مشاهده نسخه کامل
: يك سوال مهم درباره گوشي 3650
سلام به دوستان عزيز
مي خواستم از عزيزان بپرسم چطور مي تونم يك برنامه رو با فرمت sis در گوشيم نصب كنم . ( در ضمن من فايل رو از طريقه كامپيوتر به حافظه گوشيم انتقال دادم ولي متاسفانه نصب نشد . خواهش مي كنم من رو راهنمايي كنيد)
comeONbaby
29-07-2007, 11:22
ببین جوووون!اگر با رم ریدر کار می کنی باید file manager داشته باشی بعد به اون قسمت که برنامه رو ریختی بری نصبش کنی.اگر filemanager نداری باید از دوستها بخواهی برات بلوتوس کنن تا بتونی نصبش کنی.اگر از رم ریدر استفاده نمی کنی و فایل منجر نداری برو به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]برنامشو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]برنامشو) دانلود کن از طریق دستگاهی که استفاده میکنی تو گوشیت نصبش کن بعدش هرچی عشقت بکشه می تونی نصب کنی البته من پیشنهاد میکنم از رم ریدر استفاده کنی چون اسون تره.اگر از سایت بالا هم نتونستی دانلود کنی ازmafiaبخواه برنامه برات بذاره تولینک مربوطه.:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:: 8:
ببین جوووون!اگر با رم ریدر کار می کنی باید file manager داشته باشی بعد به اون قسمت که برنامه رو ریختی بری نصبش کنی.اگر filemanager نداری باید از دوستها بخواهی برات بلوتوس کنن تا بتونی نصبش کنی.اگر از رم ریدر استفاده نمی کنی و فایل منجر نداری برو به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]برنامشو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]برنامشو) دانلود کن از طریق دستگاهی که استفاده میکنی تو گوشیت نصبش کن بعدش هرچی عشقت بکشه می تونی نصب کنی البته من پیشنهاد میکنم از رم ریدر استفاده کنی چون اسون تره.اگر از سایت بالا هم نتونستی دانلود کنی ازmafiaبخواه برنامه برات بذاره تولینک مربوطه.:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:: 8:
سلام .
دوست عزيز شايد من در زمينه كامپيوتر يك نابغه باشم ولي در مبحث مبايل يك خنگ تمام عيار هستم :31:
من از شما مي خوام يكم ساده تر توضيح بديد .
عزيزم ، من از مموري استفاده مي كنم . وقتي مموري رو از گوشي جدا كردم و به كامپيوتر وصل كردم يك فولد به نام system بيشتر روي مموري نبود ، وقتي واردش شدم هيچ فايل و پوشه اي هم توش نبود . حالا مي خواهم از شما بپرسم چطور مي تونم بدون استفاده از بلوتوث اين file manager رو نصب كنم . و به دنبال اون هم برنامه هاي ديگر رو هم بريزم . البته با عرض تشكر من برنامه فايل منجر رو دانلود كردم ، فقط مونده نصبش كه من بلد نيستم .
بازم ممنونتون مي شم اگر كمكم :46:كنيد
DJ_IT_110
30-07-2007, 12:41
يكي از دوستان من 3650 داره ، هرموقع يك فايل (آهنگ يا 3gp ) را از طريق بلوتوث و اينفرارد دريافت ميكنه در اينباكس حافظه گوشي ذخيره ميكنه.
چطور ميتوان فايلهاي دريافت شده از طريق بلوتوث يا اينفرارد را در كارت حافظه ذخيره كرد ؟
با تشكر
ehsan_henry
30-07-2007, 12:52
يكي از دوستان من 3650 داره ، هرموقع يك فايل (آهنگ يا 3gp ) را از طريق بلوتوث و اينفرارد دريافت ميكنه در اينباكس حافظه گوشي ذخيره ميكنه.
چطور ميتوان فايلهاي دريافت شده از طريق بلوتوث يا اينفرارد را در كارت حافظه ذخيره كرد ؟
با تشكر
شما باید برید اون فایلی رو که در اینباکس هست رو اجرا کنید.بعد داخل آپشن میشید و گزینه save رو انتخاب میکنید.یا اینکه فایل رو اجرا میکنید وهر وقت خواستید اون فایل رو cancle کنید خودش این پیغامو رو خواهد داد که save کنم یا نه.
DJ_IT_110
30-07-2007, 14:31
ولي اون هيچ پيغامي نميده كه سيو كنم
comeONbaby
30-07-2007, 18:35
ببین دوست عزیز(hadi_en)حداقل اسم دستگاهی ازش استفاده می کنی بگو .فایل منجر تو بریز تو گوشی دوستی آشنایی بعد برای خودت بلوتوس کن.چون فقط از طریق بلوتوس می تونی نصبش کنی.
ان شا الله که موفق بشی.:8:
comeONbaby
30-07-2007, 18:39
خطاب به djاگر فایل منجر داری برو inbox اون برنامه ای که می خواهی cut کن بعد تو اون جایی که می خواهی بریزی paste کن.:8:
با تشكر
سلام
دوست من شما اول بايد بريد در menu بعد گزينه messaging رو انتخاب كنيد بعد از اون گزينه inbox رو انتخاب كنيد .
بعد فايلي كه بهتون بلوتوس شده رو با برنامه real باز كنيد برنامه اجرا ميشه و بعد 2 تا گزينه رو مشاهده مي كنيد گزينه stop در سمت راست و گزينه pause در سمت چپ ، حالا اگر 2 بار گزينه pause رو بزنيد گزينه options باز مي شه و بعد از اون مي تونيد گزينه save رو انتخاب كنيد و در هر پوشه اي كه خواستيد بريزيد .
موفق باشيد .:27:
ببین دوست عزیز(hadi_en)حداقل اسم دستگاهی ازش استفاده می کنی بگو .فایل منجر تو بریز تو گوشی دوستی آشنایی بعد برای خودت بلوتوس کن.چون فقط از طریق بلوتوس می تونی نصبش کنی.
ان شا الله که موفق بشی.:8:
عزيزم ، از راهنمايي كه كردي ممنونم ، ديشب رفتم يك بلوتوس خريدم خيال خودمو راحت كردم و هرچي برنامه هم بخوام ديگه مي تونم روش نصب كنم .
بازم ممنون .
:5::8:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.