مشاهده نسخه کامل
: سوال از بازاری ها
sokote mordab
28-07-2007, 11:43
سلام
من نمی دونم اینجا جاش یا نه در هر صورت مدیران ببخشن
یک نفر برام کیسش را اورد گفت از وقتی روشن میشه تا ویندوز بیاد بالا 10 تا 15 دقیقه طول میکشه ,داخلش برام سرویس کن 5سالی تمیز نکردم4 ساله در کیس هم بازه در رایترم هم باز نمیشه سی دی کارت صدا و مودم هم گم کردم من هم وقتی در کیس را باز کردم انقدر کثیف بود کنج کیس تار عنکبوت زده من هم تکه تکه قطعات را تمیز کردم و بعضی جاها را با کیت شور خلاصه از روز اولش هم تمیز تر شد ویندوز براش نصب کردم ضد ویروسش را اپدیت کردم کامپیوترش پر ویروس بود بهشون حشره کش زدم درایور ها را که گم کرده بود براش از اینترنت دانلود کردم یک تسمه برای رایترش گذاشتم تا درش درست شد حالا سرعت کامپیوترش از زمانی که روشن میشه تا بیاد تو ویندوز 50 ثانیه بیشتر طول نمیکشه حالا با این کارهای که کردم چقدر مناسبه دست مزد بگیرم
ممنون
J A V I D
28-07-2007, 11:50
نصب ويروس برنامه اينا رو هم هشت تومن ! تر تميز كردن ايناشم بگير سه تومن يه چهارتومن اجرت بگير فكر كنم پونزده تومن خوب باشه !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
sokote mordab
28-07-2007, 15:58
ممنون
نصب ویندوز ایکس پی چه قیمت است؟
15000 تومان بگیری خوبه
من یه جا دیدم ویندوز ایکس پی رو 5000 می گرفت نصب می کرد
javadshahvand
28-07-2007, 20:53
بستگی داره ببین کاری که کردی به نظرت چه قدر ارزش داشته 15 تومان هم خوبه
اگه طرف حالیش نیست بگیر 25 ولی اگه خیلی کنس و خسیسه 20 بگو 15 بگیر
windows=4000
program=2500
tamizkari=3000
downlaod driver=2000
tasmeh=500
Total=12000
اگه طرف حالیش نیست بگیر 25 ولی اگه خیلی کنس و خسیسه 20 بگو 15 بگیر
:31:خوشالیا!!!
شما که دوست نداری یکی باهات اینجوری برخورد کنه!
MOJREM جان شما سعی کن هیچوقط بازاری نشی.چون تو پاچه ملت میکنی.:d
SOKOTE MORDAB جان همونطور که SOLO_88 نوشتن.12000 بگیری خوبه و منصفانه است.....
سلام
من نمی دونم اینجا جاش یا نه در هر صورت مدیران ببخشن
یک نفر برام کیسش را اورد گفت از وقتی روشن میشه تا ویندوز بیاد بالا 10 تا 15 دقیقه طول میکشه ,داخلش برام سرویس کن 5سالی تمیز نکردم4 ساله در کیس هم بازه در رایترم هم باز نمیشه سی دی کارت صدا و مودم هم گم کردم من هم وقتی در کیس را باز کردم انقدر کثیف بود کنج کیس تار عنکبوت زده من هم تکه تکه قطعات را تمیز کردم و بعضی جاها را با کیت شور خلاصه از روز اولش هم تمیز تر شد ویندوز براش نصب کردم ضد ویروسش را اپدیت کردم کامپیوترش پر ویروس بود بهشون حشره کش زدم درایور ها را که گم کرده بود براش از اینترنت دانلود کردم یک تسمه برای رایترش گذاشتم تا درش درست شد حالا سرعت کامپیوترش از زمانی که روشن میشه تا بیاد تو ویندوز 50 ثانیه بیشتر طول نمیکشه حالا با این کارهای که کردم چقدر مناسبه دست مزد بگیرم
ممنون
با سلام
طبق مقرراتی که بین شرکت های کامپیوتری بسته شده به اینصورت هستش که :
نصب ویندوز Xp برابر 5000 تومان
نصب مودم 1000 تومان
نصب صدا و گرافیک 3000 تومان
والا تمیز کردن کامپیوتر توش نبود ولی فکر کنم باید یه 4000 -5000 تومانی هم برای تمیز کردنش بگیری .
sokote mordab
29-07-2007, 12:40
من تا حالا برای 6 تا 7 تا از فامیلام تمام این کارهای که گفتم انجام دادم نصب ویندوز بگیر تا اینکه کامپیوترش روشن نمیشه و غیره برای هر کدامشون هم توی 2 تا 3 سال حداقل 3 دفع کار انجام دادم دریغ از 500 تومان فقط تنها لطفی که می کردن این بود با ماشین می امدن دنبالم حالا به نظر شما اصلا درست از فامیل پول گرفت یا نه ؟
یا برا فامیلاتون کاری نکنین یا اگه میکنین پول نگیرین....عزیز این چیزا پیش میاد تو فامیل...من خودم تو فامیل هر کی کامپیوترش چیزی میشه به من میگه !! تازه من خودم میرم اکثر وقتا پیششون!!!حالا خوبه دنبالتم اومدن!!
بعدها فکر بکنی میبینی خوب کاری کردی پول نگرفتی و برا خودت یه اعتبار ادبی و علمی توفامیلتون درست کردی(البته اگه ارزششو داشته باشن)
به امید کارهای بزرگتر!!موفق باشی
sokote mordab
30-07-2007, 00:21
1بار 2 بار 3 بار دیگه 4 و 5 و به بعد دیگه نمیشه دستمزد نگرفت این همه 2 تا 4 ساعت براشون وقت بذاری به چشم ما فشار بیاد بعدا نصف دستمزد بازار را هم نباید بدن قبول دارید؟
ای ووووووول solo خفن باهات موافقم..........
1بار 2 بار 3 بار دیگه 4 و 5 و به بعد دیگه نمیشه دستمزد نگرفت این همه 2 تا 4 ساعت براشون وقت بذاری به چشم ما فشار بیاد بعدا نصف دستمزد بازار را هم نباید بدن قبول دارید؟
سلام
دوست من حرف شما قبول ولی به حرف من گوش نکردی!!!من گفتم یا قبول نکن یا قبول کردی دیگه در راه رضای خداست!!!!
از فامیل پول گرفتن برای کار ارائه دادن اشتباهه مگه اینکه یه قطعش رو عوض کنی که اون موقع میبینی اونام با کمال میل پولشو میدن!!!!:31:
ولی برا خدمات اصلا پول نگیر......بعدا خواهی دید که اصلا ارزش نداشته....پول نگرفتن شما باعث بالا رفتن ارزشت میشه که بازم بعدا بهش خواهی رسید.......اگه طرف میخواست پول بده که نمیومد منت شما رو بکشه!:31:
تو فامیل ادم کارش به هم میوفته....این اره شما برات اعتبار میشه.
زیاد سخت نگیر!:5:
راه درست واقعا اینی هست که گفتم.....بازم نظر خودت برات ارجح تره.
ای ووووووول solo خفن باهات موافقم..........
:10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.