ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال مودم adsl

ebinem173
29-07-2007, 11:43
سلام
من و همسایمون مشترکا از یک مودم adsl و یک هاب که مودم بهش وصله از اینترنت استفاده میکنیم
و مودم چون به تلفن اونها وصله در مواقعی که نیاز بهریست مودم هست کاری از من بر نمیاد
حالا سوال اینه که آیا راهی وجود داره که من از این فاصله دور از طریق رفتن توی تنظیمات مودم که به صورت lan هم هست بتونم اون روشن خاموش بکنم یا ببینم چراغ لینکش روشن هست یا خاموش؟

mkoleiny
29-07-2007, 15:08
روی بعضی مودم ها که اینترفیس lan دارن بعد از telnet کردن با دستور interface shutdown میشه.
شما میتونی بعد از remote desktop کردن کانکشنش رو یه بار disable و بعد enable کنی. احتمالا درست میشه.

ebinem173
30-07-2007, 00:42
روی بعضی مودم ها که اینترفیس lan دارن بعد از telnet کردن با دستور interface shutdown میشه.
شما میتونی بعد از remote desktop کردن کانکشنش رو یه بار disable و بعد enable کنی. احتمالا درست میشه.

ممنون بایت توضیحات
راستش قضیه اینه که اون دوستم که شراکتی با هم adsl گرفتیم و متاسفانه با تلفن اونها گرفتیم اکثر اوقات خونه نیست و زمانی که من قطع هستم وقتی به پشتیبانی زنگ میزنم میگه ببینید چراغ لینک روشن هست یا خاموش؟
تازه خیلی وقتها با ریست مودم مشکل حل میشه ولی وقتی اون خونه نیست و کامیوترش هم خاموشه من کاری میتونم بکنم؟
به نظر شما این مشکل راه حل داره؟

mkoleiny
30-07-2007, 09:18
فکر میکنم بهتره یه کلید مشترک بکشین که بتونی با اون ریست کنی. من راهی به ذهنم نمیرسه