مشاهده نسخه کامل
: برنامه هايي كه Uninstall نميشن بايد چكارشون كرد؟
javad2625
19-07-2007, 04:30
سلام
بعضي برنامه هايي كه توي قسمت Add/Remove Programs نامشون هست، وقتي روي گزينه Remove كليك مي كنم با ارور مواجه شده و پاك نمي شوند. اينجور برنامه ها رو بايد چكار كنم؟ يه نرم افزاري به نام Adcanced Uninstaller هم نصب كردم كه از عهده بعضيهاشون بر نمي اومد. به نظرتون چكار بايد كرد؟
با سپاس
Aminzikzak
19-07-2007, 04:51
خوب شاید اون برنامه در حال اجرا بوده ...
میشه ارور رو بذاری ببینیمش؟
pooyan.kh
19-07-2007, 09:27
خوب میتونی از طریق رجستری ویندوز هم برنامه هاتو Uninstall کنی...
javad2625
19-07-2007, 16:51
خوب شاید اون برنامه در حال اجرا بوده ...
میشه ارور رو بذاری ببینیمش؟
سلام
اين هم عكس پيغام خطا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن تا اونجايي كه مي دونم در حين Uninstall كردن، اون برنامه در حال اجرا نبود. چون task Manager چيزي نشون نميداد.
باتوجه به عکس:
خیلی از برنامه هاهستن که باروش های پیشنهادی ویندوز Uninstall نمیشن
این برنامه ی شماه هم کامل نصب نشده (یعنی فایل Uninstallشو نتونسته نصب کنه)
پیشنهاد من :
استفاده از برنامه های کمکی آسون مثل CCleanerوغیره هست
اگرهم نشد ...یکبار فولدرشو توی پروگرام فایلز دیلیت کنید
بعدش ری استارت و دست آخر هم یکبار رجیستری رو پاکسازی یا ترمیم کنید
Hadi King
20-07-2007, 04:47
تا حالا حتما شده که بخواید یه برنامه رو از Add Remove Programs موجود در کنترل پنل حذف کنید ولی هر چی می کنید از اونجا حذف نمی شه !!!
خوب بازم مثل همیشه باید دست به دامن ریجستری ویندوز بشید تا بتونید برنامه رو از لیست موجود در Add Remove Programs حذف کنید .
برای اینکار رو Start کلیک کنید و آیکون Run رو انتخاب کنید و تو اون تایپ کنید Regedit و اینتر بزنید .
پس از اینکه پنجره ی ریجستری باز شد از سمت چپ پنجره به آدرس زیر برید :
HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Microsoft > Windows > CurrentVersion > Uninstall
برنامه های موجود در لیست Add Remove Programs در پوشه ی Uninstall موجود هستند که هر برنامه خودش یه پوشه داره . برای حذف هر برنامه از لیست Add Remove Programs باید فولدر اون برنامه رو حذف کنید .
بعدش یه سر بزنید به Add Remove Programs در کنترل پنل . می بینید که برنامه ی مورد نظر از لیست اونجا حذف شده
با برنامه system mechanic هم میتونی پاکش کنی........
Hadi King
22-07-2007, 17:14
با برنامه system mechanic هم میتونی پاکش کنی........
برنامه هاي زيادي هستن ولي از راه ريجستري كه آسونتره....چرا برنامه نصب كنيم:8:
Mahziar-7
27-11-2008, 21:15
نرم افزارهایی رو سیستم من نصبه که:
1. اسمش تو لیست Add Remove Programs کنترل پنل نیست.
2. اسمش تو لیست نرم افزارهای Cleaner نیست.
3. حتی اسمش تو لیست Uninstall رجیستری هم نیست.
من اگه بخوام این برنامه ها رو حذف کنم باید چیکار کنم؟!!!
تا حالا حتما شده که بخواید یه برنامه رو از add remove programs موجود در کنترل پنل حذف کنید ولی هر چی می کنید از اونجا حذف نمی شه !!!
خوب بازم مثل همیشه باید دست به دامن ریجستری ویندوز بشید تا بتونید برنامه رو از لیست موجود در add remove programs حذف کنید .
برای اینکار رو start کلیک کنید و آیکون run رو انتخاب کنید و تو اون تایپ کنید regedit و اینتر بزنید .
پس از اینکه پنجره ی ریجستری باز شد از سمت چپ پنجره به آدرس زیر برید :
Hkey_local_machine > software > microsoft > windows > currentversion > uninstall
برنامه های موجود در لیست add remove programs در پوشه ی uninstall موجود هستند که هر برنامه خودش یه پوشه داره . برای حذف هر برنامه از لیست add remove programs باید فولدر اون برنامه رو حذف کنید .
بعدش یه سر بزنید به add remove programs در کنترل پنل . می بینید که برنامه ی مورد نظر از لیست اونجا حذف شده
اقا دمت گرم ترفند جالبی بود
فرامرز_39
01-12-2008, 11:42
بعضي از فولدرها در انجا فقط با كد مشخص شده اند چطور ميتوان تشخيص داد كه فولدره مربوط به كدام برنامه هستند
يك سوال ديگه: ايا ازطريق رجيستري ميتوان برنامه ها ي نا خواسته كه روي سيستم نصب شده اند را رد يابي وپاك كرد مثل ويروس نوار زرد؟
iammahdi
03-12-2008, 19:18
یه چند بار برای منم این اتفاق افتاد ...
ممکنه چند تا از فایلای اون نرم افزار پاک شده باشه ...
باید یه بار نرم افزار رو دوباره نصب کنی بعد از طریقAdd or Remove پاک کنی...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.