مشاهده نسخه کامل
: گوشي ببري اون ور آب جواب ميده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
:10:
ما يه فاميل داريم اومده ايران حالا مي خواد گوشي بخره ببره حالا مي خواست بدونه گوشي هاي اين ور اون ور جواب ميده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه گوشي هاي اينوري(توي ايران) قبلا اونور آب بودن پس بنابرين بايد كاربدن!
كار مي كنه اره اگه چنچ نباشه
اين فاميلتون از ايران مي خره مي بره ؟
از همون جا بخره بهتره؟
Aminzikzak
22-07-2007, 23:23
همه گوشي هاي اينوري(توي ايران) قبلا اونور آب بودن پس بنابرين بايد كاربدن!
تا جایی که من میدونم کار میکنه ...
خیلی از این حاجیها با خودشون موبایل میبرن مکه و ازش استفاده میکنن ... یا کسایی که میرن سوریه ولبنان.
اگه کشورهای عربیه صد در صد کار میده ...
amir2011
23-07-2007, 02:24
تا جایی که من میدونم کار میکنه ...
خیلی از این حاجیها با خودشون موبایل میبرن مکه و ازش استفاده میکنن ... یا کسایی که میرن سوریه ولبنان.
اگه کشورهای عربیه صد در صد کار میده ...
منظور ایشون فکر کنم گوشی باشه.
اون حاجیها میبرن و استفاده میکنن خط ایرانیه که تو کشورهای دیگه برای انتن دادن باید رومینگشو فعال کنی.
مطمئنن کار میکنه ولی اینکه از ایران گوشی بگیری ببری اونور یک عجیبه.
Aminzikzak
23-07-2007, 05:12
منظور ایشون فکر کنم گوشی باشه.
اون حاجیها میبرن و استفاده میکنن خط ایرانیه که تو کشورهای دیگه برای انتن دادن باید رومینگشو فعال کنی.
مطمئنن کار میکنه ولی اینکه از ایران گوشی بگیری ببری اونور یک عجیبه.
ای بابا عموی من با همین N620 رفت مکه بهشم زنگ میزدیم کار میکرد ...
فکر کنم منظور دوستمون همین باشه دیگه ...؟
درسته فكر كنم منظور دوستمون گوشي باشه نه خط!
hossein-p30-f
24-07-2007, 23:09
همه از اونور میارن اینور حالا دنیا برعکس شده :18::18::18:
همه از اونور میارن اینور حالا دنیا برعکس شده :18::18::18:
بعضي چيزااينطوري ديگه.مثلآيكي از دوستانم از كانادا اومد ايروون لب تاب خريد و برد اونور.ميگفت اينجا مفته.يه سري چيزا مثل نرم افزارم اينطوريه.چون ايران قانون كپي-رايت رو نداره از خارج كه ميان اينجا كلي حال ميكنن وقتي ميبينن نرم افزار 150$ رو فقط 5000 تومان پولشو ميدن.
راستي اگه ما ايرونيا براي نرم افزارايي كه تو كامپيوترمون نصبه اگه ميخواستيم پول كاملشو بديم چه اتفاقي ميافتادوچقدربايد ميداديم؟
درسته فكر كنم منظور دوستمون گوشي باشه نه خط!
اگه منظورشون گوشيه كه بايد بگم شوهرخاله يكي از دوستام يه گوشي از انگليس براش فرستادكه هنوزم كار نميكنه و داغش به دلش مونده.اما اگه منظور خط باشه تو دبي خودم امتحان كردم و جواب داد.اول يه مسيج به گوشي ميفرستن و خوشامد به رومينگ اون كشور ميگن و بعدشم ديگه بدبختي و چوبله حساب ميكنن.
™Enter_The_Love
25-07-2007, 01:56
گوشی ببرید کار میده
سیم کارت هم ببرید کار میده
hossein-p30-f
25-07-2007, 08:06
اینو خوب اومدی فکرکن چی میشه " تصور کن اگه حتی تصور کردنش سخته " دیگه هیشکی هیچی نمی خره کی میره ویستا 700 دلاری بگیره :18::18::18:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.