مشاهده نسخه کامل
: کــــــــــــــــــــــــ ـــــــــمـــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــک در باره FarManager
سلام خدمت بچه های انجمن:40:
من با برنامه فار منیجر میخواستم گوشیمو (w700)هک کنم و منوی گوشیمو عوض کنم.
وقتی گوشیمو به فار منیجر کانکت میکنم درون فایل FS هیچ فایلی نیست(خالیه)
و داخل فایل فلش هم نوشته coming soon !!!!!
نمیدونم چرا هیچ چیزی نشون نمیده .البته بعضی دوستان میگم فار منیجر تا CID36 ساپورت میکنه
و ممکنه بره من 49 باشه.....
یه سوال دیگه چطوری باید بفهمم CID گوشیم چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
================================================== ===========
خواهشمندم منو راهنمایی کنید.این همه منوی خفن و ما بی نصیب موندیم!!!:42::41:
پیشاپیش از همه بچه های انجمن ممنونم .
همچنان نیارمند کمکمهای سبز سرزمین سبزمان هستیم!!!!!:2:
دوستان کسی در این بیابان نیست به ما کمکی کنه در راه خدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این همه استاد فار منیجر یکی به داد ما برسه!
BioHazard
26-07-2007, 10:46
سلام
پلاگینت ناقصه
اینو بگیر جای گزین قبلی کن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
BioHazard
26-07-2007, 10:48
CID گوشی هم توی مشخصاتی که XS میده نوشته
اگه گوشیت Red هست (بازم XS میگه چه رنگی هست (قسمتی هست بنام EROM_Colour) ) باید یک فایل SSW رو با XS فلش کنی روی گوشیت
توی همون لینک بالایی فکر کنم هستش
biohazard عزیز ممنون...من میرم تست میکنم نتیجشو بهت میگم.....کاشکی بشه!
biohazard جان این لینک فایل مورد داره...یا نصفه دانلود میشه یا سرور ارور میده..من نتونستم دانلود کنم..لینکه دیگه ای هست برام لینک کنی................
================================================== =========
یه سوال وقتی اینو دانلود کردم و اکسترکت کردم تو پلاگین فار منیجر به غیر از این پلاگین دیگه ای نباید اضافه کنم تو پلاگین های فار منیجر........یعنی به غیر از این پلاگینای قبلیمو پاک کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون میشم راهنماییم کنی
به نظرت دبلیو 700 با Cid49 رو میشه هک کرد.....!
Mahdi_Moosavi
26-07-2007, 20:20
همه دوستان اساسی سر کار هستید !! چون هنوز پلاگینی که w700 رو هک کنه واسه far نوشته نشده !!
شما باید با استفاده از همون xs++ و brute forcing تو گوشیت فایل upload کنی .
BioHazard
26-07-2007, 20:25
همه دوستان اساسی سر کار هستید !! چون هنوز پلاگینی که w700 رو هک کنه واسه far نوشته نشده !!
شما باید با استفاده از همون xs++ و brute forcing تو گوشیت فایل upload کنی .\
:18::18::18::18::18::18::18:
فکر کنم اینجوری بخواید W700 رو هک کنید پیر میشید :19::19:
راستش رو بخوای تا حالا W700 دمه دست نبوده چک کنم شرمنده اگه گمراه کردم
بازم K750 بی دنگ فنگ هک میشه :27:
تف تو این گوشی که فقط میشه باهاش زنگ زد!!!!!!!!!!!!!!!!!
بچه ها راست میگفتن دبلیو 700 هک نمیشه............همه به قول مهدی رفتیم سر کار!!!
شما باید با استفاده از همون xs++ و brute forcing تو گوشیت فایل upload کنی .چند تا از دوستان تو این انجمن که دبلیو 700 داشتند و با این xs++ کار میکردند میگفتند که این برنامه هم دبلیو 700 رو ساپورت نمیکنه.........
هیچ برنامه ای دبلیو 700 رو یعنی بره هک ساپورت نمیکنه.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این جوری باید بریم کشکمونو بسابیم که.....................................!
این دیگه چه وضعیته یعنی از کا750 کمتره
آقا با ++XXs هم نمیشه ....اینم ساپورت نمیکنه.....گوشیمو باید بفروشم نمکی به جاش تشت بگیرم!
مهدی جان ممنون...بازم میرم با این ورژن یه تست بگیرم......ببینم چی میشه....دست گلت درد نکنه
Mahdi_Moosavi
26-07-2007, 22:55
آقا با ++XXs هم نمیشه ....اینم ساپورت نمیکنه.....گوشیمو باید بفروشم نمکی به جاش تشت بگیرم!
با کدوم ورژنش تست کردی ؟ بهتره ورژن 1.5 رو دانلود کنی و یه تست بزنی . ببینم وقتی به XS ++ وصلش می کنی
چه پیغامی میده ؟
تو این تاپیک گذاشتم :
D E V I L
27-07-2007, 23:19
شما بسادگی میتونید w700 رو هک کنید:21:
اول این آموزشو بخونید که مخصوص k750 هست:46:
تمام مراحلی که باید انجام بدید عین مراحلی هست که برای هک k750 باید انجام بشه به جز قسمت آخرش!:20:
تو آموزش نوشته شده که برای روشن شدن گوشی باید فایل REST مربوط به گوشیتون رو تو پوشه flash کپی کنید که
اینکار روی k750 بخوبی جواب میده ولی روی w700 احتمالش خیلی کمه که با ریختن این فایل گوشی روشن بشه!:41:
شما باید تمام مراحل رو از روی آموزش جلو برید و بعد از اینکه کارتون تموم شد برای روشن شدن گوشی باید کل فایل
Main رو با ++xs روش فلش کنید.:27:
ضمنا باید از فایل SSW مربوط به k750وw800 برای خاموش شدن گوشی استفاده کنید:5:
توجه : اگه سریال گوشیت چینج هست و هنوز اصلیش نکردی به هیج وجه اینکار رو انجام نده.:13:
موفق باشد:11:
BioHazard
28-07-2007, 11:56
شما بسادگی میتونید w700 رو هک کنید:21:
اول این آموزشو بخونید که مخصوص k750 هست:46:
تمام مراحلی که باید انجام بدید عین مراحلی هست که برای هک k750 باید انجام بشه به جز قسمت آخرش!:20:
تو آموزش نوشته شده که برای روشن شدن گوشی باید فایل REST مربوط به گوشیتون رو تو پوشه flash کپی کنید که
اینکار روی k750 بخوبی جواب میده ولی روی w700 احتمالش خیلی کمه که با ریختن این فایل گوشی روشن بشه!:41:
شما باید تمام مراحل رو از روی آموزش جلو برید و بعد از اینکه کارتون تموم شد برای روشن شدن گوشی باید کل فایل
Main رو با ++xs روش فلش کنید.:27:
ضمنا باید از فایل SSW مربوط به k750وw800 برای خاموش شدن گوشی استفاده کنید:5:
توجه : اگه سریال گوشیت چینج هست و هنوز اصلیش نکردی به هیج وجه اینکار رو انجام نده.:13:
موفق باشد:11:
مرسی
خیلی کمک کردی
royaye_talkh55
28-07-2007, 22:22
سلام اتفاقا من هم همین امروز از صبح تا عصر تو تاپیک هک و cid49 بودم و نتونستم هیچ کاری بکنم چون از من هم w700هست
xs++ گوشی رو می شناسه و اطلاعات گوشی رو میده ولی من هنوز امتحان نکردم که کار می کنه یا نه
من میخوام منوی گوشی رو عوض کنم ولی نمی تونم در راه خدا کمک کنید
D E V I L
28-07-2007, 23:06
سلام اتفاقا من هم همین امروز از صبح تا عصر تو تاپیک هک و cid49 بودم و نتونستم هیچ کاری بکنم چون از من هم w700هست
xs++ گوشی رو می شناسه و اطلاعات گوشی رو میده ولی من هنوز امتحان نکردم که کار می کنه یا نه
من میخوام منوی گوشی رو عوض کنم ولی نمی تونم در راه خدا کمک کنید
شما هم با روشی که بالا گفتم میتونید تو کمتر از نیم ساعت گوشیتونو هک کنید:21:
ولی حتما باید رجیسترش اصلی باشه چون برنامه ++xs با گوشیهای چینج مشکل داره!:18:
موفق باشید:11:
Devel جان شاید این راهی که گفتی کار کنه میرم تستش کنم...................یعنی میشه
ااااااااااااااااااااااااا ااا.........دیدی چی شد آقا گوشیه من چینج هست...ای داد بیداد...حالا چیکار کنم!!!!!!
باید دنبال راهه دیگه ای باشم.................آقا چی کار کنم.........کمـــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــک
باید دنبال راهه دیگه ای باشم.................آقا چی کار کنم........
BioHazard
29-07-2007, 09:44
سلام
گوشیت روشن میشه ؟؟؟؟
ببین میشه با فار کاری کرد ؟
فایل Main رو مثلا روش فلش کنی ؟؟؟
D E V I L
29-07-2007, 09:50
ااااااااااااااااااااااااا ااا.........دیدی چی شد آقا گوشیه من چینج هست...ای داد بیداد...حالا چیکار کنم!!!!!!
شما اول باید بدید گوشیتونو براتون رجیستر اصلی کنن.
فوقش سه چهار تومن باید هزینه کنی:46:
بعد با همین روشی که گفتم باید هکش کنی.مطمئن هم باش جواب میده چون خودم با این روش w700 دوستم رو
هک کردم.:21:
اگرم نمیخای هزینه کنی با همون ++xs کار کن ولی اینو بدون که ممکنه فقط برای عوض کردن منوی گوشی دو سه
روز الاف بشی اونم اگه شانس بیاری.:27:
از من میشنوی فقط باید با فارمنیجر هکش کنی
سلام
گوشیت روشن میشه ؟؟؟؟
ببین میشه با فار کاری کرد ؟
فایل Main رو مثلا روش فلش کنی ؟؟؟
وقتی با فار کار میکنم همونطور که گفتم داخل فایل FS خالیه..................
کلا میگن گوشی چینج شده رو نمیشه با فار هک کرد......مگه این که همون راهی رو کهDEVEL گفت بکنم...شاید اونطوری بشه
شما اول باید بدید گوشیتونو براتون رجیستر اصلی کنن.
فوقش سه چهار تومن باید هزینه کنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد با همین روشی که گفتم باید هکش کنی.مطمئن هم باش جواب میده چون خودم با این روش w700 دوستم رو
هک کردم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگرم نمیخای هزینه کنی با همون ++xs کار کن ولی اینو بدون که ممکنه فقط برای عوض کردن منوی گوشی دو سه
روز الاف بشی اونم اگه شانس بیاری.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از من میشنوی فقط باید با فارمنیجر هکش کنی
تو یکی از تایپیکهای همین انجمن یکی از دوستان دبلیو 700 رو با ++XS هک کرده بود ....خودش میگفت این کار حدود 2 ساعت طول میکشه.....نمیدونم چرا تو میگی دو سه روز ممکنه برای عوض کردن منو الاف بشم.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته به نظر من فار خیلی بهتره........ولی گوشی من همونطور که گفتم چینجه با Cid49 ........همینطوری کاریش نمیشه کرد................
از devel و biohazard دوستان خوبم ممنونم که منو اینقدر راهنمایی کردند.یه دنیا ممنون.........آ قربون پسر
من میرم با ++xs هک کنم ببینم چی میگه.تا حالا وقت نداشتم............جوابشو بهتون میگم........فکر کنم بشه...البته امیدوارم
ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا...... ...دیدید چی شد با ++XS هم نمیشه دبلیو 700 رو هک کرد....
وقی وصل میکنم ارور میده میگه :
failed open
اینم log برنامه
20:43:27| XS++ v1.5 Ready !
20:43:45| Shutting down...
21:48:11| XS++ v1.5 Ready !
21:49:44| Attempting to open the interface...
21:49:44|
21:49:44| Turn off phone
21:49:44| Hold C Button on phone and connect phone.
21:49:44| You have 30 seconds.
21:49:44|
21:50:17| Error: Cannot open phone communication port
21:50:40| Sorry, your phone is NOT SUPPORTED
21:50:40| +++ Sendinging shutdown signal to phone...
21:50:42| Shutting down...
21:51:04| XS++ v1.5 Ready !
21:51:30| Attempting to open the interface...
21:51:30|
گوشیمو ساپورت نمیکنه درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Sorry, your phone is NOT SUPPORTEDآخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس با چی میشه دبلیو 700 رو هک کرد نه با قار منیجر نه با ++xs ..................ای بابا......دوستان کــــــــــــــــــــــــ ــــــــمـــــــــــــــک من چی کار کنم............:(
D E V I L
31-07-2007, 18:44
پس با چی میشه دبلیو 700 رو هک کرد نه با قار منیجر نه با ++xs ..................ای بابا......دوستان کــــــــــــــــــــــــ ــــــــمـــــــــــــــک من چی کار کنم............:(
من که قبلا روش هک کردن w700 رو با فارمنیجر گفتم!:18:
اینم گفتم که بعیده با ++xs هک بشه.:21:
اگه میخوای گوشیتو هک کنی باید از همون روش استفاده کنی.:27:
من W700 دارم و هکش هم کردم !
عجیبه!!!
royaye_talkh55
01-08-2007, 17:20
شما هم با روشی که بالا گفتم میتونید تو کمتر از نیم ساعت گوشیتونو هک کنید
ولی حتما باید رجیسترش اصلی باشه چون برنامه ++xs با گوشیهای چینج مشکل داره!
موفق باشید
devil جان مشکل اینه که من تا حالا اصلا نه با نرم افزار ها و نه اصلا کار فلاش کردن و .... رو انجام دادم یه صفر کیلومتر به تمام معنا
حالا هم نمیدونم که از کجا شروع کنم
من W700 دارم و هکش هم کردم !
عجیبه!!!
دکتر جون میشه از صفر راهنمایی کنی که چه کاراریی بکنم و اینکه برای تعویض منو و افزایش اس ام اس ممنون
devilج.ن اگه میشه یه pdf برا صفر کیلومتر ها بذاری راستی گوشی من سریالش با جعبه و داخلش میخونه ولی فکر می کنم که برچسب عوض شده و رفتم تو یه سایتی و سریال رو دادم گفت که این مال w550 هست و نتیجه گرفتم که گو شی من سریالش مورد داره این رو هم مدنظر داشته باشید
ممنون مهرداد
راستی گوشی من سریالش با جعبه و داخلش میخونه ولی فکر می کنم که برچسب عوض شده و رفتم تو یه سایتی و سریال رو دادم گفت که این مال w550 هست و نتیجه گرفتم که گو شی من سریالش مورد داره این رو هم مدنظر داشته باشید
royaye _talkh55 جان میشه بگی کدوم سایت بود رفتی اگه ممکنه لینکشو برام بزار ........ممنون مرسی
royaye _talkh55 جان میشه بگی کدوم سایت بود رفتی اگه ممکنه لینکشو برام بزار ........ممنون مرسی
لطفا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
royaye_talkh55
04-08-2007, 07:39
نیستی جون :
خدمت شما
شرمنده من کم میام توی نت
مرسی عزیزم
من رفتم این سایت و سریال و دادم و گفت این بره دبلیو 700 هست...خوب حالا دیگه به چه دردی میخوره
اما Full IMEI Presentation که اون گفته یه کم با اونی سریالی که من دادم بهش فرق میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی چی
میشه جواب بدی؟؟؟؟؟؟
royaye_talkh55
05-08-2007, 12:06
نیستی جان می دونی دادن چند پست پشت سر هم خلاف قوانینه و اگه مدیرا بفهمن بهت اخطار میدن و اگه گوش نکردی اخراج می شی!!!
در مورد اینکه نوشته برای w700 هست اگه سریالش با پشتش و جعبه میخونه سریال اصلیه اما اگه نیست سریالش دستی رجیستر شده ولی از من که مثل گوشی تو هست می نویسه این سریال برا w550 هست!
در مورد سوال دومت هم نمی دونم
سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن بیکاری اینهمه وقت بذاری تا بخوای گوشیتو هک کنی اونم با 1000 ریسک اخرشم هیچی که هیچی مگر منوی خودش چشه من خودم w700دارم خیلی هم باهاش حال میکنم هیچ مشکلی هم نداره چون اینجور که من شنیدم شاید تو هک اشتباه کنی و گوشیت بسوزه تازه هکشم کنی مثل روز اول نمیشه :13:
salam dostane aziz
toro khuda yeki be man komak kone
man hichi sar dar nemiaram
aslan balad nistam ba farmanagero ++xs ina kar konam
goshim conect nemishe
nemidonam che jori be fahmam goshim CID 36 hast ya CID 49????
nemidoonam goshi haie taghalobi ham mishe ---- kard ya .........
baba yeki be man komak kone be in dadashetoon yeki komak koneeeeeeeeee
سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن بیکاری اینهمه وقت بذاری تا بخوای گوشیتو هک کنی اونم با 1000 ریسک اخرشم هیچی که هیچی مگر منوی خودش چشه من خودم w700دارم خیلی هم باهاش حال میکنم هیچ مشکلی هم نداره چون اینجور که من شنیدم شاید تو هک اشتباه کنی و گوشیت بسوزه تازه هکشم کنی مثل روز اول نمیشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
دوست عزیز اگه گوشیتو برنامه ساپورت کنه هیچ مشکلی نیست....ولی هیچ برنامه ای دبلیو 700 رو ساپورت نمیکنه.......در ضمن اگر هم تو هک اشتباه کنی و گوشیت روشن نشه یه فلش کنی حله عزیز. نتزس هیچیش نمیشه....متاسفانه گوشیه منو برنامه ها ساپورت نمیکنن...ولی من با دبیلیو 810 کار کردم و هیچ مشکلی نداشت و به راحتی هکش کردم
salam dostane aziz
toro khuda yeki be man komak kone
man hichi sar dar nemiaram
aslan balad nistam ba farmanagero ++xs ina kar konam
goshim conect nemishe
nemidonam che jori be fahmam goshim CID 36 hast ya CID 49????
nemidoonam goshi haie taghalobi ham mishe ---- kard ya .........
baba yeki be man komak kone be in dadashetoon yeki komak koneeeeeeeeee
دوست خوبم اگه بری صفحات اولیه همین تایپیک دوستان من لینکای زیادی رو در باره آموزش کار با فار منیجر و ++XS گذاشتن ..............یا برو توی تایپیک بالا بردن صدای 810 ........یا اصلا یه سرچ کنی تو اینا به راحتی میتونی پیدا کنی آموزشه مورد نظرتو
فقط یه سرچ کن کلمه مورد نظرتو .....ببین چیا میاد بالا
nemidonam che jori be fahmam goshim CID 36 hast ya CID 49????با برنامه ++XS میتونی بفهمی چنده ...........!
بازم پیدا نکردی بگو برات آموزشا رو لینک کنم.............(در ضمن نگفتی گوشیت چیه؟؟؟؟؟این طوری بهتر میتونیم کمکت کنیم)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا چند تا از سوالهای من که اینجا بود پاک شده.................بره چی آخه؟
royaye_talkh55
15-08-2007, 16:10
نیستی جان می دونی دادن چند پست پشت سر هم خلاف قوانینه و اگه مدیرا بفهمن بهت اخطار میدن و اگه گوش نکردی اخراج می شی!!!
نیستی جان قبلا بهت گفتم که دادن دو تا پست پشت سر هم خلافه حالا توی یه تاپیک تو 10 تا پست پشت سر هم دادی که :
لطفا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سه تا از پستات اینا بود که شده یکی!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.