مشاهده نسخه کامل
: dynamic textو مشکل فونت
neda_barnamenevis
21-07-2007, 07:58
با سلام من در برنامه ام dynamictextگذاشته ام و فونت فارسی در آن استفاده کرده ام
حالا مشکل من اینه که وقتی فایل فلشم را exeمی کنم در سیستمی که فونتی که در dynamictextگذاشته ام نصب نباشه
متنم به صورت ناخوانا است به نظر شما باید چه کار کنم تا این متن در همه سیستم ها خوانا باشه
سلام
شما باید فونتها رو در فلش embed کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مخلصیم
flashman
21-07-2007, 17:47
سلام دوسته من
دوسته عزیز این بحث قبلا هم در تاپیک های مختلف مطرح شده . شما میتونید به اون تاپیک ها برید .
ولی خب من فکر نکنم بشه متون فارسی رو در فلش به صورت dynamictext استفاده کرد .
موفق باشی
neda_barnamenevis
23-07-2007, 08:42
Elfinجان من این مراحل را انجام دادم
اگر کاراکتر ها را اضافه کنم حروف از هم جدا می شه و جمله من بهم میریزه
و اگر کاراکتر ها را اضافه نکمک و فقطadd fontکنم وقتی فونت را از روی ویندوزم پاک کنم جمله ام در فلش ناخوانا می شن
در ضمنflashmanمن کامل searchکردم در همه تاپیک ها که راجب به این موضوع بود به متن استاتیک و ساخت دستی اسکرول رسیده بودن ولی من می خواهم از dynamicاستفاده کنم
لطفا کمکم کنید
Elfinجان من این مراحل را انجام دادم
اگر کاراکتر ها را اضافه کنم حروف از هم جدا می شه و جمله من بهم میریزه
و اگر کاراکتر ها را اضافه نکمک و فقطadd fontکنم وقتی فونت را از روی ویندوزم پاک کنم جمله ام در فلش ناخوانا می شن
در ضمنflashmanمن کامل searchکردم در همه تاپیک ها که راجب به این موضوع بود به متن استاتیک و ساخت دستی اسکرول رسیده بودن ولی من می خواهم از dynamicاستفاده کنم
لطفا کمکم کنید
منظور از کاراکتر اضافه کردن EMBED کردن هست؟اگر با این حواب نده راه دیگه ای نمونه.بهتره با فونتهای دیفالت متن داینامیک رو بنویسید
flashman
23-07-2007, 10:27
سلام دوسته من
شما برای چه منظوری می خواید از این متون استفاده کنید ؟ اگه برای اینه که براحتی بالا پایین میشه میتونید با یه لایه ماسک و Button ها هم این کارو انجام بدید .
موفق باشی
flashman
23-07-2007, 10:29
سلام دوسته من
ما برای چه منظوری می خواید از این متون استفاده کنید ؟ اگه واسه اینه که براحتی بالا و پایین می شن ، میتونید خیلی راحت با استفاده از لایه های ماسک و چند Button این کارو انجام بدید .
موفق باشی
neda_barnamenevis
23-07-2007, 11:49
با عرض سلام مشکل من حل شد
اشتباه من این بود که وقتی می خواستم کاراکترها را embedکنم دکمهautofillرا نمی زدم
ممنون از همه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.