ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک سوال در مورد Drop&Down

Nastaran_a
25-07-2007, 22:03
سلام به دوستان
من به یه مشکل تو Drop&Down ، asp.net برخورد کردم. می خوام یه مقدار از database بخوونم و اونو توی drop&down پیدا کنم و به کاربر نشون بدم ولی نمی دونم چه جوری این کارو کنم. یعنی property اونو پیدا نکردم نمی دونم اصلا می شه یا . چون اصلا توی text اون نمی شه چیزی نوشت. لطفا کمک.

hamidreza_buddy
29-07-2007, 15:41
یه دونه dropdown بنداز رو صفحه و بعد روش کلیک کن. بعدش رو مثلث سیاه گوشۀ بالا سمت چپ کلیک کن و binding انتخاب کن که از کدون جدول چه فیلدی رو نشون بده.

Nastaran_a
29-07-2007, 22:20
سلام
من فکنم منظورمو درست بیان نکردم.
در DropDown من یه سری مقادیر وجود داره. یه Insert دارم که هر چیزی که لازم هست درون جدول اضافه می کنه. یکی از فیلد های جدول با استفاده از این DropDown پر می شه. یه edit دارم که می خوام مقادیر داخل جدول را بر گردونه. ولی نمی دونم مقدار داخل DropDown رو چگونه بر گردونم. یعنی وقتی از جدول می خونم نمیدونم چطوری مقدار معادلش رو در DorpDown نشون بدم. نمی تونم به خاصیت text اون مقدار بدم.

hamidreza_buddy
30-07-2007, 11:58
باید به Items اضافه کنی. (البته اگه این بار درست متوجه شده باشم)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و برای داشتن مقدر انتخاب شده:

Nastaran_a
31-07-2007, 20:14
مثل اینکه من بازم منظورمو بد گفتم. من نمی خوانم چیزی بهdropdown اضافه کنم می خوام ازش انتخاب کنم.
یعنی می خوام وقتی paga من postback می شه اون مقداری که از قبل توی اون وجود داره رو به من نشون بده. نحوه ی انتخاب مقداره مورد نظرم رو بلد نیستم.

hamidreza_buddy
01-08-2007, 09:59
خوب drop.SelectedValue همین کارو می کنه دیگه.

Nastaran_a
04-08-2007, 00:20
فکر کنم ما فقط می تونیم از drop.selectedvalue یه مقدار بخونیم نمی تونیم بهش مقدار اختصاص بدیم؟

Nastaran_a
04-08-2007, 00:37
من می خوام به Dropdownam مقداری انتساب بدم ولی نه با add کردن می خوام مقداری که درون خودش وجود داره رو توی text اون بذارم ولی توی pageload

hamidreza_buddy
05-08-2007, 15:22
خوب از drop.SelectedIndex استفاده کن.
شمارۀ آیتمت را در pageload درون selectedIndex قرار بده. مثلاً اگه می خواهی سومین آیتم نشون داده انتخاب شده باشه: