مشاهده نسخه کامل
: انتقال تصویر به کامپیوتر
سلام
میخواستم بدونم که برای اینکه بهترین تصویر رو بتونم از روی دوربین به روی کامپیوتر بریزم کدام راه بهتره؟
البته من با دوربین هندی کم سونی مدل dcr-hc36 فیلمبرداری کردم با کابل usb خوده دوربین رو کامپیوتر ریختم ولی کیفیت چندان بالا نیست در ضمن حجمش هم وحشتناکه
ممنون
سلام.منم يه دونه هندي كم HC46سوني خريدم كه با به كابل Ilinkو نرم افزار Uled Video Studioخيلي راحت فيلمها رو از هندي كم ميريزم روي هارد.كيفيتش هم خيلي خوبه.فقط نميدونم كارت گرافيك اين وسط توي كيفيت نقش داره يا نه؟؟
A r c h i
16-08-2007, 00:14
منم دقیقیا همین دوربین dcr-hc36 را دارم .اصلا فکر usb را نکن که حجمش وحشتناکه.. من با کابل Ilink می ریزم ولی به نظرم در بهترین حالت یعنی 1 دقیقه = 14 مگ هم کیفیتش از کیفیت اصلی پایین تر میاد
karoon جان با یولید چه جوری روی کامپیوتر میریزی و کیفیتش چه جوریه؟
animeditor
17-08-2007, 15:03
سلام جمیعاً
کیفیت چندان بالا نیست در ضمن حجمش هم وحشتناکه
حجم وحشتناک که یه چیز طبیعیه.
واسه هر یه ساعت PAL DV AVI حدود 13 گیگ فضا لازمه. واسه همینه کسایی که کار مونتاژ انجام می دن، چندین هارد ظرفیت بالا می گیرن (جمعش شاید حدود 1000 گیگ یعنی یک ترا بایت بشه) و واسه کارهای بعدی، باز هم هارد کم میارن.
در مورد کیفیت تصویر ... مهمترین مسائلی که کاربرهای خونگی دقت نمی کنن، یکی قدرت کیفیت خود دوربین هستش و دیگری، نور مناسبه. این دو تا مسئله خیلی مهم رو وقتی نادیده بگیریم، نمی تونیم توقع داشته باشیم که کیفیت تصویرمون بالا باشه.
واسه همینه که توی کارهای حرفه ای از دوربین های چندین میلیونی و پروژکتورهای قوی و فیلترهای مختلف رنگی استفاده می کنن و هزینهء فیلم سازی این قدر بالا می ره.
فقط نميدونم كارت گرافيك اين وسط توي كيفيت نقش داره يا نه؟؟
موقع کپچر با، کارت گرافیکی هیچ نقشی بازی نمی کنه.
فقط وقتی که از نرم افزارها و پلاگین ها و جلوه های کامپیوتری بخوای استفاده کنی، کارت گرافیکی وارد عمل می شه.
دوست عزیز archi-girl
از شما هم متشکرم ... لطافاً این دفعه با شمشیر وارد انجمن نشید. :31: (شوخی)
التماس دعا
یا علی
سلام archi-girl ...واسه كار با يوليد ميري توقسمت كپچر.اگه كابل وصل باشه خودش فيلم رو نشون ميده و ميتوني از هر جا كه خواستي شروع كني به ذخيره روي هارد...فقط بايد مقصد و فرمت رو مشخص كني ..من با حالت Vcdذخيره ميكنم ..يه ساعت فيلم شد650 مگ..كيفيت هم خيلي خوب...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.