GnuHDL
27-07-2007, 20:49
سلام دوستان
من میخوام ازGnuCash استفده کنم راهنماش رو هم تا حدی خوندم ولی هنوز با بعضی از مفاهیم لازم مشکل دارم امیدوارم دوستانی باشن که بتونن کمک کنن با Grisbi هم آشنا هستم ولی گنوکش رو ترجیح میدم
اگه کسی بتونه که به خصوص اینو توضیح بده که من میخوام یه فایل واسه ثبت تراکنشهای مالی خودم داشته باشم یکم با مفهوم equity مشکل دارم یعنی چه جوری شروع کنم مثلا
الان من ۱۰۰۰۰ تومان پول دارم که از طرف پدرم به من داده شده و حالا توی کیف پول من هستassert:wallet من باید از کجا اینو منتقل کنم چرا باید حتما اینکارو بکنم اگه دوستی بتونه با یه مثال چند تراکنش رو توضیح بده ممنون میشم
========
مفهوم حسابداری دو طرفه رو هم میدونم که پول باید از یه حساب به حساب دیگه بره
ولی با بعضی مفاهیم به ویژه equity مشکل دارم
اگه هم یه لینک که اینجوری و با مثال توضیح داده باشه نشونم بدین ممنون میشم
توی این تاپیک هم قبلا معرفی شده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من میخوام ازGnuCash استفده کنم راهنماش رو هم تا حدی خوندم ولی هنوز با بعضی از مفاهیم لازم مشکل دارم امیدوارم دوستانی باشن که بتونن کمک کنن با Grisbi هم آشنا هستم ولی گنوکش رو ترجیح میدم
اگه کسی بتونه که به خصوص اینو توضیح بده که من میخوام یه فایل واسه ثبت تراکنشهای مالی خودم داشته باشم یکم با مفهوم equity مشکل دارم یعنی چه جوری شروع کنم مثلا
الان من ۱۰۰۰۰ تومان پول دارم که از طرف پدرم به من داده شده و حالا توی کیف پول من هستassert:wallet من باید از کجا اینو منتقل کنم چرا باید حتما اینکارو بکنم اگه دوستی بتونه با یه مثال چند تراکنش رو توضیح بده ممنون میشم
========
مفهوم حسابداری دو طرفه رو هم میدونم که پول باید از یه حساب به حساب دیگه بره
ولی با بعضی مفاهیم به ویژه equity مشکل دارم
اگه هم یه لینک که اینجوری و با مثال توضیح داده باشه نشونم بدین ممنون میشم
توی این تاپیک هم قبلا معرفی شده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید