مشاهده نسخه کامل
: help // نحوه ی تعویض قاب n70
e.khafan!
21-07-2007, 17:47
بچه ها می خواستم بدونم چه جوری میشه قاب n70 رو باز کرد ؟؟؟ اگه تصویری باشه بهتره ولی متنیم بدک نیست حالیم می شه ..
ممنون:31:
البته قبلا در کلوب مطرح کردم ولی کسی جواب نداد ... در 3 فروم دیگر هم گذاشتم بازم بی نتیجه بود ...
Saman-tci
21-07-2007, 20:38
احتمالا اینجا هم بی نتیجه میمونه ..........
بهتره خودت یه جوری ور بری بازش کنی ..............
Programer
21-07-2007, 23:10
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sasan Info
21-07-2007, 23:49
درسته چون باز كردن قاب رو بايد خود شخص بلد باشه و از طريق متني نميشه آموزش داد
از اون جايي هم كه قاب n70 كمي پيچيده هست و از تيكه هاي زيادي تشكيل شده اين احتمال رو ميدم كه با مشكل مواجه شي
بهتره بدي به مغازه ها برات اين كار رو بكنن
taghi_ramzi
22-07-2007, 00:05
آیا با N 72 فرق داره ؟
Ghasem.M
22-07-2007, 08:17
اون لينكي كه programer عزيز گذاشتن مشكلت رو حل ميكنه. من هم قبلا از همين فايل آموزش تصويري قاب گوشيمو عوض كردم. ولي به نظرم هيچ قابي مثل قاب اصلي گوشي به گوشي نمياد!
e.khafan!
22-07-2007, 10:28
از همگی ممنونم .
programer جان دستت درد نکنه با اینکه حجمش زیاده ولی بد جوری بهش نیاز دارم ... پس دان می کنم
__________________________________________________ ________
ولي به نظرم هيچ قابي مثل قاب اصلي گوشي به گوشي نمياد!من قابشو نمی خوام عوض کنم key pad قاب یک خراشیدگی بد داره فق اونو عوض می کنم !
Programer
22-07-2007, 11:49
خواهش میکنم وظیفه بود
e.khafan!
22-07-2007, 12:11
بالاخره تونستم بازش کنم ... بازم ممنون ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
roteal2007
22-07-2007, 12:44
درسته چون باز كردن قاب رو بايد خود شخص بلد باشه و از طريق متني نميشه آموزش داد
از اون جايي هم كه قاب n70 كمي پيچيده هست و از تيكه هاي زيادي تشكيل شده اين احتمال رو ميدم كه با مشكل مواجه شي
بهتره بدي به مغازه ها برات اين كار رو بكنن
عزیز دل اگر قاب ان70 تیکه های زیادی داره پس قاب 3250 ...........:46:
n70 سه تیکه کلی داره که برای تعویضش نیاز به کمی حوصله و یک کارت تلفن داره خوشبختانه قاب پیچ نداره و به راحتی عوض میشه بازم میگم قاب اصلی یه چیز دیگست...........:8::8::8:
e.khafan!
22-07-2007, 13:47
یک کارت تلفن داره
کارت تلفن واسه چی ؟
من اومدم باز کنم ترسیدم قاب بشکنه ب .. خیلی سفته ولی بازم امتحان می کنم
salar2010
22-07-2007, 19:39
عزیز دل
من N70 دارم یعنی خیلی وقته دارم
چند روز پیش مشهد بودم رفته بودم واسش یه قاب بخرم رفتم پیش یه مغازه تو 4 طبقه (فکر کنم اسم خیابونش همین بود) تو همون پاساژ موبایل فروشی ها رفتم !
به یارو گفتم یه قاب واسم عوض کن (میخواستم ببینم چی میگن) یارو گفت کار ما نیست !!!!!!!!!!!!! برو طبقه بالا پیش فلانی !!! بخدا کف کردم !!!
رفتم پیش فلانی ! گفتم یه قاب بده ! گفت باشه گفتم قیمت ؟ گفت 3 تومن !! گفتم پس عوضش کن گفت با عوض کردنش میشه 6 تومن !!! یعنی کفم برید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
گفتم چاقو داری گفت اره ازش چقو گرفتم و تو 5 ثانیه قاب رو کامل عوض کردم و رفتم
بابا بخدا کاری نداره عوض کردنش اصلا به هیچ وجه
مخصوصا شما که میگید قسمت کیبوردش
اول باید پشت گوشی رو برداری که راحت خودش باز میشه
بعد با دو دستت از پشت دوطرف گوشی رو بگیر البته از پایین و فشار بده یعنی بازش کن
بعد به همین راحتی باز میشه !!
و میتونی کیبوردش رو عوض کنی
اگه تا اینجا 2 مرحله از 3 مرحله پیش رفتی ! به همین راحتی
اگه خواستی بعد قاب رو کامل عوض کنی یعنی اون تیکه بالاش که پشت قرار داره روش نوشته Nokia باید اینو کمی احتیاط کنی با یه چاقو یا هرچی دیگه که فقط صاف و کمی پهن باشه یا به قول دوستمون کارت تلفن !
از یه طرف شی مورد نظر رو به ارامی وارد کن و به طرف بالا بکش که بهتره واسه شما که تازه کارید از قسمت راست این کارو بکنید و به طرف گوشی فشارش بدید تا یک گوشش باز بشه و به همین ترتیب به قسمت چپ برید و به راحتی بازش کنید و درش بارید
نکته !! اگه خواستید قاب رو کامل عوض کنید اون قسمت Power رو هو عوض کنید تا همه قسمت های قاب اصلی اورجینال بمونه
بازم کمکی خواستید من با کمال میل درخدمتم
قربان همگی هاشم
e.khafan!
22-07-2007, 19:48
عزیز دل
من N70 دارم یعنی خیلی وقته دارم
چند روز پیش مشهد بودم رفته بودم واسش یه قاب بخرم رفتم پیش یه مغازه تو 4 طبقه (فکر کنم اسم خیابونش همین بود) تو همون پاساژ موبایل فروشی ها رفتم !
به یارو گفتم یه قاب واسم عوض کن (میخواستم ببینم چی میگن) یارو گفت کار ما نیست !!!!!!!!!!!!! برو طبقه بالا پیش فلانی !!! بخدا کف کردم !!!
رفتم پیش فلانی ! گفتم یه قاب بده ! گفت باشه گفتم قیمت ؟ گفت 3 تومن !! گفتم پس عوضش کن گفت با عوض کردنش میشه 6 تومن !!! یعنی کفم برید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
گفتم چاقو داری گفت اره ازش چقو گرفتم و تو 5 ثانیه قاب رو کامل عوض کردم و رفتم
بابا بخدا کاری نداره عوض کردنش اصلا به هیچ وجه
مخصوصا شما که میگید قسمت کیبوردش
اول باید پشت گوشی رو برداری که راحت خودش باز میشه
بعد با دو دستت از پشت دوطرف گوشی رو بگیر البته از پایین و فشار بده یعنی بازش کن
بعد به همین راحتی باز میشه !!
و میتونی کیبوردش رو عوض کنی
اگه تا اینجا 2 مرحله از 3 مرحله پیش رفتی ! به همین راحتی
اگه خواستی بعد قاب رو کامل عوض کنی یعنی اون تیکه بالاش که پشت قرار داره روش نوشته Nokia باید اینو کمی احتیاط کنی با یه چاقو یا هرچی دیگه که فقط صاف و کمی پهن باشه یا به قول دوستمون کارت تلفن !
از یه طرف شی مورد نظر رو به ارامی وارد کن و به طرف بالا بکش که بهتره واسه شما که تازه کارید از قسمت راست این کارو بکنید و به طرف گوشی فشارش بدید تا یک گوشش باز بشه و به همین ترتیب به قسمت چپ برید و به راحتی بازش کنید و درش بارید
نکته !! اگه خواستید قاب رو کامل عوض کنید اون قسمت Power رو هو عوض کنید تا همه قسمت های قاب اصلی اورجینال بمونه
بازم کمکی خواستید من با کمال میل درخدمتم
قربان همگی هاشم