مشاهده نسخه کامل
: Adsl/ شهر شيراز
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
با سلام ...
من در مرکز سعدیه از این شرکت فن اوا اکانت گرفتم البته این لیست رو ندیدم (قیمتها) ولی 128 با 4g میزان دانلود 25000 تومان شد سرعتشم زیاد جالب نیست بین 20تا 30 هستش شبانه هم از ساعت 2 الی 7 هستش با همین سرعت که گفتم .
سلام
می خواستم ببینم با اکانت 64 صبا نت حد اکثر سرعت دانلود چقدر رو میشه داشت؟بعدش آیا می صرفه باهاش فیلم هم دانلود کرد؟اگه میشه در مورد 128 هم بگید.
سیاست صبانت اینه که زود حجم دانلودتو تموم کنه کنه دوباره بری ازشون اکانت بگیری. برای این چند تا کار می کنن:
1. وقتی 5 گیگ اکانت بگیری برات 4999 مگابایت اضافه می کنن که حدود 120 مگ توی پاچه هامونه!
2. با سرعت 512 بهت اینترنت میده که نفهمی چه جوری تمومش کردی. البته اینو بگم که منظور این شرکت از سرعت مینیمم سرعته. مثلا وقتی یک نفر 512 می گیره در شلوغ ترین ساعت حداقل همون 512 رو داره اما اگر خلوت باشه شبکشون به اکانت های پایین تر هم سرعت بالاتر ارائه میشه.
Mohsen khan
18-11-2007, 07:38
سلام
می خواستم ببینم با اکانت 64 صبا نت حد اکثر سرعت دانلود چقدر رو میشه داشت؟بعدش آیا می صرفه باهاش فیلم هم دانلود کرد؟اگه میشه در مورد 128 هم بگید.
البته ساعت 3 تا 7 صبح دانلود نامحدود و رايگان است
فيلم مي توني دانلود كني
چند روزه که سرعت واقعا افتضاحه
ببینم سرعت کدومتون اینقدر پایین اومده !
ISP : SAB ANET
دقیقا چند روز پیش سرعت روزانه به 70 هم میرسید اما چند روزه که ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس یعنی با این وجود که گفتین اگه حتی من 64 صبا نت رو بگیرم با سرعت 50 می تونم دانلود کنم.این که خیلی خوبه . فقط می مونه محدودیتش که اونم باید بی خوابی بکشیم یا خودمون بخوابیم کامپیوتر بی چاره بکشه . بعد اکانت رپید شر بگیری که دیگه نور علی نوره.نظرتون چیه
اگر اکانت رپید بگیری که خوبه:31:
فقط باید حواستون باشه روزانه تموم نشه
که نمــــیشه مال من الان یک هفته هست 820 مگش رفته:13:
برای دانلود فیلم اکانت راپید عالیه ولی باید بیدار باشی تا بعدی رو استارت بزنی دوستان میتونن از برنامه های Torrent استفاده کنند سرعتش کمی کمتره ولی دیگه بیخوابی نداره ......
interanet
18-11-2007, 20:43
پس یعنی با این وجود که گفتین اگه حتی من 64 صبا نت رو بگیرم با سرعت 50 می تونم دانلود کنم.این که خیلی خوبه . فقط می مونه محدودیتش که اونم باید بی خوابی بکشیم یا خودمون بخوابیم کامپیوتر بی چاره بکشه . بعد اکانت رپید شر بگیری که دیگه نور علی نوره.نظرتون چیه
به نوشته سايت صبا نت و چيزي که من ديدم هر يک ساعت اکونت شبانه اش قطع مي شه
به نظر من اين ها بايد شبانه رو به ساعت يک تا سه کاهش بدهند يعني بکنند دو ساعت ولي نه اين که چهار ساعت بدون استفاده و بدخوابي کاربران باعث مشکلاتي هم براي کاربران مي شه هم براي اطرافيان
به هر حال بايد اين شرکت ها فقط فکر منافع خودشون نباشند فکر اين باشند که کاربران چه مصيبتي را بايد تحمل کنند و دودش ممکنه توي چشم خود شرکت صبا نت هم بره و وقتي سرعت ها کاهش پيدا کنه همه کاربران بر سر صبا نت خراب بشن
interanet
18-11-2007, 20:51
خوب اولا شما بگید اکانت زشته برای یه شیرازی بگه آکونت!!!
بعشد هم جغد به زور بیدار میشه شما چطوری الان بیداری ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دنبال يه جفت مي گشتم براي جفت گيري که خوب تو رو پيدا کردم
برای دانلود فیلم اکانت راپید عالیه ولی باید بیدار باشی تا بعدی رو استارت بزنی دوستان میتونن از برنامه های Torrent استفاده کنند سرعتش کمی کمتره ولی دیگه بیخوابی نداره ......
خوب اگه اکانتش رو داشته باشی . برنامه های دانلد منیجر رو ساپورت میکنه بعد می تونی برنامه رو طوری برنامه ریزی کنی که خودش بعد رو شروع کنه
به نوشته سايت صبا نت و چيزي که من ديدم هر يک ساعت اکونت شبانه اش قطع مي شه
به نظر من اين ها بايد شبانه رو به ساعت يک تا سه کاهش بدهند يعني بکنند دو ساعت ولي نه اين که چهار ساعت بدون استفاده و بدخوابي کاربران باعث مشکلاتي هم براي کاربران مي شه هم براي اطرافيان
به هر حال بايد اين شرکت ها فقط فکر منافع خودشون نباشند فکر اين باشند که کاربران چه مصيبتي را بايد تحمل کنند و دودش ممکنه توي چشم خود شرکت صبا نت هم بره و وقتي سرعت ها کاهش پيدا کنه همه کاربران بر سر صبا نت خراب بشن
اگه اینطوری که می گی باشه یعنی هر یک ساعت قطع بشه که یعنی خداحافظ خواب شب.ولی به نظرتون تو یک ساعت دانلد نمی شه کامل یک فیلم؟
interanet
18-11-2007, 21:09
اگه اینطوری که می گی باشه یعنی هر یک ساعت قطع بشه که یعنی خداحافظ خواب شب.ولی به نظرتون تو یک ساعت دانلد نمی شه کامل یک فیلم؟
دوست عزيز توي يک ساعت اگه قطع نشه مثلا يه وقت جلو و عقب نشه يعني از لحاظ قطعي صبا نت عرض مي کنم شايد بتوني يک نرم افزار يا يک برنامه که حجم اش بالا هست مثلا حدود 50 الي شصت مگابايت را دانلود کنيد
فيلم ها اکثراً هفت الي هشت پارت هستند به صورت نرمال يعني هر پارت صد مگابايت
خيلي که سرعت صبا نت خوب باشه شايد شما در يک ساعت بتونيد يک پارت را دانلود کنيد
ولي قول بهتون مي دهم اگه تا صبح هم يکسره بيدار بمونيد نمي تونيد يک فيلم را کامل دانلود کنيد چون همزمان دانلود کردن که سرعت کاهش پيدا مي کنه و خوب قطعي سر ساعت هم مزيد بر علت هست
موفق باشيد
interanet
18-11-2007, 21:12
خبر
يک شرکت در شيراز براي دومين بار در کشور بعد از تهران مي خواهد اينترنت و خدمات ويژه به همه شرکت ها و سازمان ها بده و ظاهرا کل سرويس هاي اينترنتي شيراز زير مجموعه اين شرکت بايد بشوند وگرنه از مخابرات قطع مي شوند همين امروز اخبار استان گفت
اسمش هست شرکت فراهوش دنا
از دوستان اگه اطلاعي از اين شرکت داريد اينجا بزاريد تا استفاده کنيد
متن خبر:
آغاز به کار توزیع شبکه خصوصی اینترنت در شیراز عامل شرکت فراهوش دنا:کلیه شرکت ها و سازمان های دولتی ارتباط اینترنتی آنها از شرکت مخابرات قطع خواهد شد
نخستین شبکه خصوصی توزیع اینترنت کشور (ISDP) صبح امروز کار خود را در شیراز آغاز کرد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه فارس، در راستای اجرای اصل 44 قانون اساسی نخستین شبکه خصوصی توزیع اینترنت تأمین کننده پهنای باند عمده و اختصاصی تضمینی (Dedicated) و اولین ISDP غیردولتی با سرمایه گذاری شرکت فراهوش دنا در شیراز آغاز به کار کرد.
مهندس محمدعوض بوشهری مدیر عامل شرکت فراهوش دنا عرضه کننده اینترنت خصوصی در جمع خبرنگاران رسانه های جمعی گفت: از این پس به منظور اجرائی شدن اصل 44 قانون اساسی و کاهش تصدی گری دولتی توزیع پهنای باند اینترنت به صورت عمده برای ISP ها و شرکت و سازمان های دولتی و خصوصی در استان فارس توسط شرکت فراهوش دنا انجام می گیرد.
وی گفت: نخستین مجوز شرکت مخابرات برای ISDP در تاریخ هفتم مهرماه برای این شرکت صادر شده و هم اکنون فعالیت خود را آغاز می کند.
بوشهری ادامه داد: بر اساس قانون کلیه شرکت ها و سازمان هایی که حداقل 51 درصد سهام آنها دولتی باشد با اخطار قبلی ارتباط اینترنتی آنها از شرکت مخابرات قطع خواهد شد تا در جهت تقویت بخش خصوصی، پهنای باند مورد نیاز خود را از این شرکت دریافت کنند.
مدیر عامل شرکت فراهوش دنا با اشاره به توسعه زیرساخت های مخابراتی توسط دولت گفت: با توجه به گسترش بسترهای نوین مخابراتی هیچ محدودیتی برای عرضه هر میزان پهنای مورد نیاز متقاضیان نداریم و در آینده نزدیک خدمات خود را به دیگر استان های کشور تعمیم خواهیم داد.
وی در خصوص مشکلات تأسیس ISDP ها در کشور گفت: قرار ضمانت های سنگین، دانش فنی پیشرفته و امکانات فنی گران قیمت باعث شده که بخش خصوصی جز همین شرکت نتواند به راحتی مجوز ISDP دریافت کند.
مدیر عامل شرکت فراهوش دنا خاطرنشان کرد: این شرکت آمادگی دارد قرارداد SLA با مشتریان امضاء کند که برپایه آن در صورت هرگونه نقص و یا مشکلی در ارائه خدمات، به مشتریان خسارت پرداخت کنیم.
وی ادامه داد: با پرداخت وثیقه های میلیاردی نزد سازمان تنظیم مقرر است، تمامی مشترکین به راحتی می توانند برای هرگونه خسارتی شکایت کنند.
وی یادآور شد: تنها مراکز آموزشی، صدا و سیما و ارگان های نظامی مختار هستند که سرویس خود را از مخابرات یا بخش خصوصی دریافت کنند اما به دلیل سیاست های قیمت گذاری خاص و ارائه تسهیلات مناسب اطمینان داریم در رقابت با شرکت مخابرات بتوانیم همین مشتریان را نیز جذب کنیم.
مهندس بوشهری گفت: در مناطق محروم نیز تسهیلات ویژه ای از جمله تخفیف قیمت، کلاس و مشاوره رایگان ارائه می کنیم تا ضریب نفوذ اینترنت در این مناطق افزایش یابد.
Mohsen khan
18-11-2007, 21:29
خبر
يک شرکت در شيراز براي دومين بار در کشور بعد از تهران مي خواهد اينترنت و خدمات ويژه به همه شرکت ها و سازمان ها بده و ظاهرا کل سرويس هاي اينترنتي شيراز زير مجموعه اين شرکت بايد بشوند وگرنه از مخابرات قطع مي شوند همين امروز اخبار استان گفت
اسمش هست شرکت فراهوش دنا
از دوستان اگه اطلاعي از اين شرکت داريد اينجا بزاريد تا استفاده کنيد
متن خبر:
آغاز به کار توزیع شبکه خصوصی اینترنت در شیراز عامل شرکت فراهوش دنا:کلیه شرکت ها و سازمان های دولتی ارتباط اینترنتی آنها از شرکت مخابرات قطع خواهد شد
نخستین شبکه خصوصی توزیع اینترنت کشور (ISDP) صبح امروز کار خود را در شیراز آغاز کرد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه فارس، در راستای اجرای اصل 44 قانون اساسی نخستین شبکه خصوصی توزیع اینترنت تأمین کننده پهنای باند عمده و اختصاصی تضمینی (Dedicated) و اولین ISDP غیردولتی با سرمایه گذاری شرکت فراهوش دنا در شیراز آغاز به کار کرد.
مهندس محمدعوض بوشهری مدیر عامل شرکت فراهوش دنا عرضه کننده اینترنت خصوصی در جمع خبرنگاران رسانه های جمعی گفت: از این پس به منظور اجرائی شدن اصل 44 قانون اساسی و کاهش تصدی گری دولتی توزیع پهنای باند اینترنت به صورت عمده برای ISP ها و شرکت و سازمان های دولتی و خصوصی در استان فارس توسط شرکت فراهوش دنا انجام می گیرد.
وی گفت: نخستین مجوز شرکت مخابرات برای ISDP در تاریخ هفتم مهرماه برای این شرکت صادر شده و هم اکنون فعالیت خود را آغاز می کند.
بوشهری ادامه داد: بر اساس قانون کلیه شرکت ها و سازمان هایی که حداقل 51 درصد سهام آنها دولتی باشد با اخطار قبلی ارتباط اینترنتی آنها از شرکت مخابرات قطع خواهد شد تا در جهت تقویت بخش خصوصی، پهنای باند مورد نیاز خود را از این شرکت دریافت کنند.
مدیر عامل شرکت فراهوش دنا با اشاره به توسعه زیرساخت های مخابراتی توسط دولت گفت: با توجه به گسترش بسترهای نوین مخابراتی هیچ محدودیتی برای عرضه هر میزان پهنای مورد نیاز متقاضیان نداریم و در آینده نزدیک خدمات خود را به دیگر استان های کشور تعمیم خواهیم داد.
وی در خصوص مشکلات تأسیس ISDP ها در کشور گفت: قرار ضمانت های سنگین، دانش فنی پیشرفته و امکانات فنی گران قیمت باعث شده که بخش خصوصی جز همین شرکت نتواند به راحتی مجوز ISDP دریافت کند.
مدیر عامل شرکت فراهوش دنا خاطرنشان کرد: این شرکت آمادگی دارد قرارداد SLA با مشتریان امضاء کند که برپایه آن در صورت هرگونه نقص و یا مشکلی در ارائه خدمات، به مشتریان خسارت پرداخت کنیم.
وی ادامه داد: با پرداخت وثیقه های میلیاردی نزد سازمان تنظیم مقرر است، تمامی مشترکین به راحتی می توانند برای هرگونه خسارتی شکایت کنند.
وی یادآور شد: تنها مراکز آموزشی، صدا و سیما و ارگان های نظامی مختار هستند که سرویس خود را از مخابرات یا بخش خصوصی دریافت کنند اما به دلیل سیاست های قیمت گذاری خاص و ارائه تسهیلات مناسب اطمینان داریم در رقابت با شرکت مخابرات بتوانیم همین مشتریان را نیز جذب کنیم.
مهندس بوشهری گفت: در مناطق محروم نیز تسهیلات ویژه ای از جمله تخفیف قیمت، کلاس و مشاوره رایگان ارائه می کنیم تا ضریب نفوذ اینترنت در این مناطق افزایش یابد.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين هم تبليغش و آدرس شركت
توی یه ساعت نه:18:
اگر سرعت خوب باشه هر 100 مگابایت نیم ساعت تا 40 دقیقه
هر یک ساعت قطع میشه ولی وقتی شما اکانت رپید داشته باش در نتیجه قابلیت resume هم داری
که اگر قطع شد دوباره وص بشه و بقیشو بگیره:31:
برای این کار می تونی از idm استفاده کنی بهتر از dap هست:5:
اکانتشو دارم (راپید) چطوری میتونم به ترتیب دانلود کنم با IDM
اینم واسه دوستانی که اهل دانلودن البته نمیدونم این برنامه ها معرفی شدن یا نه .....
end adsl
19-11-2007, 20:58
من از صبا می گرفتم اواخر دیگه نمی شد استفاده کرد دیگه می خواستم سرویسم رو عوض کنم که بچه های شبکه رایانه( نماینده صبا نت ) پیشنهاد سرویس های جدیدشون رو دادن ، دیگه مجبور بوم اخه سرعتم اومده بود رو 3k یا خیلی خوب بود 6k .
بلاخره سرویس جدید گرفتم فعلاً که راضیم تا ببینم بعد چی می شه .
راستی یادم رفت اسم سرویس جدیدشون رو بگم اسمش هست لاوان می خواین زنگ بزنین به شرکتش تا اطلاعات ر بهتون بده
8310000 - 2343000
من از صبا می گرفتم اواخر دیگه نمی شد استفاده کرد دیگه می خواستم سرویسم رو عوض کنم که بچه های شبکه رایانه( نماینده صبا نت ) پیشنهاد سرویس های جدیدشون رو دادن ، دیگه مجبور بوم اخه سرعتم اومده بود رو 3k یا خیلی خوب بود 6k .
بلاخره سرویس جدید گرفتم فعلاً که راضیم تا ببینم بعد چی می شه .
راستی یادم رفت اسم سرویس جدیدشون رو بگم اسمش هست لاوان می خواین زنگ بزنین به شرکتش تا اطلاعات ر بهتون بده
8310000 - 2343000
نه بابا سرعت صبانت اومده بود روی 3 :18:
این پست به نظر تبلیغ میاد
ahriman323
19-11-2007, 23:55
سلـــــــــــــــــــــــ ا م
دوستان اگه كسي خواست اكانت راپيد بگيره بياد شريكي بگريم تا هزينش كمتر بشه:10:
انگار 1 میلیون هستش
همش 9 تومانه !!
خیال کنید رفتین با رفیقتون 2 تا پیتزا خوردین :دی
تازه بدون پوینتشو هم من دیدم 7 تومان
از اینجا می تونید سفارش بدید . نمایندگی رسمی رپید هستش:
end adsl
20-11-2007, 18:41
کسی اینجا نمی یاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان من می خوام بدونم کسی هست که برای یک ماه از صبا نت اکانت گرفته باشه ولی ماه بعد رفته باشه از یه جای دیگه بگیره؟دلیلش و هم بگه و اینکه از کودوم شرکت گرفته؟
Mohsen khan
21-11-2007, 08:27
الان من می خوام بدونم کسی هست که برای یک ماه از صبا نت اکانت گرفته باشه ولی ماه بعد رفته باشه از یه جای دیگه بگیره؟دلیلش و هم بگه و اینکه از کودوم شرکت گرفته؟
صبا مشكلي نداره
سرويس هاي خوبي داره
ولی همه جا دارن میگن افت سرعت داره.تازگی ها هم سرعتش ومده رو 3 و 5 . شبانه رایگانش هم هر یک ساعت قطع میشه
افت سرعت که نداره ( برای من که نداشته )
ولی شبها هر یک ساعت قطع میشه
مشکل اصلی محدودیت هست که مال من بعد از حدود 10 روز 700 مگابایتش مونده
سلام
من مي خوام adsl بگيرم. يك شركت رفتم ليست قيمت هميار نت و صبا نت را بهم داد كه هميار نت هم هزينه اش كمتر بود هم نامحدود بود.
ولي الان كه تو سايت هميار نت رفتم قيمت هاش بيشتر از اون ليستي هست كه من امروز از آن شركت گرفتم.
قيمت هاي ليست من به ترتيب15000/20000/25000/30000 هزار تومان هست.(به ترتيب سرعت از 64 تا 512)
همه اش هم نامحدوده.
مي خواستم ببينم بالاخره توي اين 53 صفحه اين تاپيك بالاخره به اين نتيجه رسيديد كه هميارنت خوبه يا نه و اينكه كدوم بهتره (من نمي تونم 53 صفحه همه را بخونم):46:
و اينكه مودم adsl چه ماركي خوبه بخرم؟ چه مشخصاتي داشته باشه؟
اگه هرچه زودتر كمك كنيد ممنون. مي خوام فردا برم بخرم:11:
Mohsen khan
22-11-2007, 06:42
هميار نت كه خيلي قيمتش بالا رفته
الان بهترين گزينه صبا نت هست
مودم هم asus بگير
پاساژ ملاصدرا داره
Nikolas_95
22-11-2007, 12:57
البته مدمهای D-Link هم چیزهای خوبی هستن ها
ALIBOZORG
22-11-2007, 13:26
سلام دوستان کدوم سرویس دهنده پیش شماره620 رو پشتیبانی می کنه؟
درضمن 2 الی 4 گیگ لینک فایل درام، کی میتونه برام دانلود؟هزینه اش هم هرچقدربشه تقدیم میکنم.
هميار نت كه خيلي قيمتش بالا رفته
الان بهترين گزينه صبا نت هست
ولي من ديروز رفتم ليست قيمت گرفتم، هميار نت تمام سرويس هاش نامحدود هست و با قيمتي كه ديروز به من داد، نامحدود ها را از سرعت 64 تا 512 به ترتيب 15 /20/25 /30 تومن مي داد. ولي 128 صبا نت با 10 گيگ حجم ميده 24000 تومن .(مال هميار 128 نامحدودش 20000 مي شه)
اينم بگم من مركز مخابراتم فياض بخش هستش.
راستي از عرفان رايانه (روبروي كتابخانه خوارزمي) پرسيدم و اين ليست قيمت ها را هم از اون گرفتم.
و خود اين عرفان رايانه مودم هم داشت asus ميده 50 تومن. چطوره؟ توي پاساژ ملاصدرا ارزونتر گيرم مياد؟
يه سوال ديگه (آخه من اولين بارم مي خوام اي دي اس ال بگيرم):27: اين rapid كه مي گيد اين چيه؟ چطوره؟
راستي اين مودم هاي d-link هم ميشه توضيح بديد. من مي خوام 50 تومن واسه مودم هزينه كنم بهترين گزينه چيه؟
ممنون مي شم راهنماييم كنيد...........:11:
راستي از عرفان رايانه (روبروي كتابخانه خوارزمي) پرسيدم و اين ليست قيمت ها را هم از اون گرفتم.
و خود اين عرفان رايانه مودم هم داشت asus ميده 50 تومن. چطوره؟ توي پاساژ ملاصدرا ارزونتر گيرم مياد؟
همون ایسوز عالیه . تو پاساژ 63 تومنه.مدل 602
يه سوال ديگه (آخه من اولين بارم مي خوام اي دي اس ال بگيرم)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif اين rapid كه مي گيد اين چيه؟ چطوره؟
یه سایته برای آپلود فایل و چون هم بیشتر فیلم ها توش آپلود میشه به خاطر سرعت بالاش. اگه یه اکانتش رو بگیری که باهاش می تونی هم سرعت بالا برای دانلود داشته باشی هم دانلود منیجر رو ساپورت میکنه. تنها سایت خارجی هست که تو ایران نمایندگی داره.
end adsl
22-11-2007, 21:34
نه بابا صبا نت خیلی خراب شده پیشنهاد نمیکنم ، اخه من خودم مشترک صبا بودم و چون دیگه خسته شدم از نواسانی که داشت رفتم سرویس لاوان گرفتم . خیلی خوبه
شما هم که کارت تبلیغه
شما سه تا پست دادی که تو سه تاش تبلیغ لاوان هست:13:
ای بابا
اینم اضافه کنم که صبانت درسته محدودیت نداره ولی از نظر سرعت هیچ مشکلی نداره
ما که رفتیم از صبا نت گرفتیم (البته گفتن برای منطقه ی شما فن آوا هست که همه چیزش شبیه صبانت هستش)گفتن آخر هفته وصل میشه. مونده مودم ایسوز مدل 602 (63 هزار تومن تو پاساژه ملاصدرا) که همه میگن عالیه
صبانت خیلی هم خوبه !
لاوان فردا میشه مثل همیارنت!
یعنی توی ایران هرکی نامحدود داد کم میاره !! چون پهناباندی نیست.
یعنی میتونه باشه اما کی $$ میده ؟! اونها به فکر خودشون هستن نه مشتری ها.......
حالا یه سوال کی مودم ایسوز مدل ای ام 602 داره؟ازش راضی هست؟
interanet
24-11-2007, 10:57
سلام
مودم TP -Link بگيريد قيمت تهران 35000 تومن modem roter adsl 2 خروجي لن و usb بدون انجام تنظيمات يعني من از صبا نت که اکونت گرفتم حتي نمي دونم شرکتي که آکونت گرفتم کجاي شيراز هست که چه کساني مديريت مي کنند فقط تلفني پول واريز کردم از بانک و تلفني آکونت گرفتم
اين مودم با گارانتي يک ساله اگه شيراز گيرتون نيومد توي سايت ايستگاه يه سرچ کنيد
istgah.com
پولتون رو براي مودم دور نريزيد
Tplink -8811 من اين مدلش رو گرفتم سايت اينترنتي اش هم اينجاست يک شرکت توي تهران گارانتيش مي کنه يک ساله
دوست عزیز مودمهای asus یه مودم های خوبی هستند که تقریبا با همه isp ها کار میکنند
من خودم مودم ارزون می خواستم d-link مدل 200 رو گرفتم 30 تومن که فقط usb هست
Nikolas_95
24-11-2007, 15:34
آقا usb نگیرید که به احتمال زیاد اذیتتون میکنه،خیلی از بچه ها هستن که با usb مشکل دارن
البته بگم من قبلا با usb کار میکردم(یکی دو ماه اول) بعد که ethernet گرفتم هم راحتتر شدم هم اینکه به نظرم سرعتش بیشتر شد!!!!!!
بچه ها کسی هست مودم ایسوز am602 داشته باشه؟
بچه ها کسی هست مودم ایسوز am602 داشته باشه؟
من دارم :20: چطور مگه؟ :31:
:46:
خوبه ازش راضی هستید؟
یعد یه سوال دیگه . وقتی خطتون وصل باشه کودوم چراغ روش روشن می شه؟یا باید روشن باشه.البته با لن وقتی وصل بشیم.آخه تازه خط گرفتم گفتن آخر هفته ولی می خوام ببینم کی وصل میشه
معمولا وقتی به خط تلفن وصلش کنید
یه چراغ هست چشمک می زنه هر وقت ثابت شد یعنی خط از مخابرات وصل شده(رانژه شده )
سلام
بالاخره صبانت كرفتم.
مودم هم تو پاساژ ايسوز 602 گفتن 68 تومن ولي من از همون عرفان رايانه گرفتم همون ايسوز 602 آ م به قيمت 58 تومن.
خوبه ازش راضی هستید؟
یعد یه سوال دیگه . وقتی خطتون وصل باشه کودوم چراغ روش روشن می شه؟یا باید روشن باشه.البته با لن وقتی وصل بشیم.آخه تازه خط گرفتم گفتن آخر هفته ولی می خوام ببینم کی وصل میشه
وقتي شما در حال دريافت يا ارسال فايل از اينترنت باشي چراغACTخاموش ،روشن ميشه.
وقتي خط وصل باشه چراغ وضعيت ياSTATUS روشنه.
بچه ها من الان چند ماهه از صبا اكانت ميگيرم،در كل خوبه راضيم ولي بعضي وقت ها بدجور سرعتش كم ميشه. كسي همچين مشكلي داره؟؟
alireza_fr
25-11-2007, 09:52
يه شركت ديگه هم هست كه Adslارائه ميده . اسمش فن آوا هست . من خودم از اين شركت سرويس گرفته ام با وجود اينكه از ديگر شركتها قيمتش بالاتره ولي قطعي اصلاً نداره . مگر اينكه ديتاي مخابرات قطع بشه كه اون هم شامل همه هست و بيش از دو ساعت نيست چرا كه در اين حالت حتي بانكها هم قطع ميشن و مخابرات مجبوره حداقل بخاطر اونا هم كه شده سريعاً مشكل رو برطرف كنه . اين شركت 128 رو با حجم مصرفي يك گيگا در ماه تمام شده 18550تومان ميده . ميانگين سرعت حداقل 12 و حداكثر به 15.2 ميرسه . البته شبكه مخابرات و خود سيستم هم در سرعت دخيل هستند . اين شركت سرويسهاي نامحدود هم داره كه براي سرعت 128 مجموعاً ماهيانه 29000تومان ميباشد ليكن خود شركت بهم گفت كه نميتونه سرعت رو تضمين كنه چرا كه 8 نفر با هم شعر هستند و بستگي به ديگر يوزرها داره كه در اون لحظه كانكت باشند و اينكه در حال دانلود باشند يا خير . من هم از اين صداقتشون خوشم اومد و در حال حاضر كه نزديك به 10 ماه با اين شركت قرارداد دارم ، بسار راضي هستم.
ALIBOZORG
25-11-2007, 13:29
کسی سفارش دانلود 2 الی 5 گیگ قبول نمیکنه؟ (pm)
خوبه ازش راضی هستید؟
آره بهتر و خوشكل تر از دي لينك هست( مثل پژو پارس و پيكان) :31:
من وقتي با امين نت بودم يدونه دي لينك داشتم .
همون status كه دوستان گفتن.
:10:
ممنون . گفتن خط تا آخر هفته وصل میشه.میگم از مخابرات زنگ میزنن؟
آقا من Adsl ميخوام توي مازندران شهر قائمشهر كودوم شركت خوبه؟
با تشكر
ممنون . گفتن خط تا آخر هفته وصل میشه.میگم از مخابرات زنگ میزنن؟
فكر كنم از اونجايي كه اي دي اس ال گرفتي زنگ بزنن.
با تشكر
اونجارو نميدونم . اگر نماينده صبا دارين از اون بگير. شيراز كه صبا خوبه
بر و بچ ديگه نميدونن ؟
نمايندگي خوب با بد چه فرقي ميكنه؟
با تشكر
سلام دوست من
اين تاپيك مال شيرازي هاست ، شما بايد در صفحه اصلي اين فروم تاپيك بزني تا يه نفر همشهري شمابهتون جواب
بده.
موفق باشي و ياعلي./
حواسم نبود شيرازه ببخشيد فقط Adsl رو نگاه كردم
راستي يه سوال داشتم ميگم Adsl خوب با بدش چه فرقي ميكنه؟
همونه ديگه مگه فرقي هم داره؟
حواسم نبود شيرازه ببخشيد فقط Adsl رو نگاه كردم
راستي يه سوال داشتم ميگم Adsl خوب با بدش چه فرقي ميكنه؟
همونه ديگه مگه فرقي هم داره؟
سرعت ، پشتيباني،قعطي، قيمت و ...
سلام همان طور كه محسن خان گفتن قيمت هميار بالا رفته ولي به من ليست قيمت اشتباه داده بودند.
من از صبا گرفتم.
هميار از 30 تومن(برا 64) تا 90 تومن (برا 512) داشت. ولي به نظر نمي ارزيد.
صبا گرفتم قراره بيان تا آخر هفته وصل كنند. مودم هم ايسوز گرفتم 58 تومن
||SIAVASH||
25-11-2007, 22:41
کسی از لاوان نگرفت ؟؟؟
ali80 جان گرفتی ؟؟؟
interanet
26-11-2007, 12:11
دوست عزیز مودمهای asus یه مودم های خوبی هستند که تقریبا با همه isp ها کار میکنند
من خودم مودم ارزون می خواستم d-link مدل 200 رو گرفتم 30 تومن که فقط usb هست
شما داري مودم usb dlink رو با اين مودم مقايسه مي کني؟؟؟؟؟؟:
tp link modem roter adsl 2
port lan & usb
شما برو همين پارس شبکه پاساژ ملاصدرا که اين مودم سي تومني رو خريدي بگو يک مودم Lan مي خواهم آخرين قيمتي که بهت مي ده 48000 تومن هست همين مودم dlink
دوستان لطفاً اظهار نظرهاي الکي نکنند وقتي چيزي نمي دونند
مودم روتر adsl2 با خروجي لن و usb رو برداشته مقايسه کرده با مودم سي تومني dlink usb
جل الخالق
من که مقایسه نکردم
همه میگن بهترین مودم asus هست
بعد هم من گفتم اگر مودم ارزون می خواین d-link بردارین
همین
StormWielder
26-11-2007, 12:41
حالا یه سوال کی مودم ایسوز مدل ای ام 602 داره؟ازش راضی هست؟
سلام ، من همین مدل رو دارم ، خیلی ازش راضی هستم .
یکی از دوستانم که عضو گروه فنی شاتل هست پیشنهاد کرد .
||SIAVASH||
26-11-2007, 13:26
آره !! منم asus am602 دارم !! الان 6 ماهی که دارمش شاید فقط 1 ساعت خاموش بوده :D هیچ مشکلی هم نداره
اقا يه سوال داشتم
شركت هايي كه كارت اينترنت ميدن همونا Adsl هم دارن؟
بعضیاشون دارن
بعضیاشونم نماینده شرکتهای دیگه هستند
نه....
خوب شاید نداشته باشن
اگه داشته باشن توی سایتشون نوشته
||SIAVASH||
26-11-2007, 17:33
تکرار :::
کسی از لاوان نگرفت ؟؟؟
ali80 جان گرفتی ؟؟؟
Mohsen khan
26-11-2007, 20:45
صبا نت توي سايتش نوشته كه قبل از اتمام اكانت حتما پارژ كنيد
وگرنه !!!! سريعا خطتتون جمع آوري مي شه
نمي دونم اين تهديده و يا كلاس گذاشتن
چون گفتند خيلي متقاضي داريم
Nikolas_95
26-11-2007, 20:54
نه محسن جان،واقعی هست
یکی از بچه ها چند روز دیرتر رفته بود (کمتر از 7 روز) ، اما نامه برای قطع کردن خط به مخابرات رفته بود!!!
واقعا جمع ميكنن؟
خب يارو اين همه پول داد ديگه
اينطوري نيست.
وقتي زمان اشتراكتون تموم شد تا يك هفته وقت دارين تا از مخابرات قطع نشين.
Mohsen khan
27-11-2007, 08:34
اينطوري نيست.
وقتي زمان اشتراكتون تموم شد تا يك هفته وقت دارين تا از مخابرات قطع نشين.
جديدا اين طوري نوشتند
يكي از بچه ها هم فكر كنم همين جا نوشته بود ،5 روز مسافرت بوده
بعدش اومده ديده قطع شده
interanet
27-11-2007, 21:57
دمت گرم ميرم دنبالش
شرکت ها مودم دست دوم بهت مي دهند سي تومن
يک شرکت نماينده صبا نت مودم دسته دوم lan به من مي داد چهل تومن
دوست عزيز مودم اگه بخواي از شرکت ها بخري کمتر از 55 - 60 - 65 بهت نمي دهند
خودت بيرون تهيه کني يا از تهران 35 الي 40 تومن پات مي افته من بهت پيشنهاد مي کنم
Tp link 8811 بگيري قيمت تهران 35000 تومن با هزينه پستي حدود چهل تومن مي شه ولي سگ اش مي ارزه به اين مودم هاي توي بازار شيراز هيچ تنظيمي هم نمي خواهد بکني فقط درايورش رو نصب کن کانکشن بساز يوزر و پسورد بده کانکت شو حالشو ببر
modem roter adsl 2 usb & lan
شرکت اين مودم در تهران که گارانتي اش هم مي کنه يک ساله:
efs-co.com
شرکت فرا دانش سامان
تهران - تلفن 88925841 - 88925831
همه چيز هم با مودم همراه هست اعم از کابل ها و اسپليتر که ديگه خط تلفن ات هم جدا مي کنه از کامپيوتر
مشخصات مودم و لينک وب سايت و پشتيباني نرم افزاري :
Supports bridge and NAT router mode.
Complies with almost kinds of ADSL protocols (ADSL/ADSL2/ADSL2+ ).
Built-in DHCP server.
Provides external splitter.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصوير مودم که در بازار ايران وجود داره و من هم عين همين مودم را دارم:
يک نفر هم هست من که نمي شناسم توي سايت ايستگاه مي فروشه اين جا رو ببينيد:
مي گم اگه نمايندگي بگيريد خوب عالي هست با گارانتي
من میخوام یه سرویس adsl که فقط send داشته باشه تهیه کنم. میخواستم ببینم کسی از دوستان اینجا شرکتی رو میشناسه که همچین سرویسی ارائه بده؟ receive نمی خوام داشته باشه اصلا.
دمتون گرم واقعا مفيد بودش
||SIAVASH||
28-11-2007, 15:52
بابا چرا در مورد لاوان یکی جواب نمیده !!!!!!!!!!!!!!!!!
end adsl
28-11-2007, 16:06
سلام سیاوش جان و من از لاوان سرویس دارم ، سئوالت چیه ؟
شاید بتونم کمکت کنم .
end adsl
28-11-2007, 16:07
سلام سیاوش جان ،من از لاوان سرویس دارم ، سئوالت چیه ؟
شاید بتونم کمکت کنم .
end adsl
28-11-2007, 16:12
قابل ذکر است به تمامی دوستانی که می خواهند مودم خرید کنند ، من شخصاً مودم دی لینک دارم و حدود یکسال دارم استفاده میکنم ، شکر خدا تا حالا مشکلی نداشتم باهاش و سه سال هم گارانتی داره در ضمن هم قیمتش مناسبه و هم جنسش خوبهههههههههههههههههههههه ههههههه
من میخوام یه سرویس adsl که فقط send داشته باشه تهیه کنم. میخواستم ببینم کسی از دوستان اینجا شرکتی رو میشناسه که همچین سرویسی ارائه بده؟ receive نمی خوام داشته باشه اصلا.
فكر نمي كنم همچين چيزي بشه (البته شايد هم اشتباه فكر كنم و دوستان ديگه وارد ترند) ولي هر صفحه اينترنت كه باز كني به عنوان دريافت حساب ميشه .....
و تا صفحه اينترنت را باز نكني نمي توني چيزي ارسال كني......
البته اگه اشتباه مي كنم دوستان راهنمايي كنند......
Mohsen khan
29-11-2007, 07:58
به هر حال شركت به شما مثلا 2 گيگا پهناي باند مي فروشه
شما مي توني همش send كني و يا همش دريافت كني
میبینید چه ضایع هست این اینترنت ایران
زنگ زدم مخابرات می گم خط من هنوز وصل نشده . شمارمو بهش دادم میگه اصلا شرکت برای ما چیزی نفرستاده.اینم یه هفته الکی صبر کردن
میبینید چه ضایع هست این اینترنت ایران
زنگ زدم مخابرات می گم خط من هنوز وصل نشده . شمارمو بهش دادم میگه اصلا شرکت برای ما چیزی نفرستاده.اینم یه هفته الکی صبر کردن
از كدوم شركت گرفتي؟
Mohsen khan
29-11-2007, 11:09
روزي نج شش بار زنگ بزن شركتشون تا بالاخره وصل كنند
اگر زنگ نزني همين طوري مي شه
فكر نمي كنم همچين چيزي بشه (البته شايد هم اشتباه فكر كنم و دوستان ديگه وارد ترند) ولي هر صفحه اينترنت كه باز كني به عنوان دريافت حساب ميشه .....
و تا صفحه اينترنت را باز نكني نمي توني چيزي ارسال كني......
البته اگه اشتباه مي كنم دوستان راهنمايي كنند......
بله درسته بدون رسیو که هیچ کاری نمیشه کرد. حقیقتش من می خوام اینترنت ماهواره ای بگیرم و نیاز به یک خط جدا برای send دارم( چون سرویس ماهواه ای send اصلا نداره و باید به روش دیگه ای اطلاعات رو فرستاد- dial-up و یا adsl ). حالا می خواستم ببینم از این سرویس دهنده های adsl تو شیراز هیچ کدوم سرویس send خالی ارائه میدن؟
Mohsen khan
29-11-2007, 16:07
خب راحت مي تونيد از ديال آپ استفاده كنيد
چون اصلا نيازي نيست موقع دريافت فايل ،كانكت باشيد
براي اطلاعات بيشتر از بچه هاي انجمن --- بپرسيد
خب راحت مي تونيد از ديال آپ استفاده كنيد
چون اصلا نيازي نيست موقع دريافت فايل ،كانكت باشيد
براي اطلاعات بيشتر از بچه هاي انجمن --- بپرسيد
مشکل استفاده از دیال آپ اینه که خط تلفن اشغال میشه واسه همین دنبال adsl هستم.
در ضمن نمی خوام از دانلود آفلاین استفاده کنم ، به همین خاطر حتما باید کانکت باشم.
مشکل استفاده از دیال آپ اینه که خط تلفن اشغال میشه واسه همین دنبال adsl هستم.
در ضمن نمی خوام از دانلود آفلاین استفاده کنم ، به همین خاطر حتما باید کانکت باشم.
داداش ما چیزی به اسم سرویس سند تنها نداریم.برای ماهواره ای هم Adsl رو بگیر همین مدلی که همه میگیرن.من خودم ماهواره ای استفاده میکنم برای سند ازadsl128 استفاده میکنم.
||SIAVASH||
30-11-2007, 18:35
اسمت رو نمیدونم :D ولی end adsl جان !! مثیکه میگن نا محدوده !! آره ؟؟؟ شما adsl چند kb گرفتید ؟؟ سرعت دانلودتون ؟؟؟ قیمت ؟؟؟؟ از رانژه صبا نت هست ؟؟
داداش ما چیزی به اسم سرویس سند تنها نداریم.برای ماهواره ای هم Adsl رو بگیر همین مدلی که همه میگیرن.من خودم ماهواره ای استفاده میکنم برای سند ازadsl128 استفاده میکنم.
خوب مشکل محدودیت حجمی سرویس های adsl رو چیکار میکنی شما؟ من این سرویس رو در اصل برای کارای دانلودی حجیم می خوام . و در صورت استفاده از سرویس های شرینگ p2p ، چون سند بالایی هم دارن با مشگل مواجه میشم.
||SIAVASH||
01-12-2007, 13:13
شما میتونید از adsl پارس آنلاین و یا همیار استفاده کنید که نامحدود میدن
میگم من بد شناسم یا مخابرات و شرکت ها اینطورین که الان یک هفته گذشه ولی خطم هنوز وصل نشده.
آی دی ام داره فحشم میده از بس لینک گذاشتم توش
Mohsen khan
03-12-2007, 07:38
میگم من بد شناسم یا مخابرات و شرکت ها اینطورین که الان یک هفته گذشه ولی خطم هنوز وصل نشده.
آی دی ام داره فحشم میده از بس لینک گذاشتم توش
خب شركت چي مي گه ؟
با سلام خدمت همگي دوستان.
چندتا سوال داشتم:
1-كدوم مركز مخابراتها تو شيراز اصلا adsl رو پشتيباني نميكنن؟(كه حتما مركز مخابرات ما هم جزوش هست)
2-اينطور كه من تو اين 60 صفحه فهميدم مخابرات خودش adsl نميده و از شركتهاي ديگه ميگيره درسته؟
با تشكر
رفقا !
صبانت دیروز تا حالا سرعتش افتضاح شده ؟
برای شما همین طوره یا واسه من قاط زده؟
تا به حال هیچ وقت به این افتضاحی نبودش :(
رفقا !
برا من كه خوبه.
چندتا سوال داشتم:
1-كدوم مركز مخابراتها تو شيراز اصلا adsl رو پشتيباني نميكنن؟(كه حتما مركز مخابرات ما هم جزوش هست)
2-اينطور كه من تو اين 60 صفحه فهميدم مخابرات خودش adsl نميده و از شركتهاي ديگه ميگيره درسته؟
با تشكر
با سلام دوباره .
كسي نيست جواب ما جنوب شهري ها رو بده
با تشكر
cross_road
03-12-2007, 20:01
رفقا !
برای من هم همینجور شده...شده مثل Dial Up
Nikolas_95
03-12-2007, 20:48
با سلام دوباره .
كسي نيست جواب ما جنوب شهري ها رو بده
با تشكر
سلام
اختیار دارید پایین و بالایه شهر نداریم
مرکز مخابراتیتون رو باید بگید تا دوستان اگه بدونن بگن که جایی ساپورتش میکنه یا نه
iraniansatellite
03-12-2007, 21:47
امین نت که فعلا بد نیست و جواب میده
راستی از قیمت ها هم کم نکردند ها
Nikolas_95
03-12-2007, 21:54
امین نت که فعلا بد نیست و جواب میده
راستی از قیمت ها هم کم نکردند ها
آره ، امروز زنگ زدم پرسیدم کلا آب پاکی رو ریختن رو دستمون ، گفت خبری از کاهش قیمت نیست
قرار شده به جایه پایین آوردن قیمت ، کیفیت و سرعت بالا بره
میگفت پهنایه باند بخریم تا پهنایه باند امین نت برسه به 20 مگ
حالا کی عملی بشه خدا میدونه
با سلام دوباره خدمت دوستان.
اول از شما آقاي Nikolas_95 تشكر ميكنم كه ما رو تحويل گرفتي
مركز مخابرات ما وصال است.(كه شايد تا حالا اسمشم نشنيده باشيد)
و مربوط به پيش شماره هاي 750-751-752 ميشه
با تشكر
Nikolas_95
04-12-2007, 15:29
با سلام دوباره خدمت دوستان.
اول از شما آقاي Nikolas_95 تشكر ميكنم كه ما رو تحويل گرفتي
مركز مخابرات ما وصال است.(كه شايد تا حالا اسمشم نشنيده باشيد)
و مربوط به پيش شماره هاي 750-751-752 ميشه
با تشكر
اختیار داری دوست عزیز
با امین نت تماس گرفتم متاسفانه پشتیبانی نمیکنه :41:
الان صبا نت تعطیله(این موقع ظهر) وگرنه خودم تماس میگرفتم ، حالا این شمارش خودتون میتونید تماس بگیرید ببینید پشتیبانی میکنه یا نه:8310000
البته این دوتا شرکت بزرگ شیراز پشتیبانی نکنن ، احتمالش کمه که بقیه هم پشتیبانی کنن اما خب محال نیست
موفق باشی :46::10:
||SIAVASH||
04-12-2007, 15:40
1 . Hpka من جایی نتونسم برات پیدا کنم که خدمات بده
2 . سرعت صبانت ها ماله بقیه خوبه ؟؟؟ 128kb ها با چند دانلود میکنن ؟؟
3 . شبهاش چرا این قدر بد شده
||SIAVASH||
04-12-2007, 15:45
من صبا نت رو پرسیدم گفت نه !! همیار هم نه !! پارس آنلاین هم نه!!!
Nikolas_95
04-12-2007, 16:12
من صبا نت رو پرسیدم گفت نه !! همیار هم نه !! پارس آنلاین هم نه!!!
ممنون از زحمتت سیاوش جان
دوست عزیز،شما هم ناراحت نباش مرکز وصال هم حتما در آینده تحت پوشش قرار خواهد گرفت ، مخصوصا اگه یه عده ای تماس بگیرن با شرکتی و بگن خواهانیم
چون شرکت میترسه بزنه اما صرفه اقتصادی نداشته باشه و مشتری زیادی نداشته باشه
هرچند مسائل فنی هم دخیل هستند
آقاي ||SIAVASH|| و آقاي Nikolas_95 از شما بخاطر زحمتي كه كشيديد تشكر ميكنم
متاسفانه فكر نكنم حالا حالا ها پشتيباني كنن.واقعا خوش به حال همتون كه حد اقل ميتونيد adsl داشته باشيد.
يعني مخابرات خودش adsl نميده و از شركتهاي ديگه ميگيره درسته؟
با تشكر
آره ، امروز زنگ زدم پرسیدم کلا آب پاکی رو ریختن رو دستمون ، گفت خبری از کاهش قیمت نیست
قرار شده به جایه پایین آوردن قیمت ، کیفیت و سرعت بالا بره
میگفت پهنایه باند بخریم تا پهنایه باند امین نت برسه به 20 مگ
حالا کی عملی بشه خدا میدونه
دوست عزیز اطلاع دارین الآن پهنای باند aminnet چقدره؟
Nikolas_95
04-12-2007, 19:02
دوست عزیز اطلاع دارین الآن پهنای باند aminnet چقدره؟
بله،اینجور که میگن 12 مگ هست
||SIAVASH||
04-12-2007, 19:55
نخیر hok34 جان !! باید شرکت های adsl بزارن امکانات رو تو مرکز مخابراتی vbmenu_register("postmenu_1870937", true);
رفقای صبا نت ی !
میگن مشکل از مرکز مخابرات تون هستش ! (امیرکبیر)
بچه محدوده ما (مرکز امیر کبیر) مشکلی ندارن ؟!
سرعت اومده پایین, هر از گاهی دوباره بر میگره سر جاش اما همش چند دقیقه !
ممنون.
پس سرعت منو چی میگی ...
Saba 64.Kbp
سرعت شبانه روی 6 تا 10 و روزانه هم تقریبا مثله شبانس
راستی من مرکز حضرتی هستم .
خیلی افتضاح شده این چند روزه :(
مشکل از مخابراته چون مال من اینطوری نیست
مرکز ابوذر
من حرفمو پس ميگيرم.
الان مال منم سرعتش كم شده.
من میخوام صبا نت بگیرم قیمت چقدره 256 یا 512
با سلام .
آقاي ||SIAVASH|| ممنون بخاطر جوابتون.
يه سوال ديگه داشتم:
پيش شماره 729 مربوط به كدام مركز مخابرات ميشه و آيا اين مركز مخابرات adsl رو ساپورت ميكنه؟
با تشكر
با سلام .
يه سوال ديگه داشتم:
پيش شماره 729 مربوط به كدام مركز مخابرات ميشه و آيا اين مركز مخابرات adsl رو ساپورت ميكنه؟
با تشكر
فكر كنم پشت فيش تلفنتون مركز مخابراتيتون رو نوشته باشه.
بهتره زنگ بزنيد به شركتهاي adsl مثل امين نت و صبا ؛ تا ببينيد شماره شما رو ساپورت ميكنن يا نه.
kaveh1589
07-12-2007, 11:22
با سلام .
يه سوال ديگه داشتم:
با تشكر
فكر مي كنم حومه مرودشت باشه
بعيد ميدونم adsl رو ساپورت كنه
تکرار :::
کسی از لاوان نگرفت ؟؟؟
ali80 جان گرفتی ؟؟؟
با سلام خدمت تمام دوستان و معذرت خواهی بخاطر بد قولی، خط تلفن من3 هفته است که با مشکل اساسی مواجه شده و الانم با
dial-up اومدم.
دارم توی مخابرات بررسی میکنم ببیتم مشکل چیه.
kaveh1589
07-12-2007, 22:55
من دو سه روزه نميتونم ريز مصرفم رو ببينم
نه سايت صبانت باز ميشه نه ان اجي اس نت
آيا سايت ديگري براي مشاهده ريزمصرف وجود دارد؟
صبانت گویا زپرت زده !!!!
میگن از مخابرات, زنگ زدم گفت خط شما مشکلی نداره ؟!
در هر صورت اگر فردا صبح درست نشد شرکت رو روی سرشون خراب میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پول دادیم مصرف کنیم نه مثل دایل آپ بشه و حتی بدتر از اون
خدایش انقدر طول میکشه گوگل رو باز کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این شرکت به تازگی شیراز هم ساپورت میکنه پهنای باند خوبی هم داره در ضمن یکی از بهترین شرکتهای adsl هم هست برای اطلاعات بیشتر میتونید به این سایت سر بزنید ......
لیست قیمتها .......
مراکز مخابراتی تحت پوشش ........
در مورد شاتل .. اگه مثلا سرویس 128 بگیری ، شبانه رایگان هم سرعتش 128 هست یا نامحدود .
من دو سه روزه نميتونم ريز مصرفم رو ببينم
نه سايت صبانت باز ميشه نه ان اجي اس نت
آيا سايت ديگري براي مشاهده ريزمصرف وجود دارد؟
امتحان کن شاید جواب داد
در مورد شاتل .. اگه مثلا سرویس 128 بگیری ، شبانه رایگان هم سرعتش 128 هست یا نامحدود .
من خودم هنوز تست نکردم ولی از برادرم که تهرانه و این سرویس رو داره پرسیدم میگه شبانه هم با هر سرعتی که گرفتی (طبق مثال شما همون 128 ) جمعه ها هم رایگان هستیش .
Mohsen khan
08-12-2007, 15:25
هزينه نصب اوليه اش زياده
15000 تومان
آقا من از صبا نت گرفتم میگن اکانت رو به چهار نفر تقسیم میکنن ولی بقیه شرکت ها 1به 6 یا 1 به 8 هست راست میگن . ضمناً من هنوز وصل نشدم و لی تماس گرفتم منشیه میگفت آقا 72 ساعت تا یک هفته طول میکشه که وصل شی راستی هزینه اولیه هم 10 تومن گرفت مگه خیلی مشکله (اگه کسی بلده یه آموزش بزاره تا بقیه نخوان اینقدر پول بدن )
سلام دوستان من چند روزيه با اينترنتم مشكل پيداكردم مشكلمم اينه كه اون دو تا كامپيوتر از اون پايين رفتن ولي چند وقتي يك بار ميان ولي اون موقع اصلا مرورگرم هيچ سايتي رو باز نميكنه مشكل از كجاست . اينترنتمم فارس نت سمانه هست؟؟؟؟؟؟
Usb جان اينا هزينه نصب رو ميگيرن چه خودتون نصب كنين چه اونا پس بهتره خودشون براتون نصب كنن . در واقع هزينه نصب يه چيز اجباريه بخوري پاته نخوري پاته .
Usb جان اينا هزينه نصب رو ميگيرن چه خودتون نصب كنين چه اونا پس بهتره خودشون براتون نصب كنن . در واقع هزينه نصب يه چيز اجباريه بخوري پاته نخوري پاته .
نخیر جانم.
هزینه ی اتصال خط تلفن یا به اصطلاح رانژه از هزینه ی نصب مودم در منزل جداست:41:
نصب مودم اصلا کاری نداره.من توصیه میکنم خودت انجام بدی و پول مفت به کسی ندی:46:
بالاخره اینترنت من وصل شد.هنوز نمیدونم دقیقا مال کجاست
ولی اینجوری که من فهمیدم ip من مال چهار محال و بختیاری هست:18:.نمیدونم تو شیراز قحطی پهنای باند شده که بعضی شرکت ها میرن از این جور جاها پهنای باند میگیرن.
سرعت چطوریه
چه سرویسی گرفتی؟
نخیر جانم.
هزینه ی اتصال خط تلفن یا به اصطلاح رانژه از هزینه ی نصب مودم در منزل جداست:41:
نصب مودم اصلا کاری نداره.من توصیه میکنم خودت انجام بدی و پول مفت به کسی ندی:46:
من كه هرجا پرسيدم گفتن چه خودت نصب كني چه ما هزينه رو ميگيريم. در مورد ip چهار محال و بختياري هم من پسر خالم اونجاست خود شهر شهركرد يه اينترنت adsl نداره اينا ديگه رفتن از كجا اوردن خيلي خنده داره فكر كنم توي خود استان يه خط adsl فقط وجود داره.سرعت اينترنتت خوبه راضي هستي؟؟؟
من كه هرجا پرسيدم گفتن چه خودت نصب كني چه ما هزينه رو ميگيريم. در مورد ip چهار محال و بختياري هم من پسر خالم اونجاست خود شهر شهركرد يه اينترنت adsl نداره اينا ديگه رفتن از كجا اوردن خيلي خنده داره فكر كنم توي خود استان يه خط adsl فقط وجود داره.سرعت اينترنتت خوبه راضي هستي؟؟؟
آره امين نت اينجوريه ولي صبا پول جدا براي نصب مودم ميگيره.
Nikolas_95
10-12-2007, 20:36
سلام
آقا جدیدا مثله اینکه امین نت پهنایه باند کم آورده و یه سری یوزرها هم شاکی هستن و به گفته خودشون دیگه یوزر جدید نمیگیرن تا پهنایه باند اضافه بشه
الان حدود 12 مگ دارن و قراره بشه 20 مگ
البته میگن خیلی وقته درخواستش رو به مخابرات دادن اما هنوز که خبری نشده
حالا مشکل از خودشون هست یا از مخابرات خدا میدونه
سرعت چطوریه
چه سرویسی گرفتی؟
سرویس 128 به مدت 3 ماه محدودیت فکر کنم 10 GB باشه ولی عجیب اینجاست که account من به اندازه ی 39000 تومان شارژ شده و مبلغ مالیات مخابرات ازش کم نشده.
عجیب تر هم اینه که هر گیگابایت 350 تومان حساب میکنه یعنی اینجوری بیشتر از 10GB میشه.
من که هنوز سر در نیاوردم چی به چیه.
ممنون از پاسخ
می گم نامحدود هم داشتن که چرا نگرفتی
سرعت دانلود چقدره
نتایج تست سرعت اینترنت جدید من:
Download: 20Kbyte/s
Upload: 12Kyte/s
در کل دانلودش برای من از صبا کمتره ولی آپلودش خیلی بیشتره.
درضمن این مرکز با مودم من خیلی بیشتر سازگاری داره(مودمم Dlink هست) شایدم دستگاهشون بهتره چون من وقتی از صبانت داشتم SNR Margin Downstream همیشه بین 7 تا 10-12 بود و بعضی مواقع زیر 6 هم میرفت و خط از حالت سنکرون خارج میشد ولی الان همیشه بالای 17 هست البته upstream تغییر نکرده و تضعیف خط هم مثل قبل هست
الان سرعت دانلود و آپلود مراکز دیگه در چه وضعی هست؟؟
ممنون از پاسخ
می گم نامحدود هم داشتن که چرا نگرفتی
سرعت دانلود چقدره
دانلود حجیم فقط با اینترنت دانشگاه.
خط :18:20Mbps
سرعت دانلود 1Mbyte/s:18:
آره مال دانشگاه که خیلی خفنه
سرعت دانلود 20 برای 128 که خوبه
من می خواستم بگیرم از این شرکت ولی دیدم حوصله الاف شدن به خاطر مخابرات رو ندارم
همون صبانت رو تمدید کردم
آره مال دانشگاه که خیلی خفنه
سرعت دانلود 20 برای 128 که خوبه
من می خواستم بگیرم از این شرکت ولی دیدم حوصله الاف شدن به خاطر مخابرات رو ندارم
همون صبانت رو تمدید کردم
خوب کاری کردی چون منو 3 هفته الاف کردند تازه ip صبا valid هست ولی این یکی اینجوری نیست اگه بخوای بدون پریمیوم از رپید چیزی بگیری نابود میشی
ahriman323
11-12-2007, 16:05
دانلود حجیم فقط با اینترنت دانشگاه.
خط :18:20Mbps
سرعت دانلود 1Mbyte/s:18:
سلام
كجاست دانشگاتون؟؟؟نكنه جز پرسنلي ؟
سرويس خونتونو از لاوان گرفتيد؟
کتابخونه دانشگاه ملاصدرا
حیف که ما اونجا نیستیم
کتابخونه دانشگاه ملاصدرا
حیف که ما اونجا نیستیم
فایل حجیم داشتی ،عجله هم نداشتی ،لینک مستقیم هم داشتی در خدمتیم.:20:
سلام
كجاست دانشگاتون؟؟؟نكنه جز پرسنلي ؟
سرويس خونتونو از لاوان گرفتيد؟
نفرین میکنی نه بابا دانشجو هستم البته تا وقتی که اخراج بشم.:27:
سرویس خونمون هنوز نفهمیدم از کجاست.ولی لاوان نیست همیار نیست امین نیست صبا هم نیست
نفرین میکنی نه بابا دانشجو هستم البته تا وقتی که اخراج بشم.:27:
سرویس خونمون هنوز نفهمیدم از کجاست.ولی لاوان نیست همیار نیست امین نیست صبا هم نیست
بيست سواليه؟ آلودگي هوا ؟ آلودگي صوتي ؟ آتيش؟ ها ! آتيــــــــــش . راهنماي شهرك ؟ شهر بازي؟ ...:31:
ahriman323
12-12-2007, 00:53
بيست سواليه؟ آلودگي هوا ؟ آلودگي صوتي ؟ آتيش؟ ها ! آتيــــــــــش . راهنماي شهرك ؟ شهر بازي؟ ...:31:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اي دي اس ال رابينسون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
internet
12-12-2007, 11:24
تماس گرفتم لاوان
سايتش همين شبکه رايانه شيراز هست که فعلا نه به داره نه به بار يعني هنوز ديزاين قبلي هست
shirazcom.com
قيمت يک ماهه نامحدود هم 21 تومان هست adsl2
بقيه رو سوال نکردم
قيمت ها بالاست به نظر من اينترنت در شهري که پايتخت الکترونيک و فرهنگي و غيره هست براي کاربران بسيار بالاست
شما فرض کن بخواي ماهيانه 21 هزار تومن فقط پول اينترنت بدي خيلي حرفه ساليانه مي شه حدود سيصد هزار توماان
که فکر کنم اينترنت براي مردم بايد به صورت در حد رايگان باشه که متاسفانه اين قيمت ها براي اقشار پر درآمد هم بالا هست ديگه چه برسه به اکثريت متوسط جامعه که اين هزينه ها براشون کمرشکن هست
کسی اینجا اینترنت لاوان داره کمک کنه مرکز اصلیش رو پیدا کنیم؟؟؟
من فکر میکنم لاوان بیشتر یک شرکت دلال باشه و پهنای باند مخصوص خودش نداشته باشه.
اگه یک نفر که لاوان داره ip خودشو چک کنه همه چیز معلوم میشه.
آقا من از صبا نت گرفتم چرا از وقتی اینترنتم رو وصل کردند این ارور رو میده
اتفاقا برای منم یه چند ماهی میشه که این ارور رو میده .......
نمیدونم چشه ولی نه سرعتم غیرعادیه و نه سیستمم میریزه به هم ...
end adsl
12-12-2007, 20:22
سلام ، من از لاوان سرویس می گیرم ، سرویس هاش بد نیست .
سلام ، من از لاوان سرویس می گیرم ، سرویس هاش بد نیست .
لطفا یه سری به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بزن و برامون یک screenshot بزار
مال من:
ahriman323
12-12-2007, 22:47
اين ارور واسه منم مياد بيشتر صبح ها هستش
فكر كنم مال همه همينجوري باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
meysamfx
12-12-2007, 23:22
دوستان سلام
از امین نت و صبا کدومشون ای پی ولید و استاتیک می دهند
ا
لطفا یه سری به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بزن و برامون یک screenshot بزار
مال من:
می گم این سایته مشکل داره
مال من ( صبانت ) رو طرفای زنجان زده :18: :31:
اين ارور واسه منم مياد بيشتر صبح ها هستش
فكر كنم مال همه همينجوري باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که این مشکل رو ندارم
من زنگ زدم تا درستش كنه . بلد نبودن :13:
من وقتي با امين بودم اصلا همچين چيزي نميومد فقط يه چند بار اومد بعدش ديگه نيومد. ولي صبا از اول تا حالا هي مياد.
لطفا یه سری به سایت
مال من:
چه جالب من همكنون از همدان در خدمتتون هستم :31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اي دي اس ال رابينسون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه .... برای منم همدانه
Nikolas_95
13-12-2007, 13:34
لطفا یه سری به سایت
ماله منو که وسط بیابونهایه شهرکرد و بروجن نشون میده ،نمیدونستم وسط بیابون هم adsl وجود داره :31:
عجب !!!:18:
پس اینترنت هممون از وسط بیابون تامین میشه:27::27::27:
من قبلا که از صبا نت داشتم اسم isp رو شرکت نداگسنر صبا یا یک همین جور چیزی میزد ولی مکانشو چک نکرده بودم الان INFORMATION TECHNOLOGY COMPANY میزنه اسم isp شما درست هست؟؟
من با سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهم امتحان کردم که مکان رو تهران میده
اگه میتونید سایت بالا رو هم یه امتحانی بکنید
نتایج:
ولی شاید چون ip مال ایران هست مکان رو همینجوری الکی مرکز ایران بزنه،شما هم چک کنید ببینید طول وعرض جغرافیاییتون مثل مال من هست یا نه
من با سایت هم امتحان کردم که مکان رو تهران میده
اگه میتونید سایت بالا رو هم یه امتحانی بکنید
نتایج:
این یکی که به کل از مرحله پرته...
برای من زده از اردن!!!!!!!!!!!حالا اون یکی ایرانشو درست میگفت جاش غلط بود اما این یکی که از بیخ مشکل داره.........
لطفا اسم ISP رو هم بنویسید ،شاید با جمع آوری اطلاعات بچه ها به یک نتایجی برسیم:20:
اینم یک سایت دیگه اگر نتایج عجیب و غریب میگیرید:
من قبلا صبا داشتم با PPPoE کانکت میشدم این پیغام رو نمیداد امتحان کن شاید درست شد
این دوتا سایت جدیده درسته مال منو میزنه شیراز ( صبانت )
Nikolas_95
13-12-2007, 21:57
اولی که برایه من هم اردن مینوشت :18::31:
دومی هم گفت ایران(اطلاعات مفید دیگه ای ندیدم توش)
اولی که برایه من هم اردن مینوشت :18::31:
دومی هم گفت ایران(اطلاعات مفید دیگه ای ندیدم توش)
اسم ISP شما رو درست میزنه یا نه؟؟
end adsl
13-12-2007, 22:11
بابا چرا در مورد لاوان یکی جواب نمیده !!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام سیاوش جان ، مشکلت چیه ؟ :10:
من خودم مشترک لاوان هستم .
Nikolas_95
13-12-2007, 22:14
اسم ISP شما رو درست میزنه یا نه؟؟
هوم؟ ندیدم ، کدومش ؟ اولی یا دومی؟
سلام سیاوش جان ، مشکلت چیه ؟ :10:
من خودم مشترک لاوان هستم .
عزیز دل برادر اگه میشه یه سری به سایت ip2location.com بزن و IP تو بهمون بده.
هوم؟ ندیدم ، کدومش ؟ اولی یا دومی؟
ip2location.com قسمت Connecting through مال من:
INFORMATION TECHNOLOGY COMPANY (ITC)
end adsl
13-12-2007, 23:19
عزیز دل برادر اگه میشه یه سری به سایت ip2location.com بزن و IP تو بهمون بده.
باشه ، عزیز دل برادر ، اگه اجازه بدین شنبه ، البته اگر فرست کنم .:20:
Sec Expert
14-12-2007, 00:38
سلام دوستان من از صبا گرفتم خیلی هم راضیم معمولا سرعت دانلود بالا ست اما متاسفانه تفاوت چندانی رو بین دایل آپ و adsl در load صفحات نمی بینم
راستی کسی می تونه بگه این آی پی مال کجاست؟: 78.39.194.82
meysamfx
14-12-2007, 03:06
بابا دمتون گرم یکی نباید جواب ما رو بده
خیلی کارتون درسته
Adel1977
14-12-2007, 08:42
دوستان با سلام من می خواهم 2 تا پی سی رو با کابل کراس مستقیما به هم وصل کنم. کسی میتونه راهنمای گام به گام به من بده؟ ممنونم
بابا دمتون گرم یکی نباید جواب ما رو بده
خیلی کارتون درسته
صبانت رو نمیدونم ولی امین نت میده.البته 8 تومن بیشتر میگیرن برای valid ip
احتمالا صبانت هم باید بده.
سلام دوستان من از صبا گرفتم خیلی هم راضیم معمولا سرعت دانلود بالا ست اما متاسفانه تفاوت چندانی رو بین دایل آپ و adsl در load صفحات نمی بینم
راستی کسی می تونه بگه این آی پی مال کجاست؟: 78.39.194.82
فرض1: IP معتبر نیست
نتیجه ی اخلاقی1:این IP مربوط به شبکه ی داخلی مرکز اینترنت شما میشه و مرکز شما با یه IP دیگه به اینترنت وصل میشه
فرض2:IP معتبر هست
نتیجه ی اخلاقی2: سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچاییده:27:
Nikolas_95
14-12-2007, 13:49
صبانت رو نمیدونم ولی امین نت میده.البته 8 تومن بیشتر میگیرن برای valid ip
احتمالا صبانت هم باید بده.
یکی از دوستام که از صبا گرفته همینجوری و بدونه اینکه درخواستی بده آی پی اش ولید شده!
صبا نت از بس بزرگه یه سری سوتی هایی میده
نتیجه ی اخلاقی1:این IP مربوط به شبکه ی داخلی مرکز اینترنت شما میشه و مرکز شما با یه IP دیگه به اینترنت وصل میشه
نتیجه ی اخلاقی2: سایتچاییده:27:
این سایته که نابوده، مارو میگه اردن اونو دیگه نباید هم بشناسه
یکی از دوستام که از صبا گرفته همینجوری و بدونه اینکه درخواستی بده آی پی اش ولید شده!
صبا نت از بس بزرگه یه سری سوتی هایی میده
این سایته که نابوده، مارو میگه اردن اونو دیگه نباید هم بشناسه
منم از صبا که داشتم IP ولید بود ولی ُStatic نبود دوستمون فکر کنم دنبال IP استاتیک هست
ahriman323
14-12-2007, 19:43
من زنگ زدم تا درستش كنه . بلد نبودن :13:
من وقتي با امين بودم اصلا همچين چيزي نميومد فقط يه چند بار اومد بعدش ديگه نيومد. ولي صبا از اول تا حالا هي مياد.
دقيقا منم كه قبلا رو امين نت همچين مشكلي نداشتم از وقتي امدم رو صبا اينطوري شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارور صبا نت
هركي تونست اين مشكلو حل كنه جايزه ميگيره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ahriman323
14-12-2007, 19:56
تکراری/ویرایش
||SIAVASH||
15-12-2007, 14:01
این مشکلی که میگید ماله صبا نت هست اصلا ربطی به صبا نداره و مربوط به خودتون هست !!! شما تو tcp/ip
های کانکشن ها تون که شاید ماله لن شاید ماله وایرلس و ... باشه 2 تا آی پی یک شکل وارد کردید !!! برید همه آی پی ها رو چک کنید !!!!
||SIAVASH||
15-12-2007, 14:08
END ADSL
برو تو ip2location.com ببین میگه ماله صبال نت هست ؟؟؟؟
لاوان نا محدود میده ؟؟؟؟ شما چند kb گرفتید؟>؟؟؟ سرعت دانلودتون چنده ؟؟؟
صبا نت چند تا نمایندگی داره
یکیش به نام داده نمای جنوب تو ملاصدرا هست تو یه کافی نتی هم هست
یعنی من بی تربیت تر از ها ندیدم
افتضاح و بس
والا من رو از صبا زده کردند
رفتم امین نت فعلا مشکل ندارم.
amirsaeed
16-12-2007, 20:30
با سلام
بچه ها همونطور که میدونید زمانی که هنوز adsl نیومده بود و کارتهای اینترنت یا بقولی dial up رواج بیشتری داشت
یکی از مطئن ترین isp ها که به نظر من همیشه سویسهاش عالی بود شرکت callwithme بود میخواستم ببینم کسی از دوستان اطلاع نداره که این شرکت adsl میده یا نه ؟؟؟؟ مگه میشه همچین شرکتی adsl نداشته باشه میخواستم اگه دوستان اطلاعی دارند ما رو هم در جریان بزارند میگن شرکتش تو خیابونه ولیعصر قصردشته یه کم بالا تر از کافی نت تندیس البته من خودم تو سایتش رفتم چیز خاصی در مورد adsl ننوشته بود فقط یه سری تو ضیحات کلی مطمئنا اگه dsl داشته باشه باید چیزه خوبی باشه دوستان ما رو هم در جریان بزارید .
نتیجه ی اخلاقی2: سایتچاییده:27:
برین اینجا درست کار میکنه
تازه مال من صبانت رو هم نوشت :5:
Nikolas_95
17-12-2007, 23:02
برین اینجا درست کار میکنه
تازه مال من صبانت رو هم نوشت :5:
برایه من که کلا تعطیله
آی پی مو هم اشتباه میده
سلام
يك سوال كاملا ابتدايي:31: شرمنده ولي خوب واقعا نمي دونم!!!!:41:
من الان حدود 10 روزه Adsl ام وصل شده.
از كجا بايد بفهمم كه تا حالا چقدر از حجم را استفاده كردم و چه قدر برام مونده؟؟؟؟؟
سرعت دانلودم را از كجا بفهمم؟
ممنون مي شم كمك كنيد.:46:
دقيقا منم كه قبلا رو امين نت همچين مشكلي نداشتم از وقتي امدم رو صبا اينطوري شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هركي تونست اين مشكلو حل كنه جايزه ميگيره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جایزش چی هست تا بهت راه حل بگم
ahriman323
18-12-2007, 00:15
جایزش چی هست تا بهت راه حل بگم
مرسی عزیز فعلا مشکل با راهنمایی ||siavash|| حل شد:46:
الان رفتم به آدرسي كه يكي از بچه ها توي اين تاپيك گذاشته بود و شماره كاربر ام را وارد كردم و مقدار مصرف و مقدار باقي مانده ام را ديدم.
ولي يك چيز عجيب!!!!
من از صبا نت گرفتم و سرويس 128 يك ماهه با 4 گيگ حجم و هزينه ماهيانه24600 تومان.
ولي الان كه توي سايت ديدم اينطوري نوشته:
كلاس:B3: 93 days
و مجموع حجم مصرفي و باقيمانده هم ميشه 10 گيگ
به نظرتون برام 3 ماهه با حجم 10 گيگ وصل كردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ahriman323
18-12-2007, 00:30
اره اگه تا چند روز دیگه اگه تغیرش نداد برو حالشو ببر:31::19:
من بدبخت میرم 3 ماهه میگیرم میان یه ماه میدن بهم باید برم درستش کنم:41:
این مشکلی که میگید ماله صبا نت هست اصلا ربطی به صبا نداره و مربوط به خودتون هست !!! شما تو tcp/ip
های کانکشن ها تون که شاید ماله لن شاید ماله وایرلس و ... باشه 2 تا آی پی یک شکل وارد کردید !!! برید همه آی پی ها رو چک کنید !!!!
يعني من الان كجا رو برم بگردم ! (به قول اهريمن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برایه من که کلا تعطیله
آی پی مو هم اشتباه میده
ایناها این مال من
ahriman323
18-12-2007, 11:12
يعني من الان كجا رو برم بگردم ! (به قول اهريمن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):46:
Control Panel>>Network Connections>>Local Area Connection>>TAB general
گزینه اینترنت پرتکل TCP/IP غیر فعال کن وبعد هم ok کن
Control Panel>>Network Connections>>Local Area Connection>>TAB general
گزینه اینترنت پرتکل TCP/IP غیر فعال کن وبعد هم ok کن
دستت درد نكنه :10:
يعني ميشه ديگه از دستش راحت بشم .
Nikolas_95
18-12-2007, 14:05
ایناها این مال من
چه جالب
برایه من آی پی مو هم اشتباه میده چه برسه به آی اس پی
اره اگه تا چند روز دیگه اگه تغیرش نداد برو حالشو ببر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif
من بدبخت میرم 3 ماهه میگیرم میان یه ماه میدن بهم باید برم درستش کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
فكر كنم مال من و شما را جابجا وصل كردن:27::7: من حالشو مي برم:8: :26:شماهم برو دنبالش تا درست بشه:46:
يك خبر:
صبا نت توي سايتش امكان شارژ الكتروني گذاشته.
جدي جدي بايد برم بگم واسم درستش كنن؟ واسم مشكل پيش مي ياد؟ يا بذارم بعد سه ماه الكتروني شارژ كنم؟:21:
ahriman323
18-12-2007, 15:18
فكر كنم مال من و شما را جابجا وصل كردن:27::7: من حالشو مي برم:8: :26:شماهم برو دنبالش تا درست بشه:46:
يك خبر:
صبا نت توي سايتش امكان شارژ الكتروني گذاشته.
جدي جدي بايد برم بگم واسم درستش كنن؟ واسم مشكل پيش مي ياد؟ يا بذارم بعد سه ماه الكتروني شارژ كنم؟:21:
صبا نت مال منو کم داده بودن خودشون درستش کردن
ولی امین نت کم داده بودن زنگ زدم بهشون
تا چند روز دیگه اگه تغیر نکنه ثابته :31: :34: نه بابا چه مشکلی حالا خودشون یه حالی بهت دادن:33:بعدا برو شاژش کن
من که راحت شدم
باتشکر از سیاوش عزیز
amirsaeed
18-12-2007, 18:26
نه نمی ده adsl
از کجا مطمئنی که callwithme
adsl نمیده ؟؟؟؟
راستی شرکت فرس که من خودم یه مدت زیادی از کارتهای اینترنتش استفاده میکردم adsl میده شرکتش باز تو ولیعصره کسی از این نگرفته adsl ؟؟؟؟
Nikolas_95
18-12-2007, 21:43
از کجا مطمئنی که callwithme
adsl نمیده ؟؟؟؟
راستی شرکت فرس که من خودم یه مدت زیادی از کارتهای اینترنتش استفاده میکردم adsl میده شرکتش باز تو ولیعصره کسی از این نگرفته adsl ؟؟؟؟
می تونید زنگ بزنید به callwithme بپرسید 6274677
به من گفت تا قبل از عید احتمالا میاره!
amirsaeed
19-12-2007, 01:06
می تونید زنگ بزنید به callwithme بپرسید 6274677
به من گفت تا قبل از عید احتمالا میاره!
خیلی خوبه چون باید چیز با کیفیتی باشه
در ضمن اینم adsl شرکت فرس اینترنت
اگه کسی استفاده کرد نظرشو به دوستان بگه
broken-home
19-12-2007, 06:43
سلام به همه.
من یکی دو ماهی پیگیر adsl نبودم. میخواستم جدیدا از همیار بگیرم .یادمه نامحدود قیمتش واسه 64 حدود 13000 بود. الان سایتش رو نگاه میکردم قیمتش وحشتناک تغییر کرده و رفته بالا .چی شده ؟ کسی خبر داره جریانش چیه ؟
سلام به همه.
من یکی دو ماهی پیگیر adsl نبودم. میخواستم جدیدا از همیار بگیرم .یادمه نامحدود قیمتش واسه 64 حدود 13000 بود. الان سایتش رو نگاه میکردم قیمتش وحشتناک تغییر کرده و رفته بالا .چی شده ؟ کسی خبر داره جریانش چیه ؟
دلیلش در گیری ها کشمکش هایی بود که این شرکتها با شرکت معظم و معزز مخابرات:2: داشتند. توی همین تاپیک اگر پست های دو سه ماه پیش رو بخونی کامل هرکس هرچی می دونسته نوشته.
با توجه به قیمتهایی که زدن و محدودیت حجمی صبانت بهتره چون 64 رو 512 میده تازه ارزون تر هم هست
Mohsen khan
19-12-2007, 11:24
فرس خودش از جاي ديگه اي مي گيره
فروشنده است
ahriman323
19-12-2007, 17:36
دوست عزيز نتيجه اي گرفتي
يكي از دوستان ميگفت من ديگه نميتونم كانكت بشم
دقت كن كه توي Local Area Connection غير فعال كني ولي تو كانكشني كه خودت ميسازي فعال باشهTCP/IP
واسه من كه مثل ساعت كار ميكنه ارورم ديگه نميده
amirsaeed
19-12-2007, 19:26
فرس خودش از جاي ديگه اي مي گيره
فروشنده است
البته میدونم قبلا از آرانیک که نماینده شاتل هست بحث شده ولی تو سایت آرانیک که قیمتها و سرویسهای adsl + و زده به نظر خیلی مناسب میاد کسی از دوستان از این شرکت adsl داره بیاد از کیفیتش واسه ما هم بگه ؟؟؟
end adsl
19-12-2007, 20:24
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHI Tech In Allllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
دوست عزيز نتيجه اي گرفتي
يكي از دوستان ميگفت من ديگه نميتونم كانكت بشم
دقت كن كه توي Local Area Connection غير فعال كني ولي تو كانكشني كه خودت ميسازي فعال باشهTCP/IP
واسه من كه مثل ساعت كار ميكنه ارورم ديگه نميده
از اون موقع تا حالا هنوز نيومده .:20:
ايول فكر كنم ديگه درست شده (آرهLocal Area Connection رو غير فعال كردم :10:)
ولي جالبه من زنگ زدم ؛ مشكلمو كه گفتم نميدونست اصلا اين ارور چي هست ! بعدش بهم آي پي داد. تازه ميگفت مشكل از تهرانه :31:
Mohsen khan
20-12-2007, 07:26
اين روزها چقدر صبانت قطعي داره
براي شما هم همين طوره ؟
دائم ارور 691 مي ده
براي شما هم همين طوره ؟
دائم ارور 691 مي ده
آره بابا .... من که دیروز نتونستم کانکت شم و همش ارور 691 و فکر کنم 730 میزد .......
سرعت شبانه امروز هم که واقعا افتضاح بود ..... سرعت شما چطور بود ؟
شبانه رو من امتحان نکردم
ولی روزانه افتضاح شده اصلا وصل نمیشه :13:
هر دفعه یه ارور میده :27::27:
حالا جالبیش اینه که وقتی کانکت هستم دیس نمیشه ولی اگر دیس کردم دیگه نمی تونم کانکت شم :27::27:
براي شما هم همين طوره ؟
دائم ارور 691 مي ده
آره بابا .... من که دیروز نتونستم کانکت شم و همش ارور 691 و فکر کنم 730 میزد .......
سرعت شبانه امروز هم که واقعا افتضاح بود ..... سرعت شما چطور بود ؟
شبانه رو من امتحان نکردم
ولی روزانه افتضاح شده اصلا وصل نمیشه :13:
هر دفعه یه ارور میده :27::27:
حالا جالبیش اینه که وقتی کانکت هستم دیس نمیشه ولی اگر دیس کردم دیگه نمی تونم کانکت شم :27::27:
اي بابا لعنت به اين ارور 691 ؛من فكر كردم فقط برا من مياد ...
معمولا اگر ديس كانكت كني و دوباره بخواي كانكت بشي اين ارور 691 رو ميده. :13:
شبانه هم ؛ من پريروز امتحان كردم نسبت به قبلنا خيلي كم شده سرعتش.
اي بابا لعنت به اين ارور 691 ؛من فكر كردم فقط برا من مياد ...
معمولا اگر ديس كانكت كني و دوباره بخواي كانكت بشي اين ارور 691 رو ميده. :13:
شبانه هم ؛ من پريروز امتحان كردم نسبت به قبلنا خيلي كم شده سرعتش.
منم قبلا که با صبا داشتم بعضی وقتا همچین پیغامی رو میداد:
PAP Athentication Failed
البه این ارور مال خودم مودم هست و ربطی به ویندوز نداره ،معنیش اینه که سرور احمق اونا هنوز فکر میکنه که شما به اینترنت وصل هستید به همین خاطر اجازه ی ورود دو کاربر با یک یوزر رو نمیده.
برای امتحان میتونید بعد از اینکه این ارور رو گرفتید با دایل آپ به اینترنت وصل بشید و برید توی سایت صبا چک کنید ببینید میزنه کار بر در حال استفاده یا نه.
||SIAVASH||
20-12-2007, 14:11
مرسی عزیز فعلا مشکل با راهنمایی ||siavash|| حل شد:46:
خوبه :D باید برم دیگه نمایندگی رو بگیرم :31: !!!!!!!!!
حالا میرسیم سره جایزه ؟!؟!! چی میخوای بهم بدی ؟؟؟:21:
---------->>>>----------------
ارور 630 و 791 !!!!!!! :: تنها راه حلش اینه که مودم رو حداقل 3 تا 5 دقیقه خاموش کنید و بعد دوباره روشن کنید و برید حالشو ببرید :D
--------->>>>-----------------
شما هم که بهت B3: 93 days دادن برو خوش باش :27: بابا اینا از کجا میفهمن که شما ماه پیش چند دادی !!!
فقط شانس بیاری که نفهمن :D
||SIAVASH||
20-12-2007, 14:12
راستی کسی هست مه مشکل آی پی براش درست نشده باشه ؟؟؟
end adsl
20-12-2007, 14:30
فرس داره از شبکه رایانه سرویس میگیره
amirsaeed
20-12-2007, 14:52
فرس داره از شبکه رایانه سرویس میگیره
این آرانیک چی ؟؟؟ هم نماینده شاتل هست که تو تهران اکثرا ازش راضیا هم سرویساش مناسبه 64 اون که کاملا نامحدوده میده ماهی 15800 البته بدون عوارض و مثلا 128 با 10 گیگ محدودیت و شب از 1 تا 7 صبح و روزهای جمعه مجانیه میده 24800 البته بازم بدون عوارض حالا نمیدونم واقعا خوبه این آرانیک یا اینکه آواز دهل از دور خوش است؟؟؟؟؟؟
Mohsen khan
20-12-2007, 16:01
شبانه رو من امتحان نکردم
ولی روزانه افتضاح شده اصلا وصل نمیشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
هر دفعه یه ارور میده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
حالا جالبیش اینه که وقتی کانکت هستم دیس نمیشه ولی اگر دیس کردم دیگه نمی تونم کانکت شم
دقيقا
روزي ده بار اين طوري مي شه
لااقل اين امين نت هي چي بود
درست و حسابي كانكت مي شد
بازي در نمي آورد
آدم ممكنه فكر كنه اعتبارش تموم شده وبره تمديد كنه
||SIAVASH||
20-12-2007, 17:09
خوب آرانیک آدماش واقعا خوبن !! سرعتش هم منطقیه !! من چند بار خونه یک نفر استفاده کردم ! نمیدونم چند kb بود ولی سرعتش بد نبود !
محسن جان ! من گفتم !! مودم رو چند دقیقه خاموش کنی درست میشه !!!!!! ولی خوب واقعا اذیت میکنه !!!
internet
20-12-2007, 20:05
سلام
اگه خواستيد کانکت بشيد و کانکت نشد بريد به کنترل پنل و network connection بعد از اون روي مودم خودتون راست کليک کنيد و گزينه disable ديسيبل رو بزنيد که غير فعال بشه بعد از مدت کوتاهي enable کنيد بعد از اون باز راست کليک کنيد و سپس ايتم repir بکنيد و بزاريد تا يک ريکاوري انجام بشه و بهينه بشه بعد هم برگرديد و بزنيد روي کانکشن که ساختيد و به adsl وصل بشيد اگه نشد باز مودم رو خاموش کنيد و اگه نصف شب بود خواستيد تماس بگيريد کساني که صبا نت اشتراک دارند با اين شمارها تماس بگيرند:
021-88554123
Mohsen khan
20-12-2007, 22:34
مشكل همين پشتيباني هست
اگر شيراز هم پشتيباني خوبي داشت و 24 ساعته بود
خيلي خوب مي شد
نوشته شده توسط mohsen khan [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
براي شما هم همين طوره ؟
دائم ارور 691 مي ده
پس اين مسخره بازي يك چيز عمومي هست.....
چند بار هم براي من 791 و 630 مياد.
به کنترل پنل و network connection بعد از اون روي مودم خودتون راست کليک کنيد و گزينه disable ديسيبل رو بزنيد که غير فعال بشه بعد از مدت کوتاهي enable کنيد بعد از اون باز راست کليک کنيد و سپس ايتم repir بکنيد و بزاريد تا يک ريکاوري انجام بشه و بهينه بشه بعد هم برگرديد و بزنيد روي کانکشن که ساختيد و به adsl وصل بشيد
من وارد network connection ميشم ولي بعد كجا برم كه مودمم را پيدا كنم؟؟؟؟:9:
ميشه جزئي تر و مرحله به مرحله بگيد؟:45:
لطفا ريكاوري را هم بيشتر توضيح بديد.:11:
||SIAVASH||
21-12-2007, 15:33
من وارد network connection ميشم ولي بعد كجا برم كه مودمم را پيدا كنم؟؟؟؟:9:
ميشه جزئي تر و مرحله به مرحله بگيد؟:45:
لطفا ريكاوري را هم بيشتر توضيح بديد.:11:
خوب اگه با ایترنت ( سیم لن) وصل هستید نوشته local area connection اگه هم usb هسید یه چیزه دیگه هست که الان یادم نمیاد !!
ریکاوری اصطلاح غلطی هست :D
ولی در کل اینی که شما میخواید اینه که برید local area connection رو کلیک رایت کنید و بزنید disable بعد هم بزنی روی repair و دوباره enable کنی
babak_deghat
21-12-2007, 20:54
من 3ماه پیش یه اشتراک 3 ماهه با امین نت بستم.از قطعی ارتباط،اشکال در اتصال و مشکلات احتمالی هر چی بگم کم گفتم.سرعت 64ش هم که ماهی 12تومن براش میگیرن.2gb محدودیت دانلود داره.حالا از ماه جدید نمیدونم از کجا بگیرم.اگه شما میدونین راهنماییم کنین
خوب اگه با ایترنت ( سیم لن) وصل هستید نوشته local area connection
ممنون همين بود.(سيم لن)
حالا خوب خوب فهميدم و مشكلم حل شد:11:
حالا از ماه جدید نمیدونم از کجا بگیرم.اگه شما میدونین راهنماییم کنین
در مجموع حرف هاي بچه ها به نظرم اكثرا از صبانت راضي هستند و در كل از همه سرويس دهنده هاي شيراز بهتر باشه.
این آرانیک چی ؟؟؟ هم نماینده شاتل هست که تو تهران اکثرا ازش راضیا هم سرویساش مناسبه 64 اون که کاملا نامحدوده میده ماهی 15800 البته بدون عوارض و مثلا 128 با 10 گیگ محدودیت و شب از 1 تا 7 صبح و روزهای جمعه مجانیه میده 24800 البته بازم بدون عوارض حالا نمیدونم واقعا خوبه این آرانیک یا اینکه آواز دهل از دور خوش است؟؟؟؟؟؟
كسي آرانيك استفاده كرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ نسبت به صبا نت چطوره؟
Mohsen khan
22-12-2007, 07:21
ماشاله امروز صبانت در حد ديال آپ و ضعيف تر از اون سرعت داره !!!!!
آره .... من خیال کردم فقط مال خودم اینجوریه ....
البته سرعت امروز من End سرعت بود .... چه روزانه و چه شبانه
بدون شرح
مُردَم تا این عکس رو آپلود کردم
فکر کنم دیشب چون شب یلدا بوده همه داشتن از شبانه استفاده میکردن ( البته سوءاستفاده )
فکر کنم صبا ترکید
ای بر پدرشون ... ! ای ر . . . م به صبا نت عامو چیکار کنیم عجب غلطی کردیم Adsl گرفتیم ها
babak_deghat
22-12-2007, 10:34
حالا ما بالاخره نفهمیدیم از کجا بگیری.یه عده میگن صبانت ولی بعضی ها تکذیبش میکنند......
حالا ما بالاخره نفهمیدیم از کجا بگیری.یه عده میگن صبانت ولی بعضی ها تکذیبش میکنند......
من نميدونم اصلا شيراز نامحدود ميده يا نه ولي در كل از صبا به نسبت امين نت راضي ترم. ارزون تر هست و3 تا 7 هم مجاني دانلود ميكني.البته الان سرعتش يكم كم شده.
Mohsen khan
22-12-2007, 12:43
بهترين گزينه براي شيراز صبانت
من زنگ زدم براي اين مشكلات چند روزه
گفتند سرور تهران داره تعمير و آپديت مي شه
تا فردا درست مي شه
internet
22-12-2007, 13:47
سلام
اگه خواستيد کانکت بشيد و کانکت نشد بريد به کنترل پنل و network connection بعد از اون روي مودم خودتون راست کليک کنيد و گزينه disable ديسيبل رو بزنيد که غير فعال بشه بعد از مدت کوتاهي enable کنيد بعد از اون باز راست کليک کنيد و سپس ايتم repir بکنيد و بزاريد تا يک ريکاوري انجام بشه و بهينه بشه بعد هم برگرديد و بزنيد روي کانکشن که ساختيد و به adsl وصل بشيد اگه نشد باز مودم رو خاموش کنيد و اگه نصف شب بود خواستيد تماس بگيريد کساني که صبا نت اشتراک دارند با اين شمارها تماس بگيرند:
021-88554123
پشتيباني کل صبا نت من ساعت دو شب هم زنگ زدم پاسخ مي دهند که مشکل از کجا هست
شما داري توي شيراز دنبال پشتيباني مي گردي ؟!
وقتي مرکز اصلي اش تهران هست و اين ها به صورت شبکه به هم اتصال دارند شما تهران که مرکز هست مطلع بشيد که مشکل داره ديگه فاتحه همه خونده است
در حال حاضر من هر بار بايد برم توي کنترل پنل و يک بار مودم رو ريست کنم و تعمير کنم تا بتونه کانکت بشه
نامحدود در محدوده مدرس تنها شرکت اريانيک هست که نماينده شرکت شاتل هست و يک ماهه 64 مي ده
بيست هزار تومان + 15 تومن هم هزينه نصب و راه اندازي اوليه که بايد حتما پرداخت بشه
صبا نت چند روز به هم ریخته البته همسایه ما می گه
من امین نت هستم
دوستم هم می خواد بیاد امین نت
من نميدونم اصلا شيراز نامحدود ميده يا نه
هميار نت هم نا محدود مي ده ولي قيمتش خيلي بالا رفته يعني واسه 64 ميده 30 هزار تومن (اگه درست يادم مونده باشه)
تازه يك جا رفتم مي گفت نامحدودش مثل ديل آپ هست.
نامحدود در محدوده مدرس تنها شرکت اريانيک هست که نماينده شرکت شاتل هست
كي تا حالا شاتل گرفته؟ راضي هستيد؟
من زنگ زدم براي اين مشكلات چند روزه
گفتند سرور تهران داره تعمير و آپديت مي شه
تا فردا درست مي شه
ديشب شبانه سرعت دانلود 10 بود روزانه هم بين 9 تا 10 بود .
يك سوال:
چراغ Status مودمم وسط كار خاموش روشن ميشه و ثابت نمي مونه.:13:
حتي تمام تلفن هاي خونه را هم كه مي كشم مشكل حل نمي شه.
اشكال از چيه؟ خط تلفنم مشكل داره و خوب قوي نيست يا ايراد از جاي ديگست؟:41:
||SIAVASH||
22-12-2007, 23:14
شاید سیم تلفنتون از درب منزل چند تیکه اومده باشه داخل !! یعنی همون جا قسمت شده باشه !!!! این یکم مشکل به هم میزنه !!!!!! اسپیلیتر داری که ؟؟؟ کجا نصبش کردی؟؟
چه جالب
برایه من آی پی مو هم اشتباه میده چه برسه به آی اس پی
این چطور ؟
يك سوال:
مودم شما سالم هست
خط هم درست هست
چشمک زدن Status مودم هم عادی هست،حداقل برای مودم D_LINK اینجوری هست
اگر یک موقع چشمک نزد اونموقع باید نگران بشی:20:
يك سوال:
دیسکانکت هم میشه یا فقط چشمک میزنه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.