ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كد بهترين الگوريتم مرتب سازي (Quick_sort)

avot
23-07-2007, 22:28
چند وقت پيش يكي از بچه هاي اين فروم سئوالي در مورد الگوريتم هاي مرتب سازي( Sort ) پرسيده بودند كه البته دوست خوبم آقاي Hamidreza_buddy مطالب ارزنده اي رو گذاشته بودند.
و ديدم بهتره كد بهترين الگوريتم مرتب سازي يعني quick_sort ( از مرتبه N Log N) رو اينجا بذارم ، شايد به درد كسي بخوره :46:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:)

hamed valizadeh
01-08-2007, 13:35
به درد من که خورد

sk1974
01-07-2010, 19:54
با سلام خدمت اساتید محترم
من یه برنامه دارم با c++مینویسم که در اون از structاستفاده کردم.برنامه ,مشخصات (نام-نام خانوادگی -نمره های هر دانشجو-معدل و...) تعداد نامعلومی دانشجو رو گرفته و انها رو براساس نام خانوادگی مرتب می کند واطلاعات آنها رو نمایش میده .مشکلی که من بهش برخورد کردم اینه که تونستم دانشجوها رو براساس نام خانوادگی مرتب کنم ولی نمایش اطلاعات اونا براساس نام خانوادگی مرتب شده رو بلد نیستم (مرتب کردن استراکت ها).ممنون میشم یه نفر سریع جوابمو بده زمان خیلی کم دارم

wetkiss
11-07-2010, 12:10
عالیه برنامه نویسیت نشون میده که حرفه ای هستی:40:

kamdad
02-04-2012, 10:48
در بهترین حالت و حالت متوسط : nLogn

در بدترین حالت: n^2

:46:

mehrdad_joon
16-05-2012, 11:33
با سلام خدمت اساتید محترم
من یه برنامه دارم با c++مینویسم که در اون از structاستفاده کردم.برنامه ,مشخصات (نام-نام خانوادگی -نمره های هر دانشجو-معدل و...) تعداد نامعلومی دانشجو رو گرفته و انها رو براساس نام خانوادگی مرتب می کند واطلاعات آنها رو نمایش میده .مشکلی که من بهش برخورد کردم اینه که تونستم دانشجوها رو براساس نام خانوادگی مرتب کنم ولی نمایش اطلاعات اونا براساس نام خانوادگی مرتب شده رو بلد نیستم (مرتب کردن استراکت ها).ممنون میشم یه نفر سریع جوابمو بده زمان خیلی کم دارم

سلام
دوست عزیز باید از لینک-لیستها استفاده کنید..
باید ساختمات گسسته و ساختمان داده رو پاس کرده باشی تا مفهومشو بتونی پیاده سازی کنی..
خیلی دوست داشتم بیشتر کمکت کنم و حتی کدش رو برات بنویسم ولی نه نت دارم نه وقتشو فعلا..
لینک ایست یگطرفه هم کارت رو راه میندازه..
2تا آرایه اضاف من..
یکیش مکان نود هاست..
یکی دیگه هم آدرس نود بعدیه..
موفق باشی..:20: