مشاهده نسخه کامل
: چه کار کنم....
من با فلش یک آواتار ساختم...بعد که اکسپورت تو gif میکنم کیفیتش ید میشه میخواستم بدونم برا اینکه کیفتش خوب شه چه کار میتونم انجام بدم...
من به نظر خودم به swf اکسپورتش کنم بعد با نرم افزار به gif کانورتش کنم...
نظر شما اساتید چی هست؟
سلام
من همیشه به فیلم تبدیلش میکنم و بعد با ایمیج ردی به گیف تبدیلش میکنم.ولی میتونی دونه دونی عکسش کنی و عکسها رو بچسبونی کنار هم
مخلصیم
طریقه کار با ایمج رو بلد نیستم...اگه کمک کنی ممنون!
کاری نداره.فیلم رو ایمپورت میکنی.بعد خروجی میگیری
flashman
21-07-2007, 17:55
سلام دوسته من
شما میتونید با استفاده از برنامه Swf To Gif اونو تبدیل کنید . این برنامه تنظیمات هم داره برای دست کاری کردن کیفیت فایلتون .
موفق باشی
MamadSefid
21-07-2007, 21:34
سلام دوست من
من موافقم
MamadSefid
21-07-2007, 21:35
منم با نظر آلفين جان و فلش من جان موافقم
سلام دوسته من
شما میتونید با استفاده از برنامه Swf To Gif اونو تبدیل کنید . این برنامه تنظیمات هم داره برای دست کاری کردن کیفیت فایلتون .
موفق باشی
سلام.
عموما من از اینجور برنامه ها جواب نگرفتم.شما عملی باهاشون کار کردید ؟
منم با نظر آلفين جان و فلش من جان موافقم
مرسی از موافقت شما
مخلصیم
منظورت از اونجا که گفتی به فیلم اکسپورت کنم منظورت چه فرمتی بود؟؟؟
flashman
22-07-2007, 00:07
سلام دوسته من
دوسته عزیزم من خودم قبل از اینکه هار خدابیامرزمو فرمت کنم (البته به اشتباه ) این برنامرو داشتم باهاشم کار کردم اون چند باری که من ازش استفاده کردم خوب بود بنده خدا ولی پاک شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
blackfox
22-07-2007, 00:36
اصلا لازم نیست تا به فبلم تبدیل کنی و بعد فریم ها رو به gif تبدیل کنی .
کافیه موقع ذخیره کردن خروجی از نوع فیلم - ctrl+shift+s - ، برای توع فایل از حالت GIF sequence یا PNG sequence استفاده کنی که در این صورت تمام فریم ها به صورت جداگانه در محل مورد نظر زخیره میشه . بعد با سایرنرم افزار ها می تونی اونا رو به gif تبدیل کنی . من PNG sequence رو پیشنهاد میکنم .
در ضمن در فلش پروفشینال 9 این مشکل تا حدودی رفع شد و خروجی gif با کیفیت تر شد .
من فلش 9 دارم...ولی تاثیر زیادی نداره
همین روش عملی تره ممنون!
سلام دوست من يه كمك بهت بكنم كه زحماتت حدر نره فايلي كه به گيف تبديل ميكني بايد كمتر از 30 كيلوبايت باشه تا آواترت متحرك بشه در غير اين صورت متحرك نميشه.
قربانت علي.
منظورت از اونجا که گفتی به فیلم اکسپورت کنم منظورت چه فرمتی بود؟؟؟
.mov\.avi\.mpg و ...
.mov\.avi\.mpg و ...
ممنون..........
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.