ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نحوه و محل نگهداری آپدیتهای adware SE personal

aminshirazi
21-07-2007, 23:36
سلام میخواستم ببینم نحوه و محل نگهداری آپدیتهای ad ware SE personalکجاست (البته من در کنار آنتی ویروس نود32 و فایروال zoneاستفاده میکنم) حالا چگونه میشه این آپدیتها رو نگهداری کرد تا بشه در نصبهای بعدی مورد استفاده قرار داد؟ (توی تایپیک اختصاصی کسی جوابمو نداد!!!!!!!!! اینجا یکی به داد برسه!!)

aminshirazi
23-07-2007, 16:19
یعنی هیچ کس تو این دنیای مجازی نمیتونه راهنمایی کنه!!؟:41::18:

shahedi
23-07-2007, 18:15
سلام چند صفحه ی بعد جواب دادن سرچ کن

BERJIS
23-07-2007, 22:29
سلام میخواستم ببینم نحوه و محل نگهداری آپدیتهای ad ware SE personalکجاست (البته من در کنار آنتی ویروس نود32 و فایروال zoneاستفاده میکنم) حالا چگونه میشه این آپدیتها رو نگهداری کرد تا بشه در نصبهای بعدی مورد استفاده قرار داد؟ (توی تایپیک اختصاصی کسی جوابمو نداد!!!!!!!!! اینجا یکی به داد برسه!!)

فایلdefs.ref رو از دایرکتوری برنامه در program files بردار ودر یکجای مناسب برای استفاده های بعدی کپی کن.به نظر من نسخه پرسنال اون زیاد جالب نیست اگر میتونی از نسخه پرو اون استفاده کن یا ازavg antispyware استفاده کن:5:

aminshirazi
24-07-2007, 16:26
سلام از راهنمائیت ممنون ضمنا اگه لطف کنی لینک نسخه pro رو برام بذاری ممنون میشم البته اگه سریال یا کرکی داره که بشه راحت آپدیتش کرد:5:

BERJIS
24-07-2007, 20:10
سلام از راهنمائیت ممنون ضمنا اگه لطف کنی لینک نسخه pro رو برام بذاری ممنون میشم البته اگه سریال یا کرکی داره که بشه راحت آپدیتش کرد:5:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید