مشاهده نسخه کامل
: سونی اریکسون W550i
ملیحه خانم
21-07-2007, 22:40
دوستان سلام
من یک گوشی سونی اریکسون W550i دارم که خود گوشی 256 مگابایت حافظه آزاد دارد و RAM نمی خورد ولی متأسفانه با اینکه مثلاً 200 مگابایت حافظه گوشی آزاد است با این حال موقع دریافت بلوتوث پیغام می دهد که حافظه پر شده و باید به دلخواه خود چیزهایی را حذف کنید لطفاً اگر کسی از بین شما دوستان راه برطرف کردن این مشکل را می داند برایم بنویسید.
خیلی متشکر و ممنون:11:
دوست عزیز به احتمال زیاد بلوتوز دریافتی شما در حافظه گوشی ذخیره میشه . من 550 نداشتم ولی در بعضی از مدلها شما تعیین میکنید که بلوتوز
دریافتی در حافظه گوشی ذخیره بشه یا در رم . و یا احتمالا موقع دریافت بلوتوز فایل ورودی در گوشی ذخیره میشه و بعد از اون شما این فایل رو به
رم انتقال میدین . اگه این قابلیت رو نداره پس شما باید مقداری از اطلاعاتی که روی حافظه گوشی هست رو سبک کنید تا فضای کافی داشته باشید .
برای اینکه مطمئن بشید حافظه گوشی رو چک کنید و یه فایل کم حجم رو دریافت کنید . فکر کنم موقع دریافت بلوتوز کم حجم دیگه این پیغام رو نده .
موفق باشی
Nabakhshoode
22-07-2007, 10:14
دوستان سلام
من یک گوشی سونی اریکسون W550i دارم که خود گوشی 256 مگابایت حافظه آزاد دارد و RAM نمی خورد ولی متأسفانه با اینکه مثلاً 200 مگابایت حافظه گوشی آزاد است با این حال موقع دریافت بلوتوث پیغام می دهد که حافظه پر شده و باید به دلخواه خود چیزهایی را حذف کنید لطفاً اگر کسی از بین شما دوستان راه برطرف کردن این مشکل را می داند برایم بنویسید.
اول یه بک آپ از اطلاعاتت و شماره هات با برنامه ی Myphone Explorer بگیر ... فایلهایی رو هم که واست مهم هستن رو ازشون یه کپی رو کامپیوتر بگیر ... بعد حافظت رو فرمت کن ... بعد تو بخش ستینگ مستر ریست کن ...!
اگه درست نشد باید ببری بیرون واست فلش کنن ...!
( ضمنا حتما بک آپ بگیر و گر نه ممکنه شماره ها و... رو با ریست کردن از دست بدی ... برنامه MyPhone Explorer رو هم با یه سرچ تو همین انجمن میتونی پیدا کنی )
ملیحه خانم
22-07-2007, 13:57
سلام
دوست عزیز
از راهنمایی شما خیلی متشکرم امیدوارم بتونم با راهنمایی های شما مشکلم را حل کنم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.