30-07-2007, 16:13
من خودم یکی از دوستای دبی به اسم خالد که توی hypermarket دبی هست قیمتهای گوشی هارو مرتب برام می فرسته.توی دبی باید بری بگردی تا جای خوب گیرت بیاد.گرون ترین قیمتی هم که از N95 برای من فرستاد 2500 درهم بود.یعنی حدود 650000 تومان.ارزون ترین 2000 درهم.
خب جاشو به ما هم بگو. کجا 2000 درهمه؟
Optimus Prime
30-07-2007, 18:05
خب جاشو به ما هم بگو. کجا 2000 درهمه؟
1.Deira City Center همون دیره اما خیلی باید بگردی.
2.Phone Market روبه روی hyatt regency hotel اینجا هم نزدیک به 2000 درهم.
البته من هنوز نرفتم اینجاها قصد منم بیشتر خرید E90 بود که این سوال هارو ازش کردم اما چون خود طرف شغلش همینه فکر کنم بشه اینجاها با این قیمت پیدا کرد.طبق گفته خودش این جاها هم باید گشت گفت حدود 4 یا 5 تا مغازه هستند که می تونی با این قیمت ها پیدا کنی.
موفق باشی.
اين ppc كه گفتي چي هست؟؟؟؟؟؟؟؟
The_Last_Samurai
31-07-2007, 01:34
از من مي شنوي جز جمين به چيزي فكر نكن ...جاس جم فقط يه كيبورد داره همين ...به اندازه و ابعاد اهميت بده كه بعدا پشيمون نشي فكر نكنم گوشي قشنگتر و با كلاس تر از جمين به اين زوديها ببينم...ان95 هم از نظر ظاهر در برابر جمين هيچه.... راستي كي بحث رو منحرف مي كنه ها؟:2:
این حرف و نزن ایمان.CPU جم این 200 هستش ولی jas jam تقریبا دو برابره(420).
من کیبورد خیلی به کارم میاد.
حالا معلوم نیست اگه پولم برسه میگیرمش وگرنه یه Kjam میگیرم:5:
خب خب خب ...!! حالا دیگه واقعا تاپیک منحرف شد!!
لطفا عزیزان در مورد n95 فقط بحث کنند
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.