مشاهده نسخه کامل
: لینک دانلود آموزشهای Pdf نرم افزار های ساخت بازی
Moh3en_DDD
20-07-2007, 16:18
از اسم این تاپیک معلوم هست که می خواهیم چه کار کنیم !
Moh3en_DDD
20-07-2007, 16:19
Game maker
Moh3en_DDD
20-07-2007, 16:21
3D Game Studio
فارسی-انگلیسی
Moh3en_DDD
20-07-2007, 16:22
QUEST 3d
فارسی - انگلیسی
آموزش های تصویری :
آموزش شماره 2 (ftp://quest3d.nl/Downloads/videotutorials/tutorial02.wmv)
آموزش شماره 3 (ftp://quest3d.nl/Downloads/videotutorials/tutorial03.wmv)
آموزش شماره 4 (ftp://quest3d.nl/Downloads/videotutorials/tutorial04.wmv)
آموزش شماره 5 (ftp://quest3d.nl/Downloads/videotutorials/tutorial05.wmv)
آموزش شماره 6 (ftp://quest3d.nl/Downloads/videotutorials/tutorial06.wmv)
آموزش شماره 7 (ftp://quest3d.nl/Downloads/videotutorials/tutorial07.wmv)
آموزش شماره 8 (ftp://quest3d.nl/Downloads/videotutorials/tutorial08.wmv)
Moh3en_DDD
20-07-2007, 16:23
Dark basic
انگلیسی- فارسی
YAHYA-PRO
20-07-2007, 21:02
دستت درد نکنه آقا محسن برای تازه وارد ها خیلی خوبه سردرگم نمیشن .
ولی یه چیز میشه آموزشهای فروهای دیگه رو اینجا گذاشت ؟
Moh3en_DDD
21-07-2007, 03:32
بله ... منم چند تا از سایت طراحان ایرانی گذاشتم ! دیگه می خواهیم اینجا کلکسیون درست کنیم .
B O L O T
22-07-2007, 14:08
میشه درباره این نرم افزار توضیح بدی
QUEST 3d
محیطش نوع ساختارش و ...
*PiNk PaNTHeR*
23-07-2007, 21:48
سلام
اموزش کوئست که لینکی نداره.
Moh3en_DDD
24-07-2007, 19:11
سلام !
شرمنده ! یه چند وقتی نیستم ولی وقتی میام با دست پر میام ! 2 GB آموزش Quest دارم !
*PiNk PaNTHeR*
24-07-2007, 22:25
سلام !
شرمنده ! یه چند وقتی نیستم ولی وقتی میام با دست پر میام ! 2 GB آموزش Quest دارم !
دستت درد نکنه محسن جان اگه آپلود میکنی روی رپیدشر آپلود نکن.:31:
مرسی.
Moh3en_DDD
27-07-2007, 18:50
دستت درد نکنه محسن جان اگه آپلود میکنی روی رپیدشر آپلود نکن.:31:
مرسی.
Salam !
Amoozesh tasviri English ba linke mostagim hast !
Sorry 4 typing Fingilish
سلام
لطفا مقالات آموزشی gm بیشتر تو سایت بذارید.
با تشکر
amin2000
28-07-2007, 14:53
3D Game Studio
فارسی-انگلیسی
سلام چرا اینا با فایل php هستند چی کار کنم
farshad_momtaz
31-07-2007, 13:08
می گم آموزش بهتری برای 3dgsبرای برنامه نویسیش داری این یکم قاتیه تازه خیلی هم بد توضیح داده
لطفا برای 3دی کوئست هم زود تر بزار
ممنون
nima_divone
01-08-2007, 04:12
ایول من خیلی دنسال چنین چیزایی بودم دارم دانلود می کنم دستتون درد نکنه واقعا:10:
Moh3en_DDD
08-08-2007, 16:32
آموزش های تسویری quest هم اضافه شد !
لطفا فایل اموزشی ساخت بازی فلش به وسیله macromedia flash player را هم بذارید.
با تشکر.
Moh3en_DDD
08-08-2007, 17:44
لطفا فایل اموزشی ساخت بازی فلش به وسیله macromedia flash player را هم بذارید.
این برنامه انجمن مخصوص خودشو داره !
Omid_Sadeghvand
08-08-2007, 21:47
محسن جان میتونی موتور بازی سازی که بتونه برای ps2 و Xbox و psp بازی بسازه پیدا کنی.چون من قبلا چنین موتوری دیدم ولی اسمشو فراموش کردم.
البته اگه سعی کنی موتوری پیدا کنی که زبان برنامه نویسیش Basic باشه خیلی عالی میشه.
تشکر.
Moh3en_DDD
09-08-2007, 03:30
محسن جان میتونی موتور بازی سازی که بتونه برای ps2 و Xbox و psp بازی بسازه پیدا کنی.چون من قبلا چنین موتوری دیدم ولی اسمشو فراموش کردم.
البته اگه سعی کنی موتوری پیدا کنی که زبان برنامه نویسیش Basic باشه خیلی عالی میشه.
Unreal engine 3
برنامه نویسیش که کانال کانالیه ولی ساختارشا نمی دونم چیه ! فکر کنم c باشه ولی مطمئن نیستم !
Omid_Sadeghvand
10-08-2007, 10:37
میتونی یه نسخه دمو از این Unreal engine رو پیدا کنی.
البته نسخه قدیمی هم باشه مشکلی نیست.
SAM-SON 70
10-08-2007, 13:44
با سلام
اقا یه نفر سطح مبتدی چیکار کنه چجوری یاد بگیره؟؟؟
با تشکر : SAM-SON 70
Moh3en_DDD
12-08-2007, 15:40
اقا یه نفر سطح مبتدی چیکار کنه چجوری یاد بگیره؟؟؟
3d یا 2d ! موتور قوی یا موتور ساده ؟
SAM-SON 70
14-08-2007, 09:03
moh3en عزیز منظورم اینه که چجوری باید اموزش ببینم کدوم یکی از فایلها رو باید دانلود کنه
تا یکم بتونم را بیفتم؟؟؟؟(من تازه اومدم اینجا سطحم 0 هستش!)به هرکی گفتم که یه فایل بذار
انگار نه انگار که ما تازه اومدیم من خودم از این فایلها که گذاشته بودین دانلود کردم دیدم
نوشته بود سطح : حرفه ای حالا من چیکار کم ممنون میشم که کمکم کنی .
Moh3en_DDD
14-08-2007, 12:32
moh3en عزیز منظورم اینه که چجوری باید اموزش ببینم کدوم یکی از فایلها رو باید دانلود کنه
تا یکم بتونم را بیفتم؟؟؟؟(من تازه اومدم اینجا سطحم 0 هستش!)به هرکی گفتم که یه فایل بذار
انگار نه انگار که ما تازه اومدیم من خودم از این فایلها که گذاشته بودین دانلود کردم دیدم
نوشته بود سطح : حرفه ای حالا من چیکار کم ممنون میشم که کمکم کنی .
خوب منم می گم شما کدوم موتور ها را می خواهید یاد بگیرید ؟
3 بعدی یا 2 بعدی ؟
ساده یا قوی ؟
SAM-SON 70
15-08-2007, 15:36
با سلام
محسن جون من اصلا از دوبعدی خوشم نمیاد اگه میشه 3 بعدی باشه چیز بدی از نظر قدرت نباشه ممنون میشم کمکم کنی .
Moh3en_DDD
15-08-2007, 16:45
Quest 3d از نظر قدرت اصلا کم نمیاره ولی برنامه نویسیش سخته ....
اگه چیز ساده تری می خواهید که برنامه نویسیش java باشه dxstudio خوبه !
Creeping Death
15-08-2007, 17:59
آقا محسن یه پیشنهاد
ببینید شما آوزش هرکدام از موتور ها را که می توانید مثل کوئست و dxstudio و ... را به صورت مولتی مدیا آماده کنید و در اختیار علاقه مندان قرار دهید . مطمئینم استقبال میشه و کار هم راحت تر میشه ...
SAM-SON 70
15-08-2007, 19:25
نه بابا یه چیزی باشه که راحت باشه نه اینکه سخت باز تو اینکاره هستی یه چنتا پیرن بیشتر از ما پاره کردی ما که صفر کاریم میخواییم بازی 3 بعدی درست کنیم چی همون یکی از اونایی رو که صلاح میدونی برام همراه امزش کامل کامل کامل بزار من خودم art mony رو همراه با اموزش دانلود کردم ولی زیاد بدردم نخورد واقعا همین وبست!.
از : SAM-SON 70
*PiNk PaNTHeR*
15-08-2007, 23:29
نه بابا یه چیزی باشه که راحت باشه نه اینکه سخت باز تو اینکاره هستی یه چنتا پیرن بیشتر از ما پاره کردی ما که صفر کاریم میخواییم بازی 3 بعدی درست کنیم چی همون یکی از اونایی رو که صلاح میدونی برام همراه امزش کامل کامل کامل بزار من خودم art mony رو همراه با اموزش دانلود کردم ولی زیاد بدردم نخورد واقعا همین وبست!.
آرت مانی فقط پروسه ها رو هک میکنه.
برای شروع از موتور 3d Game Studio استفاده کن تا احتیاجی به برنامه نویسی نداشته باشه.
Omid_Sadeghvand
16-08-2007, 01:13
یکی نیست که بگه برنامه نویسی Uengine آسونه یا مشکل؟...لطفا.
SAM-SON 70
16-08-2007, 07:14
آرت مانی فقط پروسه ها رو هک میکنه.
برای شروع از موتور 3d Game Studio استفاده کن تا احتیاجی به برنامه نویسی نداشته باشه.
================================================== ==============
با سلام به تو دوست عزیز
میدونم ارت مانی مال هک بازیهاست چون خودم دانلود کردم نتونستم ازش استفاده کنم و همین طوری موندش اون یه مثال بود فقط همین.
در ضمن اگه به نظرت این برنامه برای شخصی مبتدی مثل من خوبه و میتونم باهاش یواش یواش بازی های نچندان خوب تو اول کار بسازم بزار هیچ مشکلی نیست ممنون میشم:10:.
باتشکر : :5:SAM-AON 70
Moh3en_DDD
16-08-2007, 13:17
یکی نیست که بگه برنامه نویسی Uengine آسونه یا مشکل؟...لطفا.
مشکل ! اگر می خواهی بری Unreal کار کنی همون Quest را کار کن چون بیشتر آموزشش ازش هست ... ولی خوب با Unreal خیلی بازی های مشهوری ساختند ....
SAM-SON 70
16-08-2007, 21:49
با سلام اقا محسن نظر شما در این مورد چیه؟؟؟
Moh3en_DDD
17-08-2007, 00:32
با سلام اقا محسن نظر شما در این مورد چیه؟؟؟
برای شروع کار 3d Game studio خوبه ولی زیاد قوی نیست ! خوب اگر می خواهید واقعا شروع کنید چرا یک موتور خوب و قوی انتخاب نمی کنید ! ( اگر نمی خواهید که اصلا برنامه بنویسید FPS Creator خوبه )
SAM-SON 70
17-08-2007, 07:57
با سلام به محسن وامید عزیز
اقایون من هیچی در مورد موتور و راه و روش ساخت بازی نمیدونم میگم لطفا یکی از شماها
یا هر دوتون با استفاده از تجربیات همدیگر به من کمک کنید وطریقه ساخت رو با یه موتور خوب
که به نظر خودتون خوبه برای من بزارین فقط همین چون من اطلاعات زیادی از 3d Game studio
و FPS Creator و ............ نمیدونم واز شما دوستان برای یادگیری وکمک کردن در این راه
همکاری میخوام .
SAM-SON 70
17-08-2007, 08:06
با سلام به محسن وامید عزیز
اقایون من هیچی از موتور و راه و روش ساخت بازی نمیدونم بخواطر همین یکی ازشما دوتا یا
هر دوتون بااستفاده از تجربیات همدیگر یک موتور خوب و عالی وراه و روش کار با اون رو برای من اگه براتون زحمتی نیست بزارین فقط همین چون من اطلاعاتی در مورد متور و کار با اون نمیدونم چه برسه به این که شما اسماشون رو بگین من فقط گفتم که 3بعدی باشه فقط وفقط همین
حالا اگه خواستین وبراتون زحمتی نبود کمک کنین واگر هم نه تا اینجا بخواطر کمکاتون ممنونم
SAM-SON 70
17-08-2007, 08:09
با معذرت علت اون که دومتن شد اونم این طوری تو تاپیک یه اشکالی بوجود اومد که بنظرم که
ننوشتم ؟
Omid_Sadeghvand
18-08-2007, 01:41
مشکل ! اگر می خواهی بری Unreal کار کنی همون Quest را کار کن چون بیشتر آموزشش ازش هست ... ولی خوب با Unreal خیلی بازی های مشهوری ساختند ....
سلام
میتونی یه نسخه ای از Unreal رو بذاری تا کمی روش وقت بذارم تا ببینم آسونه یا سخت...شما ها همه چیز رو سخت میگیرید.
Creeping Death
18-08-2007, 06:48
آقا امید سایت پرشین دیزاینرز مجموعه ی مقالات آموزشی unreal را گذاشته می تونید دانلود کنید و بخونید ...
Moh3en_DDD
18-08-2007, 12:06
سلام
میتونی یه نسخه ای از Unreal رو بذاری تا کمی روش وقت بذارم تا ببینم آسونه یا سخت...شما ها همه چیز رو سخت میگیرید.
سلام !
نه به خدا ! هرچی به نظر دیگران سخته را منم می گم سخته .... مثلا چی را من گفتم سخت بوده ولی آسون بوده ؟
من خودم متور را ندارم ولی از آقای شهروز ( مدیر Future World.ir ) که داشت پرسیدم گفت در مقایسه با Quest سختره ....
اگه لینک داشت ازش می گیرم بهت می دم !
SAM-SON 70
18-08-2007, 13:05
کسی بما سوال ما جواب نمیده؟؟؟
SAM-SON 70
18-08-2007, 13:06
اقایون من هیچی از موتور و راه و روش ساخت بازی نمیدونم بخواطر همین یکی ازشما دوتا یا
هر دوتون بااستفاده از تجربیات همدیگر یک موتور خوب و عالی وراه و روش کار با اون رو برای من اگه براتون زحمتی نیست بزارین فقط همین چون من اطلاعاتی در مورد متور و کار با اون نمیدونم چه برسه به این که شما اسماشون رو بگین من فقط گفتم که 3بعدی باشه فقط وفقط همین
حالا اگه خواستین وبراتون زحمتی نبود کمک کنین واگر هم نه تا اینجا بخواطر کمکاتون ممنونم
Moh3en_DDD
18-08-2007, 15:54
آموزش این موتور (3d Game studio ) توی همین انجمن هست ! فقط کافیه یک سرچ کوچولو بکنید ....
SAM-SON 70
18-08-2007, 16:53
اقا محسن دستت درد نکنه تو انجمن ساخت و ویرایش وهک بازی ها سرچ کنم یا تو همین تاپیک؟؟
بهتر نیست خودت ادرسش رو بما اطف کنی با اینکه زحمته شرمنده.
Creeping Death
18-08-2007, 17:44
بابا تو انجمن ساخت و ویرایش و هک یه سرچ بکن هزار جور آموزش پیدا می کنی ...
SAM-SON 70
19-08-2007, 07:38
بابا تو انجمن ساخت و ویرایش و هک یه سرچ بکن هزار جور آموزش پیدا می کنی ...
================================================== =============
با سلام
اقا من میگم نمیشه خودتون یه چند ثانیه از وقتتون رو برای گذاشتن ادرس بزارین بخدا نیست
فکر میکنی من دارم دروغ میگم؟!:41:.
از :5:: SAM-SON 70
Moh3en_DDD
19-08-2007, 11:47
فهرست انجمن ساخت . ویرایش و هک بازی ها ... :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت اولش ( آموزش موتور های ساخت بازی ) برای شماست ...
سلام به همه اومدم بگم اون مقال های گیم استدیو ی مارو میزاری منبعم بگو دیگه!!!
من:arashdj71 هستم!
مخلص همه!
Moh3en_DDD
23-08-2007, 01:53
منبعش که توی خود فایل Pdf هست !
دستت درد نکنه ولی من چیزی ازش نفهمیدم
سلام
دوست عزیز موتور انریل موتور معروفیه و یه بازی های معروفی مثل spelinter cell باهاش ساخته شده من لینک دانلودشو میزارم خودم من هم باهاش کار کردم فقط دمو هست مثلا سیستم سیو گیمش قفله.ولی کار باهاشو میتونی تو سایتش یاد بگیری.
و تو این قسمت میتونی یادش بگیری
Omid_Sadeghvand
31-08-2007, 15:56
دوست عزیز موتور انریل موتور معروفیه و یه بازی های معروفی مثل spelinter cell باهاش ساخته شده من لینک دانلودشو میزارم خودم من هم باهاش کار کردم فقط دمو هست مثلا سیستم سیو گیمش قفله.ولی کار باهاشو میتونی تو سایتش یاد بگیری.
و تو این قسمت میتونی یادش بگیری
ممنونم دوست عزیز
ue3 گیر نمیاد.
ممنونم دوست عزیز
ue3 گیر نمیاد.
وای وای وای :41::41: حرف اونو نزن که من خودمو کشدم تا گیرش بیارم ولی نشد که نشد . موتور انریل به خاطر کیفیتی که داشت معروف شد .حالا خودت با نرم افزارش کار کن میبینی چه کیفیتی داره . ولی تو unreal engine 3
وضعیت فرق میکنه رابط گرافیکی خیلی پیشرفته شده و استودیوی epic game به خاطر اینکه که تکنولوژی شون لو نره حتی یه دمو هم از این نرم افزار نزاشتن.قیمتش هم هفت صد میلیون تومنه علیه سلامه.تو انریل 2 میتونی اون قسمت از لوگوی نرم افزارو که وقتی بازی رو اجرا میکنی نشون میده و میگه که نرم افزار جنبه ی اموزشی داره نه تجاری میتونی با نرم افزار restorator 2007 به قول معروف هک کنی و اون لوگو پاک بشه و برای خودت بازی پاستوریزه بسازی. فقط یاده نره که اموزشهای مربوط به xbox و playstation2 تو سایتش حذف شده.:20:
Moh3en_DDD
31-08-2007, 18:44
amirpsx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان نگو ! ایشالا وقتی لو می ره ما زنده ایم ! :D
amirpsx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان نگو ! ایشالا وقتی لو می ره ما زنده ایم ! :D
خدا کنه اینطور باشه محسن جون.ارزوم این بود که بشینم پای ue3 حتی دموی دمو شدش.و از افکت ها و لول سازی با کیفیتش استفاده میکردم. حتی برای یک بار هم که شده.!!!!:2::2:
YAHYA-PRO
09-09-2007, 22:00
با سلام اینجا هم میتونید یک عالمه کتاب به زبان انگلیسی پیدا کنید
اینم چند تا اسم نمونه
.NET Game Programming with DirectX 9.0
2D Artwork and 3D Modeling for Game Artists (Premier Press Game Development (Software))
3D Game Engine Programming (Game Development Series)
ول کن بابا فارسی خلاصه شدش اینه که اینجا از آموزش دایرکت و XNA مایکروسافت تا کتاب بازیسازی برای آتاری رو میتونین پیدا کنین :31:
سلام
اگه میشه آموزش ساخت بازی دو بعدی در گیم میکر بیشتر بذارید. اخه بیشتر اموزشاتون مال سه بعدیه.
rezapazahr
12-09-2007, 12:35
سلام
كسي برنامه ساخت بازي سراغ داره كه با برنامه نويسي بر مبناي c يا pascal باشه و در ضمن قدرتمند هم باشه؟
ممنون
ياعلي
Omid_Sadeghvand
12-09-2007, 19:20
خدا کنه اینطور باشه محسن جون.ارزوم این بود که بشینم پای ue3 حتی دموی دمو شدش.و از افکت ها و لول سازی با کیفیتش استفاده میکردم. حتی برای یک بار هم که شده.!!!!:2::2:
من این UE2 رو دانلود کردم ولی نمیشه اسکریپت نوشت.
Moh3en_DDD
12-09-2007, 20:12
در باره اسکریپت نویسی اینجا یه چیزایی گفته :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددو تا اموزش براي
quest 3d
فارسيه
Pandoras
30-10-2007, 02:55
salam
pdf az dark basic moghadamati mikhasatam
mamnum
(bebakhshid fingilish shod fonyash kharabe)
R e z a p30
10-11-2007, 13:02
Dark basic
انگلیسی- فارسی
محسن جون:40::11: دمت گرم خیلی باحال بود اگه بازم داری برامون بذار:10::8:
Dania_SHl
12-11-2007, 00:02
با سلام
من دارم یه دنیایه مجازی ایجاد می کنم ...
از شما یه نظر کارشناسی میخوام
یه موتور بازی ساز می خوام که کیفیتش خوب باشه برنامه نویسیش کم و با vb یا vb.net باشه (اخه من با اینا برنامه مینویسم) یا نرم افزارش قدرت انو داشته باشه که به پرتای کامپیوتر دسترسی داشته باشه.
تازه من تو استفاده از این موتورا صفر هستم.
منبع آموزشی داشته باشه.نرم افزارشم موجود باشه یا دمو یا ارزون.
mohsen-jj
25-11-2007, 16:56
سلام محسن جون...من ميخوام يه برنامه ي خوب براي ساخت بازي داشته باشم...البته برنامه اي كه بشه باهاش بازي خوب ساخت نه بازي هاي اوليه و خيلي ساده....البته نميخوام خيلي هم پيشرفته باشه.....به هر حال يه برنامه خوب كه راهنماش هم تو اين تاپيك باشه...
اين رو هم بگم كه تقريبا از صفر ميخوام شروع كنم....هرچند يه چيزايي سرم ميشه
خيلي ممنون مي شم.....
--------------------------------
يوونتوس هميشه قهرمان
hossein_dig
25-11-2007, 19:14
سلام محسن جون...من ميخوام يه برنامه ي خوب براي ساخت بازي داشته باشم...البته برنامه اي كه بشه باهاش بازي خوب ساخت نه بازي هاي اوليه و خيلي ساده....البته نميخوام خيلي هم پيشرفته باشه.....به هر حال يه برنامه خوب كه راهنماش هم تو اين تاپيك باشه...
اين رو هم بگم كه تقريبا از صفر ميخوام شروع كنم....هرچند يه چيزايي سرم ميشه
خيلي ممنون مي شم.....
--------------------------------
يوونتوس هميشه قهرمان
بلاخره چی میخوای نه ساد میخوای نه پیشرفته اول تکلیف رو معلوم کن .ببین اگه از بازی من خوشت اومد برو آموزشیش هم هست.dobidob
mohsen-jj
25-11-2007, 19:50
خیلی ممنونم حسین جون.....من از طریق یاهو با تو ارتباط برقرار می کنم و از تجربیاتت استفاده می کنم.....خیلی خیلی ممنون
----------------------------------
jueventus همیشه قهرمان!!!
این هم آموزش های تصویری برای Unreal-Engine-3 :
farshadtizhoosh
12-01-2008, 06:10
سلام
آقا آموزش C-Script دارين؟
اگه داريد محبت كنيد
:5:
kingoftherap
29-01-2008, 14:44
سلام آقا محسن تاپيك خوبي بود متشكر
saeediust
13-02-2008, 21:23
کسی تو این انجمن هست که با موتور بازی Unreal Tournament2004 تونسته باشه بازی ساخته باشه یا حداقل تونسته باشه که یه سرور برای این بازی درست Run کرده باشه؟
اگه کسی هست من یه سوال فنی ازش دارم
ممنون می شم کمکم کنید.
راستش ما دانشجوی مهندسی نرم افزار تو دانشگاه علم و صنعت هستیم و داریم واسه پروژه درس هوش مصنوعی یه بازی می سازیم با موتور این بازی
یه چند تا سوال واسمون پیش اومد که نیاز به کمک یه نفر داریم که قبلا با این engine کار کرده باشه
مرسی از همگی
سلام
این همه انجین تو کره ی زمین هست که خوراکه هوش مصنوعی و سیستم خبره هست چرا رفتی سراغ این موتور؟
اگه c++ ات خوبه و گرافیک 1 و2 رو پاس کردی برو سراغ irrlicht .
این موتور هم مجانیه ,هم اپن سورس هست,هم کلی مثال و آموزش (البته انگلیسی) داره.
AI این موتور محشره , چه از لحاظ colission چه از لحاظ فیزیک و چه از لحاظ agent ها.
این لینک دانلود فول cd موتور unreal 3 هست
ولی برای دانلود باید اول عضو بشید و یه مقدار پولی هم بپردازید
به جاش دیگه احتیاج نیست چند صد میلیون تومان پرداخت کنید.
اگه کسی اکونت داشت و دریافت کرد اپلود کنه ما هم بگیریم.
:8:
rozhan_8915
31-03-2008, 09:02
سلام کسی آموزش fps creator رو داره؟
dear.afghan
06-04-2008, 21:38
ايول دمتون گرم از اين كه اين همه سايت آموزشي رو معرفي كرديد!
mohammadc121
23-05-2008, 07:31
bjhjhjghjhjhj
Mamad G.H.A
20-07-2008, 05:09
اگر كسي آكونت اين پايگاه fullreleases.biz رو داشت من را هم خبر كنه چند تا كرك ناياب توشه كه خيلي نياز دارم و هيچ جاي ديگه هم گير نمي ياد
sam & snake
26-07-2008, 04:10
سلام لینک های آموزشی کوییست تری دی کار نمی کنه.لطفا عوضش کنید.
راستی این آموزش های کوییست چطوریند؟!
آموزش مقدماتی هم داره؟!
اموزش تصويري Cheat Engine 5.3
sobhan70
28-02-2009, 23:32
این لینک دانلود فول cd موتور unreal 3 هست
ولی برای دانلود باید اول عضو بشید و یه مقدار پولی هم بپردازید
به جاش دیگه احتیاج نیست چند صد میلیون تومان پرداخت کنید.
اگه کسی اکونت داشت و دریافت کرد اپلود کنه ما هم بگیریم.
:8:
ببین اصلا نگران نباشید به امید خدا میگیرم براتون که حالشو ببربد فقط یکم بهم فرصت بدید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.