مشاهده نسخه کامل
: کمک درمورد خرید case
دوستان عزیز سلام
دوستان می خواستم منو در خرید یک case خوب راهنمایی کنید.)(منظورم محتویات درون کیس هست. نمی دونم اسمش چیه اما سخت افزار های خوب دورنش رو می خوام . مثل cpu , یا کارت گرافیک چه جوری باشه خوبه؟؟؟ )
می خوام در حد 500.000 تومان باشه.
در این حد چه چیزایی رو بهم پیشنهاد میکنین؟؟
منتظر نظراتون هستم
واز قبل سپاسگذاری می کنم
main:gigabyte 965p-s3
cpu:E6420 core2duo
ram:1gig patriot
vga:8600GT
modem:zoltrix 3chip
hdd:250 western sata
case:green 500w
dvd rw:suzuki 16x sata
در ضمن ورود شما را به P30world خوش آمد میگم.....
capitan black
20-07-2007, 00:17
سلام دوست عزيز.خوش اومدي.
سيستمي كه دوستمون گفتن خوبه.ولي كارت گرافيكتو msi g force با چيپست nvidia بگير.عاليه.البته زير 8000 بگير چون 8600 بالاي 700 هزار تومان قيمتشه.ati هم نگير چون اصلا خوب نيست.اگه مودم هم adsl بگيري بهتره البته در صورتي كه بخواي
از اينترنت پرسرعت استفاده كني.هارد هم حتما سامسونگ بگير كه بهترين هارد دنياست.اينو مطمئن باش.يه پاور خوب پرقدرت 500 وات واقعي گرين هم بگير كه عاليه.موفق باشي.
capitan black جان من برق از چشمام زد بیرون.............. 8600gt قیمتش 700 هزار تومان است عزیز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کی اینا گفته؟؟؟؟؟؟ الان دیگه گرون فروش ترین مغازه هم نهایتا 120 میده این کارت را.....
برای مشخص شدن بهترین هارد هم بهتر یه سر اینجا بزنی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
capitan black
20-07-2007, 11:58
capitan black جان من برق از چشمام زد بیرون.............. 8600gt قیمتش 700 هزار تومان است عزیز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کی اینا گفته؟؟؟؟؟؟ الان دیگه گرون فروش ترین مغازه هم نهایتا 120 میده این کارت را.....
موفق باشید
سلام.خوب كارت داريم تا كارت.من msi رو گفتم كه بهترين ماركه و خيلي مارك هاي ديگه هستن كه ارزونتر هستند و قطعا كيفيت مناسبي ندارند.
amir1043
20-07-2007, 12:30
فقط Mec >>>>>>>>
اطلاع رساني قيمت و مشورت خريد يا فروش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان عزیزم مرسی از این همه لطفی که دارین نسبت بهم ممنون که راهنمائیم کردین
موفق و پیروز و سر بلند باشید
موفق باشید
8600از 150 تومن شروع میشه تا 190 تومن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.