ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند سوال در مورد جوملا

p30w0rld
29-07-2007, 04:57
سلام دوستان ...

من روی سایتم جوملای فارسی نصب کردم و الان چند تا مشکل دارم ..

1- من میخوام تو صفحه اول سایتم 1 منویی مثل منوی زیر داشته باشم .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ماژول مربوطه رو نصب کردم ولی الان نمیدونم چطوری شاخه ها و زیر شاخه های اون رو ایجاد کنم ...

2- من میخوام روی سایتم 1 برنامه file manager نصب کنم تا بتونم 1 دونه اپلود سنتر شخصی راه بندازم .. برای این کار باید چیکار کنم .

3- مثلا من میخوام از جوملا کلا برم روی phpnuke یا cms های دیگه .این جوملا رو چطوری میتونم حذف کنم .

4- آیا جوملا حالتی مانند restore داره ...یعنی می شه کاری کردد که دقیقا برگرده به همون حالت اولیه بعد از نصب بدون اون تغییراتی که بعدا ایجاد کردم .

ممنون از راهنمایی هاتون پیشاپیش .

Oryad
29-07-2007, 06:17
این منوی که گذاشتین برای یکی از سایت ها هستش به نام ت....لود

سیستمش هم با وردپرس هست = هم آسونه + کم حجم و رایگان !

اسم این پلاگین هم wp-dtree هستش سرچ کن شاید برای جوملا هم باشه.

موفق باشید

anarchist60
31-07-2007, 06:29
1. برای منو میتونین خودتون کد جاوا اسکریپت رو از برنامه های منوساز پیدا کنید و تبدیل به یه ماژولش کنید
2.برای آپلود چندین کامپوننت وجود داره ولی استفاده از این برنامه ها امنیت سایت رو شدیدا پایین میاره چون هکرها میتونن روش کار کنن و ازش استفاده کنن ، یکی از این کامپوننت ها :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3. جوملا رو حذف نکنین چون علاوه بر اینکه ممکنه به درستی تبدیل نشه و شاهد ارورهای مختلفش باشین این نکته هم قابل توجه که جوملا مخصوصا در ورژن اخیرش برتری های جالبی پیدا کرده...
4. شما برای اینکه از سیستم رستور جوملا استفاده کنین می بایست کامپوننتش رو همون اول نصب میکردین البته ممکنه کامپوننتی وجود داشته باشه که تمامی تغییرات رو به دیفالت خودش برگردونه و بانک اطلاعاتی ها رو تمیز کنه ولی من بهش بر نخوردم

anarchist60
31-07-2007, 06:31
برای پشتیبانی بیشتر میتونید از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید استفاده کنید
و انجمن های پشتیبانیش...
موفق باشی