مشاهده نسخه کامل
: .:: مباحث مربوط به Gps و نرم افزارهای موجود برای پاکت پیسی ::.
AryanLand
25-02-2010, 21:02
من گارمین رو diamon 2 نصب کردم ولی چیزی پیدا نمیکنه،تو قسمت view map که میرم هیچ اتفاقی نمیفته!!!!
پایین سمت راست نوشته no map.
فکر کنم یه جا تو نصب اشتباه کردم.دوباره نصب کنم؟ولی ظاهرا کامل نصب شده.
دوستان منم نصب کردم....ولی هیچ نفشه جدیدی رو بهش اضافه نکردم....هیچ جارو نشون نمیده....بعد از صفحه وارمینگ که من اکسب میکنم میرم ویو مپ رو میزنم دیگه اتفاق خاصی نمیفته.....لطفا کمک کنید ممنون
سلام.
احیاتا" شما زیر سقف نیستید؟
میدونید که باید برید تو فضایی که سقف نباشه بعد هم برای بار اول چند دقیقه ای طول میکشه تا به ماهواره وصل بشه.شما وقتی تو صفحه اول هستید گوشه بالا سمت چپ یک آنتن قرار داره وقتی به ماهواره وصل بشه باید سبز بشه بعد شما برید تو قسمت ویو مپ اونموقع مکان شمارو رو نقشه نشون میده.:11:
mehran2190
26-02-2010, 15:42
ok شد ممنون،بعد چند دقیقه وصل شد.تو اتاق وصل شد.خیلی دقیق و عالی.
ظاهر ساده ای داره ولی امکاناتش خیلی زیاده.
shellman_te
28-02-2010, 02:41
من گوشی omnia 2 امروز از نمایندگی خریدم ولی gps رو هر کار میکنم راه نمیافته.
اول لا گوگل مپ تست کردم ؛ توی widget ها گوگل رو انتخاب کردم بعدش گوگل مپ رو انتخاب کردم و از من پرسید که آیا فایل با پسوند .cab رو نصب کنم؛منم ok کردم.بعد که نصب شد تو گوگل مپ رفتم ولی با اینکه تو فضای باز رفتم و 5 دقیقه هم وایسادم هنوز داشت میگشت هیچی هم پیدا نکرد.بعد هم که error داد. garmin رو هم نصب کردم اونم search میکنه ولی چیزی پیدا نمیکنه ؛مشکل از کجا میتونه باشه؟
سلام.من برنامه Navitel رو این گوشی نصب کردم ،نقشه هاش رو هم کپی کردم ولی موقعیتم رو نشون نمیده ...:41:
لطفا راهنمایی کنید...
mehran2190
01-03-2010, 12:48
فقط گارمین
AryanLand
01-03-2010, 15:45
من گوشی omnia 2 امروز از نمایندگی خریدم ولی gps رو هر کار میکنم راه نمیافته.
اول لا گوگل مپ تست کردم ؛ توی widget ها گوگل رو انتخاب کردم بعدش گوگل مپ رو انتخاب کردم و از من پرسید که آیا فایل با پسوند .cab رو نصب کنم؛منم ok کردم.بعد که نصب شد تو گوگل مپ رفتم ولی با اینکه تو فضای باز رفتم و 5 دقیقه هم وایسادم هنوز داشت میگشت هیچی هم پیدا نکرد.بعد هم که error داد. garmin رو هم نصب کردم اونم search میکنه ولی چیزی پیدا نمیکنه ؛مشکل از کجا میتونه باشه؟
سلام.
گوگل مپ برای کار کردن به اینترنت هم نیاز داره مگر اینکه از نقشه ها Offline استفاده کنید که من تاحالا نکردم که بخوام راهنمایی کنم.اما در مورد گارمین راهنماای نصبش رو یکبار دیگه بدقت بخونید و ببینید درست عمل کردید یا نه.به هر حال مشکلی نیست با کمک هم حلش میکنیم.:46::11:
سلام.من برنامه Navitel رو این گوشی نصب کردم ،نقشه هاش رو هم کپی کردم ولی موقعیتم رو نشون نمیده ...:41:
لطفا راهنمایی کنید...
سلام.
شما باید تو فضای آزاد تست کنید.اینکارو بکنید ببینید وصل میشه یا نه اگر نشد گارمین رو تست کنید.(من با این برنامه Navitel کار نکردم که بخوام راهنمایی کاملی کنم.):11:
akbarrazmi
06-03-2010, 01:04
دوستانی که شهرستان هستن، بهترین برنامه براشون ozixplorer هست..هیچی کم نداره..
سلام
من نقشه ايران رو براي گارمين دانلود كردم
اما براي شهر شيراز خيلي كلي هست و خيلي از خيابون هاي اطراف رو نشون نميده
از دوستان كسي نقشه كاملتري براي شيراز داره؟
يا بايد يه نرم افزار ديگه نصب كنم؟
kish_770
17-03-2010, 20:08
سلام جدیدترین نقشه ها رو از کجا میتونم بدست بیارم؟
Farshadd
21-03-2010, 21:04
سلام.
من از OziCE_v2.25 استفاده میکنم
در این نرم افزار قابلیتی هست که من یک مسیر رو مشخص کنم و نرم افزار راهنماییم کنه؟
برای مثال من روی یه نقشه با مداد گوشی مسیرم رو مشخص کنم و بعد گوشی مثلا نشون بده چقدر مونده تا مقصد. به کدوم طرف برم و ؟؟؟
=========
ویرایش:
جواب رو یافتم.
golmohammadi
25-03-2010, 12:35
قربون ویرایشت
حالا چجوریه ؟
phoenix333
27-03-2010, 18:35
آقا من حوصله ندارم همه برانمه ها رو نصب کنم و تست کنم و مقایسه کنم تا بهترینش رو انتخاب کنم.
کسی میتونه بهترین برنامه رو از بین برنامه های معرفی شده (gps tuner, garmin ....) معرفی کنه؟
Amin.M.1986
27-03-2010, 20:14
آقا من حوصله ندارم همه برانمه ها رو نصب کنم و تست کنم و مقایسه کنم تا بهترینش رو انتخاب کنم.
کسی میتونه بهترین برنامه رو از بین برنامه های معرفی شده (gps tuner, garmin ....) معرفی کنه؟
اگه نقشه ی شهرتون وجود داره گارمین بهتره
Farshadd
28-03-2010, 13:04
قربون ویرایشت
حالا چجوریه ؟
راستش اونجوری که فکر کردم نبود... یعنی دقیقا به جوابی که میخواستم نرسیدم... ( یه جورایی سراب دیدم)
با ایجاد wp ها میشه یه مسیر ساخت... که بعد wp ها رو به ترتیب داخل route میندازیم (add میکنیم) (البته میشه بلافاصله بعد از ساخت هم add کرد. اینجوری راه رو مشخص میکنیم... و میشه فهمید کجا هستیم و تا wp بعد چقدر فاصله داریم و ... ولی نمیشه فهمید تا مقصد نهایی چقدر فاصله هست. چون فاصله ای که نشون میده فاصله مکان فعلی تا wp ها هست ( یعنی فاصله مستقیمشون).
گارمین رو هم نصب کردم... اونم واقعا جالبه... ولی متاسفانه نقشه کم داره.
golmohammadi
29-03-2010, 12:58
راستش اونجوری که فکر کردم نبود... یعنی دقیقا به جوابی که میخواستم نرسیدم... ( یه جورایی سراب دیدم)
با ایجاد wp ها میشه یه مسیر ساخت... که بعد wp ها رو به ترتیب داخل route میندازیم (add میکنیم) (البته میشه بلافاصله بعد از ساخت هم add کرد. اینجوری راه رو مشخص میکنیم... و میشه فهمید کجا هستیم و تا wp بعد چقدر فاصله داریم و ... ولی نمیشه فهمید تا مقصد نهایی چقدر فاصله هست. چون فاصله ای که نشون میده فاصله مکان فعلی تا wp ها هست ( یعنی فاصله مستقیمشون).
گارمین رو هم نصب کردم... اونم واقعا جالبه... ولی متاسفانه نقشه کم داره.
NaviTel v3.2.6.3594
را نصب کن
ببین چجوریه کارکردش؟
Amin.M.1986
06-04-2010, 13:27
NaviTel v3.2.6.3594
را نصب کن
ببین چجوریه کارکردش؟
جزياتش چجوره؟؟؟؟ ميگن نقشه اش همون نقشه ي گارمينه.. كسي اطلاعاتي داره؟؟؟
golmohammadi
11-04-2010, 22:51
جزياتش چجوره؟؟؟؟ ميگن نقشه اش همون نقشه ي گارمينه.. كسي اطلاعاتي داره؟؟؟
امین اگه پاکت پی سی داری یه تستش کن ببین چطوره
hirondelle
12-04-2010, 11:29
دوستان لطف کنن یه لینک دیگه از گارمین بذارن،لینک های قبلی خراب شده.(برا omnia 7300 نرم افزار مناسب تری سراغ داشتین اونو بذارین)ممنون
بچه ها سلام ببینم برات پاکت پیسی آیمت کاجم هم میشه gps ریخت؟؟؟
اگه میشه لطفا راهنماییم کنید.
ممنون:40:
AryanLand
12-04-2010, 22:27
دوستان لطف کنن یه لینک دیگه از گارمین بذارن،لینک های قبلی خراب شده.(برا omnia 7300 نرم افزار مناسب تری سراغ داشتین اونو بذارین)ممنون
سلام.
لینکها همه سالم هستن به این پست ماجعه کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها سلام ببینم برات پاکت پیسی آیمت کاجم هم میشه gps ریخت؟؟؟
اگه میشه لطفا راهنماییم کنید.
ممنون:40:
سلام.
خیر کا جم سخت افزار جی پی اس نداره.شما میتونید از جی پی اس بلوتوث برای موبایلتون استفاده کنید.:11:
hirondelle
12-04-2010, 23:22
[QUOTE=AryanLand;4841478]سلام.
آقا باور کن ارور میده:connection timed out!:41:
AryanLand
12-04-2010, 23:41
[QUOTE=AryanLand;4841478]سلام.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآقا باور کن ارور میده:connection timed out!:41:
سلام.
این ارور مال لینکها نیست مال کانکشن شماست .توی مدت زمان معمول نمیتونه وصل بشه به سایت مربوطه.من همین الان تست کردم لینکها همه میره واسه دانلود شما یکبار قطع و وصل کن ببین درست میشه یا نه.در ضمن حجم فایلها هم زیاده ها,اگر با دایل آپ میخوای دانلود کنی به مشکل میخوری.اگر اینترنت پر سرعت نداری بگو برات رو سی دی میزنم با پست میفرستم.:11:
hirondelle
13-04-2010, 14:25
ممنون از لطفت:10:
ADSL دارم ، از پارس آنلاین ( که معمولا باهاش به مشکل بر میخورم،مثل همین مورد).چاره دیگری نداره؟اگه ین مشکل حل بشه ، عالی میشه.من تو دانلود فایل های دیگه هم به مشکل برخوردم.
راستی به دانلود منیجر ربط نداشته باشه؟چون صفحه اش میاد ،ولی دان نمیشه
AryanLand
13-04-2010, 21:07
ممنون از لطفت:10:
ADSL دارم ، از پارس آنلاین ( که معمولا باهاش به مشکل بر میخورم،مثل همین مورد).چاره دیگری نداره؟اگه ین مشکل حل بشه ، عالی میشه.من تو دانلود فایل های دیگه هم به مشکل برخوردم.
راستی به دانلود منیجر ربط نداشته باشه؟چون صفحه اش میاد ،ولی دان نمیشه
سلام.
اتفاقا" میتونه ربط داشته باشه.منم از پارس آنلاین دارم ,خیلی خوبه سرعت دانلودم به 250kb/sec هم میرسه.دانلود منیجرت چیه؟ من با IDM کار میکنم خوبه یه تست بزن ببین چی میشه.:11:
hirondelle
13-04-2010, 23:25
میخوام یه هارد فرمت اساسی بکنم(با DOS) ، چون احتمالا ویروس ها با کاسپر و نود و ایوست و ... پاک نمیشه و حتما این خودشم تاثیر داره (مخصوصا که قطع و وصل هم میشه).
منم همونIDM زدم،ولی میگم ،مشکل بیشتر باید از ویروس باشه.نه؟(راستی اینا به این تاپیک اصلا ربط نداره ها!)
AryanLand
14-04-2010, 22:43
میخوام یه هارد فرمت اساسی بکنم(با DOS) ، چون احتمالا ویروس ها با کاسپر و نود و ایوست و ... پاک نمیشه و حتما این خودشم تاثیر داره (مخصوصا که قطع و وصل هم میشه).
منم همونIDM زدم،ولی میگم ،مشکل بیشتر باید از ویروس باشه.نه؟(راستی اینا به این تاپیک اصلا ربط نداره ها!)
سلام.
میتونه از اونم باشه البته اگر از ف ی ل ت ر ش ک ن استفاده میکنی از اونم میتونه باشه.یعنی احتمال بیشتر میتونه از اون باشه.:11:
pooya_swimmer
17-04-2010, 10:57
سلام آقا کسی میتونه نقشه مالزی رو برای گارمین اینجا آپ کنه یا لینک بده.من HD2 دارم برای گارمین این گوشی میخوام.البته اگه بقیه رو هم بده ممنون میشم / نقشه جدید البته من 1 اصفهان دارن الان ولی قدیمیه / خیابون جدید ها توش نیست/اصفهان / تهران / مالزی /
hirondelle
18-04-2010, 04:11
با تشکر از Arian Land عزیز،گارمین رو از ir-tci گرفتم ،اما یه مشکل دیگه برام پیش اومده:
پسوردی رو که genrate کردم،قبول نمی کنه ،یعنی بعد از این که فایل sw.unl رو تو پوشه گارمین کپی می کنم و دوباره برنامه را باز می کنم،4 تا گزینه میاد:
1-Purchase & Go
2-Begin Free trial
3-Enter Product Kay
4-Connect to Garmin GPS
کمک می کنید؟:46:
pooya_swimmer
18-04-2010, 11:23
آقا توی گارمین من نمیتونم یه آدرس سرچ کنم ؟ باید حتما آدرسشو روی نقشه بدونم تا بتونم به اونجا برم ؟ آخه قسمت آدرس کار نمیکنه .
hirondelle
18-04-2010, 15:29
سلام.
میتونه از اونم باشه البته اگر از ف ی ل ت ر ش ک ن استفاده میکنی از اونم میتونه باشه.یعنی احتمال بیشتر میتونه از اون باشه.:11:
آره ، یه دونه توپش رو گیر آوردم،دیگه اصلا نیازی به و ی پ ی ا ن و اینجورچیزا ندارم! غیر از facebook همه چی رو باز می کنه(راستی راهی نیس برا sign up تو facebook؟)
pooya_swimmer
18-04-2010, 18:07
آره ، یه دونه توپش رو گیر آوردم،دیگه اصلا نیازی به و ی پ ی ا ن و اینجورچیزا ندارم! غیر از facebook همه چی رو باز می کنه(راستی راهی نیس برا sign up تو facebook؟)
حاجی این فایلشو یا لینکشو بذار تا ما هم یه حالی بکنیم با این ف ی ل ت ر ش ک ن
hirondelle
18-04-2010, 21:19
حاجی این فایلشو یا لینکشو بذار تا ما هم یه حالی بکنیم با این ف ی ل ت ر ش ک ن
ای بابا ! ظاهرا همین امروز شناسایی شده!شرمنده ،دیگه جواب نمیده.من باهاش از یوتیوب فیلم دانلود می کردم ،سرعت در حد المپیک،مامان،باقلوا..!حیف شد
AryanLand
18-04-2010, 23:10
با تشکر از Arian Land عزیز،گارمین رو از ir-tci گرفتم ،اما یه مشکل دیگه برام پیش اومده:
پسوردی رو که genrate کردم،قبول نمی کنه ،یعنی بعد از این که فایل sw.unl رو تو پوشه گارمین کپی می کنم و دوباره برنامه را باز می کنم،4 تا گزینه میاد:
1-Purchase & Go
2-Begin Free trial
3-Enter Product Kay
4-Connect to Garmin GPS
کمک می کنید؟:46:
سلام.
قایل UNL رو درست نمیسازید یکبار دیگه تست کنید با توجه به راهنما اگر نشد دیوایس آیدی تون رو بدید براتون بسازم و بفرستم تست کنید.:11:
hirondelle
19-04-2010, 15:10
حاجی ما شما رو نداشتیم چکار می کردیم!تو همه تاپیک ها حال میدی بهمون.
من گارمین رو بالاخره نصب کردم،نقشه ش رو هم دانلود کردم و اونم کپی کردم وباقی کارا هم حله(مشکل من اینه که برا اینکارا یه ذره کم حوصله ام).فقط یه سوال:من مجبور شدم بعد از اکتیویت (مرحله 50 راهنما)کامپیوتر رو خاموش کنم و اون generator رو ببندم(کار داشتم)بقیه اش مراحل رو امروز انجام دادم،البته بعد از کلی جستچو برا نقشه و دانلودش - کد نقشه( 800 ) رو دادم و generate کردم-این مشکل ایجاد نکنه؟
بعد یه سوال اساسی تر!اصلا کار با این گارمین چجوریه؟من اولین باره با GPS کار می کنم!!!!!:46:
ممون از حوصله ات :40:
AryanLand
19-04-2010, 23:26
حاجی ما شما رو نداشتیم چکار می کردیم!تو همه تاپیک ها حال میدی بهمون.
من گارمین رو بالاخره نصب کردم،نقشه ش رو هم دانلود کردم و اونم کپی کردم وباقی کارا هم حله(مشکل من اینه که برا اینکارا یه ذره کم حوصله ام).فقط یه سوال:من مجبور شدم بعد از اکتیویت (مرحله 50 راهنما)کامپیوتر رو خاموش کنم و اون generator رو ببندم(کار داشتم)بقیه اش مراحل رو امروز انجام دادم،البته بعد از کلی جستچو برا نقشه و دانلودش - کد نقشه( 800 ) رو دادم و generate کردم-این مشکل ایجاد نکنه؟
بعد یه سوال اساسی تر!اصلا کار با این گارمین چجوریه؟من اولین باره با GPS کار می کنم!!!!!:46:
ممون از حوصله ات :40:
سلام.
اول که خواهش میکنم.بعد اگر گارمین رو باز کردی و وصل بشی و نقشه بالا بیاد نه مشکلی نیست منتها واسه این میگن برنامه رو نبندید که اون 2تا کد معمولا" به همدیگه بستگی دارن (و البته بسته به شانستون میتونه هم مشکل بوجود نیاره چون من خودم هر دو حالت رو تجربه کردم که یکبار به مشکل خوردم و یکبار هم مشکلی بوجود نیومده)
اما در مورد سوال آخرتون وقتی برنامه رو نصب کردید برنامه رو باز کنید (توی فضای باز و بدون سقف یا اگر هم سقف هست در کنار پنجره باشید که ماهواره ها بتونن کانکت بشن) I Agree رو بزنید سپس چپ بالای صفحه رو که نگاه کنید یک آنتن میبینید وقتی آنتن سبز شد برید تو قسمت View Map اگر نقشه مکان شما رو نشون نمیداد 5 بار زوم کنید ببینید مکان شما رو نشون میده یا نه اگر نشون میداد که مشکلی نیست ولی اگز با No Map مواجه شدید باید دوباره مراحل رو طی کنید.:11:
hirondelle
20-04-2010, 03:36
سلام.
اول که خواهش میکنم.بعد اگر گارمین رو باز کردی و وصل بشی و نقشه بالا بیاد نه مشکلی نیست منتها واسه این میگن برنامه رو نبندید که اون 2تا کد معمولا" به همدیگه بستگی دارن (و البته بسته به شانستون میتونه هم مشکل بوجود نیاره چون من خودم هر دو حالت رو تجربه کردم که یکبار به مشکل خوردم و یکبار هم مشکلی بوجود نیومده)
اما در مورد سوال آخرتون وقتی برنامه رو نصب کردید برنامه رو باز کنید (توی فضای باز و بدون سقف یا اگر هم سقف هست در کنار پنجره باشید که ماهواره ها بتونن کانکت بشن) I Agree رو بزنید سپس چپ بالای صفحه رو که نگاه کنید یک آنتن میبینید وقتی آنتن سبز شد برید تو قسمت View Map اگر نقشه مکان شما رو نشون نمیداد 5 بار زوم کنید ببینید مکان شما رو نشون میده یا نه اگر نشون میداد که مشکلی نیست ولی اگز با No Map مواجه شدید باید دوباره مراحل رو طی کنید.:11:
این آنتن سبز نمی شه.(یه بار همون اولش سبز شد و از دیروز تا حالا دیگه سبز نمیشه)فقط دو خط اول آنتن قرمز رنگه.ویو مپ رو هم می زنم ، یه صفحه سیاه میاد با یه ماشین فسقلی و دیگر هیچ!
pooya_swimmer
20-04-2010, 10:08
آریان جان این نقشه کوالا لامپور نداری بذاری برامون بخدا برا دانشجوهای مالزی خیلی واجب .
AryanLand
20-04-2010, 11:22
آریان جان این نقشه کوالا لامپور نداری بذاری برامون بخدا برا دانشجوهای مالزی خیلی واجب .
سلام.
نقشه ش رو ندارم ولی کجا میخوای بری بگو بهت آدرس بدم.:31:
ولی گذشته از شوخی چشم سعی میکنم براتون پیدا کنم .راستی نقشه Base رو نصب کردید؟ چون نقشه جهانی هست فکر میکنم کوالالامپور رو هم داشته باشه.ولی به هر حال من سعی میکنم نقشه مجزاشو واستون پیدا کنم.:11:
pooya_swimmer
21-04-2010, 10:36
آریان جان یه سوال آقا من تو قسمت where to > addresses میرم که یه آدرس رو سرچ کنم اخطار میده چیکار کنم .میگه : detailed maps are required to use this feature.visit
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید for more information
AryanLand
21-04-2010, 23:35
آریان جان یه سوال آقا من تو قسمت where to > addresses میرم که یه آدرس رو سرچ کنم اخطار میده چیکار کنم .میگه : detailed maps are required to use this feature.visit
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید for more information
سلام.
والا من نرفتم تو سایتش برای اطلاعات ولی معمولا" این امکانات رو باید از شرکتش بخری.:11:
hirondelle
21-04-2010, 23:48
این آنتن سبز نمی شه.(یه بار همون اولش سبز شد و از دیروز تا حالا دیگه سبز نمیشه)فقط دو خط اول آنتن قرمز رنگه.ویو مپ رو هم می زنم ، یه صفحه سیاه میاد با یه ماشین فسقلی و دیگر هیچ!
دوستان کمک می کنید gps امنیا7300 رو راه بندازم؟:10:
AryanLand
22-04-2010, 01:05
دوستان کمک می کنید gps امنیا7300 رو راه بندازم؟:10:
سلام.
من میگم یه بار پاک کن برنامه رو و یه قرار آنلاین بزار همزمان بصورت چت باهم نصبش کنیم.اگر جواب داد که چه بهتر اگر هم نشد و تهران هستید یه قرار میزاریم(در صورت تمایل )باهم نصبش میکنیم.:11:
mohsen.mehryar
23-04-2010, 18:30
سلام به همه دوستان
میخواستم بدونم آخرین نسخه گارمین کدام است؟(برای xperia x1)
گویا سه تا فایل .EXE هست که باید نصب کنم.
لطفا لینک آخرین ورژن هر سه فایل مربوطه را قرار بدهید.
با سپاس و تشکر فراوان.
AryanLand
23-04-2010, 22:53
سلام به همه دوستان
میخواستم بدونم آخرین نسخه گارمین کدام است؟(برای xperia x1)
گویا سه تا فایل .EXE هست که باید نصب کنم.
لطفا لینک آخرین ورژن هر سه فایل مربوطه را قرار بدهید.
با سپاس و تشکر فراوان.
سلام.
mehran2190
24-04-2010, 20:12
چی پی اس گوشی های java رو باید چجوری راه انداخت؟ نرم افزار واسش هست؟
یا باید از GPRS ایرانسل استفاده کرد؟(گوشی W760i)
AryanLand
24-04-2010, 22:41
چی پی اس گوشی های java رو باید چجوری راه انداخت؟ نرم افزار واسش هست؟
یا باید از GPRS ایرانسل استفاده کرد؟(گوشی W760i)
سلام.
من در مورد گوشیهای جاوا اطلاعاتی ندارم اما جی پی اس و جی پی ار اس دو مقوله کاملا" سوا هستند در کل اگر گوشی جاوایی که مد نظرتون هست جی پی اس داشته باشه قاعدتا" باید نرم افزارش هم باشه.:11:
meabazari
27-04-2010, 10:36
سلام به همه دوستان متخصص، من تازگي Touch 2 خريدم و از راه اندازي GPS چيزي نميدونم. فقط برنامه Splitter port و Garmin رو دانلود كردم . از دوستان خواهش ميكنم من رو شير فهم بفرمايند.
AryanLand
27-04-2010, 22:43
سلام به همه دوستان متخصص، من تازگي Touch 2 خريدم و از راه اندازي GPS چيزي نميدونم. فقط برنامه Splitter port و Garmin رو دانلود كردم . از دوستان خواهش ميكنم من رو شير فهم بفرمايند.
سلام.
شما از این صفحه میتونید راهنمای نصب گارمین رو بگیرید و نصب کنید.:11:
akharin_booseh
28-04-2010, 13:05
گارمین تو ایکس وان من به طرز فجیعی باتری مصرف میکنه
طبیعیه؟
AryanLand
28-04-2010, 22:42
گارمین تو ایکس وان من به طرز فجیعی باتری مصرف میکنه
طبیعیه؟
سلام.
طرز فجیع رو توضیح بدید یعنی چقدر تا بشه فهمید طبیعیه یا نه.:11:
سلام
میگم برای شهرستان ها چه برنامه ای نقشه های به روز تری داره و هم اینکه سبک هم باشه
akbarrazmi
03-05-2010, 23:58
دوستان سلام..
راستش جای یه بحثی خالیه..
بعضی جاها صحبت ادغام گوگل مپ با اوزیکسپلورر هست..امکانات اوزیکسپل.رر رو با نقشه های گوگل مپ فرض کنید..چه شود..
البته نمیخوام که نقشه دانلود کنیم..اصلا کسی اطلاعات مفصلی در این مورد داره؟راهی پیشنهادی؟
pooya_swimmer
09-05-2010, 23:17
من نقشه مالزی میخوام برای گارمین
کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککک
NINTENDO_DS
11-05-2010, 12:40
بچه ها لطف کنین لینک گارمین یکجا غیر از 4shared بزارید
Sport Samand
14-05-2010, 14:12
دوستان این فایل رو نمیشه دانلود کرد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از 5 تا فایلی که باید دانلود بشه همگی دانلود میشن به غیر از لینک بالایی،تقریبا اواسط دانلود ،خطا میده،اگر از دوستان این فایل رو دارن ممنون میشم در جایی دیگه ای UPload کنن:11:
AryanLand
15-05-2010, 00:36
از 5 تا فایلی که باید دانلود بشه همگی دانلود میشن به غیر از لینک بالایی،تقریبا اواسط دانلود ،خطا میده،اگر از دوستان این فایل رو دارن ممنون میشم در جایی دیگه ای UPload کنن:11:
سلام.
قربان تست کردم سالم بود و تا آخر دانلود شد.:11:
kish_770
18-05-2010, 08:14
سلام
میخواستم ببینم نقشه تهران به صورت آفلاین(جاوا) با سایز 480*800 پیدا میشه؟
aftab_azad20
23-05-2010, 11:29
خواهش میکنم در مورد راه اندازی gpsگوشی امنیا لایت منو راهنمایی کنید،یه نرم افزار معرفی منید که نقشه تمام شهرهای ایران رو داشته باشه،اگه لینک دانلود نرم افزار و نقشه هاش و آموزش نصب شو بزارید واقعا عالی میشه
ali kaka
23-05-2010, 12:40
من دفعه اول كه اجرا كردم جامو بعد يه دقيقه نشون ميده.ولي بار دوم كه رفتم يه جا ديگه ماهواره رو پيدا نميكنه و همون جاي قبلي رو نشون ميده.چي جوري update ميشه جام؟
golmohammadi
23-05-2010, 15:24
شما در زمانهای مختلف تست کنید
خواهش میکنم در مورد راه اندازی gpsگوشی امنیا لایت منو راهنمایی کنید،یه نرم افزار معرفی منید که نقشه تمام شهرهای ایران رو داشته باشه،اگه لینک دانلود نرم افزار و نقشه هاش و آموزش نصب شو بزارید واقعا عالی میشه
شما برنامه oziexplorer را نصب کنید
نقشه های مورد نظر را نیز دانلد کنید
من دفعه اول كه اجرا كردم جامو بعد يه دقيقه نشون ميده.ولي بار دوم كه رفتم يه جا ديگه ماهواره رو پيدا نميكنه و همون جاي قبلي رو نشون ميده.چي جوري update ميشه جام؟
شما بهتره برین یه جای خلوت تست کنید
ruzbe1313
01-06-2010, 01:22
چند سوال ابتدایی:46::
1-تفاوت جاوا (مثل Jet یا Arena) و سیمبیان (Omnia HD) در قیاس با Windows mobile (مث Omnia Lite) برای GPS در چیه؟
2- نرم افزارهای مناسب برای آندرویید (X10) در ایران موجوده ؟
3- مزیت اینترنتی بر آفلاین؟ یعنی چرا همیشه از آفلاین استفاده نمیشه؟ سرعت اینترنت موبایل ایران کافیه؟
4- بهترین گوشی ها واسه GPS (در ایران) ؟
ممنون:20:
shellman_te
08-06-2010, 05:38
وستانی که به garmin وارد هستند لطفا کمک کنید!
من برنامه رو به دقت نصب کردم و از من سریال اینها هم نمیخواد.نقشه هم ریختم ولی فایده ای نداره.چون اصلا هر چی search میکنه اصلا آنتن gps آخرش خالی هست و هیچ satellite رو پیدا نمیکنه.سه بار تا حالا برنامه رو نصب کردم.با پورتهاش ور رفتم ولی انگار نه انگار.تو فضای آزاد جاهای مختلف رفتم و جاهای دیگه ای که گوشی های دیگه gps شون کار میکنه مال من بازم پیدا نمیکنه.
در ضمن من یک برنامه مجانی از اینترنت دانلود کردم که برای تست gps هست و اون برنامه هم برای یک ساعت گذاشتم سرچ کنه ولی چیزی پیدا نکرد :41: لطفا دوستانی که حرفه ای هستند کمکم کنند چون من نیاز مبرمی به نقشه دارم و اصلا برای همین این گوشی رو خریدم! (گوشی ام omina 2 هستش)
اگر دوستان لطف کنند راهنمایی کنند ممنون میشم :10:
hooman67
13-06-2010, 17:18
سلام دوستان
من رو Garmin XT رو Htc Touch 3g نقشه هند رو ريختم يه مدت طولانی استفاده کردم
اما الان نقشه آنکارا رو چند دفعه دانلود کردم،فايل unl. رو هم براش ساختم
اما خيابونها لود نميشه.کسی نظريی داره يا اگه نقشه درستی ازش دارين ممنون ميشم.
-------------------------------------------------------------------
نقشه کامل Tehran رو آپلود ميکنم تو
برای اينکه با نقشه ديگه تداخل نداشته باشه GMAPSUPP رو به GMAPSUP2 تبديل کنيد
اين کامل تريين نقشه تهران و کرج و چند شهر ديگست که من ديدم تا حالا.
moji2007
14-06-2010, 23:50
سلام
نقشه بوشهر رو برای garmin می خواستم ؟
کس داره بزاره ؟
مرسی
moji2007
18-06-2010, 08:40
دوستان یه سوال نقشه های گرمین که برای 5800 یا N97 هست رو گرمین پاکت پی سی درست کار میکنه . مشکل نداره ؟
Tenacious
03-07-2010, 18:33
سلام.
لینکهای جدید برای گارمین به همراه راهنما.اما نکته مهم اینه که نقشه بیس رو که تو راهنما ازش صحبت شده نمیزارم بعلت اینکه لازم نیست (برای کسایی خوبه که سفرهای خارجی داشته باشن).
برنامه گارمین.
فایل صدای برنامه که نصبش اجباری نیست.
آخرین نقشه ایران شامل : (تهران بصورت خیلی کامل ، سمنان ، شیراز ، اصفهان ، مشهد ، کرج ، بم ، تبریز ، گرگان ، اردبیل ، قم ؛ کیش ، همدان ، شهر ری و جاده های ایران)
ضمنا" این نقشه قابلیت routable رو داره و توسط فرشید آنلاک شده ضمنا" مپ آیدی نقشه هم :800 میباشد.
MapID : 800
فایل ک ی ج ن :
راهنمای نصب برنامه.
:11::11::11:
آقا دستت درد نکنه ولی پسورد می خواد!:41:
AryanLand
03-07-2010, 22:33
آقا دستت درد نکنه ولی پسورد می خواد!:41:
سلام.
فایل رو که باز میکنی قسمت سمت راست صفحه پسوردش هست.(صفحه 2 به دو قسمت تقسیم میشه ):11:
6nti.g0d.71
08-08-2010, 11:47
سلام.آقا این لینکه اشتباهه که.بعدشم میگم اینا رو windows mobile 6.1 اجرا میشن؟
6nti.g0d.71
10-08-2010, 13:48
سلام.اقا اگه میشه لینک garmin رو بذارید که رو touch diomond اجرا بشه.ممنون.
Amin.M.1986
10-08-2010, 23:49
بله اجرا میشن .. من الان وقت آپلود ندارم ولی یه سرچ فارسی بزنی خیلی زود به نتیجه میرسی . تو موبایلستان هم میتونی راحت لینکو پیدا منی:11:
AryanLand
11-08-2010, 21:11
سلام.
لینکها تست شد همه سالم هستن.اون لینکی که خرابه رو بدید ببینیم چیه.ضمنا" رو وین 6,1 هم اجرا میشه.:11:
SAEEDSAMSUNG
19-08-2010, 00:04
سلام ببخشید نقشه های کرمــــــــــانشاه هم یافت میشه؟:11:
AryanLand
19-08-2010, 00:23
سلام ببخشید نقشه های کرمــــــــــانشاه هم یافت میشه؟:11:
سلام.
تو اون نقشه ای که از ایران گذاشتم گفته شده شهرهای بزرگ ایران رو داره.اما چون من خودم کرمانشاه نیومدم نتونستم تستش کنم باید شما که اونجایی تست کنی اگه نبود بگو بگردیم ببینیم پیدا میشه یا نه.:11:
SAEEDSAMSUNG
19-08-2010, 02:22
سلام.
تو اون نقشه ای که از ایران گذاشتم گفته شده شهرهای بزرگ ایران رو داره.اما چون من خودم کرمانشاه نیومدم نتونستم تستش کنم باید شما که اونجایی تست کنی اگه نبود بگو بگردیم ببینیم پیدا میشه یا نه.:11:
اگه نوشته شهرهای بزرگ پس حتما کرمانشاه رو داره آخه کرمانشاه کلان شهره :5:
AryanLand
20-08-2010, 00:16
اگه نوشته شهرهای بزرگ پس حتما کرمانشاه رو داره آخه کرمانشاه کلان شهره :5:
سلام.
منم واسه همین گفتم تست کن ببین اونجا نقشه میده یا نه.(چون باید تو محل تست بشه).:11:
goblet of fire
22-08-2010, 18:35
سلام
برنامه ی جی پی اس برای گوشی htc touch pro2 می خواستم
lonelinesspains
23-08-2010, 07:49
سلام، اگه ممکنه برای gps گوشی b7300 ominalite راهنمایی کنید چه نرم افزاری باید نصب کنم و تنظیماتش به چه شکل هست ممنون.
pirsoner
23-08-2010, 15:20
سلام خسته نباشید من هم نرم افزار جی پی اس روی گوشی b7300 ominalite می خواهم لطفا راهنمایی کنید.
lonelinesspains
23-08-2010, 19:00
سلام، دوست من نرم افزار ozi explorer رو گوشی من عالی جواب داد. من خود برنامه رو به علاوه ی نقشه ی شهرمون که از گوگل مپ گرفته بودم با نرم افزار google map maker با نرم افزار دیگه ای به اسم image 2 ozf به فایل نقشه قابل خواندن برنامه Oziex تبدیل کردم و فایل های خروجی Image2ozf رو تو فولدر Maps محل نصب برنامه Oziex تو گوشیم ریختم. با اجرای نرم افزار پورت ها رو سرچ کرد و رو COM7 جی پی اس داخلی گوشیم رو شناسایی کرد و تو کمتر از یک دقیقه محل دقیق رو روی نقشه بهم نشون داد. عالی عمل می کنه این برنامه. البته من هنوز کاراییش رو کامل نمیدونم و حتی نمیدونم چه طور باید از برنامه خرج شد و با task manager این کار رو کردم. کاش یکی از دوستان آموزش کامل این برنامه رو می گذشات برامون.
lonelinesspains
23-08-2010, 19:16
دوستان این طبیعی هست که من هر وقت میرم داخل task manager، برنامه active syn در حال اجراست؟ حتی بعد از خاموش و روشن شدن، یعنی یه چیزیه که تو استارت آپ گوشی هست؟ و اینکه امکلن داره فروشنده ها موقع اجرا و نرم افزار زدن روی پاکت پی سی نرم افزار جاسوسی روش نصب کنند؟ که مثلا لیست کانتکت یا تماس رو رو به جایی میل کنه یا به شماره ای ارسال کنه؟ برام مهمه لطفا راهنماییم کنید.
دوستان درود.
من htc touch 2 دارم و 24 ساعته به اینترنت دسترسی دارم من در روسیه وگاهی در اوکراین زندگی میکنم
مخواستم از gps خودم استفاده کنم به من گفتن باید نقشه جدید این کشورهارو نصب کنم خیلی برام گرون میفته راه دیگه هستش من تا حالا از ش استفاده نکردم .ممنون
دوستان این طبیعی هست که من هر وقت میرم داخل task manager، برنامه active syn در حال اجراست؟ حتی بعد از خاموش و روشن شدن، یعنی یه چیزیه که تو استارت آپ گوشی هست؟ و اینکه امکلن داره فروشنده ها موقع اجرا و نرم افزار زدن روی پاکت پی سی نرم افزار جاسوسی روش نصب کنند؟ که مثلا لیست کانتکت یا تماس رو رو به جایی میل کنه یا به شماره ای ارسال کنه؟ برام مهمه لطفا راهنماییم کنید.
فکر کنم جاش اینجا نیست ولی دوست عذیذ اون ارتباط با ماکروسافت هستش واپگرید وتنظیمات ایمیل ومسنجر مشکلی نیست و کاملا شخصی
سلام، دوست من نرم افزار ozi explorer رو گوشی من عالی جواب داد. من خود برنامه رو به علاوه ی نقشه ی شهرمون که از گوگل مپ گرفته بودم با نرم افزار google map maker با نرم افزار دیگه ای به اسم image 2 ozf به فایل نقشه قابل خواندن برنامه Oziex تبدیل کردم و فایل های خروجی Image2ozf رو تو فولدر Maps محل نصب برنامه Oziex تو گوشیم ریختم. با اجرای نرم افزار پورت ها رو سرچ کرد و رو COM7 جی پی اس داخلی گوشیم رو شناسایی کرد و تو کمتر از یک دقیقه محل دقیق رو روی نقشه بهم نشون داد. عالی عمل می کنه این برنامه. البته من هنوز کاراییش رو کامل نمیدونم و حتی نمیدونم چه طور باید از برنامه خرج شد و با task manager این کار رو کردم. کاش یکی از دوستان آموزش کامل این برنامه رو می گذشات برامون.
دوست عزیز این همون google map downloader هستش که میگی
سلام دوستن اقا من این نقشه روسیه و اوکراین میخواستم کسی هستش بگه یه حاله اساس داده من همتونو دوست دارم بچههای توپ ایرانی
pirsoner
24-08-2010, 22:30
سلام دوستان
من برنامه GARMIN را را نصب و اکتیو کردم ولی نمی دونم چرا ماشینی که در VIEW MAP است روی آفریقا جنوبی گیر کرده ، همچنین نقشه ایران را نصب کردم ولی روی نمی دونم چرا GPS نمی تون موقعیت درست را بده لطفا اگر کسی راه حلی می دونه کمک کنه . ممنون
AryanLand
24-08-2010, 23:04
سلام دوستان
من برنامه GARMIN را را نصب و اکتیو کردم ولی نمی دونم چرا ماشینی که در VIEW MAP است روی آفریقا جنوبی گیر کرده ، همچنین نقشه ایران را نصب کردم ولی روی نمی دونم چرا GPS نمی تون موقعیت درست را بده لطفا اگر کسی راه حلی می دونه کمک کنه . ممنون
سلام.
مطمئنید که به ماهواره ها متصل میشید؟ باید تو یه فضای باز مدتی بمونید و اتصال به ماهواره برقرار بشه اگر اتصال کامل باشه و نقشه ایران عمل نکنه تو اکتیو کردن نقشه مشکل دارید.ضمنا" باید مطمئن باشید محلی که هستید تو نقشه موجوده.البته اگر هم نباشه صفحه باید سفید بشه و هیچ جایی رو نشون نده.کجا هستید شما؟:11:
دوستان اینجا کسی میتونه راهنمایم کنه نقشه اوکراین میخواستم با طریقه نصبش ممنون میشم گارمین هم نصب کردم...البته
Ariyamehr_1976
03-09-2010, 18:48
سلام.
لینکهای جدید برای گارمین به همراه راهنما.اما نکته مهم اینه که نقشه بیس رو که تو راهنما ازش صحبت شده نمیزارم بعلت اینکه لازم نیست (برای کسایی خوبه که سفرهای خارجی داشته باشن).
برنامه گارمین.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفایل صدای برنامه که نصبش اجباری نیست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآخرین نقشه ایران شامل : (تهران بصورت خیلی کامل ، سمنان ، شیراز ، اصفهان ، مشهد ، کرج ، بم ، تبریز ، گرگان ، اردبیل ، قم ؛ کیش ، همدان ، شهر ری و جاده های ایران)
ضمنا" این نقشه قابلیت routable رو داره و توسط فرشید آنلاک شده ضمنا" مپ آیدی نقشه هم :800 میباشد.
MapID : 800
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفایل ک ی ج ن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراهنمای نصب برنامه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:11::11::11:با سلام
جناب یادتون رفته پسوردش را بزارید:11:
AryanLand
03-09-2010, 22:50
با سلام
جناب یادتون رفته پسوردش را بزارید:11:
سلام.
خیر قربان فراموش نشده شما وقتی فایل زیپ رو باز میکنید صفحه 2 قسمته سمت راست رو نگاه کنید پسورد نوشته شده.:11:
esi_1981
04-09-2010, 14:27
من یه GPS برای Diamond2 winmob 6.5 میخوام، اون نرم افزار ایرانی که روی خود گوشی بود رو اکتیو کردl (فکر کنم مال شرکت فرادید بود) مشکلی باهاش ندارم ولی مساله اینجاست که شدیدا باطری گوشی رو میخوره
کافیه 1 ساعت روشن باشه تا باطری از 100 درصد به 20 درصد برسه
این گارمین رو دانلود کردم ولی راهنمای نصبش رو که دیدم بیخیال شدم خیلی پیچیده است و دنگ و فنگ داره
AryanLand
04-09-2010, 14:39
من یه GPS برای Diamond2 winmob 6.5 میخوام، اون نرم افزار ایرانی که روی خود گوشی بود رو اکتیو کردl (فکر کنم مال شرکت فرادید بود) مشکلی باهاش ندارم ولی مساله اینجاست که شدیدا باطری گوشی رو میخوره
کافیه 1 ساعت روشن باشه تا باطری از 100 درصد به 20 درصد برسه
این گارمین رو دانلود کردم ولی راهنمای نصبش رو که دیدم بیخیال شدم خیلی پیچیده است و دنگ و فنگ داره
سلام.
اول اینکه شما از هر نرم افزاری استفاده کنید به هر حال مصرف باطریتون میره بالا.اما در مورد گارمین اینطور که فکر میکنید هم پیچیده و سخت نیست فقطیکم دقت و حوصله میخواد.:11:
Ariyamehr_1976
06-09-2010, 00:34
سلام
من htc diamond1 دارم برنامه رو دقيقا طبق فايل راهنما روي گوشيم ريختم براي نصب مشكلي نبود ولي وقتي اجراش ميكنم روي searching satellites ميمونه و اجرا نميشه ممكنه راهنمايي كنيد لطفا
ممنون
AryanLand
06-09-2010, 21:10
سلام
من htc diamond1 دارم برنامه رو دقيقا طبق فايل راهنما روي گوشيم ريختم براي نصب مشكلي نبود ولي وقتي اجراش ميكنم روي searching satellites ميمونه و اجرا نميشه ممكنه راهنمايي كنيد لطفا
ممنون
سلام.
شما برای اینکه به ماهواره ها اتصال پیدا کنید باید تو فضای باز باشید , و ضمن اینکه برای بار اول معمولا" دقایقی طول میکشه.:11:
سلام
می بخشید تقاضای من کمی مبتدیانه است راستش خودم برای اول باره که از گوشی دارای ویندوز استفاده میکنم ( HTC Touch Diamond2 )
میخواهم برای عید فطر از زاهدان برم گلستان خواستم ببینم میشه خیلی ساده راهنمائی کنید چگونه میتوانم از gps گوشی استفاده ببرم ؟
نرم افزار معرفی شده توسط دوست عزیز AryanLand در پست 238 را تست کردم اما همان ابتدای نسب بعداز زدن گزینه yes ارور میده (is not a valid)
دوستان اگر نرم افزاری وجود داره لطفا بهترین و ساده ترینش را لینک دانلود بهمراه راهنمائی نسب بزارید
خیلی خیلی ممنون میشم .
AryanLand
08-09-2010, 00:05
سلام
می بخشید تقاضای من کمی مبتدیانه است راستش خودم برای اول باره که از گوشی دارای ویندوز استفاده میکنم ( HTC Touch Diamond2 )
میخواهم برای عید فطر از زاهدان برم گلستان خواستم ببینم میشه خیلی ساده راهنمائی کنید چگونه میتوانم از gps گوشی استفاده ببرم ؟
نرم افزار معرفی شده توسط دوست عزیز AryanLand در پست 238 را تست کردم اما همان ابتدای نسب بعداز زدن گزینه yes ارور میده (is not a valid)
دوستان اگر نرم افزاری وجود داره لطفا بهترین و ساده ترینش را لینک دانلود بهمراه راهنمائی نسب بزارید
خیلی خیلی ممنون میشم .
سلام.
دقیقا" بفرمایید کجای نصب و ارورش رو تا در خدمتتون باشیم برای حل مشکل.:11:
سلام
عرض کردم همین اول کار ارور میده
طبق آموزشی که گذاشتید میشه شماره 9 از مرحله نصب یعنی دقیقاً اول کار
البته دیروز تا مرحله 12 را انجام دادم و بعد از زدن گزینه yes ارور داد امروز خواستم دوباره GarminMobileXT_50020w نصب کنم همین اول کار ارور داد
ممنون میشم اگر زود تر راهنمائی کنید
نرم افزارهای که دانلود کردم
GarminMobileXT_50020w 12.7MB
GarminMobileXTFreeBasemap_4xxxx 12.6MB
GarminMobileXTSupportFiles_4xxxx 28.8MB
AryanLand
08-09-2010, 14:10
سلام
عرض کردم همین اول کار ارور میده
طبق آموزشی که گذاشتید میشه شماره 9 از مرحله نصب یعنی دقیقاً اول کار
البته دیروز تا مرحله 12 را انجام دادم و بعد از زدن گزینه yes ارور داد امروز خواستم دوباره GarminMobileXT_50020w نصب کنم همین اول کار ارور داد
ممنون میشم اگر زود تر راهنمائی کنید
نرم افزارهای که دانلود کردم
GarminMobileXT_50020w 12.7MB
GarminMobileXTFreeBasemap_4xxxx 12.6MB
GarminMobileXTSupportFiles_4xxxx 28.8MB
سلام.
شما اصلا" به جایی نرسیدید که بخواد بهتون ارور بده!!! شما فایل زیپ رو اکستراکت کنید (فایل اکستراکت میشه؟ یا همون فایل زیپ ارور میده؟)سپس اونو اجرا کنید یه صفحه باز میشه که انواع مموری موجود برای نصب رو تشخیص میده و براتون لیست میکنه شما استورج کارت رو انتخاب کنید و بزارید کار به پایان برسه.طبق راهنما جلو برید مشکلی پیش نمیاد یه بار دیگه تست کنید هر مشکلی بود مطرح کنید با کمک هم حلش میکنیم ضمنا"اون فایل کیجن رو هم باید دانلود کنید تو مراحل بعد بهش نیاز دارید.:11:
سلام
ممنون دوست عزیز
دارم به خوبی فایلها را نسب میکنم
یک کجن با این مشخصات ذخیره دارم
Garmin_KGN_v1.5_Hos 505 425kb
حله ؟
با راهنمائی شما تا مرحله حذف فولدر 2577 جلو رفتم
حالا در مرحله بیست مشکل دارم Garmin Mobile TX کدام است ؟
در گوشی فایلی با نام Garmin Mobile XT دارم و اگر منظور همین فایل است وقتی اجراش میکنم با این چهار گزینه روبرو میشم
purchase & go
begin free trial
enter product key
connect to a garmin GPS
حالا شما برای ادامه راهنمائی کنید
ممنون
AryanLand
08-09-2010, 23:52
با راهنمائی شما تا مرحله حذف فولدر 2577 جلو رفتم
حالا در مرحله بیست مشکل دارم Garmin Mobile TX کدام است ؟
در گوشی فایلی با نام Garmin Mobile XT دارم و اگر منظور همین فایل است وقتی اجراش میکنم با این چهار گزینه روبرو میشم
purchase & go
begin free trial
enter product key
connect to a garmin GPS
حالا شما برای ادامه راهنمائی کنید
ممنون
سلام.
گزینه 4 رو انتخاب کن و تو صفحه بعد اکسپت رو بزن و ادامه راه رو برو.:11:
با درود
دوست عزیز
گزینه skip را زدم و بعد گزینه yes زدم و بعد ...
به Setting رفتم
. About را انتخاب انتخاب کردم
در مرحله 28 نتونستم گزینه از . : "ESN ID" or "UNIT ID" or "CARD ID پیدا کنم
چند مرتبه خوندم اما در مورد ID ندیدم
اشتباه رفتم یا مشکل دیگری وجود دارد ؟
منتظر راهنمائی و لطف شما هستم
AryanLand
09-09-2010, 15:57
با درود
دوست عزیز
گزینه skip را زدم و بعد گزینه yes زدم و بعد ...
به Setting رفتم
. About را انتخاب انتخاب کردم
در مرحله 28 نتونستم گزینه از . : "ESN ID" or "UNIT ID" or "CARD ID پیدا کنم
چند مرتبه خوندم اما در مورد ID ندیدم
اشتباه رفتم یا مشکل دیگری وجود دارد ؟
منتظر راهنمائی و لطف شما هستم
سلام.
اون گزینه هایی که بهت میده چی هست اگر بفرمایید عرض میکنم خدمتتون کدوم مورد نیازتون هست.:11:
سلام اینها است
os version
windows mobile 6.5
SE OS 5.2.21887(21887.5.0.85)
بعد در ادامه مشخصات مموری و پردازنده
بعد در مورد
COPYRIGHTS
بعد مطالبی با این عنوان BOOST
خلاصه دوست عزیز اینجا نوشته خیلی زیاد داره آیا همه را بنویسم یا در سر فصل خاصی جستجو کنم ؟
AryanLand
09-09-2010, 17:48
سلام اینها است
os version
windows mobile 6.5
SE OS 5.2.21887(21887.5.0.85)
بعد در ادامه مشخصات مموری و پردازنده
بعد در مورد
COPYRIGHTS
بعد مطالبی با این عنوان BOOST
خلاصه دوست عزیز اینجا نوشته خیلی زیاد داره آیا همه را بنویسم یا در سر فصل خاصی جستجو کنم ؟
سلام.
شما باید به قسمت ستینگ برنامه گارمین برید.شما با این توضیحاتی که فرمودید به قسمت ستینگ ویندوز گوشیتون رفتید .برنامه رو اجرا کردید و....Skip که کردید برید تو قسمت ستینگ برنامه گارمین حتما" یکی از اون گزینه هارو میبینید.:11:
اقا معذرت میخواهم خیلی شرمنده
ازکجا و چگونه وارد ستینگ گارمین بشم بلد نیست
بعد از SKIP و .. سه گزینه میاد
Done Activate Enable
AryanLand
09-09-2010, 20:56
اقا معذرت میخواهم خیلی شرمنده
ازکجا و چگونه وارد ستینگ گارمین بشم بلد نیست
بعد از SKIP و .. سه گزینه میاد
Done Activate Enable
سلام.
من الان رو گوشیم گارمین رو نصب ندارم.اما بعد از اینکه وارد گارمین شدید صفحه اول که میخواد سرچ کنه رو Skip کردید یه صفحه دیگه میاد که یکی از گزینه های داخلش (همون صفحه اصلی که میاد) گزینه ستینگ هست وقتی واردش شدید یک فلش رو به پایین هست اونو بزنید صفحه میره پایین (همون اسکرول رو عمل میکنه) توش گزینه About رو انتخاب کنید و بقیه مراحل رو برید.اگر پیدا نکردید بگید من نصب کنم تا راحتتر بتونیم کار رو جلو ببریم.:11:
سلام دوست عزیز پیدا کردم چهار گزینه بود به نامهای
Card ID
DEVICE ID
IMEI
IMSI
که من شماره های CARD ID را وارد کردم و شماره 25 رقمی را به ترتیبی که گفتید ادامه دادم
و مراحل را انجام دادم تا پایان البته وقتی View MAP را میزنم عکس یک ماشین است و در بالا نوشته gps is off چگونه gps را on کنم ؟
و در ضمن وقتی وارد برنامه میشم هنوز گزینه اکتیو موجوده .آیا اشتباهی صورت گرفته ؟ تمام مراحل را مو بمو طبق آموزش انجام دادم .
AryanLand
09-09-2010, 23:04
سلام دوست عزیز پیدا کردم چهار گزینه بود به نامهای
Card ID
DEVICE ID
IMEI
IMSI
که من شماره های CARD ID را وارد کردم و شماره 25 رقمی را به ترتیبی که گفتید ادامه دادم
و مراحل را انجام دادم تا پایان البته وقتی View MAP را میزنم عکس یک ماشین است و در بالا نوشته gps is off چگونه gps را on کنم ؟
و در ضمن وقتی وارد برنامه میشم هنوز گزینه اکتیو موجوده .آیا اشتباهی صورت گرفته ؟ تمام مراحل را مو بمو طبق آموزش انجام دادم .
سلام.
برنامه GPS اکتیو نشده و احتمالا" فایل UNL رو اشتباهی ساختید شماره Crad Id تون رو بدید براتون فایل رو بسازم ببینید با اون فعال میشه یا نه.در مورد روشن کردن GPS گوشیتون چیه؟ برید تو قسمت وایرلس منیجر ببینید گزینه ای واسه GPS دارید که روشن کنید یا نه(بعضی از گوشیها دارن بعضی ندارن.) :11:
سلام
اینهم card id 2620391676
گوشی من HTC Touch Diamond 2 است.
ممنون از لطف شما
AryanLand
10-09-2010, 00:15
سلام
اینهم card id 2620391676
گوشی من HTC Touch Diamond 2 است.
ممنون از لطف شما
سلام.
فایلش رو ساختم و تو پیام خصوصیتون عرض کردم به اونجا مراجعه کنید.:11:
سلام دوست عزیز
تا ساعاتی دیگر انشا الله عازم سفرم و این برنامه ردیف نشد
اگر ممکنه لینک فایل UNL را در پیام خصوصی بزارید
lonelinesspains
14-09-2010, 20:31
نقشه تبریز رو کسی برای navitel داره؟
Tenacious
20-09-2010, 19:43
من گارمین رو نصب کردم، همه چیز ok شده ولی بیشتر از 2 ساعته که بالای صفحه نوشته: searching for satellites.
نمی دونم تنظیمات خاصی داره؟ یا GPS من خرابه؟! 2 سال هست که گوشی رو گرفتم ولی تا حالا سعی نکرده بودم GPS شو فعال کنم!!!
---------- Post added at 08:43 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
گوشیم: omnia i900
AryanLand
20-09-2010, 22:49
من گارمین رو نصب کردم، همه چیز ok شده ولی بیشتر از 2 ساعته که بالای صفحه نوشته: searching for satellites.
نمی دونم تنظیمات خاصی داره؟ یا GPS من خرابه؟! 2 سال هست که گوشی رو گرفتم ولی تا حالا سعی نکرده بودم GPS شو فعال کنم!!!
---------- Post added at 08:43 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
گوشیم: omnia i900
سلام.
احیانا" زیر سقف که نیستید؟
واسه ارتباط با ماهواره باید جایی باشید که سقف نباشه یا نزدیک پنجره که اونم ارتباطش طول میکشه برای بار اول خیلی بهتره که تو فضای باز باشید.:11:
SAEEDSAMSUNG
25-09-2010, 11:10
سلام.
واسه ارتباط با ماهواره باید جایی باشید که سقف نباشه یا نزدیک پنجره که اونم ارتباطش طول میکشه برای بار اول خیلی بهتره که تو فضای باز باشید.:11:
I900 رو نمیدونم ولی I8000 20 دقیقه تا نیم ساعت طول میکشه وصل بشه. احتمالا این دوستمون باید صبرش رو بیشتر کنه
سلام.
یه نکته ی عجیب،امروز اتفاقی داشتم همینطوری با HD ور میرفتم و توی منوهای گارمین اینور و اونور میرفتم،دیدم از خطهای سیگنالش غیر از یکی،بقیه سبز شده و موقعیت رو دقیق نشون میداد!(90% کیفیت سیگنال داشت)،اونم توی طبقه ی همکف یه ساختمون 2 طبقه! نزدیک پنجره هم نبودم.چطور ممکنه؟:18:
AryanLand
25-09-2010, 21:53
یه نکته ی عجیب،امروز اتفاقی داشتم همینطوری با HD ور میرفتم و توی منوهای گارمین اینور و اونور میرفتم،دیدم از خطهای سیگنالش غیر از یکی،بقیه سبز شده و موقعیت رو دقیق نشون میداد!(90% کیفیت سیگنال داشت)،اونم توی طبقه ی همکف یه ساختمون 2 طبقه! نزدیک پنجره هم نبودم.چطور ممکنه؟:18:
سلام.
از A-Gps استفاده میکرده.اون اطراف آنتن گیرنده GPS بوده.:11:
landscape
26-09-2010, 18:54
سلام.
لینکهای کامل برنامه گارمین:
آخرین نسخه برنامه
Garmin Mobile XT for Windows Mobile software version 5.00.20w
این نقشه بیس که بهتره نصب کنید ، این طوری همه جای دنیا نشون تون میده ، ولی جزییات نداره زیاد
اینم فایل های صدای برنامه
[/PHP]
:11:
دوستان اين دوتا فايل ارور ميدن، ميشه يه چكي بكنيد
AryanLand
26-09-2010, 21:23
دوستان اين دوتا فايل ارور ميدن، ميشه يه چكي بكنيد
سلام.
اون فایلها چون مستقیم از سرور گارمین بود و ما ایرانی هستیم اجازه دانلود نمیده فایل صدا رو براتون میزارم.نقشه بیس اگر سفر خارجی ندارید مهم نیست نصبش فقط حافظه اشغال میکنه اما به هر حال اگر اصرار به نصبش دارید باید براتون آپلود کنم.
فایل صدا رو از اینجا دانلود کنید:
Real Madrid C.F
27-09-2010, 16:19
آریان جون من قبلا کامل این مسائل مربوط به GPS و گارمین رو یاد گرفتم طوری که بدون راهنما نصب میکردم و نقشه میریختم ولی الان همش یادم رفته!!! میشه توضیح بدی این فایل صدا واسه چیه؟؟ اگه همون turn left turn right هستش واسه همه ی نقشه ها کار میکنه؟؟ محدودیت نداره؟؟ روش نصب خاصی نداره؟؟ چون الان دارم دان میکنم میگم لنگ نمونم...لطف میکنی یه نگا بندازی ببینی نقشه کرمانشاه اومده یا نه؟؟ بخدا این نوکیاییا کلی باOVi مخضرفشون فیس نقشه ی کرمانشاهو میدن منم گارمین که خیلی از OVi بهتره رو دارم ولی نقشه ی کرمانشاهو ندارم..ممنون
تا یادم نرفته نقشه ی تهران هم از رو گوشیم پاکیده ممنون میشم زحمت لینکشو بکشی
AryanLand
27-09-2010, 23:06
آریان جون من قبلا کامل این مسائل مربوط به GPS و گارمین رو یاد گرفتم طوری که بدون راهنما نصب میکردم و نقشه میریختم ولی الان همش یادم رفته!!! میشه توضیح بدی این فایل صدا واسه چیه؟؟ اگه همون turn left turn right هستش واسه همه ی نقشه ها کار میکنه؟؟ محدودیت نداره؟؟ روش نصب خاصی نداره؟؟ چون الان دارم دان میکنم میگم لنگ نمونم...لطف میکنی یه نگا بندازی ببینی نقشه کرمانشاه اومده یا نه؟؟ بخدا این نوکیاییا کلی باOVi مخضرفشون فیس نقشه ی کرمانشاهو میدن منم گارمین که خیلی از OVi بهتره رو دارم ولی نقشه ی کرمانشاهو ندارم..ممنون
تا یادم نرفته نقشه ی تهران هم از رو گوشیم پاکیده ممنون میشم زحمت لینکشو بکشی
سلام.
این فایل صدا مربوط میشه به راهنمای صوتی برنامه.تو نقشه هایی که من دیدم گفته شده شهرهای بزرگ ایران ولی نمیدونم کرمانشاه رو داره یا نه.کل فایلها رو هم از اینجا میتونی لینکهاشون رو بگیرید.:11:
Real Madrid C.F
28-09-2010, 08:46
سلام.
این فایل صدا مربوط میشه به راهنمای صوتی برنامه.تو نقشه هایی که من دیدم گفته شده شهرهای بزرگ ایران ولی نمیدونم کرمانشاه رو داره یا نه.کل فایلها رو هم از اینجا میتونی لینکهاشون رو بگیرید.:11:
خوب مرسی فقط یه سوال این نقشه که گذاشتی (تهران کامل و چند تا شهرستان..) که البته کرمانشاه هم توش نیست! نقشه ی خوبیه؟؟ یعنی نقشه ی تهران بهتر از این نیست؟؟ نیام تهران گم شم!!:27:
آخه این همه شهر با این همه جزئیات شده 9 مگ! حالا دارم دانلود میکنم ببینم چی میشه...چاکرتم ناصر!!..ببخشید منظورم ناظر بود!!:10:
landscape
28-09-2010, 20:31
سلام.
اون فایلها چون مستقیم از سرور گارمین بود و ما ایرانی هستیم اجازه دانلود نمیده فایل صدا رو براتون میزارم.نقشه بیس اگر سفر خارجی ندارید مهم نیست نصبش فقط حافظه اشغال میکنه اما به هر حال اگر اصرار به نصبش دارید باید براتون آپلود کنم.
فایل صدا رو از اینجا دانلود کنید:
اگه اين لطف رو بكنيد كه واقعا ممنون ميشم
Real Madrid C.F
29-09-2010, 08:55
اگه اين لطف رو بكنيد كه واقعا ممنون ميشم
آقا خوردم به موشکل!! الان نقشه ی قدیمیرو که خودم ساین کرده بودم از تو حافظه ی داخلی پاک کردم و دیدم باید برای اینکه نقشه جدیدرو ساین کنم و کپی کنم تو گوشی گفته دوباره باید کی جن رو باز کنی و اون 4 تا کد که تو About گارمین میده رو بزنی منم وقتی میرم تو اون قسمت دیگه اون 4 تا کد نیستن!!! چیکار کنم؟! از اول بنصبم برنامرو؟؟ مرسی
Real Madrid C.F
30-09-2010, 00:25
آی مردم کسی نیست اینجا به داده ما برسه!!! من موندم بدون گرمین....راستی یه تاپیک بود به اسمه نرم افزارهای پاکت پی سی الان اون نیستش من 3d max و autocad 2010 منظورم shortcad نیستا!! و همینطور adobe photoshop واسه پاکت میخواستم البته اگه یه فینگر کیبورد مناسب برای تاچ اچ دی بزارین ممنون میشم ماله HD2 رو نصب کردم اروره Resolution noyt found رو میداد!!!ممنون
golmohammadi
30-09-2010, 04:23
آی مردم کسی نیست اینجا به داده ما برسه!!! من موندم بدون گرمین....راستی یه تاپیک بود به اسمه نرم افزارهای پاکت پی سی الان اون نیستش من 3d max و autocad 2010 منظورم shortcad نیستا!! و همینطور adobe photoshop واسه پاکت میخواستم البته اگه یه فینگر کیبورد مناسب برای تاچ اچ دی بزارین ممنون میشم ماله HD2 رو نصب کردم اروره Resolution noyt found رو میداد!!!ممنون
چرا هستش
جاش عوض شده
میتونی به اینجا سر بزنی
Real Madrid C.F
30-09-2010, 11:01
آقا اساتید بیاین کمک! من گارمین رو همرا با فایل صداش نصب کردم و اون نقشه ای هم که اول تاپیک با نام نقشه ی جاده های ایران و نقشه ی کامل تهران و اصفهان و....گذاشتن رو ریختم الان GPS رو فعال کردم اول که شهر خودم کرمانشاهو آورد خیلی جالب بود که اسم تمومه دهات کوره های اطراف کرمانشاهو آورده بود ولی اسم خود کرمانشاه تو نقشه نبود....بعد برای سنجیدن کیفیت نقشه زوم کردم رو تهران ولی جالب بود اسم تهران هم نبود و من از طریق شهریار و کرج تو نقشه ی ایران پیداش کردم!! بعدشم الان که رو نقشه ی تهرانم اسم خیابونا گنگه و به نظرم نقشه یه جوریه و فقط از حالت فول زومش خوشم اومد که رستوران ها و پمپ بنزینها رو آورده...در ضمن چرا مثل نوکیا قابلیت سرچ کردن اسم خیابونا رو نداره...مشکل یکی که میاد تهران و بلد نیست اینه که اصلا نمیدونه مثلا صادقیه کجاس و باید یه امکان سرچ واسش میذاشتن که طرف به دردسر نیوفته...مثل OVI نوکیا که واقعا تهرانش عالیه! ...یکی از دوستان میتونه لطف کنه یه روشی بگه که من مطمئن بشم نقشه ای که من ریختم در حال حاضر بهترین نقشه ی تهران واسه گارمینه!؟؟ یا مثلا یه اسکرین شات از گارمین خودش در حال زوم رو میدون ونک بزاره؟؟ممنون
AryanLand
01-10-2010, 00:01
خوب مرسی فقط یه سوال این نقشه که گذاشتی (تهران کامل و چند تا شهرستان..) که البته کرمانشاه هم توش نیست! نقشه ی خوبیه؟؟ یعنی نقشه ی تهران بهتر از این نیست؟؟ نیام تهران گم شم!!:27:
آخه این همه شهر با این همه جزئیات شده 9 مگ! حالا دارم دانلود میکنم ببینم چی میشه...چاکرتم ناصر!!..ببخشید منظورم ناظر بود!!:10:
اینو جواب داده بودم ولی نمیدونم چرا نیست.!!!!
آقا اساتید بیاین کمک! من گارمین رو همرا با فایل صداش نصب کردم و اون نقشه ای هم که اول تاپیک با نام نقشه ی جاده های ایران و نقشه ی کامل تهران و اصفهان و....گذاشتن رو ریختم الان GPS رو فعال کردم اول که شهر خودم کرمانشاهو آورد خیلی جالب بود که اسم تمومه دهات کوره های اطراف کرمانشاهو آورده بود ولی اسم خود کرمانشاه تو نقشه نبود....بعد برای سنجیدن کیفیت نقشه زوم کردم رو تهران ولی جالب بود اسم تهران هم نبود و من از طریق شهریار و کرج تو نقشه ی ایران پیداش کردم!! بعدشم الان که رو نقشه ی تهرانم اسم خیابونا گنگه و به نظرم نقشه یه جوریه و فقط از حالت فول زومش خوشم اومد که رستوران ها و پمپ بنزینها رو آورده...در ضمن چرا مثل نوکیا قابلیت سرچ کردن اسم خیابونا رو نداره...مشکل یکی که میاد تهران و بلد نیست اینه که اصلا نمیدونه مثلا صادقیه کجاس و باید یه امکان سرچ واسش میذاشتن که طرف به دردسر نیوفته...مثل OVI نوکیا که واقعا تهرانش عالیه! ...یکی از دوستان میتونه لطف کنه یه روشی بگه که من مطمئن بشم نقشه ای که من ریختم در حال حاضر بهترین نقشه ی تهران واسه گارمینه!؟؟ یا مثلا یه اسکرین شات از گارمین خودش در حال زوم رو میدون ونک بزاره؟؟ممنون
سلام.
ولا این مشکلات اسم و....رو من نداشتم(اونموقع که نصب داشتم.)قابلیت سرچ کردن رو گارمین داره اما برنامه ها و نقشه هایی که ما کرک میکنیم این قابلیت رو از دست میدن(ندارن) اگر برنامه و نقشه هاش رو بخرید تمام این قابلیتهارو داره.:11:
zamandisma
02-10-2010, 14:48
اپلیکیشن google maps navigation برای اندروید رو از کجا می تونم دانلود کنم؟
تشکر فراوان
Real Madrid C.F
02-10-2010, 15:56
اپلیکیشن google maps navigation برای اندروید رو از کجا می تونم دانلود کنم؟
تشکر فراوان
شما بهتره برین قسمت نرم افزار هایه آندروید این سوالو مطرح کنین...:11:
seied-taher
05-10-2010, 00:19
منم نتونستم این برنامه رو سایگن کنم...(گارمین)
این کارت آی دیمه: 1069502464
گوشیمم htc diamond2
گزینه هاش با چیزی که تو راهنما اومده فرق میکنه
و ورژن نرم افزار من 5.00.20wp
البته خودتون لینک دادین منم به راهنما عمل کردم!!!
AryanLand
05-10-2010, 00:28
منم نتونستم این برنامه رو سایگن کنم...(گارمین)
این کارت آی دیمه: 1069502464
گوشیمم htc diamond2
گزینه هاش با چیزی که تو راهنما اومده فرق میکنه
و ورژن نرم افزار من 5.00.20wp
البته خودتون لینک دادین منم به راهنما عمل کردم!!!
سلام.
این فایل چند کیلو بیتی رو دانلود کنید و طبق راهنما برنامه رو فعال کنید.:11:
manmikrobam
15-10-2010, 17:07
درود
یه برنامه GPS رو که بنظرم بدرد خوره و بصورت آفلاین هم میشه از نقشه هاش استفاده کرد خدمتتون معرفی میکنم :
نامش هست NaviComputer v0.95
این برنامه موقع نصب از طریق فایل exe یک برنامه روی PC نصب میکنه که بوسیله اون میتونید نقشه هر جای دنیا رو که خواستید با انتخاب تعداد و مقدار زوم دانلود کنید و بعد از گرفتن نقشه با پسوند nmap اون رو به گوشی و دایرکتوری مربوطه انتقال بدید
و خود برنامه هم که روی گوشی نصب میشه و بصورت پیش فرض یه اطلس از زمین رو با یک درجه زوم نمایش میده .
ویژگیهای این برنامه :
- نمایش آفلاین نقشه ها بون نیاز به اتصال به اینترنت با GPS
-دانلود و نصب نقشه از طریق PC
-دارای اینترفیس روان و کاربر پسند
-اتصال به GPS و راهبری از طریق آن
-ضبط مسیر با انضمام اطلاعاتی چون زمان ، فاصله ، متوسط سرعت و زاویه چرکت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-قابلیت استفاده از فایلهای gpx
-و قابلیت تغییر زبان به فرانسه و ایتالیایی و ... که خیلی به کار ما نمیاد .
لینک دانلود از سایت رسمی نرم افزار :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمونطور که توضیح دادم موقع اجرای فایل EXE یه برنامه برای دریافت نقشه روی PC نصب میشه!
اسم این برنامه navimapper بوده و در لیست برنامه های کامپیوترتان در پوشه Navicomputer قرار داره !
برنامه خیلی ساده ای است . بعد از اجرا در باکسی که جلوش عبارت Go to نوشته شده اسم شهری که میخواید نقشه اش رو داشته باشید وارد کنید ، مثلاً : Tehran و Enter رو بزنید . اولش هیچ اتفاقی نمیوفته اما وقتی زوم بار کنار نقشه رو بالا بردید نقشه شروع میکنه به کوچیک شدن و به شهر مورد نظر شما که بطور مثال تهران باشه نزدیک میشه !
حالا از باکس کناری که Zoom level : title نام داره و از بالاترین مقدار ، مقیاس فعلی شما و مقیاسهای بزرگتر موجود رو نشون میده ، اون درجه از زومهایی که میخواید رو تیک میزنید و در نهایت هم دانلود رو میزنید . نقشه با پسوند nmap در دایرکتوری که تعیین کردید ذخیره میشه و پس از اون کافیه که این فایل رو به پوشه نقشه های برنامه روی گوشیتون کپی کنید ! ( بطور مثال خود من چون ابن برنامه رو روی کارت حافظه ریختم ، در اونجا پوشه Programfiles دارم و در اون پوشه Navicomputer ذخیره شده و در این پوشه، پوشه map وجود داره که نقشه باید اونجا کپی بشه )
نکته اول : از زوم کم شروع کنید ، مثلاً از 11:9 چون اگر نقشه رو کوچیکتر بگیرید ، در باقی مقیاسها هم فقط اون بخشی دانلود میشه که در مقیاس اول نمایش داده میشده!!!
نکته دوم : از باکسی که جلوی عبارت Go to نوشته شده میتونین سورس نقشه رو تعیین کنید...سه تا سورس که در واقع سه تا سایت هستن اونجا وجود داره که باید نقشه رو از یکی از اونها بگیرد ولاغیر ... به نظر من بهترینش همون OpenStreetMap هستش که همه کوچه پس کوچه ها رو نشون میده و ایستگاه های اتوبوس و مترو و مسجد و بیمارستان و ...
نکته سوم : با هر مرحله انتخاب مقیاس بزرگتر حجم فایل نقشه هم بطور تصاعدی بیشتر میشه ، لذا وقتی به مقیاس 16:3380 برسید حجم نقشه حدود 40 مگا بایته و اگر 17:13287 رو انتخاب کنید حدود سه-چهار برابر میشه ! پس یه کانکشن سرعت بالا نیاز دارید .
من خودم تا 16:3380 رو گرفتم اما ای کاش تا 17:13287 میگرفتم چون بعداً دیدم که استفاده از GPS با نقشه 16:3380 دقیقِ دقیق نیست ! پس از اشتباه من عبرت بگیرید و از همون اول تا 17:13287 رو دانلود کنید ! یکباره دیگه !
نکته چهارم : جداً نرم افزار خیلی خوبیه ! همونطور که گفته بودم ، امکان ثبت ترک داره و علاوه بر نشون دادن مسیر حرکتتون ، زمان و فاصله حرکت کرده از نقطه شروع ، سرعت متوسط حرکت در هر لحظه ، زاویه حرکت رو بهتون نشون میده ! قطب نما هم داره و از نقشه هاش میشه بصورت آفلاین استفاده کرد !
نیازهای نرم افزاری و سخت افزاری برای نصب برنامه :
Windows Mobile 6 operating system
WVGA, VGA, QWVGA or QVGA touch display
NET COMPACT FRAMWORK 3.5
GPS receiver (internal or external)
PC requirements for NaviMapper:.NET 3.5
Active Sync / WMDC recommended for installation
بدرورد
Real Madrid C.F
16-10-2010, 15:11
ممنون جناب چند تا سوال داشتم....یکی اینکه نقشه ی شهرستانها رو داره؟؟!! مثلا کرمانشاه رو داره!؟ بعد میشه از چند تا نقشه تو فولدر مپ استفاده کرد مثلا تهران رو یکبار دانلود کنین بار بعد اصفهان و .... چون نمیشه که همه ی نقشه ها رو با هم بگیریم!جابجایی لازم نداره!؟؟ بعد این Free Dpwnload تریال نباشه بعد یه مدت خرمون رو بگیره ؟؟ممنون
manmikrobam
17-10-2010, 10:25
ممنون جناب چند تا سوال داشتم....یکی اینکه نقشه ی شهرستانها رو داره؟؟!! مثلا کرمانشاه رو داره!؟ بعد میشه از چند تا نقشه تو فولدر مپ استفاده کرد مثلا تهران رو یکبار دانلود کنین بار بعد اصفهان و .... چون نمیشه که همه ی نقشه ها رو با هم بگیریم!جابجایی لازم نداره!؟؟ بعد این Free Dpwnload تریال نباشه بعد یه مدت خرمون رو بگیره ؟؟ممنون
با درود
نمیدونم نقشه کرمانشاه رو داره یا نه...چون خونه هم نیستم نمیتونم الان چک کنم خدمتتون بگم...اما قول میدم رفتم خونه این کار رو بکنم...تهران رو داره و اصفهان رو هم من چک کردم داشت اما مثلاً اهواز رو نداشت...البته من یکی از سه تا سورس نقشه رو چک کردم و ممکنه سورسهای دیگه داشته باشن (سه سورس به صورت پیش فرض در نرم افزار دانلود وجود داره)
محدودیتی برای استفاده از نقشه نداره...شما هرچندتا که نقشه بخوای میتونی دانلود کنی و در پوشه نقشه هات روی گوشی قرار بدی و هر بار ، هر کدوم رو که خواستی از قسمت نقشه های نرم افزار انتخاب کنی !
نقشه هر شهر رو باید جداگونه دانلود کنی . یه فایل میشه با پسوند nmap که اون رو در پوشه نقشه هات روی گوشی میرزی و همونطور که گفتم نرم افزار اون رو در لیست نقشه های موجود نشون میده !
نه عزیزم نسخه امتحانی نیست و این نرم افزار اساساً مجانیه ! صلواتیه !
برای دریافت اطلاعات کامل میتونید سایت اصلی نرم افزار رو ببینید.
در بخش سوالهای متداول توضیح داده که نقشه ها رو از سه تا سایت میتونید بگیرید که این سه تا سایت در خود نرم افزار دانلود قرار داده شدن و شما میتونید نقشه مورد نظرتون رو از یکی از اونها بگیرید و البته گفته که از نقشه های گوگل و یاهو نمیتونید استفاده کنید .
باز هم سوالی بود در خدمتم
manmikrobam
17-10-2010, 20:19
متاسفانه گویا نقشه شهر کرمانشاه موجود نیست !
Real Madrid C.F
17-10-2010, 23:46
متاسفانه گویا نقشه شهر کرمانشاه موجود نیست !
بله همونطور که فکر میکردم! اینم از مزیت های زندگی در کلانشهرهاست:31:
شما خیلی لطف کردین انشالا جبران کنم:10:
esi_1981
19-10-2010, 13:27
دوستان میشه یه لطفی کنید
کسانی که نقشه شهرهای ایران رو دارند (برای گارمین) یکجا آپلود کنید یا لینکش رو بذارید
که هر دفعه برای یه شهر از اول مجبور نشیم سرچ کنیم
مخلص همگی
root professional
23-10-2010, 15:54
سلام به همه.
من دو تا سوال داشتم اول اینکه زمانی که طول می کشه تا موبایل به ماهواره وصل شه حدودا چقدره و اینکه اگه به اینترنت وصل باشیم فرقی می کنه یا نه؟
گوشی من omnia II برای N80 رو هم بگین ممنون.
root professional
24-10-2010, 02:08
درود
یه برنامه GPS رو که بنظرم بدرد خوره و بصورت آفلاین هم میشه از نقشه هاش استفاده کرد خدمتتون معرفی میکنم :
این برنامه موقع نصب از طریق فایل exe یک برنامه روی PC نصب میکنه که بوسیله اون میتونید نقشه هر جای دنیا رو که خواستید با انتخاب تعداد و مقدار زوم دانلود کنید و بعد از گرفتن نقشه با پسوند nmap اون رو به گوشی و دایرکتوری مربوطه انتقال بدید
و خود برنامه هم که روی گوشی نصب میشه و بصورت پیش فرض یه اطلس از زمین رو با یک درجه زوم نمایش میده .
ویژگیهای این برنامه :
- نمایش آفلاین نقشه ها بون نیاز به اتصال به اینترنت با GPS
-دانلود و نصب نقشه از طریق PC
-دارای اینترفیس روان و کاربر پسند
-اتصال به GPS و راهبری از طریق آن
-ضبط مسیر با انضمام اطلاعاتی چون زمان ، فاصله ، متوسط سرعت و زاویه چرکت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-قابلیت استفاده از فایلهای gpx
-و قابلیت تغییر زبان به فرانسه و ایتالیایی و ... که خیلی به کار ما نمیاد .
لینک دانلود از سایت رسمی نرم افزار :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمونطور که توضیح دادم موقع اجرای فایل EXE یه برنامه برای دریافت نقشه روی PC نصب میشه!
اسم این برنامه navimapper بوده و در لیست برنامه های کامپیوترتان در پوشه Navicomputer قرار داره !
برنامه خیلی ساده ای است . بعد از اجرا در باکسی که جلوش عبارت Go to نوشته شده اسم شهری که میخواید نقشه اش رو داشته باشید وارد کنید ، مثلاً : Tehran و Enter رو بزنید . اولش هیچ اتفاقی نمیوفته اما وقتی زوم بار کنار نقشه رو بالا بردید نقشه شروع میکنه به کوچیک شدن و به شهر مورد نظر شما که بطور مثال تهران باشه نزدیک میشه !
حالا از باکس کناری که Zoom level : title نام داره و از بالاترین مقدار ، مقیاس فعلی شما و مقیاسهای بزرگتر موجود رو نشون میده ، اون درجه از زومهایی که میخواید رو تیک میزنید و در نهایت هم دانلود رو میزنید . نقشه با پسوند nmap در دایرکتوری که تعیین کردید ذخیره میشه و پس از اون کافیه که این فایل رو به پوشه نقشه های برنامه روی گوشیتون کپی کنید ! ( بطور مثال خود من چون ابن برنامه رو روی کارت حافظه ریختم ، در اونجا پوشه Programfiles دارم و در اون پوشه Navicomputer ذخیره شده و در این پوشه، پوشه map وجود داره که نقشه باید اونجا کپی بشه )
نکته اول : از زوم کم شروع کنید ، مثلاً از 11:9 چون اگر نقشه رو کوچیکتر بگیرید ، در باقی مقیاسها هم فقط اون بخشی دانلود میشه که در مقیاس اول نمایش داده میشده!!!
نکته دوم : از باکسی که جلوی عبارت Go to نوشته شده میتونین سورس نقشه رو تعیین کنید...سه تا سورس که در واقع سه تا سایت هستن اونجا وجود داره که باید نقشه رو از یکی از اونها بگیرد ولاغیر ... به نظر من بهترینش همون OpenStreetMap هستش که همه کوچه پس کوچه ها رو نشون میده و ایستگاه های اتوبوس و مترو و مسجد و بیمارستان و ...
نکته سوم : با هر مرحله انتخاب مقیاس بزرگتر حجم فایل نقشه هم بطور تصاعدی بیشتر میشه ، لذا وقتی به مقیاس 16:3380 برسید حجم نقشه حدود 40 مگا بایته و اگر 17:13287 رو انتخاب کنید حدود سه-چهار برابر میشه ! پس یه کانکشن سرعت بالا نیاز دارید .
من خودم تا 16:3380 رو گرفتم اما ای کاش تا 17:13287 میگرفتم چون بعداً دیدم که استفاده از GPS با نقشه 16:3380 دقیقِ دقیق نیست ! پس از اشتباه من عبرت بگیرید و از همون اول تا 17:13287 رو دانلود کنید ! یکباره دیگه !
نکته چهارم : جداً نرم افزار خیلی خوبیه ! همونطور که گفته بودم ، امکان ثبت ترک داره و علاوه بر نشون دادن مسیر حرکتتون ، زمان و فاصله حرکت کرده از نقطه شروع ، سرعت متوسط حرکت در هر لحظه ، زاویه حرکت رو بهتون نشون میده ! قطب نما هم داره و از نقشه هاش میشه بصورت آفلاین استفاده کرد !
نیازهای نرم افزاری و سخت افزاری برای نصب برنامه :
Windows Mobile 6 operating system
WVGA, VGA, QWVGA or QVGA touch display
NET COMPACT FRAMWORK 3.5
GPS receiver (internal or external)
PC requirements for NaviMapper:.NET 3.5
Active Sync / WMDC recommended for installation
بدرورد
تو سایتش نوشته این برنامه برای امنیا 2 به صورت ویژه عرضه میشه که مجانی نیست کسی اون برنامه رو نداره احیانا؟
درود
.
.
.
بدرورد
سلام
من رو omnia lite نصب کردم نقشرو هم dl کردم و کپی کردم ... موقع اجرا کردن این نرم افزار این error رو میده :
this application requires a newer version of the Microsoft .NET Compact Framework than the version installed in this device
گوشی رو مایکروتل فارسی (عربی) کرده . این میکروسافت دات نت جدید ترو چجوری نصب یا اپ دیت کنم؟
در زمینه نرم افزار های ویندوز موبایل هم تعطیلم!
ممنون میشم کمکم کنید
Real Madrid C.F
25-10-2010, 14:23
اینم .net مایکروسافت نصب کن حالشو ببر
manmikrobam
02-11-2010, 18:44
سلام
من رو omnia lite نصب کردم نقشرو هم dl کردم و کپی کردم ... موقع اجرا کردن این نرم افزار این error رو میده :
this application requires a newer version of the Microsoft .NET Compact Framework than the version installed in this device
گوشی رو مایکروتل فارسی (عربی) کرده . این میکروسافت دات نت جدید ترو چجوری نصب یا اپ دیت کنم؟
در زمینه نرم افزار های ویندوز موبایل هم تعطیلم!
ممنون میشم کمکم کنید
درود
همونطور که از پیغام پیداست نیاز به Microsoft .NET Compact Framework نسخه 3.5 دارید
و تشکر از real madrid که لینکش رو قرار دادن
بدرود
manmikrobam
02-11-2010, 18:50
تو سایتش نوشته این برنامه برای امنیا 2 به صورت ویژه عرضه میشه که مجانی نیست کسی اون برنامه رو نداره احیانا؟
خیر متاسفانه...
esi_1981
03-11-2010, 09:32
کسی همه نقشه های گارمین رو یکجا نداره آپلود کنه؟
AryanLand
03-11-2010, 23:37
کسی همه نقشه های گارمین رو یکجا نداره آپلود کنه؟
سلام.
منظورتون از همه نقشه های گارمین چیه؟ یه نقشه بیس داره که جهانیه.بعد هم نقشه کشورهای مختلف با جزئیات بیشتر.:11:
Alireza SM
05-11-2010, 12:10
بچه ها قبل از اين كه نرم افزاري رو بخوايم باهاش كار كنيم قبلش هم بايد تنظيماتي براي GPS گوشي بزاريم ؟
'گوشي من اينه :Samsong I800 Umnia
Real Madrid C.F
06-11-2010, 16:50
بچه ها قبل از اين كه نرم افزاري رو بخوايم باهاش كار كنيم قبلش هم بايد تنظيماتي براي GPS گوشي بزاريم ؟
'گوشي من اينه :Samsong I800 Umnia
جان!! Samsong ! این احیانا Samsung نیست منظورتون!:18:
I800 ؟؟ مگه همچین مدلی هم داده بازار!
Umnia هم با O هستش:46:
نه اتفاقا نباید به تنظیمات GPS دست بزنین و اگه زدین واویلا!! خود نرم افزار رو که نصب میکنین تنظیم میکنه:11:
esi_1981
07-11-2010, 09:54
سلام.
منظورتون از همه نقشه های گارمین چیه؟ یه نقشه بیس داره که جهانیه.بعد هم نقشه کشورهای مختلف با جزئیات بیشتر.:11:
منظورم نقشه های شهرهای ایرانه
چون اونی که تو فایل نصبش بود فقط تهران با جاده های ایرانه
Real Madrid C.F
07-11-2010, 10:35
منظورم نقشه های شهرهای ایرانه
چون اونی که تو فایل نصبش بود فقط تهران با جاده های ایرانه
نه جناب اون که نوشته بود نقشه ی تهران و جاده های ایران و شهرستانهای بزرگ که!! و اون نقشه اصفهان شیراز مشهد و تبریز رو هم داره....شما بیشتر نقشه های کدوم شهرا مد نظرتونه ؟؟ واسه این میپرسم چون گارمین واسه خیلی شهرها مثل کرمانشاه ایلام بندر عباس و اینا... نقشه نداره
Real Madrid C.F
07-11-2010, 10:43
اینم لینک کامل تهران با جزئیات زیاد و راهای ایران و شهرستان های بزرگ مثل اصفهان شیراز مشهد تبریز و اینا!....این نقشه رو قبلا آریان جان لطف کرده بودن واسه من گذاشته بودن
esi_1981
07-11-2010, 15:37
اینم لینک کامل تهران با جزئیات زیاد و راهای ایران و شهرستان های بزرگ مثل اصفهان شیراز مشهد تبریز و اینا!....این نقشه رو قبلا آریان جان لطف کرده بودن واسه من گذاشته بودن
ممنون دوست عزیز
من اشتباه دیده بودم ولی باز فکر میکنم که خیلی از شهرها رو همونطور که خودت گفتی نداره
نرم افزار جایگزین دیگه ای نیست که نقشه هاش کاملتر باشه؟
Alireza SM
08-11-2010, 14:59
من يه رام نصب كردم كه خودش GARMIN رو داره ولي وقتي بازش ميكنم ارور ميده ظاهرا كه certeficate نداره
چيكار كنم؟
دوستان نویتل برای رانندگی و استفاده در ماشین مناسب است یا گارمین؟
AryanLand
05-12-2010, 00:44
دوستان نویتل برای رانندگی و استفاده در ماشین مناسب است یا گارمین؟
سلام.
بستگی داره به جایی که میخواهید استفاده کنید.اگر تو تهران یا شهرهای بزرگ هستید گارمین بهترینه(البته این نظر شخصی منه).:11:
Amin.M.1986
09-12-2010, 09:53
سلام.
بستگی داره به جایی که میخواهید استفاده کنید.اگر تو تهران یا شهرهای بزرگ هستید گارمین بهترینه(البته این نظر شخصی منه).:11:
نظر من به نظر آرین نزدیک تر است:31::27::21:..
یه مدتی بود که کمتر تو پی سی ورلد وجود داشتم اما کارها ردیف شد اومدم.. برگشتیم شرکت و مشت محکمی به دهن استکبار زدیم و نشون دادیم که ما میتوانیم و تحریم ها بی اثر هستند و با وجود تحریم ما به جای اینکه از آلمان خرید کنیم از ترکیه دستگاه های تست مخرب وارد میکنیم اونم 30% ارزونتر:31: .. هرچی هم که ترکیه نتونه تولید کنه خب نمیخریم اصلا!! حالا مگه هرچی لازم داریم رو باید بخریم؟؟ نه جون پی سی ورلد باید بخریم؟؟
اصلا تحریم خیلی خوبه چون باعث میشه مهندس ها بشینن پشت میز و چایی بیسکوییت بخورند و بیشتر به معنویات فکر کنند و انقدر درگیر مادیات نشوند.
-----------------------------------------------------------------------------
خب حالا بریم سر اصل مطلب..
همینطور که جناب ناظر فرمودند گارمین بهتره و البته نویتل خیلی یوزر فرندلی تره و اینترفیسش قشنگ تره اماااا ..... نویتل ها اذیت میکنند و ارور و این حرف ها دارند( نسخه های کرک شده)
حالا اونایی که خارج از ایران هستند و میخوان بخرند که من میگم نویتل بگیرید و داخل ایرانی ها که نمیخرند و دانلود میکنند گارمین.. نقشه هاشون هم که دقیقا یکی هست و فرقی با هم ندارند..
موفق باشید:11:
hooman223
16-12-2010, 22:14
من میتونم این برنامه رو روی HTC SNAP نصب کنم؟
AryanLand
16-12-2010, 23:52
من میتونم این برنامه رو روی HTC SNAP نصب کنم؟
سلام.
بله میتونید نصب کنید.:11:
سلام من touch diamond دارم تو قسمت GPS فقط دکمه دانلود داره ولی کار نمی کنه باید نرم افزار جدا نصب کنم؟
درود
ا
بدرورد
من تازه میخوام نرم افزار GPS نصب کنم به نظر شما کدوم نرم افزار بهتره؟
AryanLand
11-02-2011, 23:39
من تازه میخوام نرم افزار GPS نصب کنم به نظر شما کدوم نرم افزار بهتره؟
سلام.
من با گارمین کار کردم نرم افزار خوبیه.:11:
سلام
اين برنامه بهترين براي پاكت پي سي هست
2.31 هم اخرين ورژنش هست
سريال هم داره
نقشه هاش اكثرا بدرد بخور هستند
نصبش هم خيلي آسان
اول برنامه را نصب ميكني
بعد اجرا ميكني
موقع اجرا سريال را وارد ميكني
بعد سوالاتي ميپرسته تائيد ميكني
بعد برنامه را ميبندي
نقشه هاي مورد نظر را كپي ميكني در پوشه map فولدر برنامه
حالا همه چي حاظره ....
برنامه را باز كن و صبر كن كانكت بشه
حالشو ببر
راستي گارمين فقط نقشه تهرانش بدرد بخور هست
اگه شيراز هستي گارمينو بيخيال بشي بهتره
من تازه فهمیدم روی گوشیم نصبه! ولی بلد نیستم باهاش کار کنم
omidsina
16-02-2011, 23:49
سلام
من به گوشی HTC diamon2 دارم که روش ویندوز 6.5 ریختم، در حال حاضر ویندوز کامپیوتر خونه هم 7 دارم که 64 بیتی هستش یه مشکل اساسی دارم اینه که وقتی گوشیم رو وصل میکنم ویندوز تونو نمیشناسه یعنی Activ synce بر روی این گوشی کار نمیکنه، از سایت مایکروسافت هم برنامه زیر رو گرفتم و نصب کردک که حدود 12 مگا بود ولی موقع نصب پیغام خطا میده و نصب نمیشه نسخه برنامه ای هم که از سایت مایکرو سافت گرفتم 64 بیتی هم هست لطفا مشکل من رو حل کنین.
اینم برنامه ای که از سایت مایکروسافت گرفتمWindows Mobile Device Center6.1.6965
پیفام خطایی هم که میده اینه ولی من سر در نیاوردم
manmikrobam
05-03-2011, 11:23
من تازه فهمیدم روی گوشیم نصبه! ولی بلد نیستم باهاش کار کنم
گوشی شما چیه دوست عزیز؟
کارکردن با نرم افزار GPS کار سختی نیست
دز مکان باز که سقب نباشه باید نرم افزار رو اجرا کنید
اگر بطور اتوماتیک شروع بر سرچ ماهواره ها کرد که هیچی،اگه نه توو منو بگردید و گزینه ای شبیه به Active GPS رو پیدا کرده و اجراش کنید
بعد هم منتظر باشید تا با ماهواره کانکت شید
قبل از همه اینها لازمه که نقش شهری درش هستید رو جایی روی گوشی ذخیره کرده و از قسمت MAP نرم افزار اون رو فراخوانی کنید
بعد از فراخوانی نرم افزار نقشه رو میتونید ببینید و به صورت آفلاین هم ازش استفاده کنید
کلاً کار سختی نیست
یکم تلاش کنید
شما موفق میشید:11:
sayehaye4d
09-03-2011, 19:47
دوست عزیز فایل زیپ شده GarminMobileXT_50020w پسورد داره میشه لطف کنی پسوردش رو به منم بدید
دوستان من Omnia i900 دارم و کلی مشکل برای راه اندازی GPS و نرم افزارش داشتم.
بعد از کلی ور رفتن این مسئله رو حل کردم.راه کارم رو پائین شرح دادم :
100% بدون مشکل و مجانی و راحت
1.به سایت زیر برید و نرم افزار مجانیش رو دانلود کنید.
2.نرم افزار رو نصب روی کامپیوتر نصب کنید و گوشیتون رو بهش وصل کنید تا نرم افزار روی گوشی هم نصب شود.
3.نرم افزار رو روی کامپیوتر اجرا کنید و مکانهای مورد نظرتون رو وارد کنیدو میزان دقتش رو معلوم کنید.هرچه مساحت بیشتری از نقشه رو نشون بده حجم فایل و کیفیت نقشه بهتر می شه ولی زمان دانلود هم بیشتر می شود.
4.نقشه رو در مسیری که می خواهید با نامی دلخواه ذخیره کنید.
5.فایل رو به مسیر نصب نرم افزار در گوشی و فولدز Map آن کپی کنید.
6.نرم افزار رو باز کنید و در قسمت نقشه های Offline GPS فایل مربوطه رو لود کنید.
7.تو این مرحله برید تو یک منطقه آزاد که سقف نداشته باشه و آسمان رو بتونید ببینید.حالا می تونید GPS رو در داخل نرم افزار اجرا کنید.
8.حدودا 4 تا 5 دقیقه واسه Fix شدن GPS وقت لازم هست که بستگی به محل و آب و هوا هم داره.
9.از نرم افزار و GPS لذت ببرید.
mohammad926
17-04-2011, 15:53
سلام و از زحمات شما متشکرم
AryanLand
17-04-2011, 18:24
دوستان من Omnia i900 دارم و کلی مشکل برای راه اندازی GPS و نرم افزارش داشتم.
بعد از کلی ور رفتن این مسئله رو حل کردم.راه کارم رو پائین شرح دادم :
100% بدون مشکل و مجانی و راحت
1.به سایت زیر برید و نرم افزار مجانیش رو دانلود کنید.
2.نرم افزار رو نصب روی کامپیوتر نصب کنید و گوشیتون رو بهش وصل کنید تا نرم افزار روی گوشی هم نصب شود.
3.نرم افزار رو روی کامپیوتر اجرا کنید و مکانهای مورد نظرتون رو وارد کنیدو میزان دقتش رو معلوم کنید.هرچه مساحت بیشتری از نقشه رو نشون بده حجم فایل و کیفیت نقشه بهتر می شه ولی زمان دانلود هم بیشتر می شود.
4.نقشه رو در مسیری که می خواهید با نامی دلخواه ذخیره کنید.
5.فایل رو به مسیر نصب نرم افزار در گوشی و فولدز Map آن کپی کنید.
6.نرم افزار رو باز کنید و در قسمت نقشه های Offline GPS فایل مربوطه رو لود کنید.
7.تو این مرحله برید تو یک منطقه آزاد که سقف نداشته باشه و آسمان رو بتونید ببینید.حالا می تونید GPS رو در داخل نرم افزار اجرا کنید.
8.حدودا 4 تا 5 دقیقه واسه Fix شدن GPS وقت لازم هست که بستگی به محل و آب و هوا هم داره.
9.از نرم افزار و GPS لذت ببرید.
سلام.
امنیا که مشکلی نداره جی پی اس ش .شما هر کدوم از نرم افزارهای جی پی اس رو نصب کنید به راحجتی کار میکنه.مثل نرم افزار گارمین.:11:
با سلام به دوستان
این نرم افزار Navicomputer رو حدود چند ماه پیش بود نصب کردم ونقشه مشهد و چند شهر رو دانلود کردم ولی الان که خواستم نقشه چند شهر دیگه رو بگیرم دیدم این برنامه تو قسمت تصاویر با مشکل مواجه شده و تا یه حدی میشه تصویر رو زوم کرد که قبلا تا مقیاس 17 حدودا بود الان به مقیاس 13 که میرسه بعضی نقاط رو بلاک کرده و نشون نمی ده چی کار میشه کرد؟ برنامه دیگه ای هم هست تو جالبی این برنامه ساده، سبک ، تصصب راحت ؟گارمین رو هم نصب کردم اصلا خوشم نیومد به درد شهرستان ها نمی خوره.
آبا برنامه ای هست که بشه نقشه های گوگل رو باهاش استفاده کرد؟
با سلام به دوستان
این نرم افزار Navicomputer رو حدود چند ماه پیش بود نصب کردم ونقشه مشهد و چند شهر رو دانلود کردم ولی الان که خواستم نقشه چند شهر دیگه رو بگیرم دیدم این برنامه تو قسمت تصاویر با مشکل مواجه شده و تا یه حدی میشه تصویر رو زوم کرد که قبلا تا مقیاس 17 حدودا بود الان به مقیاس 13 که میرسه بعضی نقاط رو بلاک کرده و نشون نمی ده چی کار میشه کرد؟ برنامه دیگه ای هم هست تو جالبی این برنامه ساده، سبک ، تصصب راحت ؟گارمین رو هم نصب کردم اصلا خوشم نیومد به درد شهرستان ها نمی خوره.
آبا برنامه ای هست که بشه نقشه های گوگل رو باهاش استفاده کرد؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.