ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : mp3 playaer یا mp4 player؟

mohammad hamed
28-07-2007, 09:55
با سلام به همه ی دوستان
من می خوام که یک mp3 پلیر بگیرم . می خواستم بدونم که توی قیمت های 80 تومن چی بگیرم خوبه.نظرتون در باره کریتیو چیه
در ضمن توی مایه های 125 تومن mp4 چی خوبه؟اصلا با این مبلغ میشه یه mp4 خوب گرفت؟ mp4 کریتوی قیمتش چنده و در کل کریتوی توی mp4 چه جوریه و قیمتاش.
در ضمن من یه سوال دیگه داشتم که به نظر شما من mp4 بگیرم بهتره یا mp3؟
با تشکر
منتظر پاسخ شما دوستان هستم

seymour
28-07-2007, 12:55
بودجه هشتاد تومن ، بودجه زیر متوسطه ... ولی بازم میشه یه کارایی کرد ...

Creative مارک خوبیه و اصلا مزیت اش هم همینه که با وجود کیفیت خوبی که داره ، قیمتش هم معقوله ...

MP4 و همه بحث هایی که پیرامونش میشه ، اساسا از یه جور سوء تفاهم سرچشمه می گیره ... اصلا خود واژه mp4 هم یه واژه من درآوردیه و در واقع تعریفش میشه " mp3 player های متفرقه ای که ویدئو هم پخش می کنن !! " ... شما می تونی با بودجه ، همون Mp4 رو بگیری... ولی نکته اینه که چه معتبر ، چه غیر معتبر ، توی یه صفحه کوچولو ، چیز خاصی دیده نمیشه ... کیفیت ویدئو هم پایینه ... تازه همیشه ی خدا ، نیاز به تبدیل (convert) هم داره ...

بهرحال ، شما با این بودجه می تونی یه Mp3 player خوب بخری ... و آهنگ گوش کنی ... اما اگه دوست داری که ویدئو هم ببینی توش ، اشکال نداره... فکر کنم با 90 تومن ، بتونی یه zen v plus بگیری که هم امکاناتش کامله و هم ویدئو پخش می کنه ...

mohammad hamed
29-07-2007, 08:09
فکر کنم با 90 تومن ، بتونی یه zen v plus بگیری که هم امکاناتش کامله و هم ویدئو پخش می کنه ...
با 130 تومن چی میشه گرفت؟؟
در ضمن این zen v plus از نظر صدا چه جوریه هست. یعنی مثل mp3player میشه؟

seymour
29-07-2007, 13:20
من توی پست قبلی ام توضیح دادم که zen v plus یه Mp3 player خوبه ...

با 130 تومن ، شما انتخاب های متنوع تری داری (البته بشرط اینکه تهران باشی) ... کجایی شما ؟

mohammad hamed
29-07-2007, 16:14
می خوام از تهران بگیرم . توی شهرک غرب
سوالم اینه که با 130 تومن می تونم یه mp4 بگیرم که در حد mp3 با قیمت 85 تومن بگیرم؟؟؟؟؟؟؟

javadshahvand
29-07-2007, 17:44
CREATIVE - ZEN Neeon 2 - 2GB
112000

Mp3 & Video & Photo Player

seymour
29-07-2007, 20:25
می خوام از تهران بگیرم . توی شهرک غرب
سوالم اینه که با 130 تومن می تونم یه mp4 بگیرم که در حد mp3 با قیمت 85 تومن بگیرم؟؟؟؟؟؟؟
بذار یه دفعه خیالت رو راحت کنم ... تا نزدیک های 150 تومن ، تنها mp3 player ی که ویدئو هم پخش می کنه و بدرد شما می خوره ، zen v plus ه ... شما می تونی با 150 تومن یه sansa سری e بگیری که کیفیت پخش ویدئوی بهتری داره ... با 170 تومن میشه یه iriver clix خرید که واسه ویدئو دیدن عالیه ... و همینطور رو به بالا ...

بنابراین با 130 تومن ، شما می تونی Mp3 player های مختلفی بگیری ... ولی اگه واسه ات ویدئو اولویت داره ، باید بری سمت 150 تومن ...

توصیه صادقانه من اینه که اگه اهل موسیقی گوش کردم نیستی و فقط تو فکر ویدئو هستی ، بی خیال حرفای من بشی و بری یه مارک ارزون تر ، مثل زی سایبر و JXD و اینا بخری ... چون مطمئن باش که با بودجه پایین نمیشه جنسی خرید که هم معتبر باشه و هم بشه باهاش راحت ویدئو دید ...

CREATIVE - ZEN Neeon 2 - 2GB
112000

Mp3 & Video & Photo Player
مزیتی نسبت به zen v plus نداره ...

AdriftSlave
30-07-2007, 03:14
سلام
اگه از من ميشنوي اصلا" بي خيال پلير شو . من يه اشتباهي كردم يه دونه خريدم بعد توش موندم .
الان تمام كارهايي كه يه پلير مي كنه رو با گوشيم انجام ميدم و راضي هستم .
پس بي خيْْْْْْْْْْْْْْْْْْْْْْْ ْــــــــــــــــــــــــ ـــــال پلير !

seymour
30-07-2007, 11:33
تقریبا همین حرفی که این دوستمون زد رو من توی تاپیک دیگه ای مطرح کردم ... یعنی گفتم که موبایل به پلیرهای ارزون قیمت برتری داره ... ولی فقط به ارزون قیمت ها ... اگه فرضا 250 تومن خرج کنی ، می تونی یه پلیری بگیری که چندین برابر موبایل کارآیی داره ... از همه نظر ...

بنابراین همه چیز برمی گرده به بودجه ای که می خوای خرج کنی و کیفیتی که انتظار داری دریافت کنی ...

mohammad hamed
30-07-2007, 14:07
بذار یه دفعه خیالت رو راحت کنم ... تا نزدیک های 150 تومن ، تنها mp3 player ی که ویدئو هم پخش می کنه و بدرد شما می خوره ، zen v plus ه ... شما می تونی با 150 تومن یه sansa سری e بگیری که کیفیت پخش ویدئوی بهتری داره ... با 170 تومن میشه یه iriver clix خرید که واسه ویدئو دیدن عالیه ... و همینطور رو به بالا ...

بنابراین با 130 تومن ، شما می تونی Mp3 player های مختلفی بگیری ... ولی اگه واسه ات ویدئو اولویت داره ، باید بری سمت 150 تومن ...

توصیه صادقانه من اینه که اگه اهل موسیقی گوش کردم نیستی و فقط تو فکر ویدئو هستی ، بی خیال حرفای من بشی و بری یه مارک ارزون تر ، مثل زی سایبر و JXD و اینا بخری ... چون مطمئن باش که با بودجه پایین نمیشه جنسی خرید که هم معتبر باشه و هم بشه باهاش راحت ویدئو دید ...

مزیتی نسبت به zen v plus نداره ...

خیلی خیلی ممنون

درضمن اگه بخوام گوشی بگیرم باید یه 200 تومنی خرج کنم. در ضمن گوشی خیلی خیلی از Mp3 player بزرگتر است.

hass110
17-08-2007, 08:12
با سلام
من میخواستم با 250 هزار تومان یک mp3-mp4 با ظرفیت بالا بگیرم به نظر دوستان چه مارکی مناسب است.
از راهنمایی شما متشکرم.

seymour
17-08-2007, 14:17
با سلام
من میخواستم با 250 هزار تومان یک mp3-mp4 با ظرفیت بالا بگیرم به نظر دوستان چه مارکی مناسب است.
از راهنمایی شما متشکرم.
zen vision:m که 30 گیگش باید حدود 230 تومن باشه ... از لحاظ رابطه بین قیمت و کیفیت برتری داره بر اکثر مدل های رقیب .... از لحاظ پشتیبانی از فرمت های مختلف تصویری هم به همین ترتیب ...

behzadjon
29-08-2007, 14:41
دوستان از mp3 های ipod برام بنویسید

b_e_h_dad2
30-08-2007, 00:51
سلام
اگه هزینش زیاد برات مهم نیست مارک iriver رو بگیر که از آیپاد بهتره ... به نظر من آیپاد فقط واسه این اسم درکرده که موقعی تولید شد که تک بود !! ولی الان خیلی مارکهای دیگه هستن که امکانات صدا و تصویر بهتری دارن ... شما اول برو سراغ iriver اگه هزینش برات مشکل بود برو سراغ creative . مدل clix از iriver خیلی تاپه !!!!
لینک مشخصات clix (کیلیکس) :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید