مشاهده نسخه کامل
: ^^^^^(فرق بين n73 چيني با n73 فنلاندي رو كشف كردم)^^^^
shahab-asemani
20-07-2007, 09:05
سلام
ديروز داشتم تو بازار موبايل خودمون پرسه ميزدم
كه يه چيزي تو ويترين مقازه توجهم رو جلب كرد
4 تا ن73 تو ويترين با فاصله چيده بود
يكيش با بقيه فرق داشت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ال سي دي يكي از گوشي ها از بقيه كوچيكتر بود
كشور برادر چين از ال سي دي دزديده
فرق بين قد(طول)ال سي دي كاملا مشهود بود
يه چند جاي ديگه تو مغازه ها هم اين فرقو تست كردم
گوشي كه ال سي دي كوچيكتر داره ساخت چين!
و در رنگ نقره اي ديدم كه رنگشون يكمي تيز تر از فنلاندي است
به عكس دقت كنيد فاصله بين كيبرد و ال سي دي در گوشي چيني بيشتر
تو عكس يكي از گوشي ها me است
, معمولي گوشي رو هم با هم مقايسه كردم
با هم فاصله داشتن تو عكس مشخص نبود
يه گوشي اصل رو با گوشي چيني كنار هم بزاريد متوجه فرقشون ميشيد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]
قاب مشکیه خودش پایین تره
نگاه کن به قاب مشکیه که گوشی روش نشسته
رفيق ممنون اما خيلي تفاوتشون محسوس نيست! هرچند اون سفيد خيل مشكوكه!:3:
taghi_ramzi
20-07-2007, 09:56
خطای دیده برادر ! کافی بود یه لحظه فتو شاپتو آتیش می کردی و اندازه میگرفتی
من واست اندازه کردم ببین :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] copy.jpg
تقي جان ممنون.اما منظوره ما فاصله lcdتا صفحه كليد بود!
taghi_ramzi
20-07-2007, 10:06
اینم فاصله تا صفحه کلید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] copy.jpg
این خطای دید علتش میتونه این باشه که گوشی که روشنتره یه سایه کوچیکی زیر ال سی دیش هست و کاملا دیده میشه
ولی تو گوشی تیره این سایه دیده نمیشه .
آقا تقي به نظرت قرار دادن اين دوتا گوشي كناره هم اشكال نداره!؟:13:
اگه خوب دقت كني ميبيني تصوير مشكيه پايين تر از سفيده است! پس دوتا رو نمينوني توي يه مسير وكنار هم به موازات بزاري(شد كلاس رياضي!)
آقا اصلا چه معنی داره یه n73 اکپرسموزیک رو با یه عادی مقایسه کرد شاید اصلا فنلاند حال کرده ایطوری بزنه
rainysky50
20-07-2007, 13:30
اگر چشم بصیرت داشته باشید میتونید براحتی مشاهده کنید که هیچ فرقی بین این دو گوشی نیست.پس الکی در این مورد بحث و جدل نکنید.در ضمن به هیچ عنوان گوشی تقلبی چینی که ارمش نوکیا باشه وجود نداره و گوشیهای تقلبی مطمئن باشید با اسمهایی مثل نوکلا و نویکیا عرضه میشن و اگر یک گوشی نوکیا ساخت چین دیدید اون اصلی و مطمئن باشید تحت لیسانس نوکیا فنلاند تولید شده.گوشیهایی هم که imei اونها مشکل داره در سایت numberingplugin شناخته نمیشن ولی اصلی هستند. در ضمن همونطور که میدونید اگر یک گوشی رو فلش کنید imei اون عوض میشه.
shahab-asemani
20-07-2007, 14:02
اگر چشم بصیرت داشته باشید میتونید براحتی مشاهده کنید که هیچ فرقی بین این دو گوشی نیست.پس الکی در این مورد بحث و جدل نکنید.در ضمن به هیچ عنوان گوشی تقلبی چینی که ارمش نوکیا باشه وجود نداره و گوشیهای تقلبی مطمئن باشید با اسمهایی مثل نوکلا و نویکیا عرضه میشن و اگر یک گوشی نوکیا ساخت چین دیدید اون اصلی و مطمئن باشید تحت لیسانس نوکیا فنلاند تولید شده.گوشیهایی هم که imei اونها مشکل داره در سایت numberingplugin شناخته نمیشن ولی اصلی هستند. در ضمن همونطور که میدونید اگر یک گوشی رو فلش کنید imei اون عوض میشه.
دوست من همه عالم ادم دارن ميگن ن73 تو بازار اكسرن چيني هستند شما ميگي نوكيا چيني نداريم
2-وقتي يه گوشي رو سايت numberingplugin نميشناسه چطور ميتونه اصل باشه
آقا اصلا چه معنی داره یه n73 اکپرسموزیک رو با یه عادی مقایسه کرد شاید اصلا فنلاند حال کرده ایطوری بزنه
يعني شما ميگي فنلاند حال كرده ال سي دي موزيك رو بزرگتر از معمولي بزنه
cdplayer
20-07-2007, 17:23
ان73 خیلی گوشی زشت و بیریختی است مثل ان90 که اونو هند میزنه نوکیا یکی از بدترین طراحان گوشی های موبایل رو داره
اینم فاصله تا صفحه کلید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این خطای دید علتش میتونه این باشه که گوشی که روشنتره یه سایه کوچیکی زیر ال سی دیش هست و کاملا دیده میشه
ولی تو گوشی تیره این سایه دیده نمیشه .
جیگر فاصله دو گوشی رو اندازه گرفتی (فاصله بین گوشی ها با دوربین ) بعدش خودم ان 73 جدید با یک ان 73 قدیم دیگر ی اندازه گیری شد واقعآ فرق داشت
Optimus Prime
20-07-2007, 21:52
ان73 خیلی گوشی زشت و بیریختی است مثل ان90 که اونو هند میزنه نوکیا یکی از بدترین طراحان گوشی های موبایل رو داره
من تا اونجایی که تو پست های سونی یادمه گفته بودی که N90 داری از فنلاند گرفتی گذاشتی تو کمدت درشو قفل کردی خیلی هم دوستش داری بعد هم حالا اینو میگی.
من که بعید میدونم فرق داشته باشند
arash_zp
20-07-2007, 22:37
بزار بزرگشم تو طراحي بهشون كمك ميكنم :31:
--› گفتني است شما به شدت تكذيب ميشي اگه aeon, 888 واقعيت داشته باشن
nima_949
21-07-2007, 03:12
فقط یه کم دقت میخواد همین
becareful
21-07-2007, 09:40
با هم هیچ فرق ظاهری ندارن و چون سیاهه جلو هست فکر میکنین پایینه این یه تاپیک مسخره ست و کسی نمی تونه بره توی مغازه بگه آقا یه لحظه وایسا با خط کش اندازه بگیرم .این چینیا حرفه ای شدن و توی کارای نرم افزاری فکر کنم چینی رو بشه بهتر تشخیص داد.
آقا مهم قطعه هاشه كه بايد اصل بشن! نه اندازه صفحه نمايشش.
M.etallic.A
21-07-2007, 18:29
اونیکه میخواد گوشی تقلبی بزنه طوری میزنه که منو شما متوجه نشیم دیگه اینقدر تابلو نمیکنه که همه بفهمن.
در ضمن کی گفته این n73 ها تقلبی هستن ؟ فقط ساخت فنلاند نیستن.
Saman-tci
21-07-2007, 21:20
من اگه بتونم بفهمونم که بابا ساخت فنلاند نبودن دلیل بر تقلبی بودن نیست کار بزرگی کردم ....
!Bikhaneman!
21-07-2007, 22:16
من اگه بتونم بفهمونم که بابا ساخت فنلاند نبودن دلیل بر تقلبی بودن نیست کار بزرگی کردم ....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر چیزی راهی داره سامان جان
madscoother
21-07-2007, 22:27
دوستان من دو مدل موزیکال تو بازار دیدم رو شماره گیر یکی حروف فارسی نوشته و رو یکی دیگه انگلیسی لطفا بگید به کدوم یکی اعتماد کنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر چیزی راهی داره سامان جان
میشه شما بگید چه راهی داره:21:
M.etallic.A
21-07-2007, 23:47
دوستان من دو مدل موزیکال تو بازار دیدم رو شماره گیر یکی حروف فارسی نوشته و رو یکی دیگه انگلیسی لطفا بگید به کدوم یکی اعتماد کنم
فرقی ندارن.
Sasan Info
22-07-2007, 00:01
همه توجه كنند
مثل اين كه هنوز اشتباه ميكنيد
اين گوشي ها چيني هستند و تقلبي ولي تمام ابعاد و اندازه و امكاناتشون با هم يكيه
تنها فرق ظاهريشون تو رنگ جلو و پشت گوشي هستش كه جلو سفيده و پشت طلايي
كيفيت قاب فابريك گوشي هم اصلا خوب نيست
همين چند روز پيش يكيش رو مورد بررسي قرار دادم...
Sasan Info
22-07-2007, 00:05
آخه من ديگه چي به شما ها بگم؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:41:
خوشت مياد كه يه اخطار خوشكل بذارم كنارت
باور كنيد اگه مدير بودم كاري ميكردم كه ديگه اين فروم خالي از اين جور آدما بشه:2:
من ديگه نميتونم چيزي بگم و اگر نه..........
!Bikhaneman!
22-07-2007, 01:04
فرقی ندارن.
مطمئنی محمد جان ؟ من تا حالا ندیدم N73 کلید فارسی داشته باشه...مال خودم با اینکه برای شمال آفریقای ریلیز شده و زبان عربی هم داره ، اما کیپد فارسی نداره
Saman-tci
22-07-2007, 09:12
چرا داره .......
یکی از دوستام گوشیش کیبورد فارسی داره .....
برای منم که موزیک هست کیبورد فارسی داره .....
M.etallic.A
22-07-2007, 10:05
مطمئنی محمد جان ؟ من تا حالا ندیدم N73 کلید فارسی داشته باشه...مال خودم با اینکه برای شمال آفریقای ریلیز شده و زبان عربی هم داره ، اما کیپد فارسی نداره
یکی از دوستای من اون موقع که تازه n73 اومده بود به ایران ( سری اول 00 ) یکی خریده بود و رو کیبوردش حروف عربی داشت.
Sasan Info
22-07-2007, 12:50
چرا داره .......
بابا اين كه حروف فارسي نيست كه
عربيه
اگه تونستي توش اين چهار تا حرف رو پيدا كني (گ چ پ ژ)
roteal2007
22-07-2007, 13:24
چرا داره .......
بله کیبورد فارسی این گوشی موجود میباشد:5:
بله کیبورد فارسی این گوشی موجود میباشد:5:
n73خودم حروف عربي روي كليدش داشت نه فارسي!
بابا كدوم كمپاني مخصوص ايران گوشي ميزنه!؟
M.etallic.A
22-07-2007, 14:37
کمپانی نوکیا وقع در هند و چین...
کمپانی نوکیا وقع در هند و چین...
تيكه باحالي بود محمد.:10:
hamid 987
22-07-2007, 19:45
سلام میخواستم ببینم باصحبت هایی که در مورد احتمال تقلبی بودن بعضی N73فنلاندی وقالب کردن چینی به جای انها نظرتون در مورد آلمانی ان چیه (منظور ازنظر کیفیت نیست ..جنس المانی ازنظر کیفیت تو دنیا معروفه) ایا امکان تقلبی بودن گوشی المانی هست یعنی یک جوری گوشی چینی حتی اونی که تحت لیسانس نوکیا توچین تولید میشه رابه جای المانی قالب کنند ........... اقا یه سوال دیگه داشتم منظور ازn73 ریمارک چیه .....اگر لطف کنید عکس برد اصلی N73 رابگذارید ممنون میشم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.