مشاهده نسخه کامل
: مختصات بیرون فرم
MohammadJavad.T
23-07-2007, 01:57
سلام
یه سوال داشتم اگه جواب بدین ممنون میشم
مختصات موس روی فرم رو میتونم به دست بیارم ولی وقتی بخوام مختصات موس خارج از فرم رو بدست بیارم
باید چیکار کنم البته با GetCursorPos هر کاری کردم نشد حالا کلاسی نیست که بشه باهاش همچین کاری کرد که دیگه از API استفاده نکنیم اگه نیست یه نمنونه از GetCursorPos بزارید
سلام
اگر ماوس برروی فرم شما Down شده باشد وقتی خارج شود Up شدندنش باز به شما اطلاع میدهد و معمولاً بیش از این نیاز نیست.
این نمونه کد را ببینید! میتوانید روی پنجره های ویندوز قفل کنید و آنها را تغییر دهید! مثلاً دکمه Start را ماکسیمایز کنید یا تکانش دهید و...!!!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Shahrdar
23-07-2007, 18:06
من فکر ميکنم دوسته ما منظورش مختصات موس هستش که اصلاً احتياج به Api هم نيست
اگه منظورتو متوجه نشدم بگو
MohammadJavad.T
24-07-2007, 00:15
دو باره سلام
ممنون از توجه هر دوتون
فکر کنم H2 منظور من رو خوب متوجه نشد
من فکر ميکنم دوسته ما منظورش مختصات موس هستش که اصلاً احتياج به Api هم نيست
اگه منظورتو متوجه نشدم بگو
من اون بالا گفتم که مختصات موس رو رویه فرم به دست میارم ولی اگر کاربر نشان گر موس رو از فرم خارج کنه طبیعتا مختصات رو نمیتونیم بگیرم من میخوام مختصات موس رو بیرون فرم هم بدست بیارم که فکر کنم با GetCursorPos بشه ولی نمیدونم جرا موقعه استفاده از این تابع API به هم گیر میده
ممنون میشم اگه راهنمای کنید
سلام
اگر صرف گرفتن مختصات موس باشد و نه رویدادها، همان دستوری که کاربر Shahrdar دادند باید عمل کند. یک تستی بزنید!
anvar.net
25-07-2007, 00:06
Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
Timer1.Enabled = True
End Sub
Private
Sub Timer1_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer1.Tick
Label1.Text = Cursor.Position.ToString
End Sub
anvar.net
25-07-2007, 00:07
Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
Timer1.Enabled = True
End Sub
PrivateSub Timer1_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer1.Tick
Label1.Text = Cursor.Position.ToString
End Sub
MohammadJavad.T
25-07-2007, 23:14
سلام
ایول ممنون
مشکلم حل شد حالا مختصات خارج از فرم رو هم میتونم بگیرم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.