ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تو رو خدا كمك كنيد !!! اين هارد چش شده ؟

cully_4u
25-07-2007, 00:23
من كامل نوشتم پس شما هم كامل بخونيد : خواهش ميكنم :

من يه هار 120 مكستور دارم كه اون رو به 3 تا پارتيشن بصورت زير تقسيم كرده بودم :

درايو C با حجم 12 GB
درايو D با حجم 25 GB
و درايو E با حجم 78 GB

كه اين درايو E من هفته پيش تا خر خره پر شده بود و فقط 1 گيگ فضاي خالي داشت...
بعد از اينكه هفته پيش دستگاهم رو روشن كردم متوجه شدم درايو E من كه 78 گيگ فضا داشت ؟؟؟؟؟؟ تبديل شده به يه درايو 40.1 GB و بقيه اون پريده ؟؟؟؟؟

برنامه PARTITION MAGIC رو نصب كردم و ديدم كه اون 39 گيگ ديگه به عنوان UNALLOCATED شناخته ميشه ...

راستي برنامه پارتيشن مجيك موقع بالا اومدن اين 3 تا ERROR رو هم گزارش داد :

PowerQuest PartitionMagic has detected an error 110 on the partition starting at sector 24579450 on disk 1.
The length of the partition in the partition table is incorrect.
The CHS length is 135508275 and the LBA length is 135504966.
PowerQuest PartitionMagic has determined that the length can be changed to the correct value of 135504966.

PowerQuest PartitionMagic has detected an error 110 on the partition starting at sector 75778668 on disk 1.
The length of the partition in the partition table is incorrect.
The CHS length is 84309057, the LBA length is 84305748, and the File System length is 84305744.
PowerQuest PartitionMagic has determined that the length can be changed to the correct value of 84309057.

PowerQuest PartitionMagic has detected an error 113 on the partition starting at sector 24579450 on disk 1.
The end of the indicated extended partition overlaps a logical partition.

من گزينه فيكس رو زدم .

باز هم دزست نشد ...

بعد كل هاردم رو فرمت و دوباره از اول از توي DOS پارتيشن بندي كردم و دوباره ويندوز ريختم ...

اطلاعات هاردم رو هم كه قبلا روي يه هارد ديگه كپي كرده بودم روي هاردم ريختم ...
بعد از روشن خاموش كردن باز هم نصف درايو E من پريده بود ... چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من با برنامه HDTune هارد رو TEST كردم ولي هيچ بد سكتوري پيدا نكرد ... تو رو خدا اگه كسي ميتونه كمكم كنه ...

اگه برنامه بهتري واسه پيدا كردن BADSECTOR و رفع اون داريد بهم بگيد ...

راستي توي اين 'گزارش برنامه PARTITION MAGIC كه بالا هم نوشتم شماره سكتورهايي كه باعث اين مشكل شدن رو نوشته ... راهي هست كه بشه اين سكتورها رو بطور كلي غير فعال كرد ؟

Lord_theOne
25-07-2007, 09:48
ببين مي توني برنامه Acronis Disk Director Suite 10 قويتر از پارتيشن مجيك است
راست كليك كن روي My Computer گزينه manage‌را بزن بعد برو توي قسمت Disk Managment اونجا روي درايوت كليك كن خذفش كن دوباره بساز ببين مشكلت حل نمي شود؟

siavash2death
30-07-2007, 16:29
برنامه تقریبا تخصصی برای رفع بدسکتور hdd regeneratorهستش.و به ادعای سایت خودش و سایتهای دانلود تا 60 درصد از بد سکتورها رو تعمیر میکنه.تو سایت های دانلود هست فقط باید تو اونها بگردی.یه چیز دیگه ممکنه به خاطر ویروس یا تروجان هم این بلا سر هاردت اومده باشه.آنتی ویروس ایراد هاردتو درست نمی کنه ولی از مشکلات احتمالی از طرف ویروس راحتت می کنه.