مشاهده نسخه کامل
: دلیل این پیغام چیه؟
henahier1365
26-07-2007, 16:27
سلام
من برای پروژه ام احتیاج به اتصال به بانک اطلاعاتی دارم
.NET2005 و sql server2000 را نصب کردم
با این connection string :
SqlConnection objConnection = new SqlConnection(
"server=localhost;database=pubs;" +
"user id=sa;password=");
این error را بهم میده:
Login failed for user 'sa'. The user is not associated with a trusted SQL Server connection.
مشکلم چیه؟
سلام
اگر sql server در رایانه محلی (همان رایانه خودتان) نصب است و از نصب صحیح و Attach صحیح بانک و صحت User و Password مطمئن هستید ConnectionString های زیر را تست کنید
(Bold را با توجه به مشخصات خود تغییر دهید.)
اگر بانکتان کلاً رمز عبور ندارد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر بانکتان رمزعبور دارد
henahier1365
30-07-2007, 15:09
منظورتون از attach کردن چیه؟امروز یه نفر سعی میکرد بهم یاد بده اما خودشم خیلی چیزی یادش نمونده بود.
در قسمت security خود sql server2005 هم user جدید ساختم اما باز همون خطای قبلی رو میده..:13:
سلام
اگر بانکی از قبل داشته اید، پس دو فایل mdf.* و ldf.* باید داشته باشید
مثلاً در SQL Server 2005 Develop به داخل محیط SQL Server Management Studio بروید و با راست کلیک روی گره Databases گزینه Attach را بزنید و فرامین را دنبال کنید و فایلتان را به هسته SQL Server وصل کنید.
اگر هم میخواهید بانکی جدید بسازید و چیزی از قبل ندارید، باز هم به همان محل قبلی که گفتم بروید و راست کلیک کنید و گزینه New Database را انتخاب کنید...
اصلاً ببینم شما فایلهای mdf.* و ldf.* را دارید؟
نسخه SQL Server تان چیست؟
henahier1365
30-07-2007, 18:54
بله..همین کار رو میکنم اما متاسفانه باز هم خطا میده
hamidreza_buddy
01-08-2007, 10:20
سرورو (local)بده شاید درست شد:
اینو نگاه کن. شاید تنظیمات Security رو باید تنظیم کنی.
اگه درست نشد اینم ببین:
haj_hamid
05-08-2007, 13:01
من از این string استفاده میکنم و کار هم میکنه
"server=.;user id=SA;password=PASSWORD;database=pubs"
(.) همون (local) هستش
به جای SA و PASSWORD همون user name و password رو بدین
خود sql یه user به اسم sa داره میتونین از اون استفاده کنین
به نظر من نباید مشکلی داشته باشین
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم ولی رفتم توی sql server managment studio و در قسمت security و login یه یوزر به اسم کامپیوترم درست کردم مشکل حل شد و دیگه اون پیغام خطا رو نمی داد اما وقتی برنامه رو publish کردم و رو یه سیستم دیگه چکش کردم متاسفانه دوباره همون خطا رو داد
آقای haj_hamid پسورد sa رو از کجا باید گیربیاریم؟؟
haj_hamid
06-08-2007, 08:25
از Enterprise Manager شاخه Security
برو تو Logins
اینجا باید یه user به اسم sa داشته باشی روش دابل کلیک کنی میتونی پسووردشو عوض کنی
haj_hamid
06-08-2007, 08:40
یا میتونی از این Connection String استفاده کنی
بدون نیاز به User ID و Password
Data Source=SERVERNAME;Initial Catalog=DBNAME;Integrated Security=True
DBNAME همون اسم DataBase و
SERVERNAME اسم ُSqlServerی هست که بهش میخوای متصل بشی
به این نو Connection ویندوزی گفته میشه
henahier1365
07-08-2007, 12:35
تمومشو تست کردم .باز هم خطا میده
جالب اینه که واسه دیتا بیس هایی که خودم میسازم این خطا رو نمیده ولی وقتی می خوام از دیتا بیسی مثل pubs یا northwind استفاده کنم خطا میده .
شاید یه نکته ای تو نصبش نیست که رعایت نکردم ؟
منم امتحان کردم نشد :19: دوستان ببینید من وقتی برنامه رو Run as adminstrator می زنم مشکلی نداره و دیگه اون ارور رو نمی ده :31: (henahier 1365 شمام یه امتحان بکن) ولی خوب من به کاربر که نمی تونم بگم برنامه رو از طریق ادمینستر اجرا کنه اصلا چرا باید یه همچین پیغامی بده من که نمی فهمم دوستان قبل از اینکه از این connection string ها استفاده کنن کار دیگه ای هم انجام دادن (مثلا شما چه جوری دیتابیستون رو می سازید من از طریق کد که می خوام دیتابیس رو بسازم (همون دستور Create Database) یه ارور می ده می گه master بهت اجازه نمی ده :41: (اصلا این یارو master کیه به خودش یه همچین جراتی داده؟:27::27:) وقتی هم که خودت دیتابیس رو دستی می سازی بعد وقتی می خوای یه connection رو open کنی ارور login failed رو میده :2: خوب من باید چی کار کنم آقا یا خانوم henahier1365 اگه یه راهی پیدا کردی حتما اینجا بنویس :40::11: منم برم از تو این فروم ماکروسافت بپرسم شاید اونجا بشه جواب گرفت :21::21: راه حل های دوستان که کارگشا نبود
ممنون
سلام
اگر sql server در رایانه محلی (همان رایانه خودتان) نصب است و از نصب صحیح و Attach صحیح بانک و صحت User و Password مطمئن هستید ConnectionString های زیر را تست کنید
(Bold را با توجه به مشخصات خود تغییر دهید.)
اگر بانکتان کلاً رمز عبور ندارد
اگر بانکتان رمزعبور دارد
می شه بگین چه جوری می شه برای یک بانک رمز عبوری درست کرد که بشه از اون تو تمام کامپیوترا استفاده کرد؟
henahier1365
08-08-2007, 11:53
برای ساختن دیتا بیس توی managment studio روی دیتا بیس کلیک راست که میکنی و بعد new data base
یه قسمتی هست که owner را سوال میکنه ،من در اینجا از یکی از login هایی که خودم ساخته بودم استفاده کردم و در کمال تعجب دیگه خطا نداد ،خیلی روشش علمیه نه؟
مشکلم اینه که میخوام با دیتا بیسی مثل pubs یا northwind کار کنم اما faild میشه
haj_hamid
08-08-2007, 15:42
برای اینکه با userی که خودتون میسازین بشه همه کار کرد مثل ساختن database و..... باید به این user اجازه این کار رو بدین که این کار با دوبار کلیک روی اسم user و تو تب Server Roles تنظیم کنین
و برای اینکه بتونین با usernameی که خودتون ساختین به یه database متصل بشین باید روی اسم user دوبار کلیک کنین و از پنجره ای که باز میشه تو تب آخر اسم database رو انتخاب کرد و تو تب دوم هم System Administrator رو انتخاب کنین.
و در مورد سوال آقای khatat اینکه یوزر sa تو تمام sqlserverها هست و میشه ازش استفاده کرد فقط باید passwordشو set کرد.
اینم دو تا سورس نمونه که خودم نوشتم ولی با VB.NET8 نوشتم
این برنامه خودش یه database میسازه و یه جدول و اونو نشون میده
این به Northwind متصله
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.