مشاهده نسخه کامل
: راه حل مشکل
hassan24
25-07-2007, 20:13
آقا چطوری میشه مودم ای دی اس ال را مستقیم به سوییچ وصل کرد مراحل نرم افزاری و کابل مناسب را هم بگید ممنون!!!!!!!!!!!!!!!!!
mamadfelfel1988
26-07-2007, 21:49
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب شما یه کابل از مودم به سویچ وصل کنید .مشکلتون چیه؟منظورتون اینه چجوری مودم رو به سویچ وصل کنید تا اینترنت Share باشه.برای اینکار اولا مودم شما باید روتر دار باشه .بعد باید مودم رو از طریق یک کابل شیکه به سویچ متصل کنید و ای پی از رنج ای پی مودمتون بدین به سیستم هاتون.همین.کابل هم مثل همین کابل هایی است که کامپیوتر رو توسط اون به سویچ وصل میکنید.
virtual_hacker_s
27-07-2007, 23:56
خوب شما یه کابل از مودم به سویچ وصل کنید .مشکلتون چیه؟منظورتون اینه .کابل هم مثل همین کابل هایی است که کامپیوتر رو توسط اون به سویچ وصل میکنید.
:27::27::27::27:
:27::27::27::27:
این هم نمونه ای از شخصیت یکی از دولپرهای لینوکس !
اولا چرا حرف هامو نصفه کاره نقل کردید .
دوما نیازی نمیدیدم که توضیح بدم منظورم straight-through هست یا back-to-back البته اگه برا شما نیازه توضیح بدم ها انگار اون تیکه از حرفمو نفهمیدین.البته اگه بخوای آموزش کاملی از انواع کابل ها رو یاد بگیریی یه search تو انجمن بکنی تاپیکی که در همین مورد زدم رو پیدا میکنی دولپر عزیز !
hassan24
29-07-2007, 10:18
جندتا سوال داشتم اول اینکه تنضیمات نرم افزاری سیستمی که مودم به اون وصل است ودیگر سیستم ها را یه توضیح مختصر بده دوم اینکه وقتی کابل شبکه به سیستم وصله مودم که با کابل usb وصله را نمیشناسه یعنی اینترنت قطع میشه سوم من پنج تا کامپیوتر را با هم شبکه کرده بودم اینتر نت هم رو شون شیر کرده بودم به طوری که نت وورک کانکشن اینترنت را شیر کردم ولی یه دفه از کار افتاد به نظر شما مشکل چیه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.