مشاهده نسخه کامل
: *** چند تا سوال فنی داشتم خواهشا جواب بدین***
با سلام به خدمت دوستان عزیزچند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین:
1-در موقع دریافت Sms ای که بجای شماره ایمیل داره چجوری باید شمارشو در آورد؟
2-آیا میشه برای هر نوع گوشی این نوع پیام رو فرستاد در مورد نوکیا هم این امکان وجود داره؟از نوکیا به سونی و بر عکس امکان داره؟چجوری باید این کار رو کرد؟من فقط سونی به سونی رو بلدم؟
3-من فایلهای تبدیل 750 به 800 رو بدست آوردم مشکل ریجستر حل شده؟ میتونم تبدیلش کنم؟میشه به حالت اول بر گردوند؟
با تشکر
arash_32
21-07-2007, 20:12
2-آیا میشه برای هر نوع گوشی این نوع پیام رو فرستاد در مورد نوکیا هم این امکان وجود داره؟از نوکیا به سونی و بر عکس امکان داره؟چجوری باید این کار رو کرد؟من فقط سونی به سونی رو بلدم؟
3-من فایلهای تبدیل 750 به 800 رو بدست آوردم مشکل ریجستر حل شده؟ میتونم تبدیلش کنم؟میشه به حالت اول بر گردوند؟
با تشکر
دوست عزيز در مورد سوال اول بهتر ميگفتي گوشيت چيه تا بشه راهنمايي كرد ....
در مورد سوال دومت براي نوكيا 5 الي 6 مدل خودم با گوشيه k750 فرستام ولي شمارمو تونستن پيدا كنن مشخص نميكنه دقيقا كه روي چه گوشي شماره افتاده يه نه.....
در مورد سوال سومت هم ميتونم بگم كه اگه گوشيت رجيستر دستيه با كابل گوشيتو هك نكن چون نرم افزار xs كه نميدونه رجيستر ازد شده ....
بهر حال اينا كمكهايي بود كه ميتونستم بهت بكنم...:19::19:
Saman-tci
21-07-2007, 20:50
با تشکر
1- با یه Reply ساده ........
2-بله از نوکیا به نوکیا و از نوکیا به سونی و بلعکس هم میشه .......... با همون روشی که در سونی انجان میدین نوکیا هم همین جوریه .........
3 - اطلاعی ندارم .........
™Enter_The_Love
22-07-2007, 01:44
با تشکر
1.نخیر امکانش نیست
2. فقط از سونی اریکسون به سونی اریکسون
3. اگر گوشی change باشه ربطی به آزاد شدن نداره
asghar_206
22-07-2007, 07:48
فقط از یک طریق اون هم گوشی های قدیمی می تونه شماره را بدست بیاره. با گوشکوب امتحانش کردم جواب داد.
ولی سونی به سونی _سونی به نوکیا این امکان وجود داره
™Enter_The_Love
22-07-2007, 13:41
سونی به نوکیا نمیشه من امتحان کردم ( البته بعضی از مدلهای قدیمی)
جدیدها میشه
asghar_206
23-07-2007, 08:52
دوست عزیز اگه مدل هاش رو بگی ممنون می شم
با تشکر از دوستان
ولی من گیج شدم یکی میگه میشه یکی میگه نمیشه تو رو خدا یکم توضیح بیشتر بدین روش کار رو بگین.
روی گوشی K750
K A R I M I
24-07-2007, 01:41
سلام
آقا من W810i دارم وطبق آموزشات موجود تو فروم این کار رو کردم ولی شماره ام واسه طرف میافته !
ممکنه طرز دقیق این عمل رو برام توضیح بدید ؟ ( سونی به سونی )
™Enter_The_Love
24-07-2007, 02:20
دوست عزیز اگه مدل هاش رو بگی ممنون می شم
خواهش میکنم ولی من همه ی مدلها رو نمیدونم ولی مثلا روی 3650 روی 6600 اینا میوفته
ولی روی n70 - n73 و ... نمیوفته
™Enter_The_Love
24-07-2007, 02:24
سلام
آقا من W810i دارم وطبق آموزشات موجود تو فروم این کار رو کردم ولی شماره ام واسه طرف میافته !
ممکنه طرز دقیق این عمل رو برام توضیح بدید ؟ ( سونی به سونی )
با تشکر از دوستان
ولی من گیج شدم یکی میگه میشه یکی میگه نمیشه تو رو خدا یکم توضیح بیشتر بدین روش کار رو بگین.
روی گوشی K750
بازم میگم اگه به سونی اریکسون و مدلهای جدید نوکیا بفرستید نمیوفته
البته اینو بگم درست یادم نیست ولی نوکیا جدید ها هم نمیوفته ولی تا وارد sms بشن و روی جزئیات برن میتونن شماره رو ببینن
روی نوکیا های قدیمی و p800 - p900 - p910 میوفته
روششم خلاصه میگم
messaging
settings
text message
email getway
شماره طرف
پسر ناشناس
24-07-2007, 10:51
منم روی گوشی نوکیا امتحان کردم ولی برای همه انها امکان پذیر نیست فقط گوشی هایی را می توانی برایشان پیامک با ایمیل بفرستی که برنامه email gatewayرا داشته باشند وربطی هم به مدل جدید وقدیم هم ندارد من روی مدل قدیمی امتحان کردم شد اما اگر می خواهی مطمئن باشی که شماره تو با ÷یامک روی گوشی طرف نیفتد کافیس کارت dgrبخری
™Enter_The_Love
24-07-2007, 13:42
عزیز گوشی های قدیمی Email getway ندارن دیگه مثل 3650 بنابر این شماره میوفته
mehran_286
29-07-2007, 01:34
ابجي در مورد سوال 2 خودت رو خسته نكن نميشه من بهt630فرستادم شمارم افتاد
منم گوشیم k750است خیلی زود هنگ میکنه رمش یک گیگه زود هنگ میکنه قبلا اینجور نیود
روشن میشه خاموش نمیشه یا بر عکی
کلی دردسر دارم باش چیکار کنم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.