مشاهده نسخه کامل
: مشورت با شما
arnold-register
24-07-2007, 13:12
اگه من بخواهم یه بازی شبیه بازی Gta بسازم شما چه نرم افزاری رو پیشنهاد می کنید؟؟
این بازیه من می خوام همه چیزش شبیه Gta باشه یعنی ماموریت بگیره و ماشین سواری کنه و....
قویترین نرم افزارو معرفی کنین
Moh3en_DDD
24-07-2007, 14:30
سلام !
اگر برای شما گرافیک خیلی مهم است Quest ولی اگر مهم نیست موتور های دگری شبیه 3d Game studio و یا 3d Game maker !
ولی همه این ها برنامه نویسی دارند و باید یاد بگیری ....
arnold-register
24-07-2007, 18:53
من یه اطلاعاتی کسب کردم می گن موتور بازی سازی u3 حرفه ای است
اسم کامل این نرم افزار چیه؟؟کاری با سخت یا آسون بودنش ندارم فقط می خوام بهترین کیفیت و گرافیک رو داشته باشه...
u3 قویتره یا Quest ؟؟؟
در ضمن آخرین ورژن Quest چیه؟؟ آیا چندین ویرایش هست؟؟ قویترین ویرایشش کدومه؟؟
ممنون می شم!!
Moh3en_DDD
24-07-2007, 18:57
U3 = Unreal Engine 3
این موتور لینک دانلودش گیر نمی آید و اگر هم گیر بیاید آموزش هاش گیر نمی آید و اگر هم گیر آید به انگلیسی هست !
تقریبا توی یک سطح هستند ولی Unreal Engine 3 یکم بهتره !
ولی اینا بگم که این موتور ماله شرکت های چندین نفره هست ولی Quest 3d خانگی هست و آنچه از یک موتور احتیاج داریم را داره !
Moh3en_DDD
24-07-2007, 19:01
آخرین ورژن Quest 3.5 هست و سه مدل هست :
Quest3D VR Edition ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3.5
Quest3D Power Edition ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3.5
Quest3D Creative Edition ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3.5
که اولی مال پروژه های سنگین مدل سازی و 3d هست ( زیاد به درد بازی سازی نمی خوره )
دومی مال پروژه های سنگین بازی سازی سه بعدی هست ( خوره بازی )
سومی هم اطلاعی ازش ندارم ولی فکرکنم برای شبیه سازی حالت های فیزیکی هست ( جاذبه - اینرسی و ... )
Moh3en_DDD
24-07-2007, 19:01
بحث و تبادل نظر درباره قدرت موتور های ساخت بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بقیه بحث در این تاپیک !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.